נבחרת הולנד: ואן ניסטלרוי ורובן הספיקו רק עד החצי

הנושא בפורום 'פורום יורו 2004' פורסם ע"י לירן, ‏28/5/04.

1. שגיא Guest

דבר שלדעתי לא יפגע כלכך בהונלד, ודווקא להיפך. סידורף התבטא לגבי מיקומו על המגרש והתבטא נגד המאמן על רקע הצבתו. אני מאמין שפציעתו תפתור קצת בעיות להולנד בכל הנוגע לקישור ההתקפי, בעיות שיתחדשו עם חזרתו של סידרוף לפעילות.

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא, אבל רוב הסיכויים שאתה צודק.

3. Bayer04Leverkusen Member

שטויות!

הולנד הולכת לחטוף שלישייה מגרמניה, זכרו את המילים שלי, ההולנדים הם הנבחרת הכי לא מאורגנת בבית ד'...אתם תראו שכלום לא יסתדר להם

קדימה דויטשלנד! לקרוע ת'תפוזים מנט'רלנדס!!!

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אולי, אבל אם לא יהיה שיפור ניכר ביכולתו של אוליבר קאן (מה שאני מקווה שלא יקרה) גרמניה תחטוף על הראש.

5. Bayer04Leverkusen Member

תראה, ההתקפה של הולנד ממש לא מוכיחה את עצמה, וזאת עובדה, אז להגיד שהגרמנים יחטפו בראש מהולנד זאת הגזמה (אפילו אם חטפנו חמישייה מול רומניה)...תראה, גרמניה בשלבים חשובים - יש לה את ההגנה הכי טובה בעולם, וזאת עובדה, הגנה גרמנית היא הטובה ביותר, וכשיש הגנה- אפשר לצאת להתקפה - וכאן זהו המפתח העיקרי של גרמניה, אם יהיה חיבור טוב בין ההגנה המצויינת של גרמניה להתקפה שלה - גרמניה זוכה בעיניים עצומות..!

6. Kiko Member

אתה יכול להגיד משפטים כמו "ברגעים המכריעים לגרמניה יש את ההגנה הכי טובה" כמה שאתה רוצה אבל העובדות הם שהשחקן היחיד בגרמניה ששווה זכייה ביורו זה באלאק, וגם הוא לא בכושר הכי טוב, וכשאתה לא יכול לתקוף אז תוקפים אותה, וכשתוקפים אותך בסופו של דבר תספוג, לא משנה כמה ההגנה של גרמניה טובה (נניח), וזה עוד בלי להזכיר את הטעויות של קאן.
    גרמניה תעוף בשלב הבתים, אם בגלל חולשה של הולנד היא תעלה לרבע הגמר אז במשחק הזה היא תעוף.

7. Bayer04Leverkusen Member

אתה שוכח גם את מירוסלאב קלוסה (שקרע רשתות במונדיאל), את קוון קוראני (שקורע רשתות בבונדסליגה) את 2 הצעירים המצויינים פודולסקי ושוואינשטייגר....אז איפה הם ברשימה המצוצמצת שלך? אתה טועה, ובגדול, לגרמניה יש שחקנים מצוינים, שלא הרבה שומעים עליהם, אבל עוד ישמעו...ומיכאל באלאק להיפך, הוא עוד יורד ברשימת ה"למי ש"מגיע" ביורו".....מה עם השוער הילדנברנד הצעיר (שכנראה יקבל מעט דקות משחק)...ופרנק באומן? וטורסטן פרינגס???? זה מצביע על חוסר ידיעת נבחרת...!

8. Kiko Member

כל השחקנים האלה שציינת הם שחקנים טובים מינוס, הם ממש לא ברמה שהם יכולים להתחרות עם נבחרות כמו איטליה, צרפת, ספרד ופורטוגל, ואפילו לא עם נבחרות כמו אנגליה, הולנד וצ'כיה.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היחיד שאני מבין מהמשפט הזה הוא שאתה ממש, אבל ממש לא יודע מה זו עובדה.

כריסטיאן וורנס ויינס נובוטוני מרכיבים את הגנת גרמניה. קשה לי להחליט מי יותר איטי וחלוד מבין שניהם. כן, ההגנה הזאת שיכולה להתגאות בספיגת חמישיה מרומניה וצמד מהונגריה B ללא ספק עדיפה על צמדים כמו קמפבל-טרי, קנאברו-נסטה ועוד איזה חצי מהנבחרות בטורניר הזה. איזה עובדות אתה מביא כאן.

שלבים חשובים? עזוב, אני בכלל לא אנסה להבין איך ה"שלבים החשובים" גורמים לשני הזקנים בהגנה להפוך לבלמי על, אבל אני פשוט רוצה לדעת מאיפה הגיעה הטענה הזאת...

כאילו, אתה מדבר על יורו 2000 שבו גרמניה הפסידה למחליפי פורטוגל 3:0 ולאנגליה וסיימה במקום האחרון בבית, במוקדמות המונדיאל כשחטפו חמישיה מאנגליה או במונדיאל עצמו כשהגנת הברזל שלה בקושי הצליחה לבלום את דרום קוריאה, פאראגוואי וארה"ב (לאחר ששער חוקי של ארה"ב נפסל), ובגמר נחדרה בקלות ע"י ברזיל?

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

"קורע רשתות" זה קצת מוגזם לומר על קוראני שכבש 11 שערים בכל העונה...

קלוזה כבש 5 שערים במונדיאל, כולם בשלב הבתים כאשר 3 מהם מגיעים כנגד ערב הסעודית... לא משהו שאפשר להתגאות בו (כלומר, כשאתה מציג את גרמניה כאחת הנבחרות הטובות בטורניר), בטח לא כשמדובר בטורניר שנערך לפני שנתיים...

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא מסכים על ההגנה הגרמנית, שהיא בהחלט כבר לא מה שהיא, אבל ההתקפה קטלנית ביותר.
    קוראני חלוץ נהדר שעשה עבודה מצויינת בזירה המקומית וגם באירופית, וקלוסה חלוץ רחבה נהדר. ממשהתפלאתי כשלא קפצו עליו אחרי המונדיאל.

12. Bayer04Leverkusen Member

אוקיי, אני נמנע מלדבר על ההגנה הגרמנית שוב, אתם תווכחו לגבי הכושר שלה והטכניקה המדהימה של השחקנים הצעירים - פראנק באומן, למשל, משחק כמגן..

13. שגיא Guest

אני מזכיר לכל אלה שגררו ונגררו אחרי הדיון, יש דיון לנבחרת גרמניה, המקום לדבר על גרמניה הוא שם. פה זה דיון על נבחרת הולנד, אז אל תערבו נבחרות אחרות! תודה.

ובנבחרת ההולנדית, אישר המאמן, אדבוקרט, שהוא ישמש בשיטה של ה4-3-3. "אני חושב שהשיטה הזאת הכי טובה עם קיצוניים תוקפים", אמר המאמן. "במשחקי הידידות ניסיתי כמה שיטות אחרות, ושיטה עם שני חלוצים לא עבדה, אבל זה לא כלכך רע, הרי לשם זה משמשים משחקי הידידות".

14. Bayer04Leverkusen Member

אני, למשל, הכי אוהב את השיטה הזאת של 4-3-3...שזה משהו כמו (4-1-2-1-2)

15. Bayer04Leverkusen Member

שחקן אחד לא יכול להוכיח נבחרת שלמה...וחוץ מזה קלרנס סיידורף לא משחק נגד גרמניה
    יור קצת לחץ מהלב..חחח..