ואם היא לא תעלה וצרפת כן תעלה? לצרפת כמדומני גם יש כרטיס אוטומט כי היא מארחת את האולימפיאדה. אני טועה?
אני חושב שאם אנגליה וצרפת לא מודחות שתיהן אז הבטחנו אולימפיאדה. לי דווקא יש הרגשה שאוקראינה עוברת את צרפת Sent from my SM-S918B using Tapatalk
יש ארבעה כרטיסים לאירופאיות. צרפת כבר שם בתור מארחת ואנגליה לא תשתתף בכל מקרה (באולימפיאדה משתתפת נבחרת הממלכה המאוחדת), כך שאם אחת מהן תעלה שלושת הכרטיסים הנותרים יחולקו לשאר הנבחרות בחצי הגמר.
יש שלושה כרטיסים שמחולקים למשחקים האולימפיים מהטורניר יעני הטופ שלוש יקבלו כרטיס צרפת לא צריכה את הכרטיס כי מארחת ואנגליה לא יכולה להשתתף בכדורגל במשחקים האולימפיים כי אנגליה היא לא מדינה במשחקים האולימפיים אלא בריטניה וכמובן שאין נבחרת כדורגל בריטית
שופט צריך לשלוף צהוב לשוער אם הוא יוצא מקו השער פעמיים בפנדלים, אולי זאת סיבת הביטול, למנוע מצב של צהוב שני.
בכלל זה לא רק הקיץ זה שנת 2023. הקבוצות הישראליות בכדורגל עשו תוצאות מחמיאןת באירופה וגם הקבוצות הישראליות בכדורסל מקום 5 ביורוליג, גמר ליגת האלופןת של פיבא ורבע גמר יורוקאפ ולא נשכח את המקום הרביעי באירופה של ישראל עד גיל 20 כדורסל. והמקום השלישי של קירל באירוויזיון, ו.. פלפלה כפר קאסם אלופת אירופה XD ואפילו גמר למכבי תל אביב כדורעף בגביע האתגר האירופי Sent from my SM-S918B using Tapatalk