נראה לי שאפילו משפחת סימפסון לא חזתה את הקיץ הזה של הנבחרות הצעירות Sent from my SM-S918B using Tapatalk
עכשיו כשהדופק קצת ירד ואפשר לדבר קצת על המשחק. מה שקרה במחצית הראשונה, שהיינו בה טובים יותר מגיאורגיה, לטעמי קרה הרבה בגלל שגיאורגיה בראש שלה עדיין חוותה את הדומיננטיות של בלגיה, הולנד ופורטוגל על הגב שלה. קצת הראינו להם טכניקה ויציאה יפה קדימה בכמה מעברים, וישר שלושת המעצמות שהיו בבית הקודם שלהם ישבו להם על הראש, אז אינסטנקטיבית הם חזרו למה שעבד להם עד עכשיו - להתגונן ולא לקחת סיכונים. ככל שעבר הזמן, הם ראו שאיתן אזולאי, קארצב וגנדלמן הם שחקנים מאוד מאוד (מאוד) לחיצים עם הכדור. לא קיבלנו מהם שום תמיכה התקפית בקישור, בנוסף למגנים מאוד אפורים כמו חג'ג' וג'אבר, אז גיאורגיה זיהתה את זה והתחילה לצבור ביטחון יחד עם הדחיפה של הקהל, עד שהמומנטום לגמרי התהפך מהמחצית השנייה ומשם זה כבר הפך למשחק גיא לוזוני טיפוסי. השלב הבא באבולוציה של הכדורגל הישראלי חייב להיות שנייצר שחקנים שכל המשחק שלהם מכוון להתמודדות תחת לחץ. אנחנו חייבים לייצר בלמים שמבינים שאין יותר דבר כזה לתקל סתם. תאקל זו מסירה לכל דבר, היא צריכה להיות עם כתובת אלא אם כן באמת אין ברירה. כנ"ל קשרים אחוריים, התקאל צריך להיות מכוון למסירה ולא רק לשם התיקול. אנחנו חייבים לייצר קשרים אחוריים שמסוגלים לקבל כדור תחת לחץ, לחשוב מהר, ולהפוך את משחק הלחץ של היריב ליתרון שלנו. שבירת לחץ קטנה יוצרת יתרון מספרי. אצלנו הלחץ של היריב גורם לנו למסור אחורה ולהיכנס לפאניקה. אני יודע שזו שעתם של פרשני התוצאה, שיקפצו בתקשורת ויהללו את לוזון, אבל לטעמי הוא יותר הפריע מאשר תרם למשחק. צפיתי בשני משחקים מלאים של גיאורגיה בשלב הבתים, הוא עשה לה חיים קלים מאוד ב75 דקות האחרונות. אין שום סיבה שלמשך כל כך הרבה דקות ישראל לא תעבור כמעט את החצי מול יריבה שהיא שקולה לה. אם המאמן לא יודע להכין נבחרת איך לשבור לחץ מול יריבה שקולה, אני באמת לא יודע מה הערך שלו. דבר אחד כן אני אגיד לזכותו, הוא נערך היטב למס' 7 שלהם שהוא שחקן אדיר ונוטרל לגמרי במשחק (הרבה בזכות למקין שנותן טורניר אפילו יותר מרשים ממה שנתן במונדיאליטו). הניטרול שלו בסוף היה מה שעשה את ההבדל כי הוא שחקן שעשה טרור לבלגיה, הולנד ופורטוגל. אז תוכנית התקפית לא קיבלנו, וזה בדיוק מה שאני לא סובל בכדורגל של גיא לוזון, אבל לפחות ידענו לנצח את זה דרך ההגנה.
מאמנים מספיק טובים לא מאמנים נבחרות צעירות אצל כל מאמן נבחרת צעירה תמצא לא מעט מגרעות חג'ג' רגיל לקצב של הלאומית אין לו דקות בליגת העל. בהתחשב בזה הוא נראה בסדר גמור
וואלה, לוזון, לא לוזון. כל הכבוד להם, חבורה של גברים ומראים עליונות בכל מה שהבוגרים חלשים בהם. מקווה בשבילם שכמה שיותר מהם ישחקו ועדיף לא פה. אם לאט לאט כדורגל הקבוצות פה השתפר ("הישגים אירופאים" קצת אז נראה שגם בכדורגל נבחרות יש תקווה לשיפור. אחלה נבחרת.
כל הכבוד לנבחרת ישראל על הניצחון. צריך לקוות מחר לניצחונות של אנגליה וצרפת בשביל שנגיע לאולימפידה אחרת הסיכוי שלנו לזכות במקום השלישי ולעלות הוא נורא נמוך.
ובדיוק בגלל זה אופיר חיים צריך להיות המאמן הבא של הנבחרת עד גיל 21. הוא יהיה מושלם לתפקיד. שידרוג גדול על גיא לוזון. אגב, אם למקין לא מקבל הצעה אטרקטיבית מאירופה אחרי טורניר כזה, באמת שאין לאף אחד שם מושג. בטח עם תג המחיר שלו. דויטאשוילי הזה שעשה שמות בהגנות של פורטוגל הולנד ובלגיה, לא הצליח לנצח אותו אפילו פעם אחת במאבקים של אחד על אחד.
אפס סיכוי שלמקין לא יקבל הצעות עם התג מחיר הזה, הסיכוי האפסי שהוא יישאר זה אם מאיזשהי סיבה הוא יחליט שעדיף לו לתת עוד שנה בארץ אבל אין סיבה הגיונית שזה יקרה. אגיד תודה אם את הסעיף שחרור של ישראלוב לא יפעילו.
נתפלל שמחר לא יהיו הפתעות. לא אעמוד בעוד דרמה בחצי או על מק 3. רוכש לקבל 5 מאנגליה בחצי, רק תנו לי פריז24 Sent from my M2101K7BG using Tapatalk
אכן אפס בעיטות למסגרת. לא הפריע לוואן לתת לו ציוו 10. אבל הציון הכי נמוך שהם חילקו היה 8 אז האדיוטים האלה לא אינדיקציה.