אין מה לבוא בטענות פה לגלוך. הרמה הזאת גדולה עליהם בהרבה וגם אם איכשהו מצליחים להגיע למצב שמנסים לעשות משהו התקפי, מוקפים בשחקנים אנגליים שהם פשוט טובים יותר.
לוזון הוא חתיכת בדיחה. העיקר כל אתרי הספורט כתבו "לוזון סותם לכולם את הפה" וכתבו עליו 100 כתבות יח"צ. הבנאדם הצליח להגיע לחצי גמר בגלל שהוא פגש נבחרת חלשה, אם היינו פוגשים את אוקראינה/צרפת/ספרד/פורטוגל ברבע גמר היינו מזמן כבר בבית. אפס היה, אפס נשאר. אם השם משפחה לא היו "לוזון" הוא היה מאמן היום במקרה הכי טוב בליגה ג' דרום.
מעניין אותי אם יש שחקן שאיבד יותר כדורים מגלוך בדריבל בחצי של הנבחרת שלו. הבן אדם משחק כאילו הוא מנסה להרשים סקאוטרים זה מגעיל. זאת הבעיה שלי איתו.
מי שאיבד עכשיו זה בילו כן? אוסקר דווקא שחקן שאוהב לשחק מהר וישר לעומק, הבעיה שפה הוא חייב להחזיק בכדור ולחכות להצטרפות
כשמשחקים כדורגל, מקבלים מהלכים. כשהמאמן מחליט שלא משחקים כדורגל, לא מקבלים. מתבאס בעיקר על האוהדים שנסעו עד לשם וזה מה שקיבלו
מה ציפיתם? הגענו לשלב הזה בעיקר בגלל המון מזל, אופי ויכולת מעולה בפנדלים. ראינו במשחק הקודם נגדם שזה לא כוחות. בהילוך ראשון הם נתנו פה 3 והצלחנו להגיע לרחבה שלהם בקושי פעמיים כל המשחק.
הבעיה היחידה שלי הייתה עם הדקות האחרונות במחצית הראשונה, זהו. הבדלי הרמות מטורפים גם עם לוזון שם או כל מאמן אחר. לא הגענו להרבה מצבים לא רק בגלל לוזון, יש פה נבחרת הכי טובה בפער בטורניר הזה.
תצוגה שהזכירה תמשחק שלנו בוומבלי נגדם עם קשטן ב2007. לוזון בפוקס עלה לחצי והבטיח מקומו בצעירה עד2027. לצערי זה לא מאמן מספיק טוב לדור הזה. חבל Sent from my M2101K7BG using Tapatalk