נבחרת ישראל ביורו 2023 לנבחרות עד גיל 21 בגאורגיה ורומניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/6/23.

1. Butragueño מנהלים

אוף טופיק -- אתה משלם פר תווים שאתה כותב? למה אתה לא יכול לרשום את שמות הנבחרות עד הסוף ?

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הרגשה שלנבחרת ישראל יש דור זהב - מהנבחרת הצעירה. אם אני מוציא את דניאל פרץ, כל מי שכיכבו במשחק אתמול היו החברה מהצעירה. רביבו. למקין. גלוך. תורגמן. אני באמת חושב שהרביעייה הזאת צריכה להיות בהרכב הבוגרת מול רומניה בעוד פחות מ-3 חודשים. יחד עם מנור, פרץ בשער (ויסלח לי גלזר) אני באמת לא רואה סיבה לא לחזור מבוקרשט עם 2 דברים:
    1. יכולת ראויה
    2. ניצחון

עצוב שנגד אנדורה ובלארוס לא ראינו כלום מהדור הזה. רק הבלחה מסלומון נגד חובבים.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  3. גלץ Member

ניצחון על רומניה בחוץ? על נקודה אגיד תודה רבה
    התןצאה נגד גרמניה נהדרת, מהיכולת לא השתכנעתי ואני חושב שהם יפסידו את שני המשחקים הבאים
    Sent from my SM-S918B using Tapatalk

4. EuropeGuy Member

אישית לא ראיתי שום דבר מופתי במחצית השנייה. לא זוכר שבעטנו פעם אחת לשער בה. כדורגל זה משחק של שני צדדים. תחשוב על זה ככה: הסיטואציה של הכרטיס האדום התאימה כמו כפפה ליד לשונא כדורגל כמו לוזון. אם במחצית הראשונה ציפו ממנו ב-11 שחקנים לשחק גם כדורגל (מה שלא קרה), במחצית השניה הציפיה הזו כבר לא היתה בגלל הכרטיס האדום, ואז האנטי כדורגל שלו עובר הרבה יותר חלק בגרון כי איזו ציפיה כבר יכולה להיות כשאתה בפיגור שחקן מול גרמניה? אבל אין שום דבר מופתי בלהעמיד 10 שחקנים מאחורי הכדור. למעשה לא היה פה שום שינוי כי הוא פשוט וויתר על שחקן התקפה אחד (בילו) וכמות השחקנים שתפקידם היה להתמקד בהגנה נשארה אותו הדבר. גם כשאופיר חיים שיחק מסריח מול סנגל ביקרתי אותו על זה. זה לא אישי. תשחק כדורגל טוב, אנשים יילכו אחריך. באופן מעניין, המשחק הכי גרוע במונדיאליטו, מול סנגל, היה המשחק היחיד שבו אופיר פתח עם שלושה שחקני התקפה בלבד. לא צירוף מקרים.

מילא לוזון היה מאמן הגנתי כמו אורוגוואי, שנותנת ליריבה לשלוט בכדור, נותנת הכל בהגנה, אבל יש לה רעיונות ברורים איך לצאת להתקפות מעבר קטלניות. מה התוכנית ההתקפית של לוזון? איזה תוכנית התקפית יכולה להיות לך כש90% מהסגל שזימנת הוא של שחקנים שלא יודעים לשלוט בכדור? אם זה היה תלוי בו הלוואי שכל משחק היינו מקבלים אדום ויכולים להתמסר מאה אחוז לשיטה של 10 מאחורי הכדור בלי לעבור את החצי. שיטה שתוביל את הכדורגלן הישראלי מאוד רחוק.

oranfu, עומר ו-גלץ אוהבים את זה.
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומניה זה לא אנגליה
    נכון ישראל זה לא וואו אבל נפל לנו דור שיכןל לקחת טת הנבחרת הבוגרת ולהספיק אותה כמה רמות, שיספיקו לנצח את רומניה ולקחת אותנו ליורו. מבלי להזדקק למשחקי מרץ

6. DRORIKO Member

zivmay ו-cheddar אוהבים את זה.
  7. cheddar Member

8. DRORIKO Member

זוכרים שתמיד היינו אומרים שאייל ברקוביץ' צריך לאמן את הנבחרת "כי אם אין כדורגל אז לפחות שיהיה צחוקים"? אז לא צריך את ברקוביץ', לוזון יותר מצחיק.

גלץ ו-cheddar אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

אבל האמת אחלה נאום מוטיבציה. ילדים בני 20 יכולים לאכול את השטויות האלה ועובדה שהם באמת עלו כמו אריות למגרש. במכבי חיפה או במכבי תל אביב זה לא היה עובד. כאילו תגיד לערן זהבי "אתה לא פחות טוב מהאיטלקים" הוא יענה לך "אחי אתה זוכר שהייתי נער מגבות בפאלרמו כן?"

10. גלץ Member

התקשורת עכשיו תהיה בטוחה שזה אופיר חיים 2 לפחות עד המשחק נגד אנגליה ביום ראשון הם יכולים לפנטז

11. גלץ Member

כן אבל אני שופט דברים לפי מה שאני רואה בעיניים ועם כל הכבוד לתוצאה אתמול ולנבחרת הבוגרת, הבדלי הרמות בין הגילאים הבוגרים יותר (כולל עד 21) לבין המונדאליטו גדולים מדי. הייתי אומר לך שאפשר להפתיע ברומניה אם הייתי מאמין בזה אבל כשאני רואה את המגנים שלנו ואת היכולת בנבחרת של מנור ואת אחוזי ניצול המצבים באופן כללי קשה לי להיות אופטימי. לא אגזים אם אגיד שאנחנו צריכים ברומניה לשחק על מתפרצות במקום לשחק פתוח כי אנחנו אנדרדוג לא משנה מה התקשורת תפמפם לנו

12. cheddar Member

יש מצב שאנגליה קצת יותר איכותית מגרמניה אז יהיה עוד יותר קשה

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנבחרת הבוגרת, הנוכחית, עם הסגל וההרכב הנוכחי של חזן, שווים הפסד ברומניה ואולי אפילו יותר מגול.
    תראה, כל הזמן אני שומע את הדברים האלה שאומרים הבדלים בין גילאים, ולמרות זאת אני רואה עשרות צעירים משתלבים בנבחרות הבוגרות ומשחקים ללא חשש, ומשחקים ברמה גבוהה, ומרימים את היכולת של הנבחרת. לא מבין למה אי אפשר לעשות את זה פה? למה יש מחשבה שדודזאדה כמגן ייקח אותנו למקום טוב? זה לא יקרה, אז למה לא לתת לרביבו לשחק נגד רומניה? ספורי יכול לתת מסירה כמו של גלוך לחלוץ? בחיים לא. גם אם ישחק עוד 15 שנה. תורג׳מן נראה בכושר מפחיד, כאילו לא משנה מי תשים מולו, הוא יוכל לתת גול, זה הרבה יותר ממה שאפשר להגיד על וייסמן ובריבו. למקין, רשם קפיצה מטורפת בקיץ הזה. כאילו כל העונה הקשה בהפועל הכינה אותו. דניאל פרץ, שוער הרבה יתר טוב מעומרי גלזר. בכל אספקט. אז בוא תגיד לי למה החמישייה הזאת לא יכולה לפתוח בהרכב מול רומניה? הפסד ברומניה והסיכוי שלך לעלות מהבית הזה אפסי, ניצחון ואתה 90% ביורו, תיקו אתה תלוי במשחקי הבית שלך. מה יש לנבחרת ישראל להפסיד? איך גיא לוזון אמר? יש לה רק מה להרוויח, אם היא תבוא ותשחק עם שחקנים שצריכים להיות בהרכב.

ייא אוהב/ת את זה.
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בוודאות נכון
    אנגליה טובה מגרמניה בנבחרות הצעירות ב-10 השנים האחרונות.
    אני לא מצפה מישראל לנקודה גם לא מול צ׳כיה.

15. רון עמיקם Member

מת על זה שאתה עושה שינויים דרסטיים - בונה אצטדיונים, מדיח שחקנים - בלי להכיר את השטח. נבחרת לא משנים מיוני לספטמבר באופן דרמטי, בוודאי אם ניצחה את שני משחקיה האחרונים. אתה לא יכול לבוא לעומרי גלזר, שחתם בקבוצה בחו"ל, שמשחקת בליגת האלופות, וגם לא היה רע במשחקים של הנבחרת, ולהדיח אותו בשביל שוער שמשחק כרגע בישראל, טוב ככל שיהיה. כנ"ל, אתה לא יכול להעלות נבחרת שלמה בני 19-20 למשחק גורלי ברומניה. אין להם בכלל מושג מה ההבדלים, הם בקושי משחקים בליגת העל. משלבים בהדרגה, וחזן עוד מפריז בזה.