נבחרת ישראל בכדורסל - במוקדמות המונדובאסקט

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י עומר, ‏27/7/10.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. shlomydavid מנהלים

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בלי ניצחון היום, אפשר לסגור את הבסטה. ישראל טובה ומוכשרת יותר מאסטוניה, ההפסד להם פה שדי מחבל לנו בסיכויים היה נטו זילזול או אי ריכוז של הנבחרת ולצערי גם ההפסדים למונטנגרו, שהיא נבחרת טובה, אבל ישראל לא נופלת ממנה וראינו את זה בשני המפגשים. צריך ניצחון היום וניצחון ביתי של מונטנגרו על השכנה סרביה. במצב כזה מונטנגרו יעפילו לאליפות מהמקום הראשון ואנחנו הולכים עם הסרבים ראש בראש על המקום השני (בהנחה שאף אחת לא מאבדת משחק בדרך) כשיש לנו הפרש יפה לקראת הגומלין הקשה שם. אבל כל זה לא שווה בלי ניצחון היום, שלדעתי יגיע.

3. ייא Member

אם ננצח היום בנקודה ונפסיד בסרביה. יש לנו סיכוי לעלות מהמק 3 הכי טוב?

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש סיכוי גם לעלות מהמקום השני רק אתה משום מה תמיד מתעקש לקחת את זה למקום השלישי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. ייא Member

אני ריאלי ורוצ לשרוד. אפשר בקשה תסריט למקום 3?

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רבע אחרון לשחק, 19 הפרש לנו ואני דיין שובר את הראש ולא מבין איך הפסדנו לאפסים האלו כאן? לא משחק גדול של הנבחרת, אבל האסטונים כ"כ חלשים, שזה מספיק לנו לקרוע אותם.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, נבחרת ישראל נבחרת מאד מאד לא יציבה. פעם משחקים טוב, משחק אחרי זה מפסידים בבית. כרגע נוכל רק לקוות שמונטנגרו תמשיך לנצח. בגלל הניצחון הזה ועוד בהפרש הרצוי אנחנו שוב שיפרנו את הסיכויים שלנו לעלות. עכשיו נראה אם סרביה מסוגלת להרוס למובילה את המאזן המושלם...

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מונטנגרו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. shlomydavid מנהלים

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

טוב, אז אני ארים פה את דגל האופטימיות. חבר'ה, לא פשוט לנצח בסרביה, אבל זו גם לא תהיה משימה בלתי אפשרית. ננצח את שני המשחקים בנוקיה ונצא לסרביה למלחמת עולם.

11. ייא Member

הבנתי שאנו זקוקים לחסדי האזרים והגרמנים
    נפסיד בסרביה ולא נהיה בין 4 הטובות, בושה

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה הריקי של הכדורסל? קודם כל, אתה צריך להבין שאנחנו נמצאים ב-win-win situation. במקרה שנעפיל, אז שוב נראה את הנבחרת ביורובאסקט ובמקרה שנפסיד וזו תהיה הפעם השניה נדמה לי שישראל לא תעלה ליורובאסקט, אין ספק ששיבק יילך הביתה. מה שדופק אותנו זה ההפסד המטופש לאסטוניה בבית, אבל כמו שהסרבים נראים ועם ההשתפרות המעטה שלנו, יש בי שבב של תקווה שאפשר לתת פייט לסרבים ולקחת שם את המשחק. קשה מאוד, אבל לא בלתי אפשרי כמו שהם נראים. מונטנגרו פשוט היתה רמה מעל הבית הזה ומגיע להם שאפו אדיר.

חוץ מזה וזה לא תירוץ אלא עובדה מצערת, נושא הדירוגים של פיב"א. לישראל ביי פאר יש את הבית הכי קשה במוקדמות, כאשר שים לב בבתים 2 ו-5, בתים שבהם כל המשתתפות על הנייר חלשות יותר מישראל, סרביה ומונטנגרו. פינלנד היא ראש בית ולא אנחנו. בבית 2 גרמניה ללא נוביצקי זו נבחרת אחרת לגמרי. אז מצד אחד יש לך בית עם 3 נבחרות טובות שהיו לטעמי מסוגלות וצריכות לסיים ראשונות בכל אחד מהבתים האלו ומצד שני שמים לך בבית אחד נבחרות קיקיוניות כמו פינלנד, בלגיה, שווייץ, פולין ואלבניה, ששתיים מהן יהיו בכל מקרה ביורובאסקט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx פיב"א, כבר אמרנו?

לקסן, אם בכל זאת אתה מתעקש על תסריטים, הנה קישור לכל התסריטים האפשריים http://sports.walla.co.il/?w=//2563918

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/12
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל שננצח עכשיו את שני המשחקים הביתיים שלנו...אני מנסה לא להסתכל יותר מדי קדימה. גם באתר ערוץ הספורט ראיתי כתבה על מה אם זו מנצחת או זו מפסידה. כשרואים מה יכול לקרות אם נפסיד בסרביה באמת הכל יכול לקרות. כל כך הרבה תסריטים וכל כך הרבה ספקולציות. הם יצאו שם מההנחה שהנבחרות שמובילות את הבית ללא הפסד גם ימשיכו לנצח. בעיניי זה בדיוק מה שאנחנו לא צריכים, לצפות שזה יקרה. נבחרות שכבר באליפות יגיעו למשחקים בלי הרבה מוטיבציה אלא אם כן יש יריבות (פוליטית) בין הנבחרות.

הכל היה יכול להיות יותר טוב אם לא היינו מפסידים בבית מול אסטוניה. זה באמת יכול להפוך לאחד מההפסדים הכי קשים אי אפעם לכדורסל הישראלי...

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שי, אני לא רואה מצב שאנחנו מפסידים בבית לאחת מהשתיים, פשוט מאוד כי הן ממש ממש חלשות, וגם כי המשחק בבית וגם כי לנו הוא קובע המון. הפתיחה שלנו לא היתה טובה, ההפסד לאסטוניה היה זילזול נטו וראינו אתמול אצלם בבית מה קורה כשאנחנו רציניים. אנחנו נגיע למשחק מול סרביה שגם לטעמי לא תאבד משחק ושם הכל פתוח. אגב, אני גם חושב שמונטנגרו ימשיכו להיות ספורטיביים ולשחק עד הסוף למרות שהם כבר עלו, לגבי שאר הבתים אני באמת לא יודע מה יילך שם....חבל רק ששוב פיב"א ממשיכה עם הביזיון שלה, שמקום לראות אותנו או את סרביה כנראה בחוץ, נאלץ לראות ביורובאסקט את פינלנד או נבחרת שקר אחרת כלשהי...

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע על פיב"א אנחנו יכולים לדבר שעות, תצרף לדיון את פיפ"א/אופ"א ובכלל יהיה שמח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני כרגע יוצא מהתסריט הכי לא נוח. ניצחון בשני המשחקים הקרובים והפסד בסרביה. במידה שזו אכן תהיה המציאות מוקדם מדי עכשיו 'להרגיע' את אוהדי הכדורסל בארץ כי אני לא משוכנע שכל הנבחרות הטובות אכן ינצחו את היריבות הפחות חזקות שלהן. ראינו מה אסטוניה עשתה לישראל...

אני באמת חושב שפשוט מוקדם מדי להתחיל לדבר על העפלה לאליפות...

מצב נושא:
הנושא נעול.