נבחרת ישראל בכדורסל - במוקדמות המונדובאסקט

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י עומר, ‏27/7/10.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. גלצ Member

צרפת מובילה 57:16. אנחנו נכנעים*/aaa021

2. yakov_y YNWA

יש סגל סופי לעתודה ?

3. כינוי כי הכח זהו כח

נגמר צמוד 95-39.
    זה יותר נקודות ממה שחשבתי שהנבחרת תקלע אחרי שהרבע הראשון של המשחק נגמר 18-2 לצרפתיות...

עקרונית לדעתי לא, אבל הסגל יהיה בנוי מה-16 שחקנים הקיימים(ה-12 ששיחקו אתמול + 4 הפצועים שהם זיס, חנוכי, שבת ואביבי), שארבעה ינופו.
    מאמין שיובל חיים, עידו שבת(שלא שותף בכלל או בקושי שותף בהכנה בגלל הפציעה ואני מאמין שבגללה ינופה אלא אם הוא שחקן מאוד חשוב לבית הלחמי), אורי חי ושחר עמיר ינופו בסופו של דבר(שחר עמיר בקושי מקבל דקות ואחרי חי אפילו את זה לא מקבל).

4. כינוי כי הכח זהו כח

נבחרת העתודה מפסידה לליטא במשחק בלי הגנות 106-107.

סעמק עד שאני הולך למשחק של העתודה היא מפסידה.

5. גלצ Member

לדעתי בשלב הבתים נפסיד לסרביה וננצח את אוקראינה ואיטליה. בגלל שאני אומר את זה אז נפסיד עכשיו את כל המשחקים אבל עזבו, בכל מקרה כל המקומות בבית עולים שלב ואני רק מבקש שלא נקבל את טורקיה בשמינית הגמר שדורסת כל מה שזז במשחקי ההכנה.

6. גלצ Member

הנבחרת עד גיל 20 ניצחה את ספרד 88:78 וזכתה בטורניר בזכות הפרש סלים פנימי בבית המשולש בו אחת מנצחת את השניה (ישראל 9+ , ספרד 1+, ליטא 10-). קרואטיה מפסידה לכולן ומסיימת אחרונה.

נבחרת עתודה שמנצחת את קרואטיה, ספרד, סלובניה, צ'כיה, יוון, צרפת. אנחנו בזמנים טובים. תהנו.

7. Roma מנהלים

עדיין מתייחסים ברצינות לנבחרות צעירים בספורט ועוד בטורניר הכנה?

ראיתי את הנבחרת שלקחה את התואר אשתקד, זה לא מבטיח כלום, אני בטוח שיצא יותר כוכבים משאר הנבחרות למרות שלא זכו בתואר. הנבחרות לא מפתחות את השחקנים אלא הקבוצות וחוץ ממכבי, גם שם אני בספק, אין פה פיתוח ברמה מספיק גבוהה בטח אם משווים לשאר היבשת.

עריכה: ועדיין כמו מכור אני אגיע לצפות באליפות בת"א.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא חושב שהיה פה כישרון ברמה של אבדיה. גדלתי והערצתי את קטש (את מיקי לא יצא לי לראות). הוא יותר טוב ממנו בפוטנציאל.
    הוא פשוט מדהים.

9. גלצ Member

וגם ווינר. השלשה בקרואטיה שניצחה בשבילנו שנייה לסוף. וואט דה פאק.
    הוא רק חייב להפסיק עם הפרובוקציות וההתנהגות המעוררת מחלוקת שלו במגרש. זה לא טוב לשחקן יותר מדי מיזה.

10. כינוי כי הכח זהו כח

הוא חייב לשפר את קבלת ההחלטות שלו גם דחוף ולשפר את הקליעה שלו לשלוש(הוא זורק יותר מדי יחסית למישהו עם קליעה סבירה מינוס) גם כן, על שני אלה אפשר לעבוד ואם זה קורה באמת שמדובר בשחקן הכי שלם שצמח פה שאני זוכר

11. כינוי כי הכח זהו כח

הנבחרת האולימפית מנצחת את לטביה 57-96 ברבע גמר האוניברסיאדה ומעפילה לחצי גמר לרימץ' מול ארצות הברית שהדיחה את ישראל באוניברסיאדה הקודמת ברבע הגמר במשחק מותח מאוד.
    קלעו לנבחרת: נתנאל ארצי 18, רומן סורקין 17, רועי הובר 12, יפתח זיו 10, עידן זלמנסון 9, גולן גוט 9, רפי מנקו 6, מייקל בריסקר 5, ליאור קררה 5, אור לאומי 3, גיל בני 2.
    https://results.universiade2019napoli.it/assets/Xxx/BKBMTEAM5-------------QFNL000100--_73 1.0.Xxx
    סטטיסטיקה מלאה.
    משחק חצי הגמר מחר הוא ב-17:30 או בשש וחצי לא בטוח.
    2019 Summer Universiade - Napoli, Italy | Olympic Channel
    אולי אולי יהיה שידור פה.
    תתעדכנו בפייסבוק של האיגוד

12. yakov_y YNWA

מה ראית ממנו בקריירת הבוגרים שגורם לך לחשוב ככה ?

גם זוסמן כיכב בנוער, שחקן מצטיין של אליפות אירופה להזכיר.
    אני לא פוסל את אבדיה אבל יותם חנוכי הרשים הרבה יותר עד עכשיו וים מדר טוב מאבדיה עד עכשיו, ההבדל שים מדר גארד קטן ואבדיה עם נתונים בלתי רגילים.

אין לאבדיה שום תכונה בולטת, הוא שחקן הגנה רע לבוגרים כרגע (!) וקלעי מזעזע, כרגע הוא בדרך להיות כמו בנדר בגלל הגובה שלו ולא יותר.

ואני מאמין בו ובטוח שמומחי הדראפט מבינים יותר ממני אבל... יש נפילות וזאת נראת לי נפילה.
    נראה העונה, קשה לי להאמין ש אבדיה ייעשה את שידרוג הנ״ל, גג יגיע ליכולת של זוסמן וזה לא מספיק.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/19
  13. כינוי כי הכח זהו כח

Men’s Semi-final 1 | Basketball - Summer Universiade - Napoli | Olympic Channel

14. כינוי כי הכח זהו כח

הנבחרת האולימפית מפסידה לארה"ב בהפסד קטשי טיפוסי 73-75 ותשחק על הארד מול אוקראינה או אוסטרליה.
    ישראל לקראת סוף הרבע הראשון הובילה ב-17.
    ברבע השני (כולל הסל האחרון ברבע הראשון של ארה"ב) ארה"ב רצה ריצת 30-8 או משהו בסגנון וכמובן שעודד קטש הגיב מאוחר מדי ואז היה משחק צמוד כל המשחק.
    תוסיפו לזה קבלת החלטות עלובה במאני טיים ותקבלו הפסד קטשי טיפוסי...

איזה חבל כי אם הוא לא היה מאמן את הנבחרת אולי היה לנו סיכוי לא רע להיות באליפות העולם (אתם יודעים כל המשחקים האלה שאכלנו אותה בגלל סגנון טעויות כאלה.. כמו גרמניה חוץ, גאורגיה פעמיים)

15. גלצ Member

באמת נכון. גם שהנבחרת מובילה דו ספרתי רבע רביעי אני עם יד על הדופק.
    ובלי לבדוק זה לא השחקנים הכי טובים שיש במכללות של ארצות הברית

מצב נושא:
הנושא נעול.