נבחרת ישראל בכדורסל - במוקדמות המונדובאסקט

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י עומר, ‏27/7/10.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השלשות וריבאונד ההגנה גומרות אותנו. אבדיה 1-8 לשלוש...

2. כינוי כי הכח זהו כח

אלא אם חנוכי נפצע אני לא רואה שום סיבה הגיונית למה הוא על הספסל במאני טיים

והנה הוא נכנס דקה וחצי מאוחר מדי

yakov_y אוהב/ת את זה.
  3. Roma מנהלים

אבדיה, מדר וחנוכי אדירים. מדר באחת השלשות שלו הזכיר לי את טריי יאנג מאטלנטה.
    תומר לוינסון פשוט לא שחקן, בחיים לא ראיתי גבוהה שמפחד ממגע, ואם כן אז לפחות שיהיה קליעה. כלום ושום דבר.
    הסרבים פשוט יותר מוכשרים עם נתונים פיזיים טובים יותר.

צריכים לנצח את המשחקים הבאים.

4. גלצ Member

הפסד צפוי. חייבים לנצח את איטליה ואוקראינה, אוי ואבוי אם לא.
    שלוש נבחרות שיותר טובות מאיתנו באליפות הזו באופן ודאי אלו גרמניה, סרביה וטורקיה (הכי חזקה לדעתי).

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהנתי הערב ממדר. סרביה פשוט ניצחה בצדק. העתודה נלחמה, אבל אבדיה צריך להתחיל לדייק יותר מהשלוש. מחר יום חדש.

6. ייא Member

עדיף להפסיד כעת ולא בנוקאאוט. כל הבית הזה הוא מש אימון לדעתי. מה יעזור לנו לסיים ב3-0 ולעוף בשמינית? שישמרו תמזל לנוקאאוט.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. Scouser Member

לא חושב שיש עוד מדינה בעולם שמתייחסת ככה לטורניר הזה (בלי קשר לאירוח).
    מה הקטע שזה נערך כל שנה? איזה ערך יש לזה?
    מה זה שווה אם חלק גדול מהסגל משחק בלאומית עונה אחרי זה? אז לקחנו אליפות אירופה שנה שעברה אבל אפשר לספור על יד אחת את השחקנים ששיחקו בליגה הראשונה אחר כך. לא שווה כלום.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. כינוי כי הכח זהו כח

חייב לומר אם להתייחס לסרבים הקליעה שלהם טובה בקטע הזוי...
    לא משנה יד על הפנים לא משנה לחץ הכדור נכנס.

מישהו חייב לספר לדני שהוא לא קלעי לשלוש זה כבר מוגזם 1/9 בכל המשחק 0 מלא יודע כמה במאני...
    חוץ מזה הוא היה מצויין, בכללי השלישייה המובילה שלנו הייתה טובה מדר היה פשוט הכי טוב על המגרש, בטח מהצד הכחול לבן וחנוכי במעט שקיבל ואלוהים יודע למה לא שיחק בכל החמש דקות האחרונות(איתו הנבחרת רצה למומנטום הטוב).

מלכה ביום קליעה נוראי אין לו מה לחפש על המגרש, שחקן של שלשות וזהו(בימים שהוא פוגע הוא אדיר), יאיר קרביץ מצד אחד החטיא את הלייאפ הקל בריצה הראשונה שלנו ומצד שני קלע כמה סלים חשובים לקח 8 ריבאונד(4 בהתקפה) וחטף שלושה כדורים.
    אביבי ופורת נתנו בדיוק מה שציפיתי שיתנו(פורת נתן את כל המהלכים הטובים שלו ברבע הראשון ומאז כמעט כלום ולא פעם ראשונה שזה קורה).
    לדעתי משחק הבא חנוכי חייב לפתוח. רז אדם ותומר לוינסון הם שחקנים שאין לי מושג מה הם עושים בנבחרת, שום דבר מועיל לא עשו היום(אוקיי לוינסון היה לא רע בהגנה וחילק כמה כדורים).
    בכללי לוינסון הוא שחקן כמו @Roma תיאר מפחד מהמגע ולכן בורח החוצה לזריקה והבעיה שהוא עושה את זה באחוזים נוראיים, זאת הבעיה הראשונה שלו והבעיה השנייה שלו שהוא פשוט בזבז שנה של בוגרים בחימום ספסל בהפועל ירושלים, יכולים לומר לי עד מחר כמה להתאמן עם קבוצה איכותית כזאת עוזר אבל בפועל יוצא שחקן רע, יותר מזה למה לא לעשות את הנוסחה שמכבי תל אביב עשתה עם זוסמן ואלבר??? להשאיל אותו ללאומית שם הוא יקבל דקות ואז לתת לו אימונים אישיים שיפתחו אותו
    על הקטע של הישגים אני מסכים איתך אבל על הקטע של שחקנים לליגת העל אני לא מסכים, בשנים האחרונות יש דור יותר כישרוני והוא מקבל הכרה בכך שכבר חצי מסגל העתודה הקיים כבר בליגת העל(וחמש מהם מקבלים כמות דקות יפה), בנוסף אני מאמין שעידן אלבר יכול לעלות ליגה העונה ואולי אביבי ופורת תלוי באיכות הטורניר שייתנו.

המשחק נגד איטליה יהיה ככל הנראה על המקום השני וזה חשוב לשמינית, בינתיים האיטלקים כותשים את האוקראינים

9. גלצ Member

איך אחרי הכתבה הזו על אבדיה שלושה ימים לפני האליפות ש"הוא לא נלחץ מכלום" היה צפוי שהוא יהיה לא טוב

10. Roma מנהלים

דני אבדיה 14 (1 מ-9 ל-3), 8 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. היה טוב למעט הקליעה ל-3, לא מתרגש מזה יתר על המידה.
    אל תהפכו לאוהדים מהענף עם הרגל של הנבחרת. אפרופו אוהדים, אחלה אווירה, חבל שאני בתקופת מבחנים מסריחה.

כינוי,

לוינסון בהחלטה אומללה חתם בירושלים, לחשוב שצ'ובה שנחשב לישראלי בכיר לא קיבל דקות ואליהו גם קיבל פירורים, מה הוא חשב לעצמו?אחרי שאמארה הפך ליהושפט הוא בכלל עבר לשחק ב-2K.
    הוא חתום גם לעונה הבאה ואני כבר ממליץ לו לברוח.

11. JR-Riquelme Member

קורה. לדעתי אבדיה זה הישראלי היחיד מכל הזמן שאני רואה כדורסל ישראלי שבאמת מספיק מוכשר להצליח באן בי איי, לפחות להיות שחקן מאוד משמעותי ביורוליג.

12. גלצ Member

כמובן שלא הוא האשם בזה אלא התקשורת. עדיין אני חושב שעם כל הכישרון שלו הוא עוד לא הגיע למצב שהוא השחקן המרכזי בנבחרת, בקמפיין הקודם היו את זוסמן, גיל בני ובריסקר. ובנבחרת עד גיל 18 הוא היה השחקן הזה אבל הנבחרת לא עלתה לדרג א (לא באשמתו כמובן). בכל מקרה זו סיטואציה שונה שהוא צריך להסתגל האלה וצריך להוכיח מנהיגות שעוד לא ממש הוכחה.

13. Roma מנהלים

Deni AVDIJA (ISR)'s profile - FIBA U20 European Championship 2018 - FIBA.basketball

היה מצוין גם אז, למעט משחק חלש בגמר.

14. Telkiyski Member

ים מדר נתן משחק גדול. הופתעתי לטובה.
    נתן סלים כשצריך, אסיסטים. רק שימשיך ככה. מאוד אוהב את המשחק שלו.

לגבי בודירוגה.
    איך שחקן עם קליעה בינונית מינוס ל-3 לוקח 10 זריקות ל-3 במשחק ועוד בערב שהוא קולע 1??
    השתן עלה לו לראש. חושב שהוא דונצ'יץ'. לוקח לי 10 שלשות בערב. וואלה יופי.

בלון נפוח.
    העיקר מחר יעשו פרופגנדה בערוץ הספורט ויספרו לנו שבעונת 20/21 הוא יהיה באולסטאר האנביאיי או משהו בסגנון.
    הוא שחקן טוב, יש לו מסירה טובה, חדירה לסל. אבל היי, תרגיעו קצת עם התעמולה.
    .

אגב אלבר הזה, אשכרה נראה כמו ניצן חנוכי חיצונית, וגם משחק כמוהו.

גלצ אוהב/ת את זה.
  15. yakov_y YNWA

*/aaa021

מצב נושא:
הנושא נעול.