אבדיה משחק אותו ווילבקין. ברצינות, הבחור תותח, אבל מה שקורה עכשיו בפראג מזכיר את מכבי שנותנת את הכדור לסקוטי והוא צריך לנצח לבד יריבה באמת לא רצינית. אין לי מושג אם בסופו של דבר הפרש סלים יכול לקבוע, אבל היום היינו פשוט לנצח במינימום 15 נק'.
וואו אבדיה הזה מיוחד אין מה להגיד . מצד אחד הוא לא מכריח ולא כופה את עצמו על הנבחרת, ומצד שני הוא בהחלט יודע לקחת את המשחק עליו כשצריך ואין ברירה . הבעיה שחוץ ממנו אף אחד לא יציב בנבחרת . ביום נתון אי אפשר לדעת מה נקבל מכל שחקן. לא רק ביום נתון אלא בכל התקפה נראה שאין מי לסמוך עליו חוץ מאבדיה . גודס מאכזב אותי בינתיים . נראה שאין לו תוכנית משחק בכלל .
לא יודע אם ראיתי קבוצת כדורסל כ"כ לא מאומנת וחסרת שליטה. לקחתם ריבאונד בפלוס 6 עם 26 שניות על השעון, תעברו את החצי וחכו לפאול או שרפו את השעון. זה יגמר בניצחון גם בלי זריקה.
טוב אמנם ניצחנו, אבל רמה נמוכה מאוד של כדורסל. מצטער על הפסימיות אבל הנבחרת הזאת לא שווה יותר משמינית גמר . נכון שניצחנו 2 משחקים בצורה דרמתית ויש התלהבות כביכול, אבל בניתוח קר ומקצועי - 2 משחקים לא טובים בכלל של הנבחרת . צריך לצמצם דחוף את אליפות אירופה ל 16 נבחרות . הולנד זה די נבחרת של דייגים .
את האמת אין לי מושג, לא חושב. ענף הכדורסל פשוט לא חי פה. יש אפילו יותר התעניינות בכדורגל נשים...ישראל באמת היתה צריכה היום לנצח בהפרש הרבה יותר רציני.
אהבתי את ה AND1 של אבדיה לקראת הסוף וישר אחרי זה את השלשה שלו, פחות אהבתי את שני האיבודים שלו אחרי זה מדר עם שלשה משום מקום גם בדקות האחרונות שם דיי הציל את המשחק נראה לי. יאללה יפה. שני משחקים שני נצחונות.
לא יודע אם זה המדד לטיב הנבחרת. גם בפינלנד אין שום עניין בכדורסל, אבל יש להם נבחרת טובה. אבל כן, הולנד נבחרת חלשה וזה היה מביך אם היינו מפסידים.
לדעתי לגודס עדיין אין חמישייה אמיתית שהוא מאמין בו. פתאום ג'ייק כהן שיחק היום במאני טיים, וכמובן ים מדר. מבחינתי צריך לתת יותר אחריות למדר. תן לו ביחד עם אבדיה להוביל את הנבחרת. בסוף היום פתחנו עם שתי ניצחונות, אבל הוצאנו באמת מים מן הסלע. אני לא מצפה שניקח את הגביע, אבל אני כן חושב שצריך לנצח נבחרת חלשה כמו הולנד בהפרש הרבה יותר גדול. @Werewolf את האמת שאין לי מושג למה הכדורסל פה לא מתפתח. ההולנדים אחד העמים הכי גבוהים בעולם כך שזו לא הבעיה שלנו. מדי פעם משדרים פה בטלוויזיה הממלכתית משחקי ליגה וזה נראה כל כך לא רציני. ראיתי מול ישראל בדיוק את מה שציפיתי מראש. כדורסל ברמה נמוכה. דווקא נבחרת הכחול לבן פשוט נראה נורא.
שאלה לאלה פה שמבינים קצת בטקטיקה. ראיתי ממש טיפונת מהמשחק אבל שמתי לב שגיא שיחק עם סורקין בתור גבוה, מה שלא קרה נגד פינלנד. מה הסיבה?
אני גם לא מומחה בטקטיקה, אבל הדבר הראשון שעולה לי לראש זה שלגודס עדיין אין חמישייה ראשונה אמיתית. תסתכל מה קורה בקו האחורי, גם שם אין היררכיה ברורה. מול פינלנד זה היה בלאט ששיחק במאני טיים, אתמול ים מדר. לדעתי חוץ מאבדיה אין שום שחקן שהמאמן סומך עליו בצורה עיוורת וזו בעיה. זה לא מקרי שראינו המון בלאגן בשני המשחקים הראשונים. זה לא אסון, כי תמיד כדאי לפתוח טורניר ולגדול, אבל בסוף היום ניצחנו שתי נבחרות לא מרשימות. בטח הולנד שאין לי מושג איך היא הגיעה לאליפות.
מצד שני צריך להיות ישרים, כשיש לך 2 אימונים וחצי קשה להתביית על הרכב מסויים, מה גם שבואו נגיד את האמת, חוץ מאבדיה אין אצלנו אף שחקן ברמה גבוהה, ככה שיכול להיות שגיא מרכיב אותם לפי מומנטום של אותו שחקן/מאצ׳ אפ מול היריבה.
@DRORIKO ולקבוצות אחרות יש יותר זמן לאימונים? לא יודע, בכל משחק אתה מנסה כמאמן לחפש מאצ'אפ נכון ליריבה, אבל לפחות לי יש הרגשה שלגודס עדיין אין אמונה בסגל שהוא בעצמו בחר. ברגע שאתה בכל משחק משנה דברים השחקנים לעולם לא יקבלו ביטחון.
זה לא בדיוק שהוא בחר אותו, זה או להזמין את הנגרים האלה או להזמין את הנגרים שנשארו בחוץ, לא היו לו יותר מדי אופציות.