נבחרת ישראל בכדורסל

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏13/8/22.

1. yakov_y YNWA

מאז 2022, 11 משחקים אחרונים של הנבחרת שכוללים את: אליפות אירופה, מוקדמות אליפות העולם שלב 1 ושלב 2, הנבחרת ניצחה 3 משחקים והפסידה 8.
    ניצחנו רק את הולנד ואסטוניה החלשות שאני בספק אם עוברות את שלב 1 במוקדמות והניצחון היחיד הראוי היה על פינלנד עם הצגה של דני אבדיה של 23 נק׳, 15 רב׳, 2 חס׳ והגעה ענקית במאני טיים, אותו אבדיה שמשחק לפני זה סופסל ע״י המאמן במוקדמות אליפות העולם.

יש כאן מאמן שנכשל טוטאלית, 3 ברציפות, אדלטשיין הלך בצדק אחרי שעשה את העבודה ב-1 ונכשל באליפות ה-2, קטש נכשל והלך מסיבה לא מקצועיות אבל העיקר הלך כי היה בלתי נסבל, קטש גם בניגוד לארז קיבל את הדור הצעיר.
    עכשיו זה שוב הדור הצעיר שמוכיח את עצמו, אבדיה - בלאט - מדר - זוסמן שכיכבו בעתודה שחקנים בליגות הבכירות, גודס נכשל ב-2 קמפיינים וצריך ללכת.

חובה לעלות לאליפות העולם, בנובמבר יש חלון ובפבואר, אסון אם לא נעלה למרות שהמצב קשה, נשארו 4 משחקים, אין אנרגיה לדבר על זה.

מקווה שיהיה חריש עמוק בכדורסל שלנו, מנהלת ואיגוד אבל שום דבר לא ייקרה אבל יש כבר דיבורים על פירוק המנהלת והחלפת מאמן לנבחרת, לפחות זה.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

אז שאני אבין רגע. שיבק מאמן לא טוב, ארז מאמן לא טוב, קטש מאמן לא טוב, גודס מאמן לא טוב. לפי איך שאתה מציג את זה הבעיה בכדורסל הישראלי היא לא השחקנים אלא בכלל המאמנים.

3. VAR Member

לא יודע עד כמה זה שייך לפה אבל תעשו לעצמכם טובה, עזבו את ברצלונה ובאיירן ורוצו לראות את החצי השני של יוון גרמניה.

בשום משחק NBA לא ראיתי מחצית כזאת כמו הראשונה. וכמובן שהסתיימה עם שלשה מהחצי, לא חושב שלמישהו באולם היה ספק שזה ייכנס ברגע שזה עלה לאוויר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/22
    הרצליה עד המוות ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

אשכרה פשיץ' ואיטודיס הורידו את גודס מעמוד התליה חחחח

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. yakov_y YNWA

לא ראיתי שום משחק מאז ההדחה, רק תקצירים, לא מסוגל.

טורניר מטורף, היו ציפיות והטורניר הזה מעל ומעבר.
    חצי גמר:
    שאפו לספרד וגרמניה על טורניר גדול ומעל הציפיות, גרמניה עם שחקנים שלא הגיעו לטורניר, ספרד עם הסגל הכי חלש שאני זוכר מ׳זה הרבה שנים.
    צרפת פייבורטית כרגע, הייתה הנבחרת ה-3 שלי לזכייה בתחילת הטורניר ובעצם היו לי רק 3 אופציות.
    פולין... מטורף, חסר תקדים, בכדורסל לא חושב שהיה דבר כזה.
    למאמן שלה אין ערך בויקיפדיה, קטש לא רצה כעוזר במכבי ת״א אותו, תקלטו, אפילו עוזר מאמן במכבי ת״א לא רצו אותו.
    הפולנים לא היו ברבע הגמר מ-97 ואני מזכיר שהייתה אליפות כל שנתיים ! 11 טורנירים לא היו שם ועכשיו הם בחצי.

פולין, חצי גמר אליפות אירופה, לא תהיה באליפות העולם ולא בטוח שהיא תהיה באליפות אירופה הבאה, מטורף.
    0 שחקני אן בי אי ויורוליג סגל, הגיע הכי רחוק בבית.

אין לי כוח להתייחס לרבעי הגמר...
    פשוט בלתי נתפס ששלושת הכוכבים של הטורניר בחוץ בשלב מוקדם, הייתי בטוח שיאניס ידרוס את כולם, גם יש לו סגל מסייע.
    לוקה בלי סגל מסייע וגם לקח כבר אליפות אחת והוא צעיר, יאניס ויוקיץ׳ לא לקחו כלום על הנבחרת, כישלון.

פינלנד ואיטליה עם טורניר נהדר, איטליה בלי גלינארי, מארקנן הוביל נבחרת חלשה לרבע הגמר לבדו (!) עם תצוגת יוצאת מן הכלל.

הייתי חופר ונהנה מהאליפות אבל המצב מבאס... אין תקווה וחבל כי אפשר לעלות עדיין לקמפיין באליפות העולם, יהיה קשה אבל אפשרי, מקווה שנראה מאמן שהוא לא גודס/קטש ונגיד אמן.

6. DRORIKO Member

הזכיה של ספרד מזכירה לי את הזכיה של איטליה ביורו. לפני היורו אף אחד לא נתן לאיטליה סיכוי, מקסימום רבע גמר. מצד שני כשהיא לקחה את היורו אף אחד לא נפל מהכסא כי זאת עדיין איטליה. אותו הדבר בדיוק ספרד. ברכות ויהיה מעניין לראות את בראון במכבי.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא מאמין שאני אומר את זה - יש מצב שהרכז הכי טוב באירופה משחק במכבי תל אביב.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

8. DRORIKO Member

על הנייר. אבל יש עוד המון משתנים בדרך. גם אם בראון יביא את היכולת מהאליפות השאלה היא איך יראו שאר השחקנים. יש עכשיו את ההשוואות לשאראס. נזכיר שליד שאראס במכבי שיחקו עוד 2 אגדות יורוליג, אני בספק אם זה מה שיהיה במכבי. את שאראס גם אימן מאמן ענק, לגבי המאמן הנוכחי אני אפילו עוד יותר בספק.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא חושב שזה קשור, וברור שאין שום סיכוי להשוות לקבוצה המדהימה ההיא גם אם במקרה זה מתחבר למה ששאראס עשה בליטא. בעיניי גם סקוטי (ביינתים מככב במשחקי ההכנה של פנר) היה בין השחקנים הטובים באירופה. זה שקרה מה שקרה וגמרו אותו זה משהו אחר. גם אם מכבי תתרסק ולא תתחבר אני עדיין חושב שצריך לקרות משהו מאוד מופרך שלורנזו עצמו יהיה איזה פלופ. גם אם יהיה הכי טוב בעולם - זה לא מבטיח כלום לקבוצה וזה ברור. אני חושב שגם בפועל הוא יהיה הרכז בין הטובים באירופה. בדיוק כמו שלדעתי סקוטי היה שחקן אדיר בין הטובים בתפקיד שלו. השאר פחות תלוי בו.

ולטעמי מכבי קבוצה טובה מאוד השנה. לצערי בהכנה זה לא נראה טוב אבל אני אופטימי, שלא מטבעי.

10. DRORIKO Member

גם סקוטי לא היה פלופ. מעבר לזה שמאד אהבתי אותו אישית(וגם האוהדים) קשה להגיד פלופ על זר שהחזיק במכבי 4 שנים, מועדון שלהחזיק בו יותר משנה זאת משימה כמעט בלתי אפשרית.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איך הבנת ממה שרשמתי שסקוטי היה פלופ? בעיניי גם סקוטי (ביינתים מככב במשחקי ההכנה של פנר) היה בין השחקנים הטובים באירופה. זה שקרה מה שקרה וגמרו אותו זה משהו אחר.

בלי קשר רשמתי שצריך לקרות משהו סופר מיוחד כדי שלורנזו יהיה איזה פלופ. הכוונה היא שאין קשר בין ״על הנייר״ היותו טוב מאוד לבין הצלחת הקבוצה. הוא יכול להיות אדיר כמו סקוטי ואפילו יותר וזה לא יתחבר לקבוצה.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חוץ מזה תסמכו על מכבי. הוא אמור עכשיו לנוח לפחות שבוע עד שיחזור לעניינים אחרי טורניר מאומץ שששיחק בו המון. במקום זה מכבי תהיה בפיגור ברבע גמר גביע ווינר ותזרוק אותו בלי קשר לכלום לפרקט. בטח גם יפצע.

13. DRORIKO Member

לא אמרתי שאתה קראת לו פלופ אלא כל מיני ״נשמות טובות״ בתקשורת אבל עזוב לא רוצה להיכנס לזה עוד פעם

14. DRORIKO Member

15. DRORIKO Member

מוטי דניאל: "הייתי בוחר בג'ייקובן לפני לורנזו בראון" - וואלה! ספורט

אחי you had only one job. לא להכין קבוצה למשחק, לא להיות אחראי על החילופים, לא לעשות סקאוטינג על היריבה, לא לבחור את מי לזמן, כל מה שביקשו ממך זה להביא יריבות נורמליות למשחקי הכנה ואפילו בזה נכשלת. מה זה אם לא עילה לפיטורים. הכי מצחיק שהוא אומר שהוא רוצה מתאזרח שקשור למדינה ואז מביא את ג׳יקובן בראון שבמהלך ההמנון התחיל להסתובב כדי לבזות אותו.