נבחרת ישראל במונדיאל עד גיל 20: היינו כחולמים - ישראל מנצחת 2-3 את ברזיל ועולה לחצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/23.

1. avicii Member

עצם זה שהם גרמו לנו להרגיש החמצה עם ההפסד הזה, אומר הכל.

תודה על קמפיין מדהים והסטורי. בבקשה תהיו טובים גם בבוגרים.

Clock End Stand, LFC-Gerrard1 ו-G.B7 אוהבים את זה.
  2. G.B7 ירוק עולה

כלום לא הלך היום, חבל.
    אבל גאווה אדירה על מה שהם עשו, לא רק בטורניר הזה, גם ביורו שהיה לפני רגע.

התקווה שנצליח לראות את חלקם לפחות הופכים לשחקנים מובילים בבוגרים.

3. alexshw Member

עוד נתרפק על הטורניר הזה. אין פה יהלומים. השלם עלה על סכום חלקיו.
    מקווה שיצא משהו משחקני מכבי חיפה.

G.B7 ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההישג הראשון היה העלייה ליורו, הגמר שם ועכשיו חצי הגמר במונדיאל, אין מה להגיד זה הישג מטורף בקנה מידה ישראלי.
    אם אנחנו מוצאים את עצמנו מאוכזבים עכשיו זה אומר הכל, מוריד את הכובע בפני אופיר חיים והשחקנים.

הדשא הרג אותנו היום, השחקנים לא ממש הופיעו, יש פה כמה שחקנים שיעשו קריירות בליגת העל ובודדים אולי מעבר לזה.

נקודות לשיפור אם חייב לומר:
    מה שהלך אחרי הרבע גמר מבחינה תקשורתית היה הזוי, אין שחקן שלא התראיין, כולל אנשי הצוות שאף אחד לא מכיר, כולם לקחו חלק בתהילה, זה יפה ונחמד אבל היה אפשר לחכות לסיום הטורניר. עוד משהו שאולי רק לי אישית הפריע, אופיר חיים אתה מאמן ומאוד אמוציונאלי אבל אי אפשר עם זה שאתה בוכה כל 10 דקות, קצת הגזים גם אם זה בא מהלב והיה אותנטי צריך קצת פאסון בתפקיד כזה.

Roma, G.B7, LFC-Gerrard1 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. VAR Member

משחק גרוע, טורניר נהדר, מצדיע.

חלאיילי, תורג'מן (דחוף לעבור לאירופה, צריך מישהו שיוריד לו את הפוזה וייצא ממנו שחקן), קנצפולסקי, למקין ואולי ישראלוב זה מה שאני לוקח מהטורניר הזה. מדמון, פיינגולד וצרפתי אולי יעשו קריירה טובה בליגת העל אבל אני מתקשה להאמין שיגיעו לבוגרת.

DaveTheSave, Clock End Stand ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. avicii Member

דרך אגב, כל זה היה בלי גלוך שהוא אקס פקטור, כן?

netaneg2 אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

החבר'ה עשו לנו כבוד ענק, מי האמין לפני הטורניר שאם יגידו לנו שנודח בחצי הגמר נגד אורוגוואי אז נצא מאוכזבים. כל המדינה דיברה עליהם בימים פחות טובים של העם, איזה כיף היה. משחק פחות טוב, כר הדשא מגעיל, הייתה חסרה לי קצת אגרסיביות של הנבחרת שלנו שכל הטורניר לא כבשה ממש גולים מכוערים, אורוגוואי נראתה לי במצב פיזי טוב יותר. השחקנים התרגשו אולי ונכנסו ללחץ וזה בסדר גמור, היו צריכים לשחרר את הכדור קצת יותר מהר ופחות דריבל. חבל שעומר סניור החמיץ את האחד על אחד כי הוא באמת השתלט על הכדור נהדר ויצר יתרון על שחקני ההגנה אבל אני לא מופתע. מצדיע לאופיר חיים ומקווה שהשחקנים האלה ישחקו הרבה בליגה בעונה הבאה. אל אל ישראל!

8. Sturridge Member

משחק קודם ראיתי את טלי מורנו באולפן אחרי המשחק ותהיתי איך היא לא עקצה גם טיסה לארגנטינה אחרי קטאר.

עקצה.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היפה בעיתוי הוא שזו העלייה לחצי הגמר שגרמה לים הטרמפיסטים לנסוע לארגנטינה. אז הם נסעו לראות הפסד, ועכשיו נשאר להם או לברוח הביתה או לחכות למשחק שלא מעניין אף אחד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. EuropeGuy Member

מהדקות הראשונות שראיתי כמה הנעת הכדור שאופיינית לנו לא זורמת טוב בגלל משטח הדשא הזוועתי, הבנתי שזה הולך ללכת לכיוון לא טוב.
    האורוגוואים לא צריכים יותר מ4 מסירות בשביל להגיע למצב מסוכן, אצלנו אנחנו צריכים הרבה יותר נגיעות בכדור בשביל להרגיש במשחק. המחצית השניה היתה החלשה שלנו בכל הטורניר, לא עשינו כמעט פעולה אחת נכונה. שפת הגוף שבמשחקים הקודמים היתה אסרטיבית של לדחוף מהר קדימה בכל הזדמנות היתה הפעם פסיבית, כל פעולה הרגישה שנייה אחת איטית מדי. שיחקנו בלי שכל, 25 דקות לסיום וכבר היתה הרגשה שלא נשווה כי שיחקנו בצורה מטופשת. סלמן זה מכה שאין לי מושג מאיפה אופיר חיים הביא אותה, תאי עבד היה במשחק גרוע ועדיין מעדיף אותו פי 3 על סלמן. הקיבעון של אופיר חיים בחילופים (שלדעתי נובע קצת מזה שחסר לו קור רוח והוא מתפקד פחות טוב תחת לחץ, נקודה לשיפור) כל כך מאכזב, כי בלי זה באמת שהוא נתן טורניר 10/10. גם החילוף של מדמון היה מאוד לא במקום. הוא היה היחיד באמצע היום שהניע את הכדור בחוכמה קדימה ולא בפאניקה. זה שלא הגיע לנו לנצח היום קצת מקל על תחושת ההפסד.

רציתי שנעשה גמר פחות מהסיבה ההישגית ויותר כי אני יודע כמה אצל העסקנים פה ועל בעלי הקבוצות חסרי החזון פה הכל נמדד לפי תוצאות. גמר מונדיאליטו זו תווית שאף בעלים חסר מושג לא יכל כבר להתכחש לה, היה מופעל עליהם לחץ לשלב את הצעירים האלה, והיה מופעל לחץ רב על כל שחקן מהנבחרת הזו שיכול, להתקדם לאירופה למועדון שיכול להמשיך לפתח אותם ולא להישאר כאן שנייה. מקווה שכמו שהנבחרת התעלתה על עצמה בטורניר הזה, ככה שהעסקנים וקברניטי הכדורגל יתעלו על עצמם ולא יפקששו את העתיד שלהם למרות שהמסע לא הסתיים בגמר סנסציוני.

היום ממש שיחקנו לידיים של אורוגוואי. המון כדררת מיותר, מעט מאוד תנועה ללא כדור שזה מצרך חובה מול משחק הלחץ שלהם.

מבאס.

hbs7, ייא, italiano ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  11. Sturridge Member

מסיפורים ששמעתי מקטאר, נגיד שיש לי תחושה שאת טלי מורנו גם המשחק הזה לא עניין.
    היא באה לחופשה.

12. קשר שמאלי Member

חלאיילי במשחק חלש מאוד
    הוא לוקה בטכניקה ובהבנת המשחק והוא חושב לאט. לא בשל לקבל דקות במכבי חיפה. היה עדיף לפתוח עם סניור
    . שיבלי הרבה יותר מרשים אותי מחלאיילי, הנבחרת היתה צריכה לשחק עליו היום יותר

13. קשר שמאלי Member

דל''פ: ישראלוב יותר הרשים אותי מלמקין. אולי למקין יותר מוכשר אבל כרגע ישראלוב בלם אחראי יותר, בשל יותר וטוב יותר

Roma, Bluekipper ו-G.B7 אוהבים את זה.
  14. DRORIKO Member

במקסיקו 70 לנבחרת ישראל היה רק הפסד אחד, לאורוגוואי. והנה הנבחרת הצעירה בפעם היחידה שלה במונדיאל מודחת על ידי אותה אורוגוואי.

15. ייא Member

2068-הפעם הבאה שנתקרב בכלל לעליה למונדיאל, בכל גיל שהוא

Sent from my M2101K7BG using Tapatalk