נבחרת ישראל במונדיאל עד גיל 20: היינו כחולמים - ישראל מנצחת 2-3 את ברזיל ועולה לחצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/23.

1. EuropeGuy Member

הבעיה המרכזית בפיתוח צעירים היא שמקנים להם בגילאים צעירים יסודות של בית שימוש.
    זה שאח"כ כתוצאה מזה רובם מתקשים לקבל דקות בבוגרים, זו בעיה בפני עצמה ונובעת גם כמובן מפחדנות של המאמנים ומבעלים חסרי חזון אבל זה רק סימפטום לזה שמפתחים אותם רע בגילאים הצעירים.

מחזיק מתאי עבד מאוד אבל בינתיים הוא רושם טורניר חלש ביחס לציפיות שלי ממנו. מקווה שיתעשת מול יפן.
    המצטיינים שלי בשני המשחקים הראשונים הם אור ישראלוב ולמקין. יש להם פה ושם טעויות קטנות של חוסר ריכוז, אבל תענוג לראות איך הם מנסים לפעמים לקדם את המשחק עם דריבל קדימה או מסירה ששוברת קווי הגנה. אופיר חיים צריך לכוון אותם לעשות את זה בתדירות גבוהה יותר כי עם הקשרים האחוריים הנגרים שלנו, נצטרך את זה יותר.

מדמון סובל מבעיה שכל קשר אמצע ישראלי סובל ממנה בעשרים שנה האחרונות, הוא פשוט זוועה בהעברת כובד המשקל מהגנה להתקפה.
    הוא לא פיזי ואתלטי במיוחד, והוא מוסר כל הזמן רק אחורה ולרוחב. כל מה שהוא ההיפך מכדורגל מודרני.

אופיר חיים מול יפן חייב לצאת מהפחדנות שהשתלטה עליו ולחזור לדגול בכדורגל התקפי ויוזם. הרבה יותר יקדם את השחקנים להפסיד ולהיראות איך שנראינו מול קולומביה ב60 דקות הראשונות מאשר להוציא נקודה מול סנגל אבל לא להצליח לחבר 4 מסירות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

מסכים איתך לגמרי. במחלקות הנוער עדיין מלמדים קשרים אחוריים שכל מה שהם צריכים לעשות זה לתקל ולא לאבד כדורים. אפילו נטע לביא רק כשבכר הגיע לחיפה התחיל פתאום למסור מסירות קדימה.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

א׳ - אני מבין את הסובייקטיביות של אוהד קבוצה, אבל מבטיח לך שגם עם לוגסי בהרכב הייתם עולים.

ב׳ - כמו שאמרתי, לא בשל? הייתי שמח אם גם היה מושאל לליגה א׳, היה מגיע פחות רך וזחוח לטורניר הזה הקיץ.

ג׳ - וטוקלומטי המוכשר אחרי העונה הזו, איך הוא מרגיש עם זה שבמבה סוגר אצלכם? מקווה מאוד שהוא לא יפגע, אולי השאלה?
    לא חושב שהוא יכול להוביל התקפה בליגת העל, אבל הייתי שמח לראות אותו בחדרה, עדיף על הנחמנים שמסתובבים אצלנו.

4. AmitHPT Member

אריאל לוגאסי רשם העונה 29 הופעות בליגה הלאומית, לשחקן בגיל שלו זה יפה מאוד ואני בטוח שהוא למד הרבה מהשנה הזאת. לפעמים יש שחקנים (ומרגיש לי מאוד שהוא גם אחד כזה) שאם תדחוף אותם יותר מדי זה רק יפגע בהתקדמות שלהם. ואם היה לי שחקן עם פוטנציאל הייתי מעדיף לשמור אותו אצלי, שאני יודע איך הוא מתאמן ולאיזה נורמות מקצועיות הוא נחשף, מאשר לשלוח אותו לאיזה קבוצה בליגה א שהיא בכלל חצי מקצוענית ולך תדע על איזה מאמן הוא נופל.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה הכי גדולה מגיעה מהחוקים - אנחנו הרי ליגה שהיא feeder במקרה הטוב, לא יכול להיות שאין חוק שאומר שבהרכב הפותח של כל קבוצה 2 שחקנים מתחת לגיל 21 תמיד בהרכב. אני אפילו הייתי עושה את זה 3. להכריח קבוצות לשתף את הצעירים המוכשרים שלהם. אחרת אין שום הצדקה למחלקת נוער. אלמלא קראסטיץ' מה שווים ה20 מיליון שקל שגולדהר זורק כל שנה לנוער? אוסקר גלוך היה מושאל היום להםועל חדרה במקרה הטוב, ואולי יוצא לאירופה בגיל 24 אם בכלל.

זה לא שהשחקנים האלה מרוויחים מיליונים, רובם לא. במקום זאת ממשיכים לקבל את כל אותם בינונים גרועים במקרה הטוב. עם חוק שכזה אתה מבטיח כל הזמן תחלופה של שחקנים צעירים שייכנסו למעגל.

6. alexshw Member

שחקנים צריכים לשחק כי הם טובים ולא כי הם צעירים. לא יכול לחשוב על חוק יותר מטומטם.
    לא יודע מה שווים מיליונים. מה שצריך לעשות ידוע מזמן. אנשי מקצוע טובים במחלקות צעירות, ביטול חוק חריגי גיל. הייתי גם מאפשר השאלות קצרות טווח מחוץ לחלונות, לקבוצות מליגות לא מקצועניות. שחקן יוכל להתאמן בקבוצת האם שלו ולשחק במקביל בליגות א' ומטה בעת הצורך.

matanbl22 אוהב/ת את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד שאלה. מכבי חיפה לקחה אליפות עכשיו. בכל 22 שחקני הסגל שם אין אחד שמתאים לשחק בבוגרת? אחד? בולשיט. לא קונה את זה. הרמה של הכדורגלן הישראלי שמסתובב בליגה כל השנים כל כך נמוכה שסוושאות כל שנה יש לפחוץ 2 3 שחקני נוער שיכולים להחליף אותו, בכל קבוצה. בוודאות.

8. alexshw Member

כפי שכבר רשמתי בעבר פיינגולד יכל לקבל בכיף את ה 5 משחקים של אליהו. חוץ מזה אין בקבוצת הנוער מישהו שיכל לקבל העונה דקות רציניות בבוגרים.
    היה משחק על מיקום מול סכנין בגביע הטוטו מצידי יכלו לעלות עם כל קבוצת הנוער.
    בעונה הקרובה נראה. יש גם את המושאלים שהיו בעפולה.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

G.B7 אוהב/ת את זה.
  9. Roy t Member

אחרי התוצאות מהלילה, ניצחון (בכל תוצאה) על יפן יעלה אותנו לשמינית, או נגד ארגנטינה או נגד אוזבקיסטן

Sent from my SM-G990E using Tapatalk

10. oranfu Member

מספיקות 10 דקות בשביל להבין שהיפנים טובים מאיתנו בכמה וכמה דרגות.
    צריכים הרבה מזל בשביל לנצח אותם כי זה נראה שהפער בין הנבחרות זה 3 או 4 שערים לטובתם, קל.

11. k_700 Member

למה שזה יהיה כוחות?
    יש להם שם שחקן שהוא שם מדובר בלה מאסיה, שחקנים מהאקדמיות של באיירן, שטוטגרט וגלדבאך.
    זו נבחרת איכותית מאוד.

Roy t ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. Roy t Member

בסדר, גם מול צרפת בחצי גמר זה לא היה כוחות

Sent from my SM-G990E using Tapatalk

13. cheddar Member

מי משדר את הדבר הזה

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תורגמן , רביבו והשוער הם היחידים שנראים טוב בקמפיין הזה .

Morientes אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

נכון, היה לך את גלוך.