נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ייא Member

אם עולות יותר מ2 נבחרות מהרשימה הזאת ליורו - ישראל בחוץ:
    מונטנגרו, קוסבו, ליטא, לוקסמבורג, אסטוניה,בלארוס,גאורגיה,ג'יברלטר,הונגריה,אזרביג'אן,רומניה,איי פארו,מלטה,סלובניה,מקדוניה,לטביה,אלבניה,מולדובה,אנדורה,קפריסין,קזחסטן,סן מרינו,יוון,ארמניה,ליכנטשיין.
    בסימן שאלה: בולגריה (?)

וכשנצא מסיכויי היורו- יהיה לנו תפקיד לדפוק את סלובניה/מקדוניה אם לאחת מהן יישאר עוד סיכוי מול אוסטריה.

ע'פ המחזור ה1 נראה לי שנעלה לפלייאוף בשנהבאה

2. oranfu Member

אני טוען שזהבי פחות טוב לנבחרת מחמד. זה לא כל כך קשה להבין ממה שאני רושם כי כבר רשמתי את זה כמה פעמים. בנבחרת חמד טוב יותר מזהבי. יחס השערים למשחקים שלו טוב פי 3. מה כל כך קשה להבין?

אתה פשוט דמגוג שזורק לי פה דמבלה ופלה ועוד כל מיני שטויות לא קשורות.

אין לי טענה לזהבי שהוא פחות טוב בנבחרת מאשר בסין (בנבחרת משחקים נגד שחקנים מקצוענים ולא כדורגל חובבנים). יש לי טענה שהוא פחות טוב מאחרים בנבחרת בעמדה שלו אבל הוא באנקר מוחלט, הוא שם זין על הנבחרת ומקבל יחס מועדף.

3. Morientes Member

אבל בשני משחקים האחרונים הוא הוכיח את עצמו? ודאבור לדוגמא מאכזב אז למה אתה לא קורא להוציא את דאבור?
    סטטיסטיקה לא אומרת הכל בטח לא סטטיסטיקה של נבחרת שמשחקת פעם בחצי שנה
    בסופו של דבר יש מאמן לנבחרת שקבע שזהבי יותר מתאים, אבל הקהל פה בארץ לא נותן לערן דקה של נחת אני באמת שואל את עצמי מה ציפיתם שהוא יעשה המשחק שאתם כל כך מאוכזבים? כל הנבחרת שיחקה חרא ובזכותו יש תיקו

4. DRORIKO Member

חמד חלוץ מצויין וזהבי חלוץ מצויין. לכל אחד מהם יש מקום בהרכב, והדילמה של המאמן זה את מי לשים מביניהם. אגב אם דאבור לא יגלה שיפור לאורך זמן אני לא פוסל גם לפתוח עם שניהם ביחד סטייל זהבי-פריצה במכבי.

5. oranfu Member

2 משחקים? אני מדבר פה על שנים בנבחרת.

אני לא מדבר על דאבור כי דאבור רק הרגע התחיל לשחק בנבחרת ולטעמי הוא פשוט טוב יותר מזהבי. זהבי רגיל לשחק כשיש לו 8 שעות לבצע פעולות והוא חזק יותר משחקני ההגנה. דאבור רגיל לשחק כדורגל מקצועני. כל הכבוד שזהבי הצליח להבקיע אתמול, אבל בכל שאר הפעולות שלו הוא נראה איטי מדי, חלש מדי.

מה גם שזהבי לא שחקן קבוצתי. אפשר "לסלוח" על זה אם הוא היה מציג מספרים מצוינים, אבל הוא לא.

בלי קשר בכלל, לטעמי זה בושה ששחקן שזרק את סרט הקפטן ותקף את הקהל ואת הנבחרת משחק בנבחרת (אפילו לא פאקינג התנצל).

הקהל בארץ לא נותן לו דקת נחת? היחס אליו פה בארץ זה כאילו הוא רונאלדו קיבינימאט! בחיים לא היה פה שחקן שקיבל כזה יחס כשזה הפוך לחלוטין מהתרומה שלו.

אני לא מאוכזב, אני בכלל לא תומך בנבחרת. נהנתי מהנבחרת כשהוא לא היה שם וגם הכדורגל היה טוב (יחסית). ברגע שהחזירו אותו הנבחרת איבדה כל קמצוץ רגש שהיה לי כלפיה.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

כי לא היה להם חלוצים נורמלים באותה תקופה. היום כשיש להם פלה אפילו לא מוזמן לנבחרת.

7. Morientes Member

זו נבחרת חדשה ואתה לא יכול לקחת סטטיסטיקות לאורך כל ההופעות בנבחרת כי זה לא משקף, זה ידוע שבנבחרת בעייתי מאוד להסתכל על סטטיסטיקה, זהבי למרות שהוא משחק "רק" בליגה הסינית, הוא שחקן מעולה בטוח מהטובים שיש לנו.
    באילו פעולות זהבי היה נראה חלש? הוא שיחק די טוב(ביחס לנבחרת) והבקיע גול שיכול להיות חשוב מאוד.
    אין לו מה להתנצל, קהל של נבחרת שורק בוז לקפטן ורק כי הוא פשוט ניצח את הקבוצה של אותו קהל פעם אחרי פעם זו בושה.
    כשהוא היה בארץ הוא היה רונאלדו ביחס למה שהיה בליגה.

8. Morientes Member

ומה אתה חושב שלא אין מקום בנבחרת כמו ישראל נגיד?
    אם אתה חושב שיש לו מקום אז למה לזהבי אין?

9. DRORIKO Member

ברור שלזהבי יש, לא אמרתי שלא. פשוט הדוגמא של פלה היא לא קשורה

10. DRORIKO Member

זהבי שחקן מאד קבוצתי. גם בתקופות הפחות טובות בנבחרת הוא תמיד חילק מסירות חכמות. זה שהוא גם מחפש הרבה את השער זה לא סותר.

11. Morientes Member

היא כן קשורה כי היא סותרת את העובדה שאם שחקן משחר בליגה הסינית אין לו מקום בהרכב הנבחרת
    זאת לפחות סיבה אחת פחות ללמה זהבי לא מתאים
    זה לא משהו נגדך, זה משהו אצלנו הישראלים שאנחנו אוהבים להסתכל על מקומות אחרים ולזלזל.
    נכון הליגה הסינית די שונה משאר הליגות, לצד סופרסטארים משחקים אנשים ברמה של תחתית ליגת העל, אבל חייבים להבין פה את העובדה זה עדיין קשה לככב גם מול קונוסים, ובטח כשהמון שחקנים לא מצליחים להרשים שם.
    אז צריך להסתכל ולהיות גאים במה שזהבי עושה שם כי זה לא מובן מאליו, והלוואי וסבע גם יככב ככה(הליגה הזאת פשוט תפורה לסגנון שחקן שהוא)

12. DRORIKO Member

פלה לא שיחק בליגה הסינית בתקופת היורו

13. Morientes Member

כששיחקנו מול איטליה הוא שיחק, זהבי גם הזכיר אותו באחד הראיונות כששאלו אותו בנבחרת לגבי כך שהוא משחק בליגה הסינית החלשה

14. DRORIKO Member

יכול להיות כבר לא זוכר. אבל גם עם מה שאתה אומר נכון היום זה כבר לא רלבנטי, כי פלה כמה כמה סבבים לא מוזמן.

15. רון עמיקם Member

יש לערן זהבי יותר בישולים בנבחרת משערים - אבל בוא נגיד שזו לא חוכמה כי אין לו כמעט שערים - אבל לזהבי יש כל עונה 7-8 בישולים בליגות המקומיות ופעם אחת, בעונת ליגת האלופות של הפועל ת"א, הוא גם היה מלך הבישולים של ליגת העל עם מספר דו ספרתי. אם תראה אותו עושה דאבל פאסים, אתה תשכח שהוא מנסה לבעוט לשער יותר מכולם. יש רק שלושה שחקנים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי שהיו גם מלכי השערים וגם מלכי הבישולים בליגה: מוטל'ה שפיגלר, אורי מלמיליאן וערן זהבי...
    זהבי לא קבוצתי? נו, באמת...

מצב נושא:
הנושא נעול.