נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

הצגה של זהבי.

מה שהאוסטרים לא השכילו לקחת במחצית הראשונה, הם חטפו ממנו בצד השני באחד הערבים הגדולים בקריירה שלו.

2. עידן444 Member

לא מדבר רק עליו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Mahranlala Member

כולם רוצים לעלות.
    הקטע הוא לא לשפוט רק על פי תוצאה.

4. oranfu Member

בעקרון עלייה לטורניר זה חזות הכל.

אפשר לא לעלות ועדיין שיהיה קמפיין מוצלח, אבל אין תהליך אמיתי בנבחרות בוגרים. את התהליכים עושים בגילאים צעירים ובמועדונים. הנבחרת צריכה להוות פלטפורמה מתאימה לניצול מירבי של התהליכים והכלים שההתאחדות והמועדונים מספקים.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  5. גלצ Member

אז 0-:

6. Telkiyski Member

לא ראיתי את המשחק.
    אראה תכף.

1. ערן זהבי במשחק הכי גדול בקריירה שלו לדעתי. יותר מטדי, יותר מבאזל, יותר מהדרבי ההוא.
    אמרתי פה בערך 165 פעמים שמול הגנות נורמליות הוא לא מגיע למצבים יותר טובים מאיזו נגיחה חסרת סיכוי ברחבה או בעיטה מחוץ לרחבה.
    מבין השלושה שלו היום - הראשון הכי גדול בעיני.
    הקדים את הבלם האוסטרי ונתן שער ענק. אין מה להגיד. היום ערן זהבי פשוט השתיק את כולנו. וואו
    4 שערים בשני משחקים מול אוסטריה וסלובניה. בזה באמת שאי אפשר לזלזל.
    כן מגיע למצבים כמו סין או לא. 4 גולים, מול שתי נבחרות רציניות וטובות מאיתנו.
    וואו

2. זה יותר גדול מה5-0.

amn, שי, hbs7 ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  7. DRORIKO Member

אני עדיין חושב שה-0:5 היה גדול יותר, גם בגלל הראשוניות שלו(בפעם הראשונה אנחנו מביסים נבחרת שהיא לא איי פארו) וגם בגלל שזה היה לקראת סוף הקמפיין, כשהכסף היה על השולחן. היום אנחנו בסך הכל מחזור שני, כשיש עוד 8 משחקים לשחק, סיטואציה שונה לגמרי.

EuropeGuy, ייא, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. Raulito Madridista

לא האמנתי שננצח 1:4 ואם הייתם אומרים לי שעוד נמחק פיגור ולא נראה ייאוש, ושכמה כדורים שם יטיילו ברחבה והמזל היה איתנו - הייתי שואל איזה חומר לקחתם. זה לא אומר שום דבר לקראת המשך הדרך ואני חושב שתמיד טוב שיש תוכנית מגירה ולהרצוג אין, אבל בינתיים מגיעות לו מחמאות גדולות, מעניין לשמוע את מיטב הפרשנים שלנו, גם אלה שקטלו את זהבי כי זה בנורמה וכיף ומגניב.

ערן זהבי הוא השחקן היחיד בדור הזה שמזכיר את רביבו, ברקוביץ' והשאר לא באיכויות ובכישרון אלא ברצון שלו לקחת הכל עליו, שהוא מודל, שהוא אמנם לא מנהיג אבל שחקן בכיר ובחיים לא בורח ונעלם, גם אם לקח כמה חודשים הפסקה מהנבחרת. היום ראינו יום מושלם של חלוץ רחבה. הגול הראשון והשני זה להקדים את הבלם והרגיש לנו קל כמו יום עבודה במשרד בליגת העל, אבל הגול האחרון שלו - פצצה אימתנית לחיבור, מאיזה 20 מטר נראה לי, ועוד ברגל שמאל, באמת וואו. לא יכול להיות ששחקן כזה גדול יסיים קריירה בלי ערב אחד גדול בנבחרת, ותסלח לי אלבניה.
    יהיה חורה לי לראות את זהבי מקבל מחר ציון 10, בואו נשמור על הנוסטלגיה וה-0:5 נגד אוסטריה (זה בטח לא 'יותר גדול' מה שקרה היום), אבל זה הגול הכי יפה של הנבחרת לדעתי מאז בניון נגד קפריסין ושוויץ, ואני יודע שכיאל דפק בומבה נגד סקוטלנד. מגיע לו

9. Telkiyski Member

לא יודע.
    האוסטריה של אז קיבלה 9 בספרד. גם ישראל של היום וישראל של כל טורניר מוקדמות לדעתי מנצחת אותם פה בארץ.
    אוסטריה הזו באה לפה כשנבחרת טובה ממך, פייבוריטית. והובלת דקה 66 4-1, אחרי פיגור 1-0.

זה קצת בלתי נתפס במונחים של נבחרת ישראל.
    ב4-2 פחדתי מ4-4.

amn ו-גלצ אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

גם אני לא האמנתי שננצח 1:4, ובצדק כי זה באמת לא קרה, ניצחנו רק 2:4

11. סמואל אטו Member

אתה רוצה להיראות חרא ולעלות ממקום ראשון? אתה צריך כמויות כישרון כמו שיש בצרפת. אתה מדינה עם כמות כישרון שהספיקה להעפלה אחת בלבד בכל ההיסטוריה שלה אז בוא נבין את המקום שלנו.
    לנסות לתת פייט על מקום 2 זה כל מה שאנחנו יכולים לקוות לו.

de Middenweg, DRORIKO ו-גלצ אוהבים את זה.
  12. Telkiyski Member

אגב גם ב5-0 נתנו להם 4 בחצי שעה.

ברקוביץ 27
    רביבו 45 (כמו היום)
    ברקוביץ 48
    מזרחי 53

היום:
    זהבי 33
    זהבי 45
    זהבי 53
    דאבור 66

13. oranfu Member

המטרה היא לעלות. מה זה להיראות חרא? יש כמות משחקים מצומצמת, הם נפרשים על פני תקופות ארוכות. התוצאה היא חזות הכל בנבחרות.

זה לא אומר שאם לא נעלה הקמפיין לא היה מוצלח.

14. Telkiyski Member

המטרה היא לא לעלות, אלא לתת תחושב שיש לנו נבחרת סבבה. שיכולה לתת פייט לכל מיני סלובניה, אוסטריה או סקוטלנד.
    והרצוג משיג את זה עד עכשיו.
    כל הכבוד.

לעלות או לא?
    זה ממש לא חזות הכל בעיני.

ה-3 משחקים האלה נגד צרפת, שוויץ ורומניה זה פסגת השאיפות וזה לא צריך להיות גם.

15. Raulito Madridista

שימו לב לתגובה של זהבי לאחר המשחק, יש ראיונות שבא לך להגיד איזה בן זונה הוא, ויש ראיונות שאתה אומר - וואלה הוא צודק. הנה מה שאמר: זהבי: תקרית סרט הקפטן - הדבר הכי טוב שקרה. קיבלתי כאפה. אני למדתי והקהל למד", "זה היה אחד המשחקים הטובים שלי בקריירה", "גם בלי הסרט יש לחץ". עצם זה שהוא קצת סוגר חשבון עם חלק מהפרשנים זה מקובל עליי, העיקר שהוא מעריך את חולצת הנבחרת מחדש.

זהבי גם סוחב קוף כבד ולחץ עצום, לא היה לחץ גדול כזה בנבחרת על שחקן אחד שמוקף בשחקנים די בינוניים מאז בניון לאחר הפרישה של הדור הגדול ההוא. לבניון היה קצת מנמני, וואליד באדיר, משהו כזה, לזהבי אמנם היה קצת ורמוט, דמארי וטב"ח, אבל בעיקר תומר חמד.

רק מלהזכיר את השמות מאותו ניצחון 0:5 ויש פרפרים בבטן, אני זוכר שברקוביץ' אמר הבישול של אבוקסיס שזה היה בישול ברמה של שחקן מהרמה הגבוהה ביותר, הפעם ברקוביץ' התחפש לתפקיד הכובש ושלח שם הקפצה מדהימה.

DRORIKO, גם ניצחון 2:4 זה די מרשים, חטפנו את השער האחרון כשלא היה ממש על מה לשחק, אבל אם מונה ההודעה עלה בעוד אחד על כלום - דיינו. תודה על האינפורמציה אחי

מצב נושא:
הנושא נעול.