נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yedidel Member

טאהא כבר קשיש כאילו?
    מה פיבן/ארד/חבשי עושים העונה שהוא לא עשה עונה שעברה?

2. ייא Member

איפה אפשר לראות את המש המלא מאמש?

3. Telkiyski Member

הנה התחיל פסטיבל זהבי.
    הרי כל היוסיפוביצ'ים רק חיכו לזה.

איזה כיף זה בישראל, שמשחק אחד ואפילו שער אחד בגיל 31 יכול למחוק עשרות משחקי נפל של כלום ושום דבר.

בעצם מה אני סתם אומר? הפסטיבל היה גם לפני, והפסטיבל היה ממשיך עכשיו גם אם היה נגמר 2-0 לאוסטריה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/19
    oranfu אוהב/ת את זה.
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טאהא לא קשיש. פשוט לא מספיק טוב,ואל תיתן למשחק אתמול לסנוור אותך.
    ההגנה שלנו מסננת.
    פיבאן,ארד וחבאשי הם העתיד,צריך לבנות איתם את ההגנה לשנים הקרובות,ליצור תיאום בין שלושתם ככה שבקמפיין הבא אנחונ כבר נתחיל לקצור את הפירות.הם שחקנים שעוד יכולים להשתפר.
    תאהא,ייני,דגני,בן הרוש אלה שחקנים שהגיעו לקצה גבול הפוטנציאל שלהם,ואנחנו רואים שזה לא מספיק טוב.

5. yedidel Member

כל הבלמים הישראלים זה אותו דבר פלוס-מינוס. אין בפיבן, ארד או חבשי משהו מרגש

לירן, hbs7 ו-גלצ אוהבים את זה.
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הם בתחילת הדרך,אבל רואים שיש פוטנציאל,וכבר עכשיו לא נופלים מאף בלם שיש בסגל.
    שורה תחתונה, לייני אסור להמשיך בנבחרת בשום מצב,ולא רק בגלל צמד המשחקי נפל האחרונים שלו,דגני חלש ולא לרמה,וגם טאהא.

7. Telkiyski Member

זהבי :

1. זה המשחק הכי גדול בקריירה שלי
    2. אומר על אלון מזרחי שיבדוק את הסטטיסטיקה שלו ואז את שלי ונדבר"
    3. לא מספר שהולכים לעלות.

מסכים איתו בהכל.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בסופו של דבר צריך גם לנתח יותר לעומק את מה שראינו אתמול, כמובן אחרי כל החגיגה המתבקשת כי זה היה באמת ניצחון גדול.
    לא עשינו שום דבר מיוחד במשחק אתמול, לא ראיתי כאן איזה נוקהאוט של הרצוג כמו שקראתי בכמה מקומות (גם בתקשורת האוסטרית).
    התקציר לדעתי מוריד כמה וכמה מצבים של האוסטרים, אבל צריך להגיד את האמת, אם אחוז ניצול המצבים שלהם היה יותר טוב, מאוד יכול להיות שהיינו רואים את אותה חמישייה מפורסמת רק הפעם מהצד האוסטרי.
    זה לא שתקפנו גלים גלים. כמעט כל התקפה שלנו גרמה לשער. אז כן, הרעיון לשחק על מתפרצות ברגע שהאוסטרים שלחו את כולם קדימה, אולי היה מעשה חכם, אבל לדעתי אם המפגש הזה ייתקיים עוד 3-4 פעמים, גם בסמי עופר, זה ייגמר כמעט בכולם בניצחון אוסטרי.

אז כן זה ניצחון גדול, גם הניצחון על בוסניה היה גדול בקמפיין בזמנו, אבל יש לנו בעיות שלצערי אני לא רואה איך ייפתרו בקרוב.

oranfu, ייא, EsheD ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע זו לא בושה לשמוח כשהנבחרת הלאומית שלך מנצחת, לא בושה לשמוח כשהשחקן שאתה הכי שונא נותן משחק שהרבה זמן לא ראו במדי הנבחרת (מאז בוסניה לדעתי), אז יש פסטיבל, מה קרה? ולמה שלא יהיה?
    בקצב הזה אני מבין שאתה נשאר בבונקר גם לקראת שבוע הבא נכון?

נ.ב. זה רק אני ששמתי לב לזה שאחרי טור ההלל של יוספוביץ' הוא התעקש להזכיר פעמיים שזו דעתו האישית ומדובר בכותב האוטוביוגרפיה שלו?

ofir ו-EsheD אוהבים את זה.
  10. Telkiyski Member

שמחתי אתמול מאוד, למה אתה חושב שלא?
    אפילו שזהבי שאני שונא הבקיע (למרות ששנאתי אליו קצת פחתה בשנים האחרונות מן הסתם).

אני ממש ממש ממש לא מוריד מההישג שלו בשני המשחקים האחרונים.
    4 שערים נגד סלובניה ואוסטריה זה חתיכת דבר וכתבתי את זה גם אתמול בלהט של אחרי המשחק.

אבל כל זה ממש לא ישנה את העובדה שבמשחקי נבחרת משמעותיים קודמים הבנאדם לא הורגש. לא על המגרש ולא מבחינת מספרים.

מה אני אומר בתכלס? שעם כל הפסטיבל שיש עכשיו, צריך לזכור שזהבי הגדול לא הופיע לכמעט כל משחק נבחרת חשוב אחר שהוא שיחק בו.
    בגלל שאני שונא אותו ואת הפסטיבל סביבו, אני מזכיר את זה די מהר פה בפורום.
    הטענה שלי שזה לא מקרי שרק בגיל 31 הבנאדם תופס משחק סופסוף בנבחרת מול הגנה רצינית.
    למה זה לא קרה כבר לפני 4, 5 או 8 שנים?

בכל מקרה לא תשמע ממני ניסיון אחד להקטין את 4 השערים שלו בצמד המשחקים האלה.

אחרי כל הפסטיבלי זהבי שהיו פה (דש מיוסיפוביץ') אחרי גולים בסין ונגד עכו נראה לי שהשבוע שבועיים הקרובים יגרמו לי לרדת לבונקר?
    כבר התרגלנו.

אז עכשיו יבוא רון עמיקם ויכתוב שזהבי ישחק בגלקסי כאילו מדובר בבקהאם, זלטאן או פירלו.
    בסדר היינו שם כבר.
    בוא נראה אותו נגד פולין, אוסטריה וסלובניה בוחץ ואפילו מקדוניה פעמיים.
    שייתן במשחקים האלה "רק" עוד 4 שערים ואני מוריד את הכובע.

גלצ אוהב/ת את זה.
  11. רון עמיקם Member

כשאתה שואל איפה הוא היה עד היום, אתה צריך ללכת ולנתח את הנבחרת והאופי של המאמן שלה בקמפיינים הקודמים. הוא התחיל אצל פרננדס כשהיה שחקן 50/50 אצל גוטמן. משם קשה לתת הרבה גולים, והוא גם לא נתן. גוטמן מעולם - לא בהפועל ת"א ולא בנבחרת - לא שם אותו במקום שבו שמו אותו סוזה, פאקו יוקאנוביץ', סטויקוביץ' והרצוג: חלוץ שני שבא עם הפנים לשער, אחד שמקבל את הכדור ומסיים את המהלך שהתחיל.
    אצל אלישע זו כבר הייתה חוסר מוטביציה להערכתי, סוג של מיאוס מתגבר שבא כמובן לשיאו בתקרית סרט הקפטן. כשהוא אמר "40 שנה לא הגענו לכלולם ו-40 שנה גם לא נגיע", הוא התכוון להתנהלות סביב הנבחרת: מאמן שמנסה להתנער מתדמית הנחמד ופשוט פועל מול שחקניו ויו"ר התאחדות שלא מבין מה זה כדורגל ומה הם שחקני כדורגל.
    זהבי תמיד כבש שערים, אבל בנבחרת לא. בארבעת משחקי הנבחרת האחרונים הוא כבש בכל משחק (בראשון מאז שחזר היה צריך לכבוש, במהלך בו נפצע בדיעבד), וכבש בסך הכל שישה שערים, כמו שכבש לפני.
    אי אפשר רק להאשים את זהבי בכך שלא כבש. הוא תמיד רעב, תמיד חד, תמיד רוצה, וברוב המקרים גם הכי מנסה. מי שראה את שני משחקי הליגה הראשונים שלו העונה בסין ראה שחקן שאמנם כבש 3 שערים, אבל החמיץ כמו טירון, לא כמו שזהבי מחמיץ. כלומר, יש ימים כאלה. חלוץ גדול הוא כזה שמגיע למצבים. סקורר גדול הוא כזה שכובש אותם, וגם כאלה שהם לא מצבים.
    נכון לעכשיו הקמפיין הזה מרגיש לי כמו קמפיין העליה של מכבי ת"א לליגת האלופות, שם היא עברה שתי קבוצות שהיו טובות ממנה גם אחרי שעפו נגדה. והוא עשה את זה לבדו, בחמישה שערים שאת כולם הוא כבש, 4 מהם בחוץ.
    הוא מסוגל למה שאתה מייעד לו.
    האמת היא שרק הוא מסוגל.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  12. ייא Member

יפה לקרוא שאנשים פה לא באופוריה.
    זאת לא תהיה כלל הפתעה אם נחלץ תיקו בלטביה, לא רואה אותנו יוזמים בהרכב כזה. יהיה שם משחק חפירות שבקלות יכולהגמר ב1-1 ואז לנסוע לפולין במוראל ירוד - נקבל בראש כי כמה מזל יכולהיות כבר להגנה הרעה שלנו?
    בשבילעלות נהיה חייבים שפולין תדרוס את כולן עד הסוף ושיתר התוצ יהיו לטובתנו כדי שאיכשהו גם 12 נק יספיקו להעפלה.

התקוה היחידה לעתיד שאני רואה זה שאנחנו בבית נגד פולין מח אחרון , אחרי שהם כבר עלו, יבואו בנוב' עם הנוער, יתנו מנוחה לרוברט ושות ואולי אולי נוכלחלץ תיקו או ניצ לא צפוי שיעלו אותנו. פרט לכך, אין לי שום אופטימיות להמשך, רק להמשיך לעודד את היריבות הרצויות כדי שנקבל כרטיס לפלייאוף האומות.

תזכורת: אנחנו הנבחרת היחידה בתולדות מוק היורו/'מונ' בכל היבשות שפתחה קמפיין עם 9/9 ולא סיימה במקומות 1-3 בסופו של דבר. אחרי בוסניה כבר קיררתי שמפניה, היום אני אפילו לא מחפש בכאילו טיסה לבית בבאקו. דברו איתי באוק'

13. קשר שמאלי Member

למה שנתקוף גלים גלים? תתקוף ''גלים גלים'' מול אוסטריה ותקבל 5. במעט שתקפנו עשינו את זה נכון, חכם ויעיל. וברור שהיה לנו מזל, בלי מזל שאנחנו לא יכולים לנצח נבחרת ברמה של אוסטריה.

hbs7 ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  14. Scouser Member

בשביל להשיג תוצאות טובות אנחנו חייבים לשחק מבוקר ולעקוץ. רק ככה נבחרות קטנות יכולות לעשות תוצאות מצוינות מול נבחרות בכירות ממנה. איסלנד, אלבניה, צפון אירלנד, כולן משחקות מבוקר ותוקפות בצורה יעילה. הציפייה של פרשנים פה שנתקוף כל נבחרת כאילו אנחנו צרפת היא לא ריאלית בעליל.

oFiRzZz, סמואל אטו, גלצ ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. ייא Member

יש טבלה מתעדכנת לזה? אפשר לינק?

מצב נושא:
הנושא נעול.