נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Morientes Member

אין לו מקום לדעתך בקבוצות כמו אוסאסונה?
    בליגה הבלגית לדעתך יש לו מקום?
    לדעתי בינואר יעבור לאמצע ספרד/איטלה/צרפת

2. גלצ Member

גם דאבור לא כל כך משחק בסביליה..

3. קשר שמאלי Member

אין לו מקום באף אחת מ-4 הליגות הבכירות באירופה. הוא יכול להשתלב לא רע בליגה הצרפתית, זה הכי רחוק שהוא יכול להגיע

4. Raulito Madridista

האמת שמשום מה יש לי אמונה שהנבחרת לא תעשה במכנסיים היום למרות יש את כל הסיבות שזה יקרה - משחק בית ויריבה נחותה מצד אחד אך יריבה שתחנה את האוטובוס מצד שני ועצם העובדה שאנחנו פייבוריטים, לצד מאזן האימה שלנו בחודש ספטמבר לפי מה שקראתי (רון עמיקם). אני הייתי הולך עם אלי דסה כי אין משהו אחר, יש לנו בעייה במרכז השדה אבל ההתקפה קטלנית. אם מנור סולומון עולה והמגמה תהיה יותר התקפית אז מבחינתי - דיינו. אני דווקא חושב שהמצב של דאבור בסביליה, אם ישחק - ישפיע לטובה. הוא מתאמן כמובן וזו רק תחילת העונה, הוא יעלה כדי לטרוף את הדשא. אולי דווקא היום בנבחרת זה יסתדר לו..

5. Morientes Member

היא לא יריבה נחותה, מדובר בנבחרת שיותר חזקה מישראל עם שחקן עם שם מוכר באירופה, ועוד שחקן מצויין ואחד שהוא כישרון על

6. גלצ Member

אני לא חושב שהפערים הם שמקדוניה תחנה את האוטובוס. מדובר על נבחרת טובה בסך הכל שגם בפולין הגיעה למצבים וספגה בעיטה אחת למסגרת..

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מאוד אוהב את יונתן כהן, לא אותו לבל בכלל.
    יונתן כהן פוטנציאל לשחקן טוב בקנה מידה ישראלי, משהו כמו רפאלוב (שאני מעדיף לא להיכנס שוב להשוואה שלו לזהבי, רק אציין שאני לא יכול לחשוב על איש כדורגל רציני שחושב שהוא טוב ממנו), סולומון זה פוטנציאל לשחקן לגיטימי בדרג א'-ב'.

8. קשר שמאלי Member

אין אף איש כדורגל ישראלי רציני שמדבר באובייקטיביות על זהבי, כולם עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא באמת
    את זהבי מהללים בישראל ובסין, את רפאלוב מהללים בבלגיה..

לירן אוהב/ת את זה.
  9. Morientes Member

השחקן הכי טוב כרגע בנבחרת? כן
    השחקן שהיה הכי דומיננטי בליגה? כן
    הכוכב הכי גדול בסין? כן
    הווינר הכי גדול בכדורגל הישראלי? כן
    מה אמרו עליו שזה לא אחד מה4?

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איך אתה יכול לטעון דבר כזה, למען השם? מנותק לחלוטין מהמציאות.
    ברוז' אחלה קבוצה, באמת, אבל זלצבורג זה בפירוש רמה מעל. בשנים הדומיננטיות של דאבור הגיעו לחצי ורבע גמר ליגה אירופית כשהוא מהבולטים בקבוצה, הם היו קונטנדרים לכל דבר. בשנה שעברה זלצבורג אפילו ניגבו את הדשא עם ברוז' (נטולת רפאלוב יש לציין) עם רביעייה בשלב הנוקאאוט הראשון.

רפאלוב מעולם לא היה באיזור של דאבור עכשיו, מעולם לא ריחף מעליו תג מחיר כזה, הוא מעולם לא התבלט ברמה היבשתית כמו דאבור.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  11. קשר שמאלי Member

זלצבורג תמשיך לשייט לאליפויות באוסטריה ולהצליח בפיקציה האירופית גם בלי דאבור
    ורפאלוב אגב הגיע עם ברוז' לרבע גמר הפיקציה האירופית

12. גלצ Member

למה פיקציה? להדיח את דורטמונד, לייפציג וסוסיאדד זה לא מספיק? חוץ מיזה הם אפילו כבר הספיקו להעיף את אייאקס במוקדמות האלופות

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כי היא קבוצה מצוינת, וזה שהוא היה מהשחקנים הבולטים בה מעיד עליו שהוא שחקן מעולה. אתה אומר שהוא לא יכול לשחק באוסאסונה והוא היה מהכוכבים של קבוצה ששמה לאוסאסונה שישייה.
    באמת שאני המום מהטיעונים פה.

לא אמרתי ישראלי. רפאלוב שחקן ליגה בלגית טוב מאוד, זה הטופ שלו ותמיד היה. זהבי זה לבל אחר, אם אשכרה תתנתק מהקיבעון על הליגות (שגורם לך לטעון שזלצבורג זה פחות בכיר מאנטוורפן או אוסאסונה, חתיכת טענה שלא קשורה לכדורגל) ותשפוט יכולות אישיות, אולי זה יחלחל.
    גם אשתו של רפאלוב לא תגיד שהוא טוב מזהבי, או מדאבור, או מג'ונתן סוריאנו שהפציץ שנים בזלצבורג לצורך העניין.

14. RubberSoul Member

הסיבה שדאבור לא משחק בסביליה היא שהוא פשוט לא רכש של הצוות הנוכחי. לא כל שחקן מגיע לליגה הספרדית במחיר כמו 15 מיליון יורו. עם מאמן אחר, בסגנון אחר, ואולי אפילו בסביליה של קפארוס, הוא כנראה היה משחק. ולא מדובר רק בגחמה של ישראלים, כי גם טוויטר מלא בתהיות למה שחקן כזה לא מזומן לסגל.

EuropeGuy ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  15. קשר שמאלי Member

יכולת נטו, רפאלוב שחקן הרבה יותר טוב מדאבור, הזוי בכלל לחשוב שיש מקום להשוואה ביניהם. שדאבור יצליח בליגה נורמלית תבוא לבלבל פה את המוח

מצב נושא:
הנושא נעול.