נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

זהבי כל הקריירה שלו משחק אך ורק בשביל עצמו, מה יש להיות מופתעים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/19
    oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. ייא Member

מתאים לי שיקבל זהבי צהוב במקדונ ושנקבל את בולגריה בחוץ בלי קהל, נראה לי הדיל הכי טוב לחצי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. zivmay Member

מקווה שיהיה נס וזהבי לא ישחק בפלייאוף. לפתוח עם וייסמן סלומון ודאבור, במערך של 4 בהגנה.
    גם יוסיף לנו יותר משחק לחץ עם פחות הפקרות, וגם נראה סוף סוף שחקנים שמשחקים אחד בשביל השני.

oranfu, קשר שמאלי ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם הרכב ללא זהבי יכול לתת לנו יותר נקודות, אבל אם הציטוט שאלכס הביא נכון אז יש לנו בעיה רצינית. לא יכול להיות ששחקן, אפילו אם מרבה להבקיע, רק משחק בשביל עצמו. לאט לאט אני מתחיל לחשוב שהמצב הזה מאד דומה לסיטואציה של שבדיה עם או ללא זלאטן. בלי האחרון השבדים איבדו לכאורה המון איכות, אבל התוצאות יותר טובות ללא "הבן של אלוהים". האם נבחרת ישראל תחלש ללא זהבי? וייסמן עושה עבודה טובה באוסטריה. זה כן בחור שנותן כל משחק מאתיים אחוז.

5. yedidel Member

טכנית, הגעת לפלייאוף רק דרך המשחקים שהוא לא שיחק... :)

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. Mahranlala Member

לא חושב שזה ככה כמו שזה שניפחו ועשו אותו לכוכב על גורם למאמנים ולשחקנים שלידו לשחק בשבילו, לחפש רק אותו, לשחרר אותו ממטלות הגנתיות וזה יכול לבוא על חשבון של תרומה של חלוצים אחרים ולפגוע בשיטת המשחק המקורית. ברגע שזה הופך ללהעיף כדור לזהבי ואת זהבי לשחקן העיקרי שלך אז הכל במערך משתנה ויריבות רצינות יכולות גם לנטרל יותר בקלות.
    העניין הוא שזה לא בהכרח אשמתו. בקמפיין האחרון הוא החזיר מבחינת גולים ויכולת, יותר אשמת המאמנים השונים, אלישע שהתחיל עם זה, והרצוג שמשום מה החזיר את זה אחרי שהפסיק את זה.

7. Raulito Madridista

מרכז השדה שלנו קורס נגד נבחרות הרבה פחות טובות, אין לנו הגנה, זהבי הוא הבעיה האחרונה ומה לעשות שהוא לא אותו שחקן של לפני שנתיים-שלוש ואיבד מהמהירות והכוח שלו ומעולם לא התבסס על התכונות האלה בין כה.

אני חושב שגם אלה שראו באנדי הרצוג כמושיע של הכדורגל כאן והתחנפו אליו בצורה מוגזמת - מבינים שהקונצנזוס נסדק. אי אפשר לברוח מזה שסופגים בכל משחק, אי אפשר לברוח מזה שניצחנו רק שלושה משחקים בקמפיין וגם השקר הזה שאנחנו טובים בבית כבר לא קיים. אי אפשר לברוח מזה שעד דקה 42 לא נעשה שום חילוף וגם הוא די כפוי. אי אפשר לברוח מזה שאתמול בלי אופיר מרציאנו, על אף משחק הרגל הגרוע וחוסר הביטחון שלו ביציאה לכדורי גובה - זה נגמר בחמישייה במחצית. כל השבוע קראנו שדיא סבע תורגל בהרכב אך לי לא היה ספק שזה לא יקרה.
    ישראל פה ושם הצליחה להשיג תוצאות טובות בעבר נגד יריבות עדיפות, וזה קרה בדיוק במשחקים מן הסוג הזה - יריבה שבאה בלי כוכב גדול ומשחקת ברוורס, בשאננות, לא נלחמת, ואתמול לא היינו קרובים.
    ושיילך קיבינימאט האוהד האידיוט שפרץ לכר הדשא, בגיל 15 אני מצפה שלבן אדם יהיה קצת שכל, זה הדבר האחרון שהיינו צריכים למען האמת, איזה מזל שלא קרה כלום.

גלצ ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

מה זה? זה ציטוט אמיתי? אין מצב.

9. גלצ Member

קיין עבר את זהבי במלכות השערים.
    מחר בsport5: "בין זהבי להארי קיין-הכישרונות הגדולים ביותר של מוקדמות היורו. איך קיין למד מזהבי את אומנות השערים".

alexshw ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהבנתי אמיתי אבל בריאיון המצולם ברור שהוא צוחק ולא רציני.

11. גלצ Member

אם כך עשו מיזה סיפור גדול מדי. חשבתי שהוא היה רציני

12. DRORIKO Member

הארי קיין עבר ערן זהבי. יוסיפוביץ' משהה בינתיים את הוצאת הספר "מלך המוקדמות"

13. Raulito Madridista

אני חושב שעצם זה שכל הקמפיין הדיבורים, מעבר להגנה הנוראית שלנו (משנתי: גם ככה אנחנו נספוג, החיפוי על המגנים לא עוזר - אז עדיף שיהיה עוד שחקן התקפה) - הם על ערן זהבי מסר או לא מסר ועל הרקורד המשוגע שלו זו בדיוק תעודת העניות לכל שאר השחקנים. מנור סולומון בקמפיין ראשון לא שיחק תמיד וטבעי שזה עוד מוקדם עבורו להוביל. מואנס דאבור כבש שער בגארבץ'-טיים אבל מדובר באכזבה, אם זהבי היה מציג קמפיין כמוהו הביקורת הייתה גבוהה יותר. דיא סבע לא שחקן שיעשה את ההבדל לדעתי למרות שהוא יודע לייצר מצבים ולגבי שון וייסמן מרגיש לי שהתקרה שלו לא גבוהה באמת. נמאס לנו מכל הבן שהר ואלירן עטרים ואיתי שכטרים. הבינוניים לא הפכו ולא יהפכו לטובים והשחקן היחיד שאפשר לבנות עליו הוא עומר אצילי שנראה לי קראק ברור. מציב סימן שאלה לגבי דור מיכה שאולי היה צריך לשחק יותר ודולב חזיזה נראה לי כמו אחד שעף על הנבחרת ויש לו גם את הכישרון המסוים וגם את החשק.

הנבחרת חייבת גם מרכז שדה חדש ואני חושב ששם יהיה לא קל למצוא יורשים אבל קצת יותר פשוט מבלמים כנראה.

14. גלצ Member

סליחה אבל עם כל זה שההגנה נוראית אף אחד לא מדבר על הקישור המזעזע.

15. oranfu Member

לגבי הנבדל אני מבין, אבל המשפט האחרון אני משוכנע שהוא לא צחוק. רואים את זה גם באיך שהוא משחק.

מצב נושא:
הנושא נעול.