נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

גם גנבנו לפני שנתיים ניצחון במקדוניה עם הדיפת פנדל של דודו גורש בתוספת זמן.
    בארץ כבר הפסדנו להם.

מאז עברו שנתייםן ונוספו לסגל שלהם כמה שחקנים טובים מאוד (אחד בנאפולי, אחד בלאבנטה לצורך העניין) שישראל הייתה מתה שיהיו לה בסגל.

לא מתעסק בכן הרצוג או לא כי זה ממש לא העניין.
    אני משוכנע שגם עם המאמן הכי טוב שעולה לך בראש כרגע הנבחרת הזו לא תעפיל לשום טורניר.

2. Mahranlala Member

לא תעפיל מיורו בהחלט, גם לא תנצח בגלאזגו
    לא תוציא לפחות תיקו ב-120 דקות מהונגריה או בולגריה? לדעתי עם מאמן טוב מהרצוג אפשר להשיג את המטרה הזאת וכרגע זה כל מה שעומד לפנינו.

ייא אוהב/ת את זה.
  3. סיונרה Member

תגדיר מאמן טוב מהרצוג, איפה יש אחד כזה שאתה יכול למצוא ושיסכים לבוא?

rivaldo ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. Telkiyski Member

איזה נוציא תיקו ב120 דקות?
    אתה באמת רואה את ישראל לא מקבלת גול בהארכה?
    אתה רואה את טיבי וטאהא או כל ליצן אחר שם מצליח להחזיק מעמד בלי לקבל גול במשך חצי שעה אחרי 90 דק'?

הונגריה בקמפיין הזה נצחה את קרואטיה ואת ויילס בבית.
    אתה מנצח את קרואטיה ואת ויילס בבית?

בולגריה רק אתמול נצחה את צ'כיה בבית 1-0.
    אתה מנצח את צ'כיה בבית 1-0? אתה בכלל מצליח לא לקבל גול מצ'כיה?

כל מה שהיה לנו בקמפיין הזה זה בעיטות מ25 מטר של זהבי שרצף יוצא דופן שלהן פגש את הרשת.
    זהו.
    לא מצבים, לא דומיננטיות, לא הגנה, לא משחק יפה. כלום.

5. Mahranlala Member

השאלה היא אם ההתאחדות תהיה מוכנה לפנות למאמן של קבוצה ואם יסכימו לשחרר אותם רק ל-2 המשחקים האלה.

דרך אגב- נזכרתי כרגע בזה:

ב-1970 הדרך שלנו להגיע לשם לא הייתה טובה יותר ממה שיש לנו עכשיו.
    @Telkiyski

6. cheddar Member

לא התכוונתי אבל אשמח תשלח

7. סיונרה Member

מאמן של איזו קבוצה? ולמה נראה לך שיש איזה סוד מסחרי שיגרום לשחקנים לשחק הרבה יותר טוב. גם אם נקבל את הנחת הבסיס שיש מאמנים בהכרח טובים ממנו שאפשר להביא, זה לא רציני להביא מישהו ל-2 משחקים ולצפות לאיזה קסם חדש שהוא יביא.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. קשר שמאלי Member

הרצוג ''הייתי אופטימי לפני המשחק''. בשבת הנבחרת שלך עמדה במגרש כמו קבוצת תחתית מהליגה השלישית בסן מרינו. אופטימי עאלק. איזה איש הזוי ומנותק.

9. ייא Member

50 אחוז בולגריה חוץ.
    אבל גמר איסלנד נצטרך רצף של ניסים מטורפים. 4 חודשי אשליה יוצאים לדרך כעת.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191119/2ffa42ad4bfadaf9bfa1df389cbf838b.Xxx

10. Mahranlala Member

שום סוד לא יגרום להם לשחק יותר טוב. שום דבר לא ישפר את הכדורגל הישראלי.
    אני רק חושב שמול יריבות שהם עדיפות מאיתנו במקצת, הכנה טקטית כמו שצריך יכולה לעזור לאותו משחק ואז לך תדע.
    הרי ישראל ידעה לגנוב פה ושם תוצאות מול נבחרות ברמה הזאת. שילוב של הכנה טקטית והרבה מזל.
    זה לא שאם נעלה ליורו לא נתבזה וזה לא שבטורניר הבא פתאום נתמודד על עלייה. פשוט יש הזדמנות חד פעמית שלכו תדעו מתי תחזור.

בכר/אבוקסיס.

ייא אוהב/ת את זה.
  11. South Boy Member

אם כבר מחליף ישראלי להרצוג (לא מכיר מאמנים זרים טובים שיסכימו להגיע לכאן אז אין דעה בנושא) אבוקסיס הוא היחיד שמתאים.
    נבחרת קטנה צריכה מאמן של קבוצות קטנות, ההתקפה שלנו אמנם לא טובה אבל ההגנה ברמה של גיברלטר, צריך מאמן שיודע קודם כל הגנה ולא פחות חשוב מזה, מאמן שאוהב להיות אנדרדוג. אין סכנה שיצא מהמשבצת הזאת עם נבחרת ישראל.
    למרות שאני בעד להשאיר את הרצוג ולו רק בגלל שאף מאמן לא יכול בקמפיין אחד לשנות סדרי עולם, בטח שלא עם חבורת סמרטוטים כזאת.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Mahranlala
    אבוקסיס יכול להתחיל כעוזר מאמן. אין שום סיבה שיהיה מאמן ראשי. הוא מצליח יפה בקבוצות קטנות בליגה ה"מצויינת" שלנו. אם כבר מאמן ישראלי אז רק בכר. בכל מקרה אני הולך עם סיונרה. שוב מדגיש שהבעיה היא קודם כל באיכות השחקנים. מאד נאיבי לחשוב שעם מאמן אחר היינו מסיימים את הבית הזה במקום השלישי.

@South Boy
    ישראל נבחרת קטנה, אבל יש בה המון לחץ. אבוקסיס מתאים מקסימום להיות עוזר. אין לו שום ניסיון בלהתמודד עם אלפי אוהדים שחושבים שאנחנו מעין מעצמה. אבוקסיס לחלוטין לא הפתרון.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום סיבה שאבוקסיס יאמן?

מגיע מאמן זר בלי שום הישגים משמעותיים, לוקח ארגזים של כסף ומפיק מהם את הנבחרת הגרועה ביותר שרובנו כאן בפורום ראינו בימי חיינו. (אומנם הסגל חלש אבל להזכירך גם עם חמד ובן בסט בחוד נראנו טוב יותר)

אין שום סיבה שהאירופאי הזה ימשיך, ואם כרגע אבוקסיס או בכר אפילו, הם האופציה הטובה ביותר בשוק, אז צריך ללכת עליהם. בלי לחשוב פעמיים. לתת לכישלון המהלך הזה את המושכות במשחק הקריטי ביותר שלנו מזה עשרות שנים, יהיה לא פחות ממחדל.

ייא ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Clock End Stand
    אני לא אמרתי שצריך להמשיך עם הרצוג. אני רק אומר שאבוקסיס לא צריך להיות אופציה לתפקיד המאמן הראשי. מצדי שימנו אותו, אתם תראו שהוא לא יקדם את הנבחרת. הבעיות הרבה יותר חמורות מאשר האיש שעל הקווים.

15. DRORIKO Member

2 הפני שלי על הקמפיין של הנבחרת תחת הרצוג: ההתלהבות מהאוסטרי היתה בעקבות היכולת החיובית במשחקים הראשונים, ואחרי האין-כדורגל של זה שקדם לו ההתלהבות גדלה עוד יותר. עם זאת נראה במשחקים האחרונים שההתלהבות של הנבחרת ירדה, הרצוג לא הצליח לשמור אותה באותו לבל. ועם כל זה הוא רחוק מלהיות הבעיה של הנבחרת. אומרים שמאז הקמפיין הראשון עם שלמה לא סיימנו מקום חמישי, מאז הקמפיין הראשון עם שלמה גם לא היה כזה רוסטר חלש. חוץ מלטביה אנחנו הנבחרת היחידה בלי אף נציג ב-5 הליגות הבכירות וככה זה גם נראה. סך הכל כשמסתכלים על המאזן של הרצוג-6 נצחונות 2 תיקו ו-8 הפסדים זה מאזן לא רע בכלל. מאמן של קבוצת תחתית בישראל שהיה מחזיק בכזה מאזן היו הופכים אותו לחצי-אל, הבעיה היא פחות המאזן אלא היכולת במשחקים האחרונים. האם להשאיר את הרצוג או להביא את אבוקסיס? זאת כבר לא החלטה שלי.

טוב יצא קצת יותר מ-2 פני, מה לעשות אני בן אדם לארג׳ :)

מצב נושא:
הנושא נעול.