נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ייא Member

אז חבל שעלינו דרג. זה לחלוטין משחקי אימון עבורנו הבית הזה.
    רוכש להפסיד5-0 יום ו ולהגיע לפנדלים ב8.10

2. Telkiyski Member

לא מבין עדיין את הכמיהה הזו להעפיל לטורניר גדול.
    אתה תצטער על הרגע שעלינו.

חח. אני רק מדמיין מצב שהקרב על עליה מהבתים בטורניר יוכרע על הפרש שערים ואיזו קרואטיה צריכה לתת לנו כמה שיותר כדי לעלות.

3. ייא Member

לא אצטער לשניה. רוכש לעלות ליורו ולקבל 4-0 פעמיים ועוד איזה 3-1 עם גול כבוד. כלמף עוד אהיה שם ויהיה קהל כמובן...

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

The second round (play-offs) will be contested by the ten group runners-up and the best two Nations League group winners, based on the Nations League overall ranking, that finished outside the top two of their qualifying group. They will be separated into three play-off paths, with each path featuring two single-leg semi-finals and one single-leg final. The home teams will be determined by a draw. The semi-finals will be played on 24–25 March, and the finals on 28–29 March 2022. The winners of each path will qualify for the World Cup.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אני ועוד איך עושה להם טובה.
    ב. אם היינו מדינה מתוקנת הם לא היו מקבלים שום שירות בלי לתת משהו בחזרה (למען הסר ספק זה היה תקף גם על חרדים!)
    ג. אם הם אזרחים והם אמורים להנות מאותם תנאי אזרח שאני נהנה מהם - בשניה שהם חורגים ולא מקיימים את אותם תנאים הם לא אמורים בכלל להיות מוזמנים לנבחרת. דין כיאל כדין יהודים שלא עשו צבא. לשניהם לא צריך להיות זימון.

EuropeGuy, EsheD, netaneg2 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

אני לא חושב שתקבל 4-0 פעמיים.
    אולי 4-0 אחד, ואז איזה 6-0 מאימפרייה אחרת ואולי איזה טורקיה כזו תרחם עלינו עם 2-0.

7. oranfu Member

שאלוהים ישמור את המלכה זה לא בדיוק כמו לשיר על הנפש הנוצריה שלך...

אני לא הייתי שר דבר כזה ובעיניי המנונים זה חרטא אז אני יכול להבין מישהו לא יהודי שלא מתאים לו לשיר את זה.
    יכול לשיר את שאר ההמנון? אני מניח, אבל בואו לא נשחק אותה כאילו ההמנון שלנו לא מדבר בצורה ברורה ולא משתמעת לשני פנים רק ליהודים. זה המנון של מדינה יהודית, לא מדינת ישראל.

ואני לא טוען שההמנון לא בסדר, רק שאני יכול להבין למה שמישהו לא יהודי לא ירצה לשיר אותו.

לגבי מי שלא משרת בצבא לא צריך להיות מוזמן ("דין כיאל כדין...") - את הטענות יש להפנות למדינה. יהודי מחוייב להתגייס, מוסלמי לא מחוייב לכלום. יהודי שלא מתגייס הוא בהגדרה משתמט, מוסלמי שלא מתגייס לא עושה שום דבר "לא בסדר".

תואיל המדינה לקחת את כל מי שלא מחוייב בגיוס לצה"ל (דתיים וערבים) ותדאג שיהיו מחוייבים בשירות אזרחי (בתי אבות\בתי חולים\נקיון רחובות\משטרה) ואז תמנע זימון לנבחרת ממי שמתחמק\משתמט משירות.
    אתה לא יכול להעניש מישהו רק כי הוא לא התנדב למשהו...

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהטענות הם למדינה, זה הרי אותה מדינה מטורללת ששולחת בצדק רב את האיש ששרף להורים של כרצל מעודה את הבית ל3.5 שנים אבל הולכת לסגור איתה עסקת טיעון שבה היא תוכל לחזור לעבוד בגנים. בישראל משתלם להתחמק מחובות, לפשוע ולגנוב. שלושת הלמ"ד. לחמוק, לגנוב,לפשוע. אז מה הפלא שאנשים שלא עוים כלום למדינה לובשים את החולצה הכחולה כשכמובן עבריינים מנהלים את העניינים כבעלי קבוצות ובהתאחדות

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברשותכם אני התחלתי את הדיון הפוליטי ואני אסגור אותו.

אנחנו מתחילים את ליגת האומות - בית עם סקוטלנד, צכיה וסלובקיה - לא רואה באמת סיכוי לסיים מקום ראשון אלא אם ננצח את כל משחקי הבית ולא נפסיד ב-2 מ-3 משחקים. הסיכוי לזה, אתם יודעים לבד.

מישהו כתב פה שחבל שעלינו לדרג 2, למעשה, אילו היינו בדרג שלוש לא היה לנו סיכוי להשתלב בפלייאוף ליגת האומות, למעשה, רק קבוצות בדרגים 1 ו-2 יוכלו להעפיל לפלייאוף בכל מצב.

בהינתן שיש בדרג 1 16 נבחרות, ויש 10 עולות ועוד 10 סגניות שעולות זה אומר שסביר שכל הנבחרות בדרג 1 ימצאו את עצמם במונדיאל או בפלייאוף. עכשיו בהינתן הנחה סבירה שכך אכן יהיה, אזי 6 נבחרות מדרג 1 יהיו בפלייאוף, ואליהן יצטרפו עוד 4 נבחרות מדרג 2 שיסיימו במקום 2 בבית שלהם ואליהם יצטרפו 2 מ-4 מנצחות הבתים של דרג 2. כך שכל שאר הנבחרות - דרג 3 ו-4 משחקות על הסיכוי לעלות ליגה בשביל מוקדמות יורו 2024.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה הבעיה עם זה? מה עדיף לא לעלות? אל תהיה מצחיק. לעלות זה ההישג האמיתי, מה שקורה שם זה כבר לא משנה. למה את ערב הסעודית ממש מעניין שהיא קיבלה 5 מרוסיה או 9 מגרמניה - למי איכפךת הם פאקינג עלו למונדיאל.

ייא אוהב/ת את זה.
  11. Telkiyski Member

סעודיה עולים עם כל מיני נצחונות בטשקנט וקטאר. לא איזה הישג עצום.

לא חושב שלעלות ולסיים עם 0/9 והפרש שערים 10-0 זה כזה להיט.

מה שכן, בין העליה לתחילת הטורניר יהיה פה פסטיבל בלתי נסבל שיוציא את החשק מהטורניר.

אני כבר רואה את פרימו מסםר איך אפשר לנצח את צ'כיה ודנמרק "זה חא הנבחרת של ה5-0" וכאלה. לא תודה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה הישג עצום כי אתה גם לא מנצח את טשקנט. מי אתה שתגיד אנחנו מנצחים את קטאר? קטאר עושה לישראל 5 - 0. לא יודע מתי ראית משחק של נבחרת קטאר אבל אם היית רואה את נבחרת קטאר באליפות אסיה 2019, וקטאר היא אלופת היבשת, היית מבין שאנחנו וקטאר לא משקים באותו ענף, הם הרבה יותר מתקדמים מאיתנו. אבל אתה צודק זה לא הישג עצום לעלות למונדיאל דרך יבשה אסיה, אז מה אם חצי מהנבחרות שם הרבה יותר טובות מאיתנו. אוסטרליה, דרום קוריאה, יפן, קטאר, איראן, ויש מצב שגם מול ערב הסעודית נתקשה.

אני חושב שכיום נבחרת סקוטלנד מציגה נבחרת עם פוטנציאל גדול להגיע לטורניר גדול. אני לא יודע אם זה יספיק לה כבר ליורו הקרוב, מאחר וסרביה ונורבגיה טובות כמוה אם לא ממנה, אבל בהחלט הפוטנציאל שם לעלות ליורו 2024, לקטאר 2022 זה יהיה קצת יותר קשה.

אגב בהגרלת מוקדמות מונדיאל 2022 אנחנו מתנדנדים בין דרג 4 ל-5. רוצים לנחש איפה נדורג? אני אהמר על 5, בדוחק.

13. ייא Member

אז מה שאמרת קודם לא נכון...?
    אמרת שהולכים למנצחות דרג ג, טעכשיו סתרת...

השאלה: אם נסיים בפוקס מק2 בבית הזה, יש סיכוי שנהיה בפלייאוף המונ'? איך זה יקרה?

14. Telkiyski Member

הנרודה שלי היא שהעפלה למונדיאל דרך אסיה לא מתקרבת בקושי שלה להעפלה דרך אירופה.

ישראל כנראה לא מנצחת את קטאר, אבל עדיין לנצח את קטאר זה משמעותית פחות קשה מלהתחיל לעבור עכשיו את ויילס ובוסניה או את אנגליה ורוסיה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולכים לדרג ג אבל לא יקרה מצב שיגיעו לדרג ג'...כי זה בלתי אפשרי למעשה. אם 16 הנבחרות שנמצאות בדרג 1 עולות למונדיאל ולפלייאוף זה סותם את הגולל על דרג 3 ואילך.

מצב נושא:
הנושא נעול.