נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. abcd Member

מה הקשר בין מחט לתחת?
    אתה מזלזל בדור הזה כי יש לנו שחקן שמשחק כולה בקבוצת קצה הצמרת בגרמניה, באיזה קבוצות בדיוק כיכבו ישראלים לפני כן?
    ״אחד שמשחק באוקראינה״, אתה כזה דמגוג.
    שחטאר קבוצה לא פחות גדולה מכל הקבוצות שרביבו וברקוביץ הגיעו אליהן בקריירה(ולא אני לא אומר שהוא גדול מהם).
    אלמוג כהן לא סוקר כמו זהבי מאותה סיבה שחמד לא ורמי גרשון לא. כי הם לא מעניינים כמוהו.
    אין שום מערכת יחצנות, אתם חייבים לצאת מהסרט שאתם חיים בו. יש בן אדם שאי אפשר להישאר אדיש אליו ואתה וטלקיסקי הדוגמא הכי טובה לזה.
    כל עורך זוטר יבין אחרי יומיים שגירוד באף של זהבי נגד צ׳יינצ׳אן מושך יותר טראפיק מעוד פנדל של חמד בצ׳מפיונשיפ או 65 דקות של אלמוג נגד קלן.

יש לנו 3 שחקנים שהם באמת ברמה בפני עצמה ואף אחד בעתיד הנראה לעין לא יערער על זה. אל תהפוך את כל הדור שלהם אבל לרביבואים.

2. Telkiyski Member

זה תירוץ מגוחך.
    לפי הגישה שלך למעשה לזהבי יש רק מה להרוויח בנבחרת.
    יהיה גרוע? טוב נו כולם גרועים, המובן מאליו זה להיות גרוע.
    יהיה טוב? איזה מלך.
    נו באמת. זה לא עובד ככה.

זה קצת כמו שחקן כדורסל שעומד על 0 מ-8 ל-3 ואז באמצע הרבע השלישי מצליח לקלוע שתי שלשות רצופות וכולם צריכים להריע לו כי הוא קלע שתי שלשות רצוף.

3. abcd Member

אלי כהן המזיע לקח שני גביעים. האם אתה שופט מאמנים אחרים בלבל שלו לחומרה כי אין להם תארים או שאתה מבין שבקבוצות שאימנו זה לא ריאלי? או במילים אחרות, גביע זה בונוס.

4. Telkiyski Member

אז למעשה אתה טוען שעבור זהבי מה שקורה בנבחרת זה "בונוס" בלבד?
    אם כך, אין מה לפאר והלל אותו על השערים שהוא כובש בנבחרת, שכן זה רק "בונוס" לא? בדיוק כמו הגביעים של אלי כהן.

למעשה אתה מאשר את מה שכתבתי למיקי. בנבחרת לטענתכם זהבי יכול רק להרוויח ולצאת גדול.
    היה גרוע? כולם גרועים. המובן מאליו זה להיכשל.
    היה טוב? הבקיע? איזה מלך! מדהים!

שוב, זה לא באמת עובד ככה.
    אתם לא יכולים להחליט שכשהוא טוב אז הוא אלוהים ושכשהוא גרוע אז "זה לא נחשב".
    זה "נחשב" כשהוא טוב, וזה "נחשב" כשהוא לא טוב.
    עד עכשיו, למרות כל המשחקים האחרונים, הוא היה בנבחרת הרבה יותר פעמים גרוע מאשר טוב.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Morientes Member

אין להם מה להרוויח כי לצערנו רוב העם שלנו לא מבין כדורגל ושופט בחומרה, האמת כשחקן רוב הסיכויים שעדיף לך לא להיות בנבחרת.
    תראה איך שחטו פה את כיאל, עכשיו תכלס הוא לא שחקן כזה גרוע אבל איבוד כדור שטותי שלו תורגם לגול שהפסיד לך משחק חשוב(וזה סיכוי מאוד גבוה שאיבוד כדור שלך יוביל לגול בנבחרת שלנו).
    גם וואקמה אי אפשר היה להגיד עליו שהוא גרוע עם רעננה שלו היתה יורדת ליגה.
    מה לעשות זה סופר קשה להצליח בנבחרת, לכן כשלון לא מחייב שאתה גרוע, אבל הצלחה ממש גדולה בהכרח אומרת משהו על האיכות שלך.
    זה כמו שאני אשחק אחד על אחד מול מסי, אם אפסיד זה לא יגיד עלי כלום, בכל זאת אני איש אלמוני ששיחק מול מסי, אם אנצח אותו בהכרח יש לי משהו ברגליים(או המון המון מזל).

6. Telkiyski Member

אוקיי. זכותך לחשוב ככה. אני לא מסכים עם הגישה הזו שלפיה ממשחקי הנבחרת אפשר לצאת רק עם מחמאות כי המובן מאליו הוא להיכשל.
    כמו שכתבתי מקודם, שחקנים כמו ברדה, חמד ובן בסט ידעו להביא את המספרים שלהם גם לנבחרת כשהם היו בשיאם.
    כשזהבי לא עשה את זה (כאמור עד גיל 31) הוא קיבל ביקורות ובצדק.
    כמו שנכתב פה, גם בניון ורביבו ספגו ים ביקורת על איך שהם נראו בנבחרת כשהם לא היו טובים. בניון גם לקח את זה קשה ברוב המקרים.

אין מה להשוות בין "רעננה יורדת ליגה עם וואקמה" לבין "נבחרת ישראל לא מגיעה לכלום עם זהבי".
    אם רעננה הייתה יורדת ליגה עם וואקמה כאשר הוא משחק טוב אף אחד לא היה אומר שוואקמה שחקן חלש.
    כשנבחרת ישראל נראתה כמו עירוני נשר, עם זהבי, במשך איזה 4 קמפיינים רצופים, כשזהבי לפני כמעט כל משחק מקבל את כל התשומת לב ואז במשחק הוא נראה פעם אחר פעם כמו גיא מלמד - אז כן הביקורות כלפיו היו מוצדקות מאוד.

7. yedidel Member

הסיקור פה תמיד היה מועדף למי ששיחק הרבה בארץ. תשכחו רגע מזהבי. תזכרו את הסיקור של נמני לעומת רפאלוב, קטן לעומת ברדה, אבוקסיס לעומת נאתכו, ואפשר להמשיך עוד המון עם הדוגמאות. ככה זה, יותר קל מה שקרוב

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. Telkiyski Member

קרוב לעין קרוב ללב.
    אמרתי את זה פה כבר 84 פעמים.

את מי מעניין פה כבר איזה גול בנגיחה נגד פולהאם, איזה שער נגד גנט או בישול נגד רוסטוב?
    צמד נגד בני יהודה מעניין הרבה יותר.
    הבעיה היא שהצמד נגד בני יהודה גם נתפס כהישג מקצועי משמעותי יותר.
    אבל שוב, ככה זה במדינת הפרימואים.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  9. Morientes Member

זהבי קיבל את תשומת הלב רק מאז מכבי, לפני זה תשומת הלב לא הייתה בעיקר עליו.
    אלישע שיחק איתו כמו אדיוט ותקע אותו באגף לא מעט פעמים, האמת באותו זמן אני משוכנע שזהבי יכל להיות בדיוק מה שהוא עכשיו בנבחרת, אלישע פספס את זה וחבל.
    ההצלחה של חמד בן בסט וברדה היתה רחוקה שנות אור ממה שזהבי עושה עכשיו, הנבחרת עכשיו היא לגמרי מופע של איש אחד ובלי זהבי אני לא רואה איך משיגה אפילו את נצחון החוץ מול לטביה

10. Telkiyski Member

מה זה "רק מאז מכבי"? מאז 2013 הבן אדם מקבל את הסיקור הכי גבוה והכי אוהד מכל כדורגלני ישראל - בפער. מדובר בתקופה של כ-7 שנים כן?
    לא קונה את "אלישע שיחק איתו כמו אדיוט ותקע אותו באגף" וכל זה. זהבי חדור מטרה לשים כדור ברשת והוא יעשה את התנועה שלו ואת כל מה שצריך כדי לעשות את זה גם אם תשים אותו קשר אחורי. זה האופי של השחקן הזה.

אלישע כמו אדיוט הכריז "זו הנבחרת של זהבי" ועכשיו אתה עוד בא להגיד שאצל אלישע לא היו לו תנאים להצליח? נו באמת.

אני לא משווה בין הקמפיין הטוב היחיד של זהבי במדי הנבחרת לבין חמד ובן בסט, אני רק מציין שהם, כשהיו בשיאם - ידעו להביא את עצמם גם לנבחרת. כנל ברדה. אפילו עומר גולן וכמובן גם בניון. לכן אי אפשר לנתק לגמרי בין רמת השחקן לבין ביצועיו בנבחרת כשזה לא מסתדר עם האג'נדה.

ותן לי להרגיע אותך, ישראל עושה 6/6 מול לטביה ומסיימת מקום 5 גם בלי ערן זהבי לאורך כל הקמפיין.
    כשברצלונה מנצחת את אייבר 3-0 משלושער של מסי אתה טוען שבלעדיו אייבר הייתה יוצאת עם נקודה?
    די לגנוב דעת בכוח.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/20
  11. abcd Member

הכל נחשב אבל כן יש מצבים שיש בעיקר מה להרוויח ולהיפך.
    הרי אתה כל הזמן אומר לנו שאין פה שום ניהול ושום כלום והכל כסף והמינימום של מכבי תל אביב זה לקחת אליפות או במילים אחרות יש להם רק מה להפסיד.
    דעה לגיטימית אבל תהיה מספיק הוגן גם במצב ההפוך. אתה שופט את זהבי כי לא השיג משהו שאף שחקן ישראלי אחר לא השיג 50 שנה.
    עם יד על הלב, תחליף עכשיו את זהבי בשחקן לבחירתך מהעולם, אנחנו עולים לטורניר גדול (לא מדבר על ליגת האומות שבאמת אין לי מושג מה הולך שם)?

גם בדור הכי מוצלח שלנו לא כל משחק היה 5-0 על אוסטריה והיו גם הרבה קפריסינים בין לבין וזאת עוד נבחרת שהיתה מדורגת 3 ואפילו פעם אחת 2 ולא כמו היום.

12. Telkiyski Member

אני "שופט את זהבי כי לא השיג משהו שאף שחקן ישראלי אחר לא השיג 50 שנה"?
    איפה בדיוק ראית שאני מעביר ביקורת על זה שישראל עם זהבי לא עולה לטורניר?
    אני מציין שזהבי לא עשה כלום בנבחרת עד גיל 31. על זה "שפטתי" אותו עד עכשיו, ובצדק. בדיוק כמו ששפטו על יכולת חלשה בנבחרת גם את רביבו, בניון ואחרים כשהם היו כאלה. שכחת כמה ביקורות נאתכו וכיאל קיבלו פה על יכולתם בנבחרת? זה לא ממש עניין את המבקרים שהם משחקים בצסקא/ברייטון, ובצדק.
    אז למה כשזה זהבי פתאום "בנבחרת אפשר בעיקר להרוויח"? מעניין.
    זה וואחד סילוף של הדברים שלי.

שוב, אני ממש לא מסכים עם הקביעה שבנבחרת יש בעיקר מה להרוויח.
    חמד, ברדה ואחרים הראו שאפשר להביא לנבחרת את היכולת מהליגה באירופה. זהבי לא הראה את זה כאמור עד גיל 31. על זה הביקורת שלי.
    וכמו שכבר כתבו פה, מילא אם היו שמים את זהבי באותה שורה עם חמד, רפאלוב או נאתכו, אבל שמים אותו הרבה מעליהם. ועל מה בדיוק? וזה היה ככה גם לפני שהוא נזכר להגיע לנבחרת לטורניר מוקדמות יורו 2020.
    אז כן על זה עיקר הביקורת שלי. על זה שהוא נזכר להגיע לנבחרת בגיל 31, ועל זה שהתקשורת פה עושה לו יחצ כאילו הוא מינימום סוגר עכשיו עשור בבונדסליגה עם 13 שערים בממוצע לעונה.

וכן, מכבי ת"א בזירה המקומית פה בהחלט יכולה רק להפסיד. כל תואר מקומי שלה פה הוא מובן מאליו ולעומת זאת כל הפסד של תואר הוא הפתעה די גדולה. בדיוק כמו בכדורסל.
    האם זה ככה גם בנבחרת? ממש לא. בנבחרת לשחקנים כמו זהבי, נאתכו ודאבור יש גם הרבה מה להפסיד. ממש לא רק להרוויח (או שהמשפט הזה תקף רק לזהבי? אני כבר לא יודע).

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהבי בנבחרת לייט בלומר.
    וזה לא מוריד במיל ממה שהוא עושה בשנים האחרונות בנבחרת,הוא סקורר מהרמות הכי גבוהות שיש. אין לנו אף שחקן שמתקרב לרמה שלו,שחקן שכול המשחק יכול להסריח את הדשא ובשנייה אחת לדפוק שער מהסרטים.
    המוציא לפועל הכמעט יחידי בנבחרת האפורה שלנו,רק שיפרוש באמת יעריכו את התרומה שלו.

למי שלא אוהב אותו תמיד יהיו סיבות לחפש אצלו את השלילי. סיקור אוהד יותר או פחות? באמת שלא רלונטי,על הדשא הוא מספק את הסחורה,וכן על הדרך הוא טיפוס יותר "מעניין" מאלה שפחות מקבלים ממנו.

orimor2212 ו-Roma אוהבים את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם הבאה שתקרא לי דמגוג אשאיר אותך לנהל דיון עם עצמך.

שחטאר אחלה מועדון לסלומון להתחיל בו את הקרירה, אבל אם הוא גם יסיים בו את הקרירה יש כאן מישהו שלא יראה בזה אכזבה/כישלון של סלומון?
    אתה באמת טוען שלשחק בליגה הראשונה בספרד, ועוד במועדון צמרת (סיימו 6 בזמנו עם הסגל הנהדר שכלל את קרפין, מוסטבוי, סלגאדו, מאזיניו מקללה ואחרים., מרחק 3 נקודות מריאל מדריד והכרטיס לליגת האלופות, ניצחו גם את ברצלונה וגם את ריאל), שמשחק גם באירופה, הוא שווה ערך ללשחק במועדון (גדול ככל שיהיה) באוקראינה?

שחטאר והופנהיים, הם אחלה קבוצות לכדורגלן הישראלי (אותו הדבר קלאב ברוז' ואנטוורפן שבהם שיחק רפאלוב), אבל הם עדין לא הליגה האנגלית, הספרדית (הלוואי ווייסמן יצליח בויאדוליד) או האיטלקית.

מישהו באמת חושב שאם זהבי נמצא בתקופה של ברקוביץ' ורביבו, מעדיפים לסקר אותו ואת הגולים שלו בליגה הסינית החלשה על פני לסקר את רביבו בספרד או את ברוקביץ' בפריימר לייג. נו באמת.

כמו שאמרתי, זהבי מרוויח מדור שאין בו (כרגע) שם שיכנס לאחד הגדולים בהיסטוריה שלנו, אין שם רביבו, ברקוביץ' או בניון, והוא גם חלוץ ותמיד קל יותר לסקר ולתת כותרת לחלוץ, בטח שכובש המון, משחקן שמשחק בעמדה יותר אחורית או שחקן שבגלל שמשחק ברמה יותר גבוהה משחק פחות או כובש פחות.
    ויש גם את הנושא של הכסף. זה אחלה טראפיק לסקר חלוץ שאומרים לך בכל כתבה כמה שווה כל גול וכמה הוא מרוויח כל חודש, כי אנשים אוהבים לשמוע על כסף וסכומים ברמה הזאת.
    מי שמעניין אותו טראפיק, מי שמעניין אותו שאתר ONE יקבע לו את מדד האיכות לפי מה שמביא קליקים, בבקשה. איכותית, אף אחד לא ישכנע אותי שעדיף להיות זהבי ולכבוש 29 שערים ולהיות מלך שערים בסין על פני להיות חמד ולכבוש 11 שערים בליגה הראשונה בספרד.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

להקטין את הליגה הגרמנית והופנהיים לצורך הטיעון הזה זה כבר משהו חדש. יפה, נחישות שיא.
    הופנהיים לא קבוצה קטנה מסאות'האמפטון, או סיטי, או סלטה, או סלטיק של אז, בליגה באותו הדרג. שחטאר מועדון גדול משמעותית מכולן ברמה האירופית.

מצב נושא:
הנושא נעול.