נבחרת ישראל - פותחים את ליגת האומות עם שתי תוצאות תיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EsheD, ‏7/9/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clichy COYG

רואה אנשים (גם בתקשורת) די מזלזלים בסקוטלנד בגלל היעדר הקהל.

נכון שלא מדובר בסרביה או נורווגיה (מת לדעת איך ייראו עוד 2-3 שנים) אבל חוץ מהאובייס של רוברטסון וטיירני יש להם אחלה שחקני ליגה כמו מקגין, מקטומיניי, פרייזר, בורק ומקבורני. התסריט של לקבל חמישייה גם מול איצטדיון ריק לא מופרך בעיניי.

2. oFiRzZz Member

לא חושב שיש זלזול, אבל רק לפני חודש במשחק די טוב הוצאת שם תיקו.
    יותר מופרך התסריט של החמישיה מאיזה 1-0 קטן או תיקו (והעפלה בהארכה / פנדלים).

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארמסטרונג מסאות'המפטון חיובי לקורונה אז הוא לא ישחק, אבל גם טירני וכריסטי מסלטיק שהיו איתו במגע קרוב יכנסו לבידוד ולכן גם הם לא ישחקו.

ייא אוהב/ת את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול ישראל ראינו שרוברטסון בעיקר שרף את הקו וזה השאיר את טירני מאחור בשביל להיצמד לזהבי.
    הם יצטרכו לחשוב על שחקן אחר שיצמד אל זהבי וזה די משבש את תוכנית המשחק של המאמן כשנשאר לו למעשה 24 שעות לתרגל שיטה אחרת.

5. ייא Member

לא ראיתי בשומקום זלזול בהם. זאת תהיה הפתעה אם נעלה ואני חותם עכשיו על פנדלים. אפשר לחשוב איזה הגנה יש לנו ושזה לא באנקר שתגיע הטעות הקבועה דקה 45/90 מנייח.
    וגם אם יקרה הנס הגדול מחר, לך תנצח באוסלו את הלאנד. צריכים להתפלל לעוד מקורנים שם, עליה ואז ביטול הגמר בגלל קורונה וכולן עולות.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. Telkiyski Member

יותר מדי דיבורים "יהיה אדיר אם ננצח" וכאלה.
    במקום לבוא קטנים, להגיד שהסקוטים פייבוריטים, שהם מארחים וכו', כרגיל מקבלים את הקשקושים הרגילים ("זה המשחק הכי גדול בעשורים האחרונים").
    אפשר לחשוב שאחרי סקוטלנד מחכה הכרטיס או שאחריה מחכה לטביה.

הסיכוי של ישראל לקחת את הכרטיס הוא משמעותית הכי נמוך מבין 4 הנבחרות, אבל פה תמיד אהבו לדבר לפני.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אני חושב שאם נעבור נקבל 5:0 מנורבגיה בשחזור דנמרק לפני 20 שנה? ואז ישלפו נגד הנבחרת חרבות.

8. Melikson24 Member

רק אומר- אם זה במערך של 3 בלמים כשכמעט ואין לו אחריות הגנתית, אני מעדיף את אלחמיד כמגן שמאלי על פני מנחם וטוואטחה ביחד.

לא יודע אם 5-0 אבל לנורבגיה יש התקפה מפחידה.

9. ייא Member

ויש גם קורונה,אל תשכחו. הכל פתוח אם נעלה לגמר ( מ5%סיכוי ל30%).

אם לא הפעם - לעולם.

10. abcd Member

אולי זה רק אני אבל אני לא מצליח להתלהב מהמשחק.
    כל השיטה ההזויה הזו שחשבתי שאבין עם הזמן וטעיתי וההרגשה שסתם זכינו מן ההפקר וקיבלנו פרס בדמות הפלייאוף הזה.
    מזכיר לי שבילדות הייתי בחוג קטרגל ולקראת סוף האימון המאמן היה אומר ״גול מנצח״ גם אם קבוצה אחת היתה מובילה 14-3.

ועוד ערוץ 12 עם הבילד אפ המוגזם שלהם, ״50 שנה לא היינו כל כך קרובים״, מה עם דנמרק? קולומביה? אפילו אוסטריה? ואלה נבחרות שהגיעו לקרבה הזאת בזכות.

לא שאני מאחל להפסיד, זאת השיטה ולא צריך להתנצל, פשוט לא מצליח להתחבר להתרגשות הגדולה.

סמואל אטו ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקורונה הוציאה הרבה מאוד מהכדורגל, אני מבין אותך, אבל ברגע שיהיה את המשחק, אתה תהיה IN, ב-100%, מבטיח לך. בסוף, העובדה שאין קהל - היא הורגת את הספורט, בכדורגל זה עוד סביר, אני חושב שלדוגמא כדורסל הפגיעה היא פי כמה וכמה מהכדורגל, כי שם הקהל באמת מעורב בכל מהלך, וברגע שאין קהל, עבורי אישית זה בלתי אפשרי לצפות במהלך אחד אפילו. בכדורגל זה קצת שונה אבל גם שם, אם פעם יכלתי לראות 3-4 משחקים ביום, היום במקסימום אנ מסוגל לראות משחק אחד 90 דקות וגם זה אני מגזים. באמת. אני חושב גם שאופ"א נהגה נכון שהמשחק גמר, בלי קשר למשחק היום, יהיה בעוד חודש וקצת. לדעתי עם מה שקורה באירופה ובעולם יש מצב שיידחו את זה אפילו קדימה, והאמת? לא רואה עם זה בעיה שידחו קדימה לכיוון דצמבר או אולי אפילו לתחילת פברואר-מרץ.

12. yedidel Member

יש לי את ההתלבטות הזאת... מצד שני הנבחרת שלנו, רוצה שתצליח שתגיע הכי רחוק
    מצד שני אם עולים ליורו זה רק מחזק את החובבנות שאיתה עובדים בהתאחדות, יתחזק את זה לעוד כמה עשרות שנים

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הכל לטובתינו, השיטה, הקורונה, החיסורים של סקוטלנד יחסית משמעותיים. הכל מתחבר לכך שזה צריך להיות ערב שנבחרת חלשה עד בינונית כמו שלנו יכולה וצריכה לנצל.
    אם נעלה ברור שזה בגלל השיטה ולא שפתאום יש פה נבחרת שהיא טובה יותר ממה שהיה פה ב 40 שנה האחרונות, כי ברור שזו לא. בטח לא בהפרש כזה שכביכול מדובר בנבחרת מצליחה.

הכל לטובתינו, עכשיו נראה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. רון עמיקם Member

גם למונדיאל עלינו בגלל קומבינציה של דרך ומזל. לא היינו שווים מונדיאל ויצאנו מהמונדיאל עם 2 נקודות.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אחלה, זה לא אמור לעניין יותר מדי, רוצים לעלות ואיך שנעלה נעלה. רק שנבין שאין פה איזה נבחרת יוצאת דופן, עוד נבחרת סטנדרטית שלפעמים נותנת משחקים טובים ולרוב מאוד מאוד תקועה.
    השיטה והחיסורים של סקוטלנד משמעותיים מאוד לטובתינו, עכשיו נשאר רק לא לחרבן ממש.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.