נבחרת ישראל 2024/2025 - ניצחון דחוק על האסטונים. נורווגיה מחכה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Nov 28, 2020.

1. zivmay Member

מרגיש שמשתמש ותיק, פתח משתמש חדש רק בשביל שתהיה לו אפשרות לאונן על זהבי.

קשר שמאלי likes this.
  2. Ori8 Member

מאוד קל לזלזל בשחקנים שכן יצאו ומנסים להשתלב בקבוצות חלשות בליגות טובות, אבל דסה זו דוגמא טובה לכמה זה לא קל. נתן עונה באמת אדירה ואם הוא לא ישראלי הוא כבר מזמן חתום במועדון גדול משמעותית מויטסה. במקום זה יעביר את הקיץ בניסיון לגרד כל מיני הצעות והוא עוד שחקן חופשי..

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. קשר שמאלי Member

כתבי החצר נתנו עונה אדירה. הוא יכול לתת עונה אדירה בליגת העל.

מה הקשר ישראלי? אין לו הצעות כי לא התרשמו ממנו. ראו אותו בהולנד.
    שיחק כמגן במערך של 3 בלמים, היה חלש הגנתית ופרווה התקפית

גולדשטיין מספור 5 מפרסם היום שיש פערים במו''מ בין דסה למכבי ת''א
    כלומר הוא מעוניין לחזור

Last edited: Jun 14, 2022
  4. Raulito Madridista

אני לא חושב שהמשחקים האחרונים הם 'העתק-הדבק' למה שהיה עם ווילי או הרצוג. קודם כל ראיתי יותר ממרכז השדה שלנו, הצטרפות מגל שני, וגם דקות, אמנם מעטות - של שליטה. מעבר לכך, וייסמן היה טוב אבל לא הבקיע, מנור להט במשחק הקודם ואתמול זה היה צד ימין של עבדה. הנבחרת הרבה יותר מגוונת מאשר כשזהבי נמצא, אבל זה לא אומר שאני לא מחזיק ממנו ולא הייתי מחזיר אותו להרכב כשהוא בריא, זה מאוד תלוי, מבחינתי לא קל לוותר עליו וצריך לראות אם מנור ועבדה 'מתחבאים' כשהוא בסביבה.
    בפועל, הנבחרת סיימה אתמול בתיקו די סתמי, מראה אופי אבל עדיין מקבלת גולים בקצב. חמש נקודות מתוך תשע ובלי ניצחון נגד איסלנד זה לא מזהיר, לא צריך להלל יותר מדי. למה אנחנו צריכים 'לסחוט' 2:2 מאיסלנד?

לגבי דסה, ציפיתי שמשחק אחד רע - ניחא, אולי שניים, אבל זה כבר משחק שלישי שגם התקפית אני לא זוכר קרוס אחד באמת מעניין, יציאה קדימה, ויש לו עם מי לשחק וזה אמור להיות לעזרו.

5. רון עמיקם Member

בדרך שבה הנבחרת משחקת, זהבי יכול לשחק רק במקום ספורי. הוא אף פעם לא היה טוב כחלוץ מטרה, אלא דווקא כסקנד סטרייק, והוא יודע לשחק את הקשר ההתקפי שנע לעומק כשהחלוץ מושך איתו בלמים. שלא לדבר על האיומים מרחוק.

6. קשר שמאלי Member

אז מייעדים לו את עמדת הקשר ההתקפי אני מבין. בסדר, בעמדה הזאת יש מצב שהוא יזיק פחות. אני קונה

7. רון עמיקם Member

אל תבין כלום. זו תובנה שלי בלבד.

8. G.B7 ירוק עולה

זהבי יכול לתת עוד אופציה התקפית טובה, עיקר העבודה של חזן צריכה להיות שהנבחרת תשחק בצורה מגוונות עם הפעלה של מנור/עבדה/וויסמן ובנוסף אליהם גם זהבי.
    אצל האוסטרים הוא אמנם נתן מספרים טובים מאוד (ועשה דברים יפים) אבל הוא היה שחקן המטרה המוחלט, מקווה שחזן יגרום לכך שאם ישחק הוא יהיה אחד מהמטרות ולא היחידה.

EuropeGuy likes this.
  9. רון עמיקם Member

אצל האוסטרים הועדף בלם על פני שחקן התקפה, מה שאילץ אותם להוריד את מנור לקישור, ששם הוא מדרבל את עצמו למוות. במערך הזה, זהבי יהיה אפילו טוב יותר. אולי עם פחות מספרים - גם ככה הוא בן 35 - אבל עוד שחקן טוב שמוסר ומאיים על השער. הכדורים ילכו תמיד לאגפים, גם ממנו. תסתכלו איך זה עובד באיינדהובן. לא זוכר את זהבי כובש שם ממרחק, למעט בעיטות חופשיות. תמיד מתוך הרחבה

10. Telkiyski Member

אתה מציע לשים את זהבי כחלק משלישיית קישור? הבן אדם לא מסוגל לרדת להגנה.
    תראה את הגול שקיבלנו בסקוטלנד (הראשון) במשחק האחרון איתם (ההפסד 3-2).

זהבי לא "סקנד סטרייקר". הוא חלוץ לכל דבר.
    או שתשים אותו חלוץ במקום וייסמן/דאבור או שלא תשים אותו.

11. Telkiyski Member

הטענות פה לדאבור כמובן מוגזמות מאוד, לפחות בעיני.
    הוא עשה כמה מהלכים יפים מאוד בדקות שלפני שהוחלף, וגם המהלך של הגול הפך להתקפה מסוכנת בזכות פעולה אישית ומסירה יפה שלו על איה 40 מטר.

גם בחצי הראשון ישראל מבצעת מהפך אם עבדה לא משתהה אחרי מהלך מעולה שלו (השתחרר משני משחרים במרכז המרכז בצד ואז נתן מסירה לעבדה שבגלל טעות של הבלם האיסלנדי העמידה את עבדה במצב טוב).

12. קשר שמאלי Member

גם חלוץ צריך להיות משמעותי במשחק ההגנה. זהבי כקשר יעשה יותר הגנה מאשר כחלוץ. אם כבר הוא משחק אז עדיף שזה יהיה בקישור ליד 2 קשרים עם יכולות הגנתיות

13. Telkiyski Member

גם אם תציב אותו "כקשר" - הוא בפועל ישחק כחלוץ, יעשה תנועות עומק לרחבה, יצעק על שחקנים שלא מוסרים לו ובעיקר לא יירד להגנה.

14. עידן444 Member

צודק ב 100%.
    קחו את שחקני הנבחרת שלנו ותחליפו עם שחקני נבחרת אלבניה- למישהו פה יש ספק שעצם המיקום הגאוגרפי והשייכות היה מוביל להרבה יותר שחקנים שלנו לשחק באיטליה ובמדינות נוספות שם מסביב? לישראלי זה יותר קשה עוד לפני בכלל שמגיעים לשאלה לגבי היכולת המקצועית שלו. הפערים המנטאלים, וזה שהוא נחשב זר בטח לא עוזר לו יותר מידי.
    זה למה כשטוענים שצריכים לפתוח פה את שערי הליגה לזרים בחופשיות אני אומר שזה לא הגיוני כאשר השערים בלא מעט מדינות סגורים בפני הישראלים כי הם נחשבים זרים ואם יש שחקן אלבני או איסלנדי בערך באותה רמה של הישראלי- למה שיבחרו בישראלי?

15. Telkiyski Member

הליגה הישראלית צריכה להיות ליגה שנותנת במה לשחקנים כבר בגילאי 17-18 כדי שמי שטוב יוכל לצאת לשחק בחו"ל כבר בגיל 20-22 ולהתפתח.

אם הליגה הזו תמשיך לתת הזדמנויות לכל מיני ג'אבר כאלה בגיל 22-23 לא ישתנה כלום.

ואני לא חושב שיש קשר ממש למיקום גיאגרפי.
    היום לכל שחקן יש דרכון אירופי כלשהו והם יוצאים לחו"ל בלי להיחשב כזרים לדעתי.

yakov_y, oranfu, EuropeGuy and 2 others like this.