נבחרת ישראל 2024/2025 - ניצחון דחוק על האסטונים. נורווגיה מחכה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Nov 28, 2020.

1. VAR Member

100%. אם בעוד שנתיים הוא ימשיך לדשדש ברמות האלה (או גרוע מכך - לחזור לארץ) אז יהיה מקום לתת את המפתחות למישהו אחר. בינתיים הוא מקושר ללייפציג ושטוטגרט, מועדונים שעוקבים אחריו יותר מאיתנו, שרואים אותו רק אחת לכמה חודשים במדי הנבחרת שהיא אוסף של שחקנים שלחלקם בקושי אפשר לקרוא מקצוענים. אז אולי בכל זאת המצב שלו לא עד כדי כך גרוע.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שאני ראיתי יש לו רגליים עקומות, די מגושם ראו את זה כששיחק פה, זה פחות בא לידי ביטוי כי הוא היה הרבה יותר מהיר וחזק מרוב השחקנים שהתמודדו מולו בארץ כמו שגם הלקות הטכנית של דור פרץ פחות באה לידי ביטוי בארץ ולא מונעת ממנו להבקיע המון בכל עונה.
    אני חושב שזו גם הסיבה שברגע שהגיע לבלגיה הורידו אותו מדרגה במגרש משחקן התקפה לעמדה יותר הגנתית, הוא חזק, הוא מהיר, נראה שגם האופי טוב, אולי יגיע לליגה גדולה כשחקן משלים וגם יקבל את זה כמו שצריך. בקטע הזה הוא שונה מגלוך שנראה לי בראש שלו בטוח שעוד שנתיים זה הוא ימאל ודואה בטופ3 האירופאי.

Clock End Stand likes this.
  3. VAR Member

ראינו שחקן אחר כנראה אם זו ההתרשמות שלך ממנו.

קשה לי להאמין שאוניון התאימה מערך במיוחד בשבילו. גם במכבי חיפה הוא שיחק בעמדה הזאת ובגלל זה רכשו אותו.

שחקנים שמתופקדים כווינג באק הם שחקני התקפה לכל דבר (ראה ערך פרימפונג בלברקוזן). זה פשוט המערך שהם משחקים בו.