נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. alexshw Member

לדעתי עשה טעות שהלך לאיטליה מבלי כל ניסיון ובזבז עונה שלמה כבר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

2. beni34 Member

יש מדינות באירופה אם ליגות ראשונות יותר חרא מהליגה הישראלית.בוא תשב שעתיים ותראה משחק מהליגה הבוסנית סלובנית ליטאית או קזחית.ותגיד לי מה יותר חרא.לפחות בליגות הכדורגל בישראל יש קהל.בליגות שמה אין קהל בכלל.

3. beni34 Member

לפי דעתי זה שחקן אם קומבינות בכדורגל האיטלקי.שיחק כמה דקות באיטליה בטח בקומבינה.כמו שלגיא אסולין היה קומבינות בברצלונה.אלה לא באמת שחקני כדורגל שמתאימים לרמות האלה.אפילו לליגת העל הישראלית גיא אסולין בזמנו לא התאים.למרות ששיחק בברצלונה. וגם פודוגראנו לא מתאים

4. ירוק ירוק Member

לא אמרתי שהוא יוסי בניון ואפילו לא רפאלוב, אבל שחקן שיש לו סיכוי גדול לעשות קריירה נורמלית, יותר מסתם גיחה לאיזה אנדרלכט לשנתיים, אלא להיות שחקן לגיטימי לאורך זמן בליגה סבירה, (בלגית, טורקית וכו') ולכן כדאי לווילי להתחיל לשפשף אותו מעכשיו.

5. beni34 Member

כל חלוץ ממוצא בליגה הישראלית אני בטוח שהוא ברמה יותר טובה מפודוגראנו.ולא ברור לי איך ליאור רפאלוב לא מוזמן לנבחרת

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@ירוק ירוק אני בעד זימון סגל צעיר ומוכשר שיצבור ניסיון שלא תבין אותי לא נכון. אבל אני נגד פופוליזם ופוליטיקה, מה שהבטיחו לי גם כן שלא יקרה עם מאמן זר.

אז לפודגארנו יש פוטנציאל להיות שחקן טוב לליגת העל ובליגות טובות מהישראלית, נגיד. אז למה למשל אליאל פרץ, שכיכב עם מספרים מצויינים בליגת העל לאורך שתי העונות היחידות בהן היה הרכב, ומאז הוא שחקן הרכב לגיטימי שנותן מספרים באוסטריה לא מקבל זימון? בניגוד לילד הוא הרוויח את זה ביושר.

7. ירוק ירוק Member

הוא שיחק ברומא ב באופן קבוע שרמת האימונים/מעטפת שם יותר גבוה ממה שכל קבוצה בישראל יכולה לספק לשחקן בגילו מה גם שהוא התאמן עם הקבוצה הראשונה כמה פעמים אז הוא או שחקן אחר מהצעירה בגילו אני מעדיף אותו

8. alexshw Member

מה זה רומא ב'? הוא שיחק מעשית בנוער. מול בני גילו.

9. ירוק ירוק Member

ולמה רפאלוב לא זומן? וגוני נאור כן? אני לא בא להגן על הזימונים של האוסטרי אלא בסה"כ הזימון הספציפי הזה הוא חכם לטעמי.

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועל זה אני מתלונן, שהאוסטרי הוא פופוליסט ופוליטיקאי. אם היה מזמן צעירים מוכשרים יחד עם התנערות מכל פופוליזם, לא הייתי מדבר מילה על הילד. יש לך ספק שאם לבקוביץ ביכולת שלו היה שחקן של 6 קבוצות אחרות בליגת העל, הוא לא היה מקבל זימון? כי מבחינת יכולת הוא רמה מעל כל שוער ישראלי בליגה.

11. beni34 Member

בסוף הפודוגראנו הזה ישחק אם גיא אסולין בקרמה בליגה הרביעית באיטליה.גיא אסולין בזמנו לפיני זהבי היה קומבינות בברצלונה והוא סידר לגיא אסולין לשחק בבוגרים בברצלןנה.ואפילו המאמן של גיא אסולין בנערים בברצלונה אמר שגיא אסולין הוא המסי הבא של הכדורגל העולמי.זה הכל יחצנות וקומבינות.כשבפועל פודוגראנו הוא שחקן שמתאים במקרה הטוב לליגה שלישית באיטליה

12. סמואל אטו Member

אתה מבין שהוא לא זומן בגלל היכולת או כדי להיות שחקן משמעותי בסגל?

13. alexshw Member

גיא אסולין שיחק רק בגביע הקטלוניה.

14. beni34 Member

גם גיא אסולין גדל במחלקת הנוער של ברצלונה ושיחק אם הבוגרים של ברצלונה ושיחק בבוגרים של ברצלונה.והיתאמן ביחד אם מסי.והתקשורת והאוהדים אמרו שמדובר ביוסי בניון הבא.והמאמן שלו באקדמיה של ברצלונה אמר שמדובר במסי הבא.כשבפועל מדובר בשחקן בינוני.שמצאים לליגה שלישית רביעית באיטליה ספרד.זה שפודוגראנו מתאמן קבוע ברומא זה לא אומר שהוא שחקן כדורגל.או שהוא מתאים לרמות האלה.גיא אסולין גדל באקדמיה של ברצלונה שיחק ביחד אם מסי היתאמן בבוגרים של ברצלונה.ובפועל מדובר בבלוף הכי גדול שתקשורת הספורט הישראלית המציאה אי פעם יכול להיות שחקן שמתאמן בקריית שמונה ושחקן שמתאמן ברומא או בברצלונה והשחקן שמתאמן בקריית שמונה יהיה יותר טוב מההוא שמתאמן ברומא או ברצלונה.

15. ירוק ירוק Member

ראית אותו משחק? אני ראיתי כמה משחקים שלו והוא היום בהחלט יכול להיות שחקן כנף של 8-9 בישולים ו5-6 שערים בכל קבוצה בליגת העל כמה שחקנים כאלה בגילו יש לך?