נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. סמואל אטו Member

פודגורנו מוזמן לנבחרת בהנחה שהוא שחקן כנף. תורג'מן יכול לשחק מגן ימני במערך של שלושה בלמים?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

זהבי צריך להשקיע באינדהובן גם כי הוא מקבל שם הרבה כסף וגם בשביל הלגאסי שלו, לא בשביל לעשות רושם על רוטנשטיינר.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

גנדלמן ראוי ראוי. מאוד אוהב את הילד הזה. גם ליידנר.
    לא מובן לי הזימון של גולסה, ומסכים שתורג׳מן שווה זימון, אבל כמובן שלא מופתע. זהבי, וייסמן ודאבור לא זזים מהמשבצת אצל האוסטרי.

בנוגע למגן ימין מחליף, חושב שמגיע לבן ביטון במקום אחד מהבלמי ליגה לאומית ארד/דגני/אבו עביד.

עוד נקודה - אי הזימון של אצילי אומר שגם העובדה שהקמפיין מת אנחנו לא נראה שחקני אגף התקפיים במערך, מה שאומר ששוב עבדה לא ישותף וסולומון ישחק באמצע.

4. DRORIKO Member

לא אמרתי שהמינוי הוא בהכרח ראוי, רק שלהגיד שהוא זומן רק בגלל שגדל במכבי חיפה זה לסלף את האמת. זה כמו להגיד ששון וייסמן זומן רק כי הוא גדל במכבי חיפה, זה מגוחך. ושוב, הוא ותורג'מן משחקים בתפקידים שונים, הזימון של סוף לא בא על חשבון תורג'י.

5. סמואל אטו Member

יש סיבה להזיז אותם?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

אצילי מזכיר לי מאד את מאור בוזגלו, וביותר מדבר אחד. שניהם שחקני אגף קטלניים לליגה אבל נכשלו בליגות טובות יותר, אצילי בליגה הספרדית והקפריסאית, בוזגלו בליגה הבלגית. שניהם לא נספרו בנבחרת, במידה לא קטנה של צדק.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהבי לא, דאבור בכושר הנוכחי ו וייסמן בכושר הסביר בקבוצה טובה שלא עושה בדיוק חיל בליגה לא חזקה, לא הייתי מתלונן אם תורג׳מן היה מוזמן במקום אחד מהם.

מסכים, אצילי זה מראה עגומה לכדורגל הישראלי. בהילוך שני הוא עושה מה שרוצה בליגה הזו וכל פעם מחדש מול יריבה רצינית הוא לא רלוונטי.

בכל אופן במערך בו אצילי רלוונטי לנבחרת הוא לא רלוונטי להרכב.
    גם אם מאמן ישחק עם שלישייה התקפית, עבדה, סולומון ואפילו פודגארנו לפניו ברוטציה.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להגיד שזה די עצוב שליידנר ביכולת הנוכחית שלו הוא שחקן לנבחרת, עוד מגן עם יכולת התקפית טובה(גם, כרגע מוכח רק ברמת הליגה) אבל אפס יכולת הגנתית, אם זה דור העתיד אז קשה להיות אופטימי שבקרוב תהיה פה סוף סוף נבחרת עם הגנה נורמלית.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. yedidel Member

יפה שיש עוד מי שמאמין שמאלון תורג'מן יכול לצאת שחקן

ואני רואה שיש עקביות, השוער הגרוע בליגה ממשיך להיות מזומן

10. סמואל אטו Member

דאבור שחקן הרכב קבוע בנבחרת, כמה רמות מעל תורג'מן כשחקן.
    וייסמן בכושר טוב, משחק כבר שלוש שנים קבוע בליגות עדיפות על ישראל.

בשביל מה צריך להחליף אותם בשחקן שחווה כמה משחקים נחמדים בהפועל חיפה?
    גם לא מדובר בשחקן בן 17 עם פוטנציאל אדיר, או איזה ישראלי מפציץ שלא ניתן להתעלם ממנו.
    עוד ישראלי נחמד בתקופה נחמדה. לא חסר כאלה, אבל אין מקום לכולם.

11. DRORIKO Member

אגב זה מזכיר לי את חברו של תורג'מן, חנן ממן, שבתקופת אלישע נתפח קמפיין שלם להזמין אותו. אלישע בתגובה אמר שלא כל שחקן שנותן 2-3 משחקים טובים צריך להיות מוזמן. בזמן אמת כעסתי עליו שאמר את זה, אולי בגלל כל האנטי הכללי שהיה לי כלפיו, אבל בדיעבד הוא צדק. אגב כיום השניים עושים חיל בהפועל חיפה.

12. italiano Member

כל הכבוד שלא זימן את אצילי.
    מי שמזלזל בנבחרת לא צריך ללבוש את מדי הנבחרת. עכשיו צריך לפעול כך כלפי כולם.

13. DRORIKO Member

14. Raulito Madridista

מעבר לכך כמה זמן ליידנר היה טוב? חצי שנה במצטבר (ואני נדיב איתו)? הרי בשנה שעברה הוא נעלם וגרופר שיחק לפניו, היה לו פיניש טוב עם תינוקות קלינגר מה שנקרא. מה שאמרת נכון מאוד ובוא נגיד שלא מדובר בדדי בן דיין. וכמובן שאני כאוהד הפועל - זה נחמד שיש נציג מדי פעם, אבל העומס עלול להכריע אותו. בגילו הוא צריך לפתח קצת מסת שריר גם לדעתי, יכול לפנות אליי אני מאמן כושר. גם סאן מנחם התחיל כקשר, שיחקנו אני והוא בילדים בביה"ס וגם בליגה רואים שהוא רך. כנ"ל מאור קנדיל שהגיע עד מכבי תל אביב. אין כאן שחקני הגנה עם מינימום יכולת וגם אישיות, זה נמאס.

לגבי יתר סגל הנבחרת: השאלה האם צריך לבצע זימונים רק לפי אם שחקן רלוונטי להרכב הראשון? כרגע קשה לי 'לדרוש' שדאבור לא יזומן כי הוא הבקיע במשחקים האחרונים, אבל קודם לכן לא הגיע לו קרדיט, עזבו את הפרשה אלא נטו מקצועית. אלון תורג'מן בכושר מצוין, אנחנו כבר כמעט רבע ליגה, הוא שחקן קבוצתי. כל מאמן גם רוצה לערבב מדי פעם. מצחיק שאצילי לפתע בחוץ, מקצועית הוא נשאר בדיוק באותה היכולת. אגב דולב חזיזה חזר לעצמו במשחקים האחרונים.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב דגני,שוב טיבי,גנדלמן זה הזימון הפופליסטי התורן שלו. מייאש.