נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. DRORIKO Member

זה היה בציניות, יותר צחקתי על זה שגדי ברומר הוא המאמן. מצד שני כשעל הכוונת יש לך מאמנים כמו רוני לוי אני לא בטוח שזה יותר גרוע.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. alexshw Member

קורא לכל שחקני מכבי חיפה לבקר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

Roma אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאני אבין, אם נניח אלחמיד היה נותן עונות גדולות בסלטיק ועובר לצ'לסי, לא שחקן הרכב, אפילו לא בלם שלישי, אבל כן שחקן סגל, אז הייתם מסכימים עם אי זימון שלו בשביל מגן/בלם פותח באשדוד נניח (בוא נגיד זוהר זסנו לדוגמה) רק בגלל שהאחרון משחק בהרכב ואלחמיד לא?

ואם יש מועדון בארץ, כמו מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע, שיש להם נניח את שחקן ההתקפה הכי טוב מהישראלים (נניח מנור סולומון עובר עכשיו בהשאלה למכבי תל אביב) אבל הוא בספסל כי קרסטאיץ' מעדיף שני שחקנים זרים כמו יובנוביץ' ופריצה, אז גם כאן הייתם מעדיפים נניח את אביב אברהם כי הוא פותח במכבי נתניה?

7. Butragueño מנהלים

לשאלה הראשונה: לחלוטין כן.
    לשאלה השניה: לחלוטין כן.

ואוסיף אערה: במשפטים שנה ראשונה מלמדים שסילוף האמת היא גרועה משקר. וזה מה שאתה עושה, הרי שלא נטען שמאור קנדיל מתייבש על ספסל ריאל מדריד בעוד שחגי גולדנברג פותח בכל משחקי נוף הגליל ועל כן הראשון מזומן והשני לא. מאור קנדיל לא שיחק כמעט העונה, ובטח שלא לאחרונה (רק במשחק נגד מכבי קביליו יפו, והורחק) אז איך מזמנים אותו לנבחרת? באים לצפות בכל האימונים הסגורים של מכבי ת"א ומקבלים מכך רושם? איך יודעים שהוא טוב יותר מאור דדיה למשל?

yakov_y ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

זה אמיתי שהשופט הרביעי במשחק של הצעירה יהיה ישראלי?? Wtf. העיקר אנחנו פה מתייחסים לנבחרת הצעירה כאילו זה הדבר הכי חשוב ביקום, אפילו באופ״א מתייחסים לנבחרות הצעירות בזלזול.

9. Butragueño מנהלים

מה התפקיד של שופט רביעי חוץ מהזנת מס' השחקן שעולה/יורד בחילוף והזנת תוספת הזמן?

10. DRORIKO Member

הזנת תוספת זמן זה לא חשוב? תאר לך שפולין תהיה בפיגור של שער ותעלה את כל הקבוצה למעלה והשופט יתן רק 3 דקות למרות שהיה צריך לתת לפחות 5? ברור לך שזה יראה לא טוב, גם אם השופט באמת ובתמים חשב שמגיע רק 3 דקות. או להפך, אם הנבחרת שלנו תצטרך לשים גול והוא יתן יותר ממה שצריך. אתה יכול לדמיין במשחק נבחרות ששולחים שופט רביעי מאותה מדינה של אחת הנבחרות? אפילו בליגת האלופות שזה קבוצות ולא נבחרות לאומיות לא שולחים שופט רביעי מאותה מדינה של אחת מהן. צריך לומר את האמת, מוקדמות יורו הצעירות הוא טורניר חסר חשיבות, אנחנו מייחסים לו המון חשיבות כי אנחנו מנסים להאחז בכל רבע הישג כיאה לפתטים שאנחנו, וזה כולל גם את יוסי בניון שאשכרה פיטר מאמן בגלל זה.

11. Butragueño מנהלים

ממה שאני יודע, השופט הרביעי מזין את תוספת הזמן שמתקבלת מהשופט הראשי.
    שופט רביעי זה עניין קוסמטי לחלוטין, עוד דרך לדחוף כסף לשופטים ולהעסיק POOL רחב יותר, במקום שישבו בבית. המעמד כל כך רדוד ונמוך שאפילו השופט הראשי צריך להפסיק משחק שלם, רק כדי לרוץ מהרחבה עד לעמדת המאמן של הקבוצה כדי לפטפט אותו ואולי לתת לו צהוב במקום שהשופט הרביעי יעשה את זה באופן פאסיבי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/22
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובה שלך הייתה גורפת: סוף סוף מישהו מעלה את הנושא של שחקנים שלא משחקים בהרכב שמוזמנים לנבחרת.
    אני פשוט הקצנתי את הנושא כדי להראות שהתשובה היא בחיים לא גורפת וצריך לראות מי השחקן ומה האלטרנטיבות.

במקרה של קנדיל, לדעתי הוא בעיקר לא שיחק במכבי כי הוא היה פצוע לא מעט, וכי על העמדה שלו בתקופת איביץ' נגיד היה מגן ימני זר (ז'ראלדש, שבתקופה של איביץ' היה נפלא ובתקופה שלאחריו הוא בסדר גמור אבל לא משהו יוצא דופן).
    אם קנדיל היה כשיר האם הוא היה משחק יותר העונה? לדעתי כן לאור הירידה ביכולת של ז'ראלדש והעובדה שהרבה פעמים כשראיתי את קנדיל הוא הציג יכולת טובה.
    אם קנדיל היה המגן של הפועל חיפה או במקום ז'ראלדש היה צריך להיאבק עם בן ביטון על עמדת ההרכב אז הוא פתאום היה שחקן אחר? פתאום כן ראוי לזימון?
    האלטרנטיבות בעמדת המגן הימני הם חלשות מאוד (מישהו כאן הציע את זסנו שבאשדוד לאחרונה לא פותח בהרכב ומכניסים אותו בסוף המשחקים כדי שיהיה מגן תוקף), ולכן אפשר להבין למה הוא מוזמן.

יש בסגל את דגני שנותן עונה זוועתית ונמצא שם רק כי הוא משחק בהרכב של בית"ר. במידה וטיבי לא היה פצוע, הייתי מעדיף אותו בכל יום על דגני למרות שהוא כרגע שחקן ספסל אצלנו.
    למה ששחקן יקבל עדיפות רק כי הוא משחק בקבוצה פחות איכותית ויש לו פחות תחרות על חולצת ההרכב?
    צריך לבדוק בכל זימון כושר נוכחי וגם איכות של שחקן. אני אעדיף בכל יום את מנור סולומון מהספסל של שחטאר על דין דוד שהוא באנקר בהרכב של מכבי חיפה.

יש מקרים ששחקן בספסל פשוט כי הוא שחקן חלש או מציג יכולת חלשה ולכן אני אבין אי זימון שלו, אבל להעניש שחקן רק כי הוא משחק ברמות גבוהות יותר, בקבוצה איכותית יותר עם יותר תחרות על חולצות ההרכב? אין הגיון בזה, בטח באופן גורף...

13. Butragueño מנהלים

יקירי, הוא היה פצוע דצמבר, זה מאזן הדקות שלו העונה:
    ב-19/12 - 90 דק' נגד הפועל מרמורק.
    ב-3/1 - 90 דק' נגד מכבי חיפה (היה מהגרועים על המגרש)
    ב-2/2 - 60 דק' נגד מכבי קביליו יפו (הורחק בדקה ה-60)
    ב-28/2 - 77 דק' נגד הפועל נוף הגליל.
    ב3/3 - 90 דק' נגד מכבי קביליו יפו.

אז אני לא מבין איך ראית אותו הרבה פעמים והוא הציג יכולת טובה.

למה אנחנו מדברים על עידן איביץ'? זה היה לפני יותר משנתיים. אז גם בן שהר קרע רשתות, בוא נזמן אותו.

דבר נוסף, קנדיל היה והוא כשיר. אבל ג'ראלדש בעונה מזוויעה הועדף על פניו, אחרי שקרסטאיץ' הפסיק לשחק עם ג'ראלדש, הוא העדיף את טב"ח כווינגר במערך של 3 בלמים. בשום צורה הוא לא העדיף את קנדיל, כי כנראה שהוא לא מספיק טוב. מותר להגיד את זה.
    לזמן שחקן כדורגל שמתוך 27 משחקי ליגה (2430 דק') שותף ב-2 משחקים (167 דק') ושאר דקות המשחק שלו הם נגד קבוצות מליגה א' זה צחוק מעבודה יקירי. אתה שואל על אלטרנטיבה? אור דדיה וחאתם ראויים על פניו. למעשה - כל שחקן שהוא בכושר משחק, שהוא מסוגל לרוץ (ועוד מגן ימני זו עמדה שאתה צריך בה שחקן עם כושר גופני) צריך להיות מזומן לפני. זו רק הטענה הטכנית שלי.

הטענה האחרת, שהיא מתכתבת עם מה שקרסטאיץ' אומר, זה איזה מסר אתה מעביר פה? שלא משנה מה רמת השחקן -- גם אם זסנו ייתן עונה מהחלומות, או שאור דדיה יבשל כל משחק ויהיה שיאן החילוצים, זה לא משנה, כי שחקן סגל ג' של מכבי ת"א תעמיד יועדף על פניו?

ואני חוזר ואומר -- להציג את מנור סולומון, השחקן הישראלי הכי טוב היום, ובקרוב הגדול בכל הזמנים, כ"שחקן מהספסל של שאחטייר" ולהשוות מול דין דוד, זה זילזול באינטלגנציה ובדיון הזה. מנור סולומון כן מתאמן ושומר על כושר, והוא אפילו הספיק לשחק יותר ממאור קנדיל למרות שהעונה הסתיימה ולמרות המלחמה. וכדי להדגיש את מה שאני אומר, אני למשל מעדיף את גלזר (שחקן הרכב במכבי ת"א, כמעט 90 דק' כל משחק) מאשר את ניר ביטון מספסל סלטיק.

yakov_y ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. שוב, אם אנחנו מדברים ספציפית על קנדיל, אין לי בעיה גם לחזור בי, כי כמו שכתבתי לא ראיתי אותו הרבה, וההתרשמות שלי הייתה שבעבר ג'ראלדש הועדף עליו כי הוא היה מצוין בתקופת איביץ', ולאחר מכן הוא פשוט עבר הרבה מאוד פציעות שלדעתי הובילו לפחות דקות משחק שלו.
    יכול להיות שאני טועה בקשר אליו ספציפית, למרות ששוב יש בעיה קשה של מגינים בישראל (דיברת על שני שחקנים שלנו, אז חאתם עלה למשחק האחרון עם זריקות וגם היה פחות טוב והוא לא כשיר לנבחרת, דדיה מאוד לא יציב השנה ולא סתם הוא כבר השנה שחקן ספסל אצלנו).

2. כעיקרון אני לא חוזר בי, צריך לבדוק את האיכות של השחקן, את הכושר שלו, וגם את התחרות שלו.
    יכול להיות שהמגן השמאלי הכי טוב בישראל יהיה שחקן ספסל פשוט כי הוא משחק בקבוצה שיכולה כלכלית להביא מגן שמאלי זר שהוא טוב מהמגן השמאלי הישראלי הכי טוב שלנו. לא רואה במצב כזה למה צריך לתת יתרון למגן שמאלי אחר שהוא פחות איכותי ממנו פשוט כי הוא משחק בקבוצה פחות טובה עם פחות תחרות מקצועית ולכן פותח בהרכב.

15. matanbl22 Member

סדר בספסלים, רישום וסדר חילופים, עין נוספת במגרש, ״רזרבה״ אם השופט או אחד הקוונים נפצע ורישום כרטיסים צהובים/אדומים