נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו נמשיךלצצ למרציאנו ודאבור ונאתכו לשחק ונמשיך לא להגיע לכלום. שיחזירו גם את דגני!

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

מרציאנו היה השחקן הכי טוב שלך בקמפיין האחרון, הרוויח ביושר עוד קמפיין. הוא לא מושלם וגם לו יש את הפאשלות שלו, אף אחד לא מבטיח שדניאל פרץ לא יעשה גם פאשלות. על משחק אחד לא הייתי חותך שוער, אנחנו לא רוצים לחזור לימי אלישע.

3. Raulito Madridista

השער שסולומון בישל באומנות לעבדה, על אף שלא שיחק כל כך הרבה זמן - זה בדיוק מה שהקהל הישראלי מצפה לראות וקנה כרטיס עבורו, אני בטוח שהאוהדים 'מאוהבים' בשחקנים האלה (רק שאני חושש שהוא יסופסל כשזהבי יחזור). היה מעניין לראות את הנבחרת בלי חלק מהפיגורות הוותיקות. אבל שון וייסמן ראוי לנתח יותר משמעותי. בהתקפה יש לנו המון אפשרויות, באמת, עומר אצילי מהספסל זה נחמד מאוד. מצד שני הכדורגל הטוב היה רק לפרקים, לא מספיק, וכמעט הפסדנו את המשחק הזה. אלי דסה בלט לרעה בחולשתו, הפתיע אותי מאוד, אולי זה סרט הקפטן ואובר-התרגשות? לא מספיק טוב בהתקפה וחור בהגנה. מיגל ויטור הוא פאביו קנבארו לעומת הבלמים שלנו אבל גם כנראה שהוא לא מספיק ולא יספיק..

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

על משחק אחד? הבן אדם משמיט כדורים ומקבל גולים מצחיקים SINCE 2016 על מה אתה מדבר...זה לא משנה מבחינתי אם דניאל פרץ יעמוד או גוש כהן יעמוד או עומרי גלזר - שוער נבחרת ישראל - לא יכול לקבל גולים מצחיקים ולעשות טעויות של ילדים ט כמו להדוף כדורים לאמצע או שכדורים יעברו לו מתחת ליד - פשוט לא. תוסיף על זה שהוא אפילו לא שוער ראשון באיזה קבוצה ליגה טופ 4 שבירטוזים פעם במיליון שנה יכולים להתקבל (אוואט סטייל)

oranfu, Sturridge, EuropeGuy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

6. DRORIKO Member

כשאני מנתח את מרציאנו אני לוקח הפלוסים(אחד על אחד, זינוקים) והמינוסים(כדורי גובה) ובסך הכללי יוצא כאן שוער מספיק טוב בשביל להיות השוער הראשון של הנבחרת. אתה מדבר על הבירטוזים שלו, אבל מה עם כל הפעמים שהוא הציל לנבחרת את התחת וחיפה על ה"בלמים" שלו? כרגע אני לא רואה אף שוער שיכול לאיים עליו. אומרים שדניאל פרץ יהיה יום אחד שוער ברמה אירופאית. כשנגיע לשם נדבר.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לחצים כבדים מצד משפחתו של דאבור שיפרוש

כל סוף משחק,אותו תסריט קבוע. מונס עם התחזיקו אותי אני עומד לפרוש.
    יאללה שחרר אותנו כבר ותפרוש!!

המינימום שבמינמום שהבנאדם שעשה טעות,במקום להתנצל במפבית בפני הציבור,הוא מעדיף להסתר ולדבר עם השחקנים, "לשמור על הכבוד שלו",ואז מתפלא למה בסוף כל משחק הוא מקבל בוז.
    בשביל כבוד צריך לעבוד.
    אני באופן אישי לא רוצה לראות אותו בכלל. אפס.

hbs7, italiano, rivaldo ו-5 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  8. קשר שמאלי Member

דסה תמיד נראה רע בנבחרת, למה היכולת שלו אתמול הפתיעה מישהו?

9. EuropeGuy Member

המצב בכי רע. זה בולט במיוחד כשאתה רואה איך השחקנים שלנו נראים מול נבחרות בקריסה כמו איסלנד שהיסודות אצלהם עדיין נראים הרבה יותר טוב. עבדה וסולומון שחקנים אירופאיים לכל דבר- זריזים, אתלטים, טכניים, ויטור משדרג את ההגנה עם היכולת שלו להישאר קר רוח עם הכדור ולקרוא מצבים לפני שהם קורים, אבל חוץ מהם לא רואה בינתיים איזושהי בשורה. בעיניי מה שהכי מסמל את העליבות של הכדורגל הישראלי זה היכולת המבישה שלנו במרכז המגרש. גידלנו כאן דורות על גבי דורות של נגרים שלא מסוגלים להשתחרר מלחץ בצורה בסיסית. אין לנו שום דבר שקרוב להיות שחקן שלם בעמדה הכל כך קריטית הזו. שלא לדבר על שלושה כאלה. קפיצת המדרגה הכי גדולה שהכדורגל המודרני עשה זה שחקני הגנה וקישור עם יכולות טכניות ואתלטיות של שחקני התקפה, אנחנו נשארנו בשנות ה80 בפן הזה.

ומרציאנו עם ציטוט המודעות העצמית של השנה: "טעות שלא מתאימה לי". יאללה לספסל.
    מעדיף שנהמר על שוער צעיר עם רזומה פחות טוב מאשר על בארטז רק בלי הכישרון.

hbs7, de Middenweg, oranfu ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

זה שמרציאנו נותן הצלות יפות זה אחלה. זה לא עוזר לי כשהוא לא מסוגל להתמודד בכלל עם כדורי גובה לרחבה.
    עדיף שוער שעושה את הדברים הבסיסיים בצורה טובה על פני שוער שמספק הצלות מרהיבות וכושל בפעולות הבסיסיות כמו לקלוט כדור גובה סתמי לרחבה שלו.

האם יש לנו שוער אחר שיכול להתמודד בצורה סבירה? לא יודע. חושב לשגלזר מגיעה הזדמנות האמת.

מצחיק שפשכצקי האפס עוד אומר לו אחרי המשחק "טעות לא אופיינית שלך".
    לא חושב שראיתי בחיים שלי משחק של מרציאנו שהוא לא נראה בו מבוהל לחלוטין מכדורי גובה בסיסיים שהוא צריך לקלוט אותם.
    זה עוד אחרי שנים בכדורגל הבריטי העתיק של סקוטלנד שלא הצליחו לגרום לו להשתפר בהיבט הכל כך בסיסי הזה.

EuropeGuy ו-Sturridge אוהבים את זה.
  11. קשר שמאלי Member

גלזר הוא לא הפיתרון. השוער הבא של הנבחרת חייב להיות עם משחק רגל נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/22
  12. Butragueño מנהלים

הדבר הכי טוב שיכול לקרות להתאחדות זה שדאבור יפרוש. לא פלא שהם גם לא פוסלים את זה וטוענים "זכות כל שחקן לפרוש מהנבחרת". הם גם ירוויחו את הפסקת הרוחות הרעות, את השריקות שלא מצטלמות טוב ומצד שני לא צריכים להגיע לסיטואציה בה הם צריכים ללכלך את הידיים ולא לזמן אותו.

EsheD ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  13. DRORIKO Member

בגלל זה אני אומר לשקלל את הפלוסים והמינוסים. אני מסתכל על הקמפיין האחרון והאחוז מהשערים שהיו באשמתו היה מאד קטן, לעומת זאת תשווה את זה לכמות השערים הבטוחים שהוא מנע...ברגע שמרציאנו יהפוך לנטל על הנבחרת תחליף אותו, כרגע הוא עוד לא שם.

היה מהשוערים הטובים בליגה שהם מחוץ לסלטיק וריינג'רס, אז אני חושב שהוא השתלב די טוב בכדורגל הבריטי, לפחות בגרסה החיוורת שלו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. DRORIKO Member

שימשיכו לנבוח, זה רק יגדיל עוד יותר את העוצמה של הבוז.

EsheD ו-Roma אוהבים את זה.