נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. Raulito Madridista

זה לא אומר שום דבר, אלה כולה שני משחקים וגם בהם השגנו ארבע נקודות ולא שש. אין לי בעיה להסכים שנאתכו לא מתאים אבל מה שסירס אותנו הוא העובדה שהיו רק שני קשרים באמצע לעומת שלושה אתמול. זהבי מסוגל להבקיע בבעיטה מחוץ לרחבה ועדיין לייצר שער מכלום. הבעיה האחרונה של הנבחרת הייתה ההתקפה. נראה אם מנור סולומון ירגיש 'חייב' למסור לו כשזהבי יהיה על המגרש. לשחקנים, לבטח הצעירים - גם לוקח זמן לתפוס פיקוד בבוגרת. משוכנע שלזהבי אין השפעה רעה עליו. ולא צריך לחפש מה היה 'חרא' קודם בכוח. וממש לא ראיתי את זהבי עצלן או משחק בהליכה גם אם וייסמן לוחץ יותר ממנו.

2. oranfu Member

אני מסכים.
    הוא הרשים אותי מאוד העונה אחרי שבשנים קודמות לא הבנתי מה מבלבלים תמח עליו.
    אבל 2 המשחקים האלה בנבחרת הראו שעם כל הכבוד לעליונות הפיזית שלו פה בליגה - באירופה אין לו יתרון כזה (מזכיר את פרץ שנהנה מעליונות פיזית פה אבל באירופה הוא כלומניק).
    לגבי היכולות הטכניות - אני מעריך שזה יכול להשתפר רק אם וכאשר ייצא לאירופה. זה עניין אחד לתת מסירה (או בעיטה) טובה פה בליגה כשאין עליך לחץ ועניין אחר לעשות את זה בקצב גבוה של כדורגל אמיתי.

הוא היה מחריד אתמול במחצית הראשונה. עלוב עם הכדור ואיטי להגיב לאירועים בלי הכדור.

ייא אוהב/ת את זה.
  3. oFiRzZz Member

זה קצת מצחיק היה לעבור על הדיון הזה בדיעבד, כמה הנבחרת על הפנים והאלבנים הרבה יותר עליונים כביכול.
    מ2016 ועד היום שיחקנו 5 פעמים נגד האלבנים - 3 נצחונות ו2 הפסדים לנבחרת. כלומר די צמוד. סיפור דומה עם הסקוטים.
    אחלה תוצאה, מקווה שלא יבעטו בדלי באיסלנד.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא לזרוק שטויות כשאפשר? בוא נתחיל בדבר הפשוט: הנבחרת משחקת בשיטה שונה. ב-4 השנים האחרונות התרגלנו לראות את הנבחרת משחקת ב-5-3-2, לא יעזור, זה פשוט לא 4-4-2. מה לעשות? אז כן הנבחרת שלנו ב-4-4-2 נראית יותר התקפי ובצדק. עכשיו אני מבטיח לכם, שלו הבלמים שלנו היו במקום ויטור וגולדברג - לואי טאהא, אוראל דגני ועומרי בן הרוש - לא משנה מה היה קורה אתמול - גם אם אובארוב בשיאו היה עומד בשער - ישראל היתה מפסידה. שיטה שונה. מאמן שונה. שחקנים חלקם חדשים. האוסטרים היו נעולים על אותם 14 שחקנים לטוב ובעיקר לרע. וגם היה לך פחות שחקן בקישור, וגם שחקנים היו מוצבים בעמדות לא עמדות.

שון גולדברג הוא קודם כל מגן ורק אחר כך בלם, ועדיין - הוא יותר טוב מדגני ומטאהא ומעומרי בן הרוש - ולמה? כי הוא לא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע. הוא לא מחפש להיות מה שהוא לא. עצם זה שהשלושה שהזכרתי - לא משחקים - כבר אנחנו נראים יותר טוב. מיגל ויטור, בכושר מזעזע הרבה יותר טוב משלושתם, אז גם כשהוא עדיין מתרגש ובהתחלה שלו בנבחרת (עם כדורגל של היום לדעתי הוא יכול בשקט לשחק גם את הקמפיין מוקדמות יורו 2024 וגם את הקמפיין מוקדמות יורו 26, בשקט) עדיין נראה כמה רמות מעליהם. תמיד אמרתי שאם לישראל יש בלם סביר, אנחנו 3 רמות מעל.

לישראל בכל 4 השנים האחרונות - לא היה בלם אחד נורמלי - בלם אחד נורמלי, אחד! אז איך רציתם שנגיע למשהו? לאן היינו מגיעים? אנחנו הרי היינו צריכים לכבוש 3 שערים בכל משחק בשביל לנצח כי היינו שווים לא ספיגה אחת, אלא שתיים, בכל משחק! זה שהיינו סופגים רק שער אחד זה נס.

ערן זהבי הוא קילר, שגם בגיל 34-35, אנחנו צריכים, בהרכב של הנבחרת. עם כל הכבוד לאדון ליאל עבדה, עתידו עוד לפניו, והוא יקבל את ההזדמנות שלו בנבחרת, מבחינתי הוא צריך כרגע, היום, להיות לסירוגין עם שון וייסמן, ומהקמפיין הבא, מישהו מהם צריך כבר להיות החלוץ הפותח אם לא שניהם, כי אני ממש לא בטוח שערן זהבי ימשיך לקמפיין נוסף, וגם אם כן באיזה כושר יהיה ומה תהיה היכולת שלו. ועדיין, עם כל הכבוד, ליאל עבדה, עשה עונה מאוד יפה בסלטיק, אבל המבחן שלו - הוא בעונה השניה - כי היא תהיה הסממן שלו - ומפה גם תגיע היכולת שלו בעתיד לנבחרת. שון וייסמן, שמשחק, אתמול בנבחרת וגם במשחק שעבר, זה לא אותו שון של העונה הראשונה. כשאתה מגיע אחרי 20 שערים בליגה, עולה ליגה, עונה שניה אחרי התאקלמות, אתה מגיע בראש שקט. ועדיין אם יש שחקן אחד, שלא צריך לשחק בהרכב, לא משנה מה - זה מואנס דאבור. מבחינתי שיפרוש מחר מהנבחרת, מקצועית אנחנו לא צריכים אותו, באמת. מקצועית. עזבו התבטאויות. מקצועית - הוא לא תרם. לא תורם ובקושי יתרום לנבחרת. לא יודע איך אפשר להגיד על נבחרת שבלי זהבי נראית יותר אינטנסיבית - זה על סף ההזייה. באמת. הבן אדם הוא המוציא היחידי לפועל, וכל הכבוד למנור סולומון שלקח על צמו וכבש ועשה באמת - ועדיין משחק וחצי שהוא טוב - בואו נראה אותו קמפיין שלם של מוקדמות לפני שאפשר להכתיר אותו כדבר הבא באמת. ועדיף לו שקודם ימצא קבוצה.

נאתכו ממזמן כבר צריך להיות מחוץ לנבחרת. זה בכלל לא קשור לאם יש מחליפים או לא. הוא סיים. ממזמן. מבחינתי אחרי הקמפיין עם פולין ואוסטריה הוא היה צריך להיות מחוץ לנבחרת. זה שהוא המשיך עוד קמפיין ומדברים עליו שימשיך גם קדימה זה שערורייה לא פחות גדולה. אני חייב להגיד שאני ממש לא מתלהב ממוחמד אבו פאני בנבחרת, לא התלהבתי ממנו עם האוסטרים ולא מתלהב עכשיו, מצד שני דווקא מוחמד ג'אבר, למרות הפנדל השטותי והגבולי, נראה הרבה יותר מתאים ואתמול שיחק מעולה.

חבל שאין לנו שוער נורמלי במקום מרציאנו. הייתי אומר תנו לדניאל פרץ לשחק, אבל עם כל הכבוד לא ראיתי אותו עדיין נותן עונה גדולה במכבי, ולא ראיתי אותו מביא נקודות לנבחרת הצעירה - והיו לו לא מעט הזדמנויות בנבחרת הצעירה לאחרונה: לטביה, גרמניה, פולין - לא ראיתי פה איזשהו עילוי. במכבי הוא נתן עונת בכורה מאוד פושרת, אבל מצד שני לא היתה לו הגנה, והוא האחרון שאני יכול לבוא אליו בטענות. אני כן מצפה ממנו לשיפור מאוד גדול ביכולת, ואני מאמין שיש סיכוי שבקמפיין מוקדמות מונדיאל 2026 הוא יהיה שוער ראשון של הנבחרת, בנבחרת הצעירה הוא יהיה אם הם יעלו ליורו צעירות וישחק שם, וזה גם בסדר, הוא צעיר וכל הקריירה שלו לפניו. אני כן הייתי נותן לעומרי גלזר לשחק בנבחרת, מרציאנו אמנם היה בסדר גמור מול אלבניה, אבל מול איסלנד היה חושך, ואי אפשר ששוער נבחרת יהיה יום אסל ויום בסל.

דורון ליידנר מעולה - באמת כל הכבוד. גם משחקים ראשונים אין מה להתרגש אם יעשה טעויות פה ושם, בואו נראה איפה יהיה בעוד שנה, מקווה שבחו"ל, ולא ב-5 מיליון יורו כמו שהניסנובים מפנטזים. אלי דסה היה פחות טוב? וואלה זה בסדר. מה שחשוב מבחינתו זה שאם נגיע לחצאי גמר ולגמר ששם יהיה טוב. בבית הזה מול היריבות האלו גם אם דסה פחות טוב אנחנו יכולים להסתדר.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישראל קלאסי להפסיד באלבניה. לא מצפה לכלום.

6. Telkiyski Member

גם אותי הפסד 3-2 לא היה מפתיע.
    אני אפילו מופתע שאשכרה ישראל החזיקו 25 דקות את ה2-1 הזה.

oranfu ו-ייא אוהבים את זה.
  7. קשר שמאלי Member

אני הופתעתי שלא הגדלנו את התוצאה. מה ראיתם מהאלבנים אתמול?הם נראו זוועה

8. Telkiyski Member

לא קשור אליהם. זה נבחרת ישראל.
    כשקיבלנו את ה2-2 50 שניות אחרי הגול השני זה היה כ"כ קלאסי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין קיבלת אותו מעמדת נבדל. כמה פעמים אנחנו כבשנו מעמדות נבדל הפוך?

10. Telkiyski Member

יש דודו בפארקן ב0-0 מול קספר.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובנוגע לזה שאמרו שהנבחרת יותר אינטנסיבית בלי נאתכו וזהבי עוד משפט: למה לא להגיד שהיא יותר אינטנסיבית בלי דאבור ונאתכו? שני אפסים שלא תורמים כלום - בלי קשר למוצא שלהם. זהבי לפחות מביא משהו לנבחרת. הארון שאפשר לבוא אליו בטענות.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איבדתי אותך

13. קשר שמאלי Member

זה ברור לך שזהבי נטל על הנבחרת. בשביל מה לשקר את עצמך

14. Melikson24 Member

דודו = זהבי.
    פארקן = אצטדיון של דנמרק.
    קספר = דולברג/שמייכל, שניהם דנים בכל מקרה.

תרגום חופשי: זהבי כבש כשהתוצאה הייתה 0-0, השער נפסל בגלל נבדל.
    על לא דבר.

zivmay, LFC-Gerrard1, לירן ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור. נטל. היחידי שמבקיע שערים בקמפיין מוקדמות זה נטל...

נבחרת טובה - זו נבחרת שלא משנה מי משחק - מספקת את התוצאה. בין אם זה זהבי, מנור, וייסמן, עבדה, וואטאבר. שאתה לא תרגיש שוואלה שחקן איקס חסר, אתה תדע שיש לך נבחרת טובה, ובטח לא להגיד נטל. כי מה יקרה אם חלילה סולומון נפצע? למי תפנה שיושיע אותך? לאדון נטל.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 53)

1. Butragueño