נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. Butragueño מנהלים

קנספולסקי לא כזה טוב כמו שעושים ממנו. הוא מאבד כדורים ולא הכי מדוייק. אולי יש לו כישרון, ויהיה שחקן מעולה בעתיד, אבל היום הוא לא מספיק טוב. עבד בכלל לא עוקב אחריו בהולנד אז יש לי רק את הרושם מהצעירה.

כנעאן בינואר בן 23, עד מתי הוא יכול להיות בצעירה?

2. קשר שמאלי Member

ליידנר היה יכל לעזור הרבה אם הוא היה בכושר משחק
    מתי היה המשחק האחרון שלו?

3. EuropeGuy Member

כשאני אומר כישרון אני מדבר על איזה פעולות השחקן מסוגל לעשות בתנאים אובייקטיביים (בעיקר לפי מבחן העין).
    זתאמרת, שים מולו קונוסים ותגיד לו לעשות את הדברים שהוא מסוגל לעשות הכי טוב.
    יש בצעירה כמה שחקנים שאני חושב שבתנאים אובייקטיביים יכולים לעשות לא הרבה פחות מהמקבילים שלהם בבוגרת, למרות שקשה להוכיח את זה. כשכמובן יש להם גם מרווח גדול לשיפור בגלל הגיל.
    אולי בסוף ייצא שאני מגזים ומאדיר מדי את הדור הצעיר, אבל זה חלק מהכיף ותמיד אהיה פרו צעירים אם הם מראים שיש להם פוטנציאל. מעניין אותי מאוד לראות איך למשל שחקני הנוער שהוקפצו לצעירה ייראו ואני מקווה שנוכל לבחון את זה כבר מול אירלנד.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  4. EuropeGuy Member

זה לגמרי ברמת הפוטנציאל יותר מאשר משהו מוכח. מן הסתם שחקני בוגרת תמיד יהיו יותר מוכחים.
    אבל אני לא יכול שלא להסתקרן מאוד מהפוטנציאל של נבחרת כזו.
    כנעאן זה אחד המלפפונים הכי חמים בליגה. גלוך הוא כבר היום השחקן הטוב במכבי ואחד מה5 הטובים בליגה.
    לאיוס השחקן הכי טוב בהפועל. קנצפולסקי זה שחקן שלא עפתי עליו במשחקים הראשונים בנוער אבל התקדם יפה מאוד.
    תצחקו עליי אבל לא רואה הבדל גדול בינו לבין קארצב כרגע, כשלקנצפולסקי יתרון גיל של 4 שנים.
    לטוקלומטי יש פוטנציאל גבוה משל שון וויסמן לדעתי. אתלט יותר, מהיר יותר, גבוה יותר, טכני יותר.
    תאי עבד היה השחקן השני הכי טוב בנבחרת הנוער אחרי גלוך. אנשים שוכחים עד כמה הוא היה טוב בטורניר הזה. מכאן והלאה זו שאלה של עד כמה הוא ימשיך לעבוד קשה ולהשתפר. דניאל פרץ השוער הכי טוב בארץ. מלמוד זה עוד סיפור מעניין. בלם רק בן 20 שפותח בהרכב של הקבוצה שהיא הפתעת העונה בליגה שספגה שני שערים עד עכשיו.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  5. קשר שמאלי Member

בגיל הזה הכי קריטי זה לשחק בקביעות. כמה עבד משחק בקבוצה שלו? באיזה קבוצה הוא משחק בכלל?

6. EuropeGuy Member

אני חושב שהוא בקבוצת U-21 של איינדהובן. האמת שאין לי מושג כמה הוא משחק שם, אבל הוא כל כך בלט בטורניר הנוער ולא נפל שם בהרבה מגלוך שכולנו רואים מה הוא עושה בליגה השנה. זה צריך להגיד משהו על היכולות שלו.

7. cheddar Member

אם זהבי כזה מקצוען אז מקצוענות זה להסתדר עם מה שצריך לעשות במקום עבודה שלך

rivaldo אוהב/ת את זה.
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שפכה מפרסם שגלוך עשוי לשחק מול אלבניה, מקווה שזה נכון. למרות שאני לא אופטימי. האדיוט הזה מצליח לפשל בדיווחים וזה כשהוא מקורב לעסקן המקצועי.

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול ראיתי את ההרכב ואשכרה משלמים על השנמוך שלו ברמזי ספורי. גם פרץ, שלא עפתי עליו בלשון המעטה, עדיף על מרציאנו וג׳רפי. מקווה שגלזר יפתח.

EsheD אוהב/ת את זה.
  10. Butragueño מנהלים

למה מרציאנו זומן? הוא לא שוער שלישי בפיינורד?

אין שוערים ישראלים טובים, בכלל.
    גלזר פנדל סטופר נהדר אבל הוא עומד גרוע על הקו ומפספס כדורי גובה.
    גם דניאל פרץ צריך להשתפר בהדיפות שלו והשמטות הכדור.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חושב שענית לעצמך. תקף גם לליידנר, הבחור לא שיחק כדורגל יותר מארבעה חודשים. אפרופו העמדה הזו, גרופר כן משחק בלודוגורץ לא?

12. Butragueño מנהלים

אני לא יודע אם ליידנר משחק או לא. אבל לפחות ליינדר היה נהדר בצמד המשחקים האחרונים נגד אלבניה ואיסלנד.
    מרציאנו היה רע.

זה שאין שוערים מספיק טובים, לא אומר שצריך לזמן שוער שמוגדר שוער שלישי.

אגב, מדווחים שספורי באנקר להרכב. באמת אין לנו אף שחקן אחר טוב יותר?

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זה מצחיק או עצוב שהאלטרנטיבה לליידר זה גרופר. איך שחקן כזה חלש הגיע בכלל לנבחרת ?!
    הבדיחה השנייה פזה שעשו מספורי באנקר,השחקן אולי הכי טיפש בסגל,חוץ ממצבים נייחים אין לו הרבה מה לתרום,איפה הוא ואיפה אוסקר ?!

לדעתי גלזר חייב לפתוח בשער,וליידנר גם בלי כושר משחק עדיף על גרופר.

14. DRORIKO Member

גם בקמפיין הקודם מרציאנו לא שיחק בפיינורד(עד הפציעה של השוער שלהם) ועדיין נתן הופעות גדולות.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו ש @EsheD כתב, מרציאנו גם לא משחק וגם לא נראה משהו כשכן. הוא לא צריך להיות מוזמן בכלל.

ליידנר זו בעיה, אני מקווה שהוא עם כושר משחק טוב.

ספורי זה קטסטרופה. אשכרה עלו כתבות השבוע של ״דאגה בנבחרת מפציעת ספורי / הקלה בנבחרת, ספורי כשיר״. אני מעדיף שם כל כך הרבה שחקנים לפניו, את זהבי כ10 מצדי, את גלוך שחייב להיות ממוסמר לעמדה הזו, את מיכה על סמך הכושר שלו עד כה, את עבדה במקומו ואצילי בימין. אני אפילו הייתי מעדיף התאמה טקטית רק כדי להוציא אותו. לחזק את שלישיית הקישור ולוותר על 10 או להציב לצד וייסמן חלוץ נוסף.

EuropeGuy ו-EsheD אוהבים את זה.