נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה מביש? אי אפשר להיות פטריוט גם בספורט? וכן, לך תראה את מסיבת העיתונאים של ברדה ואיך הוא מדבר על נבחרת ישראל ואז תחזור לכאן. יחזקאל יצא במשחק האחרון שלנו בגלל פציעה ולאף אחד אין ספק שהוא הולך לנבחרת…

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתה את הקליקה של המגזר של פעם (טאהה, אלחמיד, כיאל, דאבור וכדומה) אין לי ספק שגם אבו פאני וגם סבע היו מוצאים את הדרך להתפייס עם חזן והיו בנבחרת.

3. oranfu Member

מביש משה, מביש כמה אתה מחפש בנרות להלל את ב"ש.
    מדבר על הנבחרת עם דמעות בעיניים, בחייאת...
    להיות פטריוט גם בספורט - אפשרי. אבל לי זה מרגיש מגוחך לדבר על הנבחרת באופן כזה במדינה שאנשים בה, בגילאים של הכדורגלנים, ממש מקריבים מהחיים שלהם בשביל המדינה.
    זכור לי לפני כמה שנים שאלמוג כהן התראיין ואמר שהשחקנים "מוכנים לתת את החיים שלהם בשביל הנבחרת". אני מצטער מאוד, במדינה הזאת זה נשמע לי מטומטם לאללה שמישהו ידבר ככה. רבותיי, כולה כדורגל, לא צבא. ואצלנו אנחנו לצערנו יודעים טוב מאוד מה המחירים של לתת את החיים לא בכדורגל...

גולדברג מושבת כבר שבועיים, כולנו ראינו איך ממן פירק אותו בכוונה ומאז הוא לא משחק ולא מתאמן. לצייר את זה כאילו חיפה עושה הצגות או מתנגדת סתם שיילך לנבחרת זה מגוחך.
    יופי ליחזקאל שיצא עם פציעה ואין ספק שהולך לנבחרת. הוא בטח גם עם פציעה יותר חמורה משל גולדברג אבל בב"ש הם פטריוטים אז הוא ישחק בנבחרת.

מה יש לאבו-פאני להתפייס עם חזן? הוא לא בנבחרת בקטע מקצועי.
    ואני חושב שזה שהיו בעבר קליקות בנבחרת זה גרוע מאוד ואם היו שחקנים שגרמו להיווצרות קליקות אולי עדיף שהם לא יהיו בנבחרת.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב דבר לא מגוחך.
    אפשר גם להיות פטריוט בתחום הספורט.
    אפשר עדין להקריב בתחום שלך, ואת זה כותב אחד שהיה לוחם בסדיר ועדין עושה מילואים, ואין לי שום בעיה להעריך אנשים אחרים, לא משנה מאיזה תחום, שרואים בייצוג של המדינה משהו אחר ועושים הקרבה כזאת או אחרת בשביל המדינה.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

מה ההקרבה פה לא הבנתי?
    במקום לשחק כדורגל במדים של הקבוצה שלהם הם משחקים כדורגל במדים של הנבחרת.

גאים לייצג את המדינה, סבבה.
    חשוב להם לייצג את המדינה, סבבה.
    אני לא רואה פה הקרבה.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של יום, את הכסף הם מקבלים מהמועדונים ולא מהנבחרת.
    אז ברור שלשחקנים מסוימים יש אינטרס לשחק בנבחרת בשביל החשיפה שהם יכולים לקבל, אבל יש הרבה מאוד שחקנים שהגיעו לנבחרת גם פצועים, גם עם כאבים, גם כשהיו יכולים לוותר וסיכנו את המשך העונה המקצועית שלהם במועדון מה שיכול לפגוע בהם לא מעט כלכלית בשביל לייצג את המדינה.
    אני מעריך את זה.
    לא כל אחד יכול או אמור להיות לוחם בצה"ל, כל אחד תורם בדרך שלו, וכן צריך להעריך לא רק שחקנים אלא גם מאמנים כמו אליניב ששמים את הנבחרת מעל הכל, לפעמים גם על חשבון הקבוצה שלהם (מה שאגב לחלק גדול מהאוהדים שלנו פחות מתאים ואליה והמועדון קיבלו לא מעט ביקורת על העובדה שאישרו לספורי ללכת פצוע לנבחרת ואז כשהוא החמיר שם את הפציעה אז הביקורת כמובן הייתה גדולה יותר).
    מכיר הרבה מאמנים שבשבילם רק הקבוצה קיימת ומוצאים אלף ואחד דרכים כדי לא לשלוח שחקנים לנבחרת...

7. oranfu Member

בסדר, את הכסף מקבלים מהמועדונים (למרות שמקבלים גם על הופעות בנבחרת לדעתי) אבל עדיין אני לא רואה בזה הקרבה.
    זה כולה לשחק כדורגל עם מדים שונים.
    זאת התרומה שלהם, סבבה. אין לי בעיה עם זה, רק לקרוא לזה הקרבה או "לתת את החיים שלנו" בשביל הנבחרת מרגיש לי מגוחך ואפילו מביש במדינה הזאת.

גם במכבי חיפה הלכו לנבחרת שחקנים לא כשירים, מישהו ראה בזה סיבה להלל את המועדון?

אני מצטער, אני באמת לא מבין מה יש להעריך במיוחד שחקן שרוצה לשחק בנבחרת (או מאמן שסבבה לו ששחקנים שלו הולכים לנבחרת).

8. alexshw Member

בכללי טמטום מוחלט כששחקן פצוע משחק. בנבחרת או במועדון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. matanbl22 Member

אז היום גיליתי שיש שחקן יהודי שמשמש כקפטן בקבוצה בליגה הצרפתית הראשונה, למה לא מנסים להביא אותו לנבחרת? הוא בן 30 החלום על נבחרת צרפת כבר לא יתגשם...

10. alexshw Member

יצטרך לחכות 5 שנים.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

11. matanbl22 Member

למה?

12. alexshw Member

בעצם יצטרך גם לחיות בארץ 5 שנים.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

13. matanbl22 Member

למה? אבו חנא חי בארץ 5 שנים?
    בנוסף יש המון שחקנים בנבחרות האפריקאיות שהם בכלל צרפתים עם שורשים במדינות האלה, בפועל אין להם ממש קשר לשם ובכל זאת הם בנבחרות.

14. Milevskiy Member

אבא של אבו חנא נולד בארץ ולכן אבו חנא לא היה צריך לחכות 5 שנים. החוק של פיפ"א אומר שלא צריך לחכות 5 שנים אם אחד ההורים או סבים נולד באותה מדינה שהשחקן רוצה לייצג.

15. Butragueño מנהלים

אז למה על מורוזוב אומרים שיוכל שנה אחרי הוצאת הדרכון כבר להופיע בנבחרת ישראל?

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 9, אורחים: 40)

1. cheddar
  2. oranfu
  3. de Middenweg
  4. adirda
  5. wings
  6. ofir