נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי ו? למה הוא יגיע ההרכב הזה עם ההגנה הזאת?

ייא אוהב/ת את זה.
  2. cheddar Member

יותר שליטה ומצבים, אז פחות נזק בצד השני

3. cheddar Member

כשהיריבה כובשת שער יש נטייה ישר לומר שזה היה שער קל ואומלל כל מיני כאלה, השערים של ישראל היו הרבה יותר אומללים וקלים מהמבצע האישי של השחקן שלהם

EuropeGuy ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. ייא Member

אם אנחנו מקבלים כזה גול מקרן, גלזר לגרדום ושלמה מתאבד

Sent from my M2101K7BG using Tapatalk

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים בהכרח לקביעה הזאת, מאחר וגם תחת האוסטרים, גם בסלובניה, גם בסקוטלנד, הגענו להרבה מצבים וכבשנו יותר משער אחד וזה לא עזר לנו. הבעיה היא שאו שמתעקשים על מערך לא רלווננטי 3-5-2 כי אין שחקנים מתאימים אליו או שמתעקשים על שחקנים שלא מתאימים כגון דודזאדה ורז שלמה. כשנבחרת ישראל סופגת 18 משחקים רצופים - כשאדון רז שלמה טועה בגסות נגד קוסובו ועולה לנו בגול ואח״כ נגד שוויץ - אתה לא נותן לו פרס להמשיך לחסל אותנו. כשדודזאדה במשך עונה שלמה מבשל לך 4 שערים בקבוצה שאחוז ההתקפות מול הוא אפסי מצד היריבות - אתה לא נותן לו פרס בדמות בוא תפתח בהרכב הנבחרת כשיש לך ילד בן 19 כמו רוי רביבו שנמצא בכושר מצוין ונתן טורניר שיא והעתיד לפניו. ולכל אלה אני מוסיף את העובדה ששיחקת מול נבחרת שלא ניצחה 15 משחקים, ברציפות, ומול אפס קהל.

בואו נלך לעמדות אחרות במגרש - דור פרץ הוכיח שמגיע לו השנה, לשחק קשר אחורי פותח? אני לא אתווכח על זה שהוא יצא מפה בעונת שיא לפני שנתיים - אבל מאז דור הלך ארוחה. בשנה האחרונה הוא לא הביא את יכולתו לידי ביטוי, ואני לא חושב שהוא עדיף על נטע לביא ועל מוחמד אבו פאני בהרכב - מה לעשות? אם אנחנו בוחרים שחקנים על פי היכולת שלהם. מספיק לראות את היכולת הטכנית במשחקים של נטע לביא למרות שקבוצתו ממוקמת בתחתית ולהבין שהשחקן נראה בכושר טוב וכמובן משחק בליגה הרבה יותר חזקה מפה.

6. Raulito Madridista

ככה הנבחרת לא 'תתקרב לעם' כמו נבחרת הנוער. לא יודע, לא מוצא לנכון להחמיא לנבחרת על "האופי" שהפגינה ועל הגולים המקריים. אפשר לא לנצח 0:5 כמובן אבל המחצית הראשונה הייתה איומה ויש שחקנים שצריכים לפתוח בהרכב. מבחינתי דולב חזיזה גנב את ההצגה על אף השער הערמומי של אוסקר גלוך שצריך לפתוח. חזיזה לקח את הפיקוד באגף שלו, הצליח בכל דריבל, עלה רעב מאוד-מאוד ואולי הוציא איזה תסכול על עונה פחות טובה במכבי חיפה. החגיגה של יוסי בניון בסיום - פאתטית בעיניי, לאן הגענו.

7. DRORIKO Member

אם יש משהו שמעצבן אותי זה שאומרים שניצחנו במזל כי שני הגולים היו כביכול מקריים. במשחק כדורגל, ולא משנה באיזה מסגרת, מי שמפסידה היא מי שהשחקנים שלה היו פחות טובים. אם השוער שלהם מפספס כדור בקרן ואם הבלם שלהם עושה עבירה לא מחוייבת ברחבה זה לא מזל, זה פשוט כי אלה שחקנים גרועים. גם ריאל ניצחה את ליברפול בגמר הצ'מפיונס בגלל שוער פח. מישהו אמר שהיא ניצחה במזל? לא, היא ניצחה כי במאצ' אפ בין השוערים היה לה יתרון מובהק. זה לא מזל, זה נטו מקצועי.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחיתות מקצועית זה שקאריוס לא יכול להגיע לכדורים שנבאס יכול, או שקבלת ההחלטות שלו ביציאות לא מספיק טובה. בפועל קאריוס זרק כדור על בנזמה והשמיט בעיטה חלשה של בייל מ30 מטר שגם שוער ילדים יכול לקחת. זה לא ניצול של פערים מקצועיים, אלא טעויות שלא קשורות למקצוע.

במקרה של בלארוס, הפנדל של הבלם שלהם היה באמת יותר פעולה מגושמת של שחקן נחות מקצועית, אבל הפספוס של השוער בקרן היה פשוט brain fart לא קשור לכלום. אם התכנית של הנבחרת היא לבנות על brain farts כדי להתקדם, שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/23
    DaveTheSave ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

עוד פעם, אני לא בא להגן פה על חזן. יש לנו נבחרת חלשה. אבל הנבחרת שפגשנו אתמול היתה יותר חלשה. מדקה 35 עד סוף המשחק היינו טובים יותר, עוד פסלו לנו שער שלא היה צריך לפסול, ובסופו של דבר ניצחנו בצדק. מזל זה אם נניח בילארוס היתה כובשת נגדינו שער חוקי והשופט היה מבטל, פה אתה יכול להגיד שאין לזה קשר למהלך משחק. אם השוער והבלם עושים טעויות איומות זה קשור למהלך המשחק. אגב כנ"ל עם הדהירה של איוון בכר לשער שבשניה האחרונה נבלמה על ידי גולדברג. גם כאן זה לא מזל. זה שחקן דביל שבמקום לבעוט או לפחות למסור לשחקן שלידו ניסה לסדר לעצמו לרגל החזקה ונתן לגולדברג מספיק זמן לתקל אותו. אם מנור או עבאדה היו באותה סיטואציה זה היה נגמר בשער. וזה בדיוק הסיבה שניצחנו. שבמאצ' אפ בין השחקנים אנחנו טובים מהם. אותי יותר מעצבן שהפסדנו נקודות נגד קוסובו. שם המאצ' אפ היה יותר שיוויוני וזה עוד היה אצלנו בבית. מאד מקווה שנצליח לתקן את זה נגד רומניה בספטמבר אבל מרגיש לי שנאכל שם טרחה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/23
  10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלארוס חלשה ממך בכמה סדרי גודל, משחק נגד נבחרת כזו צריך להיות 1-4 קליל עבור כל נבחרת סבירה. הטענות פה הן על עצם העובדה שנגררנו איתם למשחק צמוד ושבסוף מה שעשה את ההבדל היה גול בפוקס מהקרן בגלל Brain fart של השוער. זה ששלטנו מול חבורת הנגרים הזו בשדה זה המינימום שבמינימום, בפועל מבחינת מצבים מסוכנים הם לא היו נחותים כל כך ובכיף יכלו גם לכבוש עוד שער.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

כן אבל אל תשכח שגם אנחנו היינו יכולים לכבוש עוד כמה שערים. נכון שהמשחק הזה לא יכנס לפנתיאון של הכדורגל הישראלי אבל הגעת כדי לסמן וי וזה מה שעשית. בהנחה שננצח את אנדורה(ואוי ואבוי אם לא) המבחן הגדול שלך זה רומניה בספטמבר. אם אתה לא מנצח שם אתה יכול להגיד ביי ביי לקמפיין.

12. DRORIKO Member

אגב רק בשביל הפרופורציות. וילס, שמשחקים שם שחקנים מהפרמייר ליג, הפסידה לארמניה בלי מחיטריאן ועוד אצלה בבית. לזה אני קורא קטסטרופה. מה שקרה לנו זה בגדר הלא נעים אבל לא נורא.

13. רון עמיקם Member

אין לנו נבחרת חלשה, תמיד הייתה לנו נבחרת בינונית, שבמקרה הזה חסרה המון שחקנים - מטעם ושלא מטעם. סגנון המשחק, והמגמה במשחק, הם הניואנס שצריך להתייחס אליו. לא התבטלנו, לא שיחקנו לרוחב, ולא התגוננו. כן, נבחרת חלשה ממול, אבל משחק חוץ, בעיצומה של פגרה, זה לא רקע פשוט.

14. VAR Member

מרגיש לי שיש קצת היסחפות בתגובות למשחק הזה. לא היה משחק ענק של הנבחרת אבל צריך לומר את האמת - בלארוס התכוננה מעולה למשחק הזה, סגרה נהדר את סולומון ועבדה ויצאה טוב למתפרצות. כן גם ההרכב של חזן עזר לה, אבל הוא תיקן בחצי השני ובסך הכל זה היה משחק שישראל תנצח ב8 מתוך 10 פעמים, כן הורגשו פערי רמות. אם בלארוס תופיע ככה מול קוסובו ורומניה, היא לגמרי יכולה להוציא נגדן תוצאות שמאוד יעזרו לנו. אם אנדורה הצליחה אין סיבה שהם לא יצליחו. דבר אחד בטוח: זה בית המוקדמות האירופי החלש ביותר שאני זוכר אי פעם.

בכלל אנדורה - שימו לב ששוויץ שדרסה אותנו, אותם ניצחה רק2-1. ברור שזה אומר שהם שיחקו כמה רמות מתחת למה שהם מסוגלים אבל זה כן מעיד על זה שלא צריך לקחת כמובן מאליו ניצחון חוץ על בלארוס. אנחנו לא ברזיל.

15. DRORIKO Member

מקבל