נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה איך פשכצקי מראיין את חזן, רק חסר שילטף לו את האשכים מלמטה וילקק לו את הקרחת.
    השניים האלה מוגנים מכל כיוון.

ייא אוהב/ת את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בזמנו זה לא היה ככה, אבל זה כבר עשור לפחות ככה.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אני מסכים עם כל מי שטוען שחזן לא מאמן טוב. ההכנה הטקטית לקוסובו הייתה הדבר הכי רע שראיתי בחיי. להעמיד הרכב כזה עם תבניות התקפה כאלו, היה הדבר האחרון שמאמן צריך לעשות במשטח כזה.

אנחנו בהחלט צריכים נס. אחרי ששוויץ תאסוף 3 נק בבית מול קוסובו, הם יבטיחו עליה, ועם איך שהם נראים כשהם מחפשים לנצח, לא הייתי בונה עליהם לעצור את רומניה במחזור האחרון. בטח לא במשחק חוץ מול נבחרת שניצחון יבטיח לה עליה.

4. VAR Member

לא ראיתי את המשחק, אבל אני באמת לא מבין את מי שאיבד תקווה או חושב שצריך נס. לנצח את רומניה ידענו שחייבים עוד לפני כן ללא קשר למשחק היום. אם זה יקרה - במחזור הסיום יש תסריט לא תלוש בכלל שנעלה ליורו אפילו עם תיקו באנדורה. ואם ננצח, רומניה תהיה חייבת לנצח את שווייץ.

לא יודע מה אתכם, אחרי 8 מחזורים זה תסריט שהייתי חותם עליו בתחילת הקמפיין בעיניים עצומות.

הרצליה אוהב/ת את זה.
  5. הרצליה Member

תודה, חיכיתי 2 עמודים לראות הודעה שקצת מחוברת למציאות.

6. DeRossi16 Member

קניקובסקי חייב לפתוח , כל פעם שנכנס בקמפיין הזה הוא שינה את המשחק לטובה.
    שיפתח לצד נטע לביא / אבו פאני בקישור.
    מקווה שדור תורג'מן יפתח גם מול רומניה.

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, משחק על עלייה מול רומניה + כשחייבים לנצח את אנדורה זה תסריט חלומי, אבל תזכור ששווייץ תבטיח עליה, ותגיע למחזור סיום אחרי קמפיין רע מאוד, במגרש חוץ מול קבוצה שמשחקת על עלייה.

הרוח תצא להם מהמפרשים אחרי קוסובו, המאמן על הגריל, השחקנים, יש שם לא מעט לחץ, כנראה גם תהיה רוטציה רחבה מול רומניה.

ודווקא העובדה הזו לדעתי, הופכת את הסיכוי שלנו לבלתי אפשרי.

ייא אוהב/ת את זה.
  8. VAR Member

יצא שמשחק הבית שלנו מול רומניה הוא מחזור אחד לפני הסוף ושהמשחק הביתי של רומניה מול שווייץ הוא במחזור הסיום. אז דברים לא תלויים בנו. זה בסדר. אנחנו לא ברזיל, דברים לא אמורים להיות תלויים בנו. ידענו מראש מה אנחנו שווים וידענו מראש שיש לנו סיכוי רק כי הבית הזה עלוב ביותר. להוציא נקודה מול שווייץ זה מעולה, תיקו ברומניה זה בסדר גמור, את הנמושות ניצחת (בניגוד ליריבות הישירות). למעשה רק נגד קוסובו הוצאנו פחות נקודות ממה שרצינו.

לא באמת היה אפשר לחשוב על תסריט טוב יותר אחרי 8 מחזורים. אם שווייץ תפתח רגליים אז באסה לנו. אבל בוא נגיע קודם למחזור האחרון כשעוד יש סיכוי בכלל.

Clock End Stand ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  9. צ. שיף Member

יורו 2024: 9 נבחרות כבר עלו, 15 מקומות נשארו. תמונת המצב המלאה | ספורט 1
    המרוץ לגרמניה: תמונת המצב בבתי היורו - ערוץ הספורט

עלו ליורו:
    גרמניה (מארחת), ספרד, סקוטלנד, צרפת, אנגליה, טורקיה, בלגיה, אוסטריה, פורטוגל, הונגריה, סלובקיה, אלבניה, דנמרק, שווייץ, רומניה, הולנד, סרביה

הבטיחו מקום בפלייאוף של ליגת האומות (ישתתפו אם לא יעפילו אוטומטית מ2 המקומות הראשונים בבתים, 4 כרטיסים נוספים יוענקו למנצחות שלושת מסלולי הפלייאוף):
    גאורגיה, יוון, איטליה, קרואטיה, קזחסטן, פינלנד, ישראל, לוקסמבורג, בוסניה

לא הבטיחו מקום בפלייאוף, אבל עשויות להגיע אליו:
    נורבגיה, אירלנד, אזרבייג'ן, אסטוניה, בולגריה, אוקראינה, ויילס, פולין, צ'כיה, סלובניה, קוסובו, איסלנד

רומניה למשל אם לא תעפיל מ2 המקומות הראשונים בבית, אין לה אפשרות להגיע לפלייאוף מליגת האומות כמו ישראל. מה שלא יהיה, ישראל בטוחה בפלייאוף, בזכות התוצאות בליגת האומות. במקרה כזה היא תפגוש בחצי הגמר את איסלנד או את אוקראינה בחצי גמר הפלייאוף במסלול B, כאשר בגמר היא עשויה לפגוש את בוסניה או את פינלנד/אוקראינה. המשחקים יערכו בשיטה של משחק אחד, כאשר ישראל צפויה לארח את משחק חצי הגמר. אבל נאחל לנו חיים קלים של העפלה תוך ניצחונות ב2 המשחקים שנותרו בשלב המוקדמות, ולא תוספת פלייאוף מורט עצבים שכולל 2 משחקים גורליים נוספים וסיכוי בינוני מינוס להעפלה ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/23
  10. הרצליה Member

כל הדיבורים האלה על שוויץ תגיע למשחק נגד רומניה בהרכב שני לאחר שכבר הבטיחה עלייה זה דיבורים שהיו רלוונטיים בשנות ה-90.
    גם שחקני הרוטציה שלהם מספיק טובים בשביל לנצח את רומניה שבמידה ותגיע למשחק לאחר הפסד לישראל תהיה עוד יותר בלחץ והיסטריה.
    אני חושב שיש חשיבות לסיים במקום הראשון מבחינת הדרגים בהגרלה, דירוג פיפ"א מושפע מכל תוצאה ובהחלט יכול להיות שהתוצאה במשחק הזה תשפיע.
    בכל אופן שוויץ נראים נורא כבר לפחות ארבעה משחקים אם לא יותר, אני גם לא רואה אותם מנצחים את קוסבו כל כך מהר.

אני בהחלט מאמין שאם נקח 6 נקודות נעלה, מצד שני הרומנים יודעים שתיקו נגדנו והם עולים ככה שקל זה לא הולך להיות.

11. DRORIKO Member

יותר טוב כסופר סאב מהספסל, פחות כשחקן שפותח

12. ייא Member

אם בבית כזה לא הינו מגיעים למח 9 כשאנחנו בתמונה זאת היתה חרפת המילניום.
    ושוב ''בתמונה'' זה סתם לגנוב דעת. נסיים ב1-1 ''מרגיז ולא מוצדק'' יום ש כמו תמיד. עשרות מש כאלה היו לנו ב33 שנ האחרונות ופרט לאוסטריה 99 לא ניצחנו מעולם. זה לא ישתנה.

ובוא נגיד שקרה הנס הגדול וגנבנו את רומ', לך תקווה שאופא שוויץ ויאקין הטורקי יעשו לך טובה מח סיום. 13% שעולים לדעתי כרגע. הסיכ היחיד שלנו זה סחיטה קוסוברית בשבת בשויץ ואז ניצ על רומ ומח סיום הכל תלוי בנו. אז אני אצפה, לא אקווה, אצפה - לראשונה מ99 לעלות ליורו.

13. Butragueño מנהלים

אתה משלם פר אות שאתה מקליד?
    מה זה כל הקיצורים האלו

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/23
    DaveTheSave ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

"ואז ניצ על רומ ומח סיום" זה וייבים של תחריט עברי עתיק.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  15. DaveTheSave Member

חייב לציין שב2 המשחקים האחרונים הם היו זוועה.
    יעקובי במופע של הגזמה פראית ופרגונים לא ברורים
    וגוטמן כל משפט שני, "תקשיב לי", "אני צודק", "זה איך שאני אמרתי"
    נשבע שהייתי מעדיף לשמוע שידור בקוסוברית ושוויצרית במקום אותם.

Sturridge ו-ייא אוהבים את זה.