נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים.

לא מגיע לצוות מקצועי שהוביל את הקמפיין הרע ביותר בפער של הנבחרת, מאז שאני צופה בה לפחות, לקבל את הצ׳אנס בפלייאוף אומות.

מעצבן ומרתיח ופה אני נאלץ להסכים עם אלכס, זה מה שמקבלים ממינויים פוליטים.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוסובו לא טובה ממך? לא יודע 4 מ-6 ועלויות מוחלטת ב-180 דקות גם בבוץ וגם בבלומפילד אומרים אחרת
    לוקסמבורג לא טובה ממך? אתה היום מנצח את בוסניה? איסלנד? סלובקיה? אירלנד? כי הם כן. אתה אגב לא ניצחת את הנבחרות פרט לראשונה, מעולם.
    פינלנד לא יותר טובה ממך? בוא תבדוק כמה נק' הם מוציאים בקמפיינים אחרונים וכמה אתה, ומול מי.
    ארמניה לא טובה ממך? הם נתנו בבית סופר קשה פייט לטורקיה, ווילס, קרואטיה. אתה מסיים מולן עם 1 נק' מ-18 אפשריות.
    היחידה שאפשר להתווכח עליה היא גיאורגיה.
    אבל עובדתית, נבחרת ישראל היא 30 ומטה - ב-1000%.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מינויים פוליטיים וסחלה הביאו על ישראל את האסון הגדול בתולדותיה ב-7 באוקטובר - אז הם לא יביאו אסון ספורטיבי? הנה הביאו. מזכיר שגם את בלארוס ניצחנו פעמיים דקה 90. אם המשחק משוחק 2 דקות פחות, אנחנו עם ניצחון אחד ב-9 משחקים. עדיין חושבים שמגיע לחזן ובניון? הם אפילו לא עשו 50%(!) נצחונות.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב 50%, עצם העובדה שהשער של זהבי אתמול היה להובלה הראשונה בקמפיין מול נבחרת שהיא לא אנדורה או בלארוס, במחזור תשיעי, זה כל כך עלוב.

הגניבת דעת תהיה מעצבנת ״שוויץ נבחרת מהטופ, רומניה שקולה לנו, המגרש בקוסובו״.

בפועל קיבלנו בית עם נבחרות בפורמה עלובה, כל אחת בדרג שלה. עצם העובדה ששוייץ מבטיחה עליה מבלי לנצח שלושה משחקים וישראל הייתה בתמונה למרות ניצחון וחצי, מראה כמה זה בית עלוב שהעולות ממנו הן אלו שהיו עלובות פחות.

5. Sturridge Member

אם מעניין מישהו לשמוע על צרות של אחרים- שלושה שחקני צ’כיה הודחו מסגל הנבחרת כי בילו במועדון.

זה הזמו לפרגן לחזן ובניון שאצלם כבר מאז שמחת תורה אף שחקן לא הולך למועדונים, כל הכבוד.

6. Scouser Member

ברור שלא מגיע להם.
    אני רק אומר שנקבל במקומם איזה גיא לוזון. זה לא שבכר יבוא (בעצם אולי כן?).

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי נותן לאופיר חיים את הפלייאוף ואחריו ממנה אותו לנבחרת הצעירה (קידום מהנוער) אחרי שלוזון לא יעפיל מטורניר המוקדמות שמתקיים כעת.

אם בכר לא יהיה מעוניין באימון נבחרות לקראת הקמפיינים הבאים של האומות והמונדיאל, הייתי מתחיל לחפש צוות זר.

אבל כמובן שמדובר בחלומות באוויר.

אף אחד לא יעיף שני מאמנים מקושרים שנכשלים בכל מקום.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולכל אלו שאומרים לי שאני "עפתי" - להלן רשימת תוצאות שנבחרת ישראל מאז מוקדמות יורו 2016 לרבות מונדיאלים - 8 שנים אחרונות - השיגה מהרע לטוב:
    איטליה 0/6
    ספרד 0/6
    דנמרק 0/6
    בלגיה 0/6
    פולין 0/6
    שוויץ 1/6
    רומניה 1/6
    סקוטלנד 1/6
    ווילס 1/6
    סלובניה 1/6
    קוסובו 1/6
    מקדוניה 4/12
    בוסניה 3/6
    קפריסין 3/6
    אלבניה 3/6
    אוסטריה 6/12
    ליכטנשטיין 6/6
    מולדובה 6/6
    איי פארו 6/6
    לטביה 6/6
    בלארוס 6/6
    אנדורה 9/9

מה נתונים אלו יכולים ללמד אותנו:
    1. הסיכוי שלנו להוציא נקודות מול דרג 1 - הוא אפסי. זה שהוצאנו נק' משוויץ זה משול לנס כי היא היחידה שזה קרה מולה
    2. הסיכוי שלנו להוציא נק' מול דרג 2 - גם הוא נמוך מאוד מאוד, כי למעט שני נצחונות על אוסטריה אנחנו לא באזור
    3. מול נבחרות שהדרג שלהם הוא שלנו פחות-יותר אנחנו לא משיגים עליונות - אלבניה, בוסניה, קוסובו
    4. רק מול נבחרות בדרג 5-6 נבחרת ישראל מצליחה להוציא את מלוא הנקודות
    5. אין שום הצלחה בלנצח את אנדורה, בלארוס, לטביה, איי פארו, מולדובה, ליכטנשטיין. את זה גם אני ואתם עושים, בלי ידע בכדורגל. ההצלחה היחידה שלנו בכל הרשימה הזאת זה אוסטריה שהוצאנו ממנה 6/12 - כל השאר מבחינתי ברשימה הזאת זה ביזיון אחד גדול. כולם.
    6. זה בכלל לא משנה איזה בית נקבל, הסיכוי שלנו לעלות הוא אפסי כי אתם רואים בעצמכם נבחרת ישראל הוציאה 64 נק' מתוך 151 שהם שווים ל-42% הצלחה. ואם אחרי כל זה - והבית בית שימוש שקיבלנו ששוויץ ורומניה לא ניצחה בחצי(!) ממשחקיהן במוקדמות, לא היינו קרובים להעפיל - אנחנו לא נעשה לשום טורניר - לא למונדיאל 2026, לא ליורו 2028, לא למונדיאל 2030, לא ליורו 2032 ולא למונדיאל 2034. יורו 2036 לכו תדעו אם בכלל נהיה בחיים ולא ישחטו אותנו.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נבחרת צעירה לא רלוונטי כי לוזון יקבל בוודאות את האולימפיאדה להתבזות שם אתה תקוע איתו עד ספטמבר.
    אבל כן אני הייתי נותן לאופיר חיים או לברק בכר אם יפטרו אותו - את הפלייאוף.

10. אצטדיון למכבי Member

לוקסמבורג כאלה טובים? מודה אני לא מעודכן. חשבתי שהם סטייל אנדורה.

סלובקיה בבית שלהם טובים מרומניה?

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אשאל אותך ככה, היום, בית עם פורטוגל, סלובקיה, איסלנד, בוסניה וליכטנשטיין. כמה נקודות ישראל עושה ואיזה מקום היא מסיימת?
    אנחנו ניקח 6 מליכטנשטיין, 1 מבוסניה, 1 מאיסלנד, 1 מסלובקיה ונפסיד פעמיים לפורטוגל. זה בהינתן התוצאות של הנבחרת בשנים האחרונות. אולי נגנוב ניצחון אחד מול מישהי מאלו שציינתי שניקח מהם נקודה, אז בין 9 ל-11 נקודות מתוך 30. אפילו פחות ממה שיש לך עכשיו.
    לוקסמבורג? בבית הזה לקחה 14 נקודות ויש לה מחזור אחרון מול ליכטנשטיין - אז היא ככל הנראה תעשה 17 נקודות! כמות נקודות שישראל יכולה לחלום עליה (וזה כולל שתי תבוסות 0:6 ו-9:0 מול פורטוגל).

ואהה - והיא תשחק גם בפלייאוף במרץ.

להלן תוצאותיה בקמפיין הטוב בתולדותיה:
    סלובקיה חוץ 0:0
    ליכטנשטיין בית 0:2 (ניצחון!)
    בוסניה חוץ 0:2 (ניצחון!)
    איסלנד בית 1:3 (ניצחון!)
    איסלנד חוץ 1:1
    בוסניה בית 1:4 (ניצחון!)

ואהה - היא גם כבשה יותר ממך...

12. אצטדיון למכבי Member

מה אכפת לי מה היה לפני 5 שנים? מדברים על הקמפיין הנוכחי.
    עם ברק בכר אנחנו עולים או לא?
    ואם כבר הסטוריה, עושה רושם שמול אוסטריה יותר נוח לנו לשחק כל השנים משום מה, והם עולים כמעט תמיד ליורו כולל השנה בפער גדול משבדיה. וגם המאזן מולם 6/12 כמו שרשמת.

אז מה ההסבר לזה?

בוא, יש לנו עיניים, רומניה שיחקו כמו בלארוס משודרגת.
    גם מקוסובו לא ראיתי שום דבר.
    פשוט אנחנו שיחקנו בלי שיטה ובלי מאמן ובלי דרך.
    השיטה שלנו היתה לגנוב דעת מחצית ראשונה, ומחצית שניה לזרוק חלוצים למגרש ולהוציא מגנים.
    מה שנקרא, "נשק יום הדין"

אל דאגה, אם השיטה הזאת תישאר גם למרץ, לא נעלה ואתה תהיה צודק מבינינו.
    אבל לדעתי, מול איסלנד, לוקסמבורג, פינלנד, אנחנו אמורים לעבור.

בדקתי עכשיו את הסגל של איסלנד במשחק האחרון.
    רובם משחקים באיסלנד, בקבוצות כמו ריקוואיק ופלאוויק ועוד כמה בקבוצות בינוניות בדנמרק.
    יש אחד בבלקבורן ואחד בפאוק סלוניקי. אין לי מושג אם הם משחקים שם קבוע.

הקבוצות הישראליות עוברות קבוצות בסגנון של ריוקוויק כל הזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/23
    הרצליה אוהב/ת את זה.
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההסבר הוא פשוט: מאמנים אוסטרים. שמכירים ויודעים להכין את הנבחרת שלנו מולם.
    אם רומניה שיחקו כמו בלארוס משודרגת, ומקוסובו לא ראית שום דבר.
    אז תן לי לחדש לך: אתה שיחקת כמו סן מרינו. אתה אפילו לבוש כמו סן מרינו.
    דעתך - לצערי - הוכחה - בהיסטוריה הרחוקה והקרובה - שהיא אינה רלוונטית למציאות.
    עובדתית, רק עובדתית, אתה לא עובר נבחרות מהסוג שאתה ציינת. לא ב-2 משחקים, וגם לא במשחק אחד.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג על מה אתה מדבר כי מרבית שחקני איסלנד בכלל לא משחקים בליגה המקומית, יותר מזה אני אגיד לך, סה"כ השחקנים האיסלנדים שמשחקים בליגה המקומית, שזומנו לצמד המשחקים הנוכחיים עומד על...תחזיק חזק: 0. בעוד אצלך רוב השחקנים משחקים בליגת העאלק.

15. ייא Member

פרגנת עם 30 ומטה.
    אנחנו באוזר 42-50 , ליד ליטא ולטביה. גם פליאוף של דרג C לא הינו עול מול יון ולוקס. שום סיכוי

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 16)

1. כינוי