נבחרת ישראל 2024/2025 - 0-0 סנסציוני בפארק דה פראנס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/11/20.

1. קשר שמאלי Member

הבעיה הכי גדולה עם דגני אתמול הייתה בחוסר המודעות שלו, בחצי שעה הראשונה הוא כדרדר כאילו הוא משחק מול קבוצה מליגת העל.

EuropeGuy ו-ייא אוהבים את זה.
  2. Telkiyski Member

באופן מצחיק הגול השלישי הגיע כשדגני עשה את מה שצריך - להעיף.
    המזל היה שהכדור הגיע לבלם אוסטרי שעשה טעות סטייל נבחרת ישראל, איפשר זהבי לחטוף לו ומשם 3-0.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לא חושב שטיבי היה טוב אתמול, אין ספק שהוא הציג יכולת רעה. טעה בגול שנפסל, התקפה לאחר מכן נראה שאיבד לגמרי את הביטחון ומסר להם עוד כדור שכמעט הסתיים בגול.
    בכלל טיבי בנבחרת שווה גול כל משחק כבר לא מעט זמן, גם כשהיה טוב מאוד במכבי תמיד הרגיש שבנבחרת הוא משחק עם הרבה פחות ביטחון וטועה הרבה יותר. כמובן שגם נתקל ברמה יותר גבוהה ויותר קשה לו (זוכר גם הודעות של אוהדי מכבי על טעויות דומות במשחקים של מכבי באירופה, גם אצלנו הוא הציג משחק רע מאוד בקפריסין כולל שער עצמי).
    ועדין, טיבי לפרקים נראה כמו שחקן כדורגל, בניגוד לדגני. חוץ משני השערים, הייתה גם את אותה בעיטה לקורה שהגיעה אחרי שדגני נשאר מאחור והרס את מלכודת הנבדל. על העבירה המיותרת על קצה הרחבה כבר כתבתי. על זה שהוא איבד כדור כשניסה להעביר את אלאבה בדריבל ציינתי. ואם ממש אתאמץ בטוח שאמצע עוד טעויות שלו.
    אז כן, חושב שהיה מקום להוציא את דגני לפני טיבי, וחושב שלדגני אין מקום בנבחרת גם לא כבלם חמישי.

2. כתבתי לפני המשחק שאני חושב שצריך לשחק עם שני בלמים (חאתם וביטון) ושלושה קשרי אמצע, כלומר מבחינתי טיבי בכלל לא צריך לפתוח.
    וגם כתבתי את הדבר הבא על שחקן של הפועל באר שבע (אובייקטיביות סובייקטיביות וכדומה) -

4. Roma מנהלים

5. Telkiyski Member

לדעתי אפשר להפסיק עם הקטע הזה ששחקן שכל שבוע הוא "טוב" בליגת העל, פתאום כשהוא פוגש איזו אוסטריה או דנמרק אז "הוא היה לא טוב". לא.

פשוט השחקנים האלה מתמודדים עם רמה, קצב ולחץ מסוג אחד מדי שבוע בליגת העל, ובמשחקי מוקדמות של הנבחרת הם חווים דבר אחר לגמרי.

זה לא עניין של ש"טיבי לא היה טוב אתמול". הוא היה מה שהוא שווה.
    אם אתמול הוא היה פוגש את בני יהודה יש לי הרגשה שהוא דווקא כן היה "טוב".

כנל לגבי דגני כמובן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/21
    italiano אוהב/ת את זה.
  6. Telkiyski Member

מונאס דאבור גבר.
    שימשיך לשים עליכם זין. ושימשיך להביע את הדיעה שלו באינסטגרם.

מעניין שכשאיזה כדורגלן ישראלי-יהודי גנרי כותב משהו פוליטי שתואם את הדיעה שלכם (נניח זה: איתי שכטר: ממשלה עם המשותפת –אסון לישראל - ערוץ ) - פתאום אין לכם בעיה.

הרי אם מחר ניר ביטון יכתוב פוסט של "לזיין תערבים" מישהו מכם ישרוק לו בוז? יבקש לא לזמן אותו?
    ועוד הפוסט של דאבור לא היה אפילו 1% מהדוגמא מזה.

כמה צביעות.

7. Melikson24 Member

כזה אפס מתחסד. צביעות טיפוסית.
    מקווה שהאוהדים ימשיכו לעשות לו את המוות עד שיבריחו אותו בחזרה לחור שהוא זחל ממנו.

Jefecito, EsheD, Roma ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מתעסק במי היה צריך לפתוח או לא, יש מצב שאם היית שואל אותי לפני המשחק מי צריך לפתוח טיבי או דגני אז הייתי בוחר כנראה בטיבי.
    כל מה שאני כותב זה על סמך מה שראיתי אתמול בעיניים, דגני היה חלש, טיבי שיחק עם האוסטרים, חוץ מלבעוט לכיוון השער של מרציאנו הוא עשה הכל, זה הבדל גדול ולכן גם האוסטרי בחר להוציא את טיבי במחצית. אם דגני ישחק עם הדנים בשלישי אז אני אכתוב עליו שהוא שיחק גרוע וחיבל במשחק של הנבחרת. אני לא מקבל אחוזים דמיוניים על מחמאות לשחקנים שמשחקים בקבוצה שלי.

9. Roma מנהלים

הוא שם עלינו זין כל כך גדול ורץ לבכות כמו ילדה קטנה לתקשורת.

*/aaa021*/aaa021*/aaa021

hbs7 ו-EsheD אוהבים את זה.
  10. Telkiyski Member

במה באה לידי ביטוי ה"התחסדות"?

11. קשר שמאלי Member

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקצועית דאבור היה חלש מאוד אתמול אז לא יודע את מי בדיוק הוא השתיק.
    בקושי דחק מול שער ריק ובמחצית השניה שהיה לו מצב דומה לזה שממנו וייסמן עשה גול הוא רץ לתוך ההגנה האוסטרית כאילו הוא עדן שרם.
    החילוף של וייסמן ניצח לנו את המשחק, עזר מאוד בלחץ על שחקני ההגנה האוסטרים ועשה גול גדול שניצח את המשחק במצב שבו כבר כולם ראו איך האוסטרים עוד רגע חוזרים ל3-3.

כל אוהד נייטרלי שהיה רואה את המשחק אתמול היה מצביע על סולומון, וייסמן וזהבי כשחקני ההתקפה האיכותיים של ישראל ועל דאבור ככזה שאפשר להסתדר בלעדיו.

13. South Boy Member

זאת בדיוק הסיבה למה אני לא מתבייש לומר שאני רוצה שנבחרת ישראל תפסיד כל זמן שהזבל האנושי הזה מזהם את המדים של הנבחרת הזאת.
    רק במדינת היהודונים הפרוגרסיבית מי שמבקר אותו הוא גזען, מרשים איך אחרי הכול הוא הקורבן.
    אללה מסתכל ועוד ישלם לכל בני העוולה.

zivmay, oFiRzZz, Roma ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם דאבור היה כזה ״גבר גבר״ הוא לא היה מתחבא מאחורי הבהרות והיה עומד מאחורי מה שכתב. אז אולי הייתה לי עוד טיפת הערכה אליו.
    הוא לא רק בוגד,הוא גם סמרטוט פחדן שמתחבא מאחורי כתבי חצר ודוברים.

15. Roma מנהלים

לא מבין מה הבעיה ביציאה נגד מפלגה כמו המשותפת שהיא תומכת טרור ומחבלים מוצהרת. זה לא גזענות, בדיוק כמו הסיפור עם היצור מונאס. לא שמעתי ששאר השחקנים הערבים קיבלו שריקות בוז.

כל כלב ביג'י' יומו.

מקצועית הוא השחקן הכי חלש בהתקפה, השלישייה צריכה להתבסס על זהבי ומאחוריו סולומון ועבדה.