בנוסף לדבריך צ'אבי, רציתי לציין גם את מרצ'אנה לטובה. בניגוד לציפיות ממנו, אני חושב שאתמול הוא נתן משחק יחסית טוב והיווה תמיכה מצוינת לפויול בשמירה על לוקה טוני. נכון שלא הייתה הרבה עבודה, אך כשהייתה, מרצ'אנה התמקם טוב וידע לתקל בזמן. נקווה שימשיך כך מול הרוסים, שם כאמור צפויה להיות עבודה לא קלה להגנה ולמרכז השדה.
ואם כבר מזכירים את ההגנה, בנוסף לפויול האדיר ולמרצ'נה המפתיע לטובה צריך לציין את ההופעה של סרחיו ראמוס שוב נתן משחק סביר(בסטנדרטים שלו). אני מקווה שהוא יחזור לעצמו כמה שיותר מהר כי מול ז'ירקוב המהיר חייבים את ראמוס בכושר מלא. עוד משהו, מישהו יודע מי מהשחקנים בחצי הגמר שיקבלו צהוב לא יוכלו לשחק בגמר במידה ונעלה?
ראמוס? ממש לא. לא תמך בהתקפה וכשעלה הוא איבד, זכור לי איבוד כדור מטומטם שלו בחצי של ספרד כאשר אם אמברוסיני היה מחכה שניה ומדייק במסירת רוחב-טוני היה כובש. יותר מידי כדורים הגיעו מהצד שלו, הוא היה גם חלש אתמול לדעתי. דווקא בסטאנדרטים של ראמוס זה משחק איום ונורא, ראמוס במשחק טוב אוכל את קסאנו לארוחת בוקר, ולקסאנו היו יותר מידי התקפות טובות על הצד של ראמוס. שחקן שבאמת שכחו לציין זה סנה, איזה שחקן אדיר! פשוט עשה בית ספר לכל השמות באמצע של איטליה, הבחור מויאריאל לא גמגם בכלל מול דה רוסי, אקווילאני ושאר החבר'ה של איטליה. כיסח שצריך, הלך לכדור, לא וויתר על שום כדור גם כשידע שאין לו סיכוי-הוא חסם את השחקן ועשה פאולים חכמים. פשוט תותח אמיתי. עוד ריקלמה אמר שצריך להוציא אותו....מה אתה שותה?!
סנה באמת שחקן מצוין, ואם כל הנתונים שהזכרת איך שכחת את הפצצות שיוצאות לו מהרגל. סוף סוף גם לספרד יש קילר במרכז המגרש.
כשראינו כמה גוויזה היה חלש אתמול, השאלה המתבקשת היא מה הייתה הבעיה לזמן את ראול במקומו? אני חותם לכם שהוא מכניס את הפנדל שגוויזה החמיץ ברשלנות. ברגע שגוויזה הגיע לפנדל אמרתי לאבא שלי "השחקן הזה הולך להיות כמו אנלקה בגמר הצ'מפיונס, אין סיכוי שהוא כובש". החזקתי הרבה מאוד מגוויזה בסוף העונה, לאחר היורו הזה אני הרבה פחות..
ארז, בגלל פנדל שהחמיץ, אני חושב זו לא סיבה מספיק הגונה לא להחזיק ממנו. הבחור כבש 27 שערים העונה, בלי שום קשר אליו ראול היה צריך לקבל את הזימון. כך או כך, גוויזה זומן ובצדק. שחקן שכבש 27 שערים בליגה, הוא ראוי לשחק בנבחרתה לכל הדעות. כפי שזה נראה דאז, סרחיו גארסיה הוא השחקן שזומן במקום ראול. כאשר נתן בוז'אן לארגונייס סיבה לזמן את ראול, הסנילי התעקש ושלף מהמותן את הננס מסרגוסה.
בכמה חלש גויזה היה אתמול מפרננדו טורס? זהו עכשיו אני לא מחזיק מטורס חלוץ! נו באמת.. החזקת מגויזה במשך עונה שלמה ואחרי משחק וחצי ביורו(שער ובישול)אתה לא מחזיק ממנו פחות..בראבו. אני לא צריך לספר לך מה קרה ביורו 2000 כשראול הלך לבעוט פנדל..האהבה לראול(שחקן ענק, אגדה מבחינתי אבל חאלס כבר, אנחנו בחצי הגמר בלעדיו, נמאס כבר לשמוע את השם הזה עם כל האהבה שלי אליו) מסנוורת אותך. אני יכול להתערב שאם שחקן בעמדה של גוטי היה מחטיא היית שואל למה גוטי לא פה.
כן כן תשים סמיילי...מעטים הם השחקנים שמסוגלים להיתגבר על ראמוס, אני יכול לספור אותם על יד אחת וגם לא להישתמש בכל האצבעות, קסאנו הוא לא אחד מהם במידה וראמוס ביום טוב. ראיתי אותו בסמפדוריה העונה והוא לא ממש הרשים אותי, שלא נדבר על התקופה בריאל. ברומא הוא היה בשיאו ועדיין, גם כשהוא בכושר כשהיה ברומא, ראמוס יכול להיתמודד איתו יפה מאוד ולקחת אותו. אני חושב שבמקום גוויזה היה צריך להכניס את סרחיו, הוא שחקן טכני ויודע להיתמודד מול שחקני הגנה באחד על אחד, והיה צריך כזה שחקן אתמול כחלוץ שני ולא דווקא בעמדת הקיצוני, ולדעתי סרחיו היה הרבה יותר יעיל ומסוכן מאשר גוויזה שלמרות החטאת הפנדל עשה דברים יפים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
שטויות. על סמך זה אתה אומר? פנדל? לא יודע אם ידעת מה זה כדורגל ביורו 2000, אבל שאל את ראול מה הוא זוכר מרבע הגמר נגד צרפת. מה זה "חותם" שהוא היה מכניס...? אימרה שמתאימה לדיון בגן חובה , לא לפה.
קסאנו הוא אחד השחקנים הכי טכניים באיטליה, קאקא, זלטאן, ואולי טוטי מעליו. עם כל הכבוד לכך שקאמוס שחקן הגנה מעולה, אין הרבה שחקנים (ספק אם יש בכלל, נסטה לא ממש בכושר) שיכולים לנטרל את קסאנו.
בנוגע לפויול, בהחלט תצוגה גדולה אתמול, טוני כמעט ולא קיבל כדורים וגם כשהוא קיבל זה היה של פויול לאחר כמה שניות. הגליצ'ים הנקיים על טוני היו מצוינים ויפים מאוד. המלחמה הבלתי מתפשרת שלו זאת תכונה אצלו שכל כדורגלן צריך לנסות לחכות.
אני לא מדבר על הפנדל. אני מדבר על הגישה, כבדות כזאת, חוסר התלהבות ובכלל הוא נראה כאילו הוא היה רוצה להיות עכשיו בים. הוא ויתר על כל כדור שהיה רחוק מטר ממנו בשביל לחסוך את הספרינט, לא כ"כ שיתף פעולה עם יתר השחקנים. הוא סקורר, הוא חלוץ גדול ואני משוכנע שהוא יצליח (לא בפנר אבל יצליח). פשוט לטעמי במשחק אתמול לא היה מקום להוציא את טורס ולהכניס אותו, ואם כבר מוציאים את טורס, אני משוכנע שראול היה עושה עבודה טובה ממנו. דווקא במשחק אתמול ראינו כמה ראול חסר. דוויד וויה וטורס היו גרועים (אין מילה אחרת), כמו שאמר ריקלמה קודם, טורס שיחק כמו אותו נער מגושם מאתלטיקו מדריד. דוויד וויה לקח החלטות רעות ולא הסתדר, אין לו את האופי למשחקים גדולים כמו שיש לראול. אני לא מצפה שראול ייפתח בהרכב נגד איטליה, אבל כמו שדל פיירו עלה מהספסל האיטלקי כך גם ראול יכל לעלות מהספסל הספרדי.
בנוגע לוויאה וטורס, ניהם נראו לא טוב, בעיקר האל ניניו. הצפיפות האיטלקית, בתוספת לקישור המרכזי אשר לוקה בחסר בדחיפה שלו קדימה, היוו פקטור משמעותי לטעמי במשחק החלש שלהם. אני מאמין שמול הרוסים שסביר להניח וישחקו פתוח יותר מהאיטלקים זה יראה אחרת. נקווה.