אין סיכוי שתמצא הודעה כזאת. להפך, וידוקה כתב שזוהר הוא לא מנהיג, ואני חושב שהוא גם כתב שבית"ר היא קבוצה של זקנים. --------------------------------- לדעתי כל קבוצה שדיברה על אליפות הלכה לה העונה, חוץ ממכבי חיפה כמובן. לבית"ר עדיין לא נגמרה העונה, כי אף אחד לא חשב על אליפות בקבוצה , חשבו על מקומות 2-5 ולדעתי לבית"ר יש סיכוי לסיים במקומות האלה.
חברים, עוד לא החלה העונה, כבר גמרתם לשתי הקבוצות אותה? אל תשכחו שלא מזמן מכבי ת"א פתחה את העונה גרוע, וסיימה אותה עם גביע, לא לפני שהיא מעיפה את הפועל ת"א מדרכה, עם צמד של ברוך דגו (פרוש ללגו). ובית"ר שנה שעברה הצליחה להישאר כנגד כל הסיכויים. אז שום דבר עוד לא סגור... חוץ מהעובדה שבשנה הבאה נראה קבוצה בצבעים צהוב ושחור מככבת בליגת האלופות, ואני לא מדבר על בורוסיה דורטמונד ובית"ר (סתם, סתם...) וזוהר הוא לא מנהיג, הוא סתם גזען!!!!!!!! אני עד עכשיו לא מבין איך הוא וזיו כבדה היו באותה קבוצה שנה שעברה.
לדעתי כמובן שלא נגמרה העונה ויש עוד איזה 30 משחקים לשחק ומכבי ת"א או כל קבוצה אחרת עם כלים מתאימים יכולה לתפוס תאוצה, להיכנס לכושר ואם היא תהיה בכושר ממש טוב אז גם לנצח את מכבי חיפה(הסבר בהמשך...) ולהתמודד איתה ברצינות על התואר הנכסף. עכשיו בקשר למכבי חיפה(כן,כן שוב.... ) אמרתי את זה כבר כמה וכמה פעמים בפורום ואני אגיד את זה עוד פעם....... אני חושב שהקבוצה הטובה בארץ אחרי מכבי חיפה היא מכבי תל-אביב, יש פה אנשים שלא יסכימו עם זה, אבל לדעתי הפועל תל-אביב היא קבוצה די נאיבית ומכבי תל-אביב יותר תוקפנית ובעלת הכלים המתאימים להתמודד עם מכבי חיפה על האליפות.
תשמעו חברה אני לא מבין מה הולך פה! מכבי ת"א הפסידו לבאר שבע אז הלכה העונה מכבי חיפה ניצחה את אולימפיאקוס אז הם אלופי ישראל? וומה יקרה עכשיו אם במחזור הקרוב הפועל ת"א ומכבי חיפה יחטפו תבוסות ומכבי ת"א תקרע לכפר סבא החלשה את הצורה אז פתאם מכבי חזרה לצמרת ומתמודדת על האליפות כי הם כולה יהיו 3 נק' מרחק מהצמרת אז אני לא מבין את זה. איך אפשר להגיד שהעונה אבודה אחרי 4 מחזורים שהפערים הם 6 נקודות שזה כולה שני משחקים !!!!!!! אנשים אתם לא שופטים לפי היגיון אלא לפי מה שאתם רואים שקרה עכשיו!!! דעה שלי - מכבי תחזור יקח זמן אבל היא תחזור ולא כמו כל שנה אלא היא תחזור ועכשיו זה כבר מתחיל אתם תראו לאט לאט נתברג בצמרת אליפות לא נראה לי זה יהיה קצת קשה עם חיפה, אבל בכל זאת אני מבקש שתהיו הגיוניים!!! אני רוצה שאחרי 15 מחזורים תפרשו לפי המצב שיהיה!!! טוב אני מתחיל לחזור על עצמי אז בקיצור תכניסו טוב לראש שאחרי 4 מחזורים העונה אפילו עוד לא התחילה.
זה כמו שמכבי ת"א בכדורסל לוקחים כל שנה אליפות לפני שמתחילה העונה. ככה זה יהיה עם מכבי חיפה העונה וצריך לקוות שזה לא יהפוך לקבוע כמו בכדורסל. רואים לפי סיום העונה שעברה של חיפה, ולפי פתיחת העונה הזאת שחיפה גדולה על הליגה.
לרין, יש לזה דיון משל עצמו ובן טוב צודק, אנחנו סך-הכל במזחור הרביעי. אני לא אומר ששני ההפסדים תרמו למכבי ת"א, אבל רבאק, יש עוד 29 מחזורים, ומספיקה מעידה אחת של ב"ש, הפועל או חיפה