ניוקאסל יונייטד 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Magpie22, ‏27/7/10.

1. fenerbahce Member

אני אגיד לך את האמת, לא ראיתי אותו ולא את קבוצתו לשעבר משחקים אפילו דקה 1... אך לפי מה שקראתי עליו [אני אפילו לא זוכר איפה] הוא שחקן בעייתי וכסחן.
    עכשיו ,אין לי מושג מה לך ולו ומאיפה אתה מבין כ"כ על השחקן הזה... אבל כנראה שאתה מבין הרבה יותר ממני... בכל מקרה , התגובה שלי לא היתה בזלזול בו, אלא רק מתוך מרמור שקבוצה גדולה כמו ניוקאסל [והיא קבוצה גדולה] מתמהמת ברכישות בעוד שכל שאר הקבוצות אפילו הקטנות שעלו כבר קנו "כוכבים" ואנחנו מתחילים עם רכש מקבוצה מליגה 2... בכל מקרה, אני מאמין שבאמת יש בשחקן הזה משהו אם החליטו לקנות אותו,אבל עד שאני לא אראה החתמה עם שם של מישהו מוכר וטוב [ולא פנסיונר...] אז, שניוקאסל תרשה לעצמה לבזבז כסף על שחקנים לא מוכרים ,סליחה, פחות מוכרים :]

2. Robin Hood Member

אני אוהד את נוטינגהאם פורסט, קבוצה שבילתה בעונה שעברה בדיוק באותה ליגה בה ניוקאסל בילתה בעונה שעברה. את פרץ' אני מכיר, כמו כל חובבי הליגות הנמוכות באנגליה וכמובן כמו כל אוהדי הפורסט, מכיוון שמדובר היה באחד השחקנים המובילים של הפורסט מהרגע שהוא עלה לקבוצה הבוגרת. אין לי מושג גם מדוע החלטת להדביק לו תדמית של "כסחן" או "בעייתי". מדובר בשחקן הידוע בהתנהגותו הראוייה ובתכונות המנהיגות שלו, ואין לו היסטורייה בעייתית מבחינה כרטיסים צהובים ואדומים. כמו כל שחקן הגנה, גם הוא זוכה לכרטיסים מדי פעם, אך לא מדובר במספרים גבוהים באופן משמעותי. בנוסף לכך, אם אני זוכר נכונה, אז בכל קריירת הבוגרים שלו יש לו כרטיס אדום אחד.

בכל אופן, אני מצטער, אבל ניוקאסל היא כיום לא קבוצה גדולה אלא קבוצה בינונית במקרה הטוב, ומועדון בינוני פלוס. יש הבדל מהותי בין שני המושגים הללו - קבוצה הוא מושג זמני, וכיום ניוקאסל לא יכולה לקרוא לעצמה "קבוצה גדולה", בעוד מועדון הוא מושג הכולל בתוכו את כל מרכיבי המועדון על ההיסטוריה שלו, ובכל מקרה, ניוקאסל, עם כל הכבוד, רחוקה מלהיות מועדון גדול בהשוואה למועדונים הגדולים באנגליה ובאירופה. מדובר במועדון הנמצא בטייר השני באנגליה ולא בטייר הראשון. כקבוצה, המצב הוא כמובן בכי רע בהשוואה לעבר. אני מכבד ואפילו מחבב את ניוקאסל, אבל האוהדים צריכים לרדת לקרקע ולהבין את המצב. רק לאחר הבנת המצב, אתם תצליחו לבנות משהו שעשוי להצליח בעתיד.

הגיע הזמן שאוהדי ניוקאסל יתחילו להתרגל לכך שקבוצתם רחוקה מלהיות קבוצת צמרת ולא לצפות ל"שמות גדולים", בטח ובטח לא כשהאמצעים לא מאפשרים זאת. פרץ' הוא רכישה יותר מראוייה, ומבחינה פוטנציאלית הוא יכול להשתלב במקומות 11-20 בפרמיירשיפ ובפעם האחרונה שבדקתי ניוקאסל בדיוק עלתה מהצ'מפיונשיפ, הליגה בה שיחק פרץ' בעונה שעברה, ולא סיימה קמפיין מוצלח בליגת האלופות. אני בספק אם הייתי רואה את אוהדי וולבס - מועדון עם הישגי עבר דומים, פחות או יותר, לאלו של ניוקאסל אך הווה מאוד בינוני ודל - לדוגמה מתלוננים על רכישה של שחקן צעיר יחסית, עם שנים של השתפשפות בליגות הנמוכות באנגליה ופוטנציאל להיות שחקן פרמיירשיפ לגיטימי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/10
  3. Magpie22 Member

דיון מעניין מתפתח כאן.
    פרץ זה אכן רכישה ראויה. ככה בונים שלד להמשך.
    מתחילים מקטן על ידי קטיפת שחקנים בעלי איכויות טובות במחירים טובים ולאט לאט מתקדמים.
    אין סיבה שפרץ לא יצליח להתאקלם אצלנו. עצם העובדה שהוא הסכים לחתום בניוקאסל מראה על החישות שלו להוכיח את עצמו כמה שיותר ולעזור למועדון להתקדם.

בנוסף אני רוצה להתייחס לעניין הרכש בכלליות- אשלי לא מוכן להשקיע ככה שצריך להשיג את המיטב מהמעט שיש וכאן צריך המון כח רצון והמון לב. ברגע שהקבוצה תוכיח שהיא ראויה למקום שלה בפרמיירליג אולי אז אשלי יחליט לעשות צעד ולשחרר יותר כדי להרים עוד יותר את הקבוצה.

אני אישית אשמח לראות את בן ארפה מושאל לנו-זה צעד שיכול להציל את הקריירה שלו מהסבה שיש לו המון בעיות במארסיי והוא פשוט חייב לשחק ובקבוצה שהוא יכול לתפוס פיקוד ולהוביל.
    מעבר לכך הייתי רוצה לראות חלוץ נוסף-מישהו מהיר בעל יכולת פיזית.
    דיברו לא מזמן על יאניק דיאללו.כמו שזה נראה הוא לא יגיע ובצדק.

עוד דבר..לידידי האוהד הורוד. אנחנו כיום לא מועדון גדול.
    המועדון נמצא בשלבים לא קלים של הקריירה שלו.חוסר יציבת מטורף המלווה בהמון לחץ מצד כל הסביבה והתקשורת.המועדון עולה עם הרבה רצון להוכיח,רצון לחזור ולתקוע יתד בליגה הזאת.
    כרגע אשלי עובד זעיר מבחינה כלכלית ומצליח בעניין הרווחים (אני מקווה שזה לא נטו לכיסו הפרטי).
    ימים יגידו אם הדרך הזאת חיובית או שלילית.
    יש לנו עוד קצת זמן כמו לשאר הקבוצות בליגה להמשיך ולעבוד על רכש. אלה הימים שהקצב יעלה. משא ומתן יקבל תאוצה ואולי נראה עוד שחקן או שניים מסכמים עם המועדון.

4. Strawberry Fields Member

רובין הוד,
    כשנכנסתי לפורום של פורסט (LTLF) ראיתי בעיקר אוהדים שעצובים לראות שחקן בית עוזב ולא בהכרח שחקן טוב עוזב. בכל שנותיו במועדון, גם בליג 1 כשרמת הסגל הייתה פחות טובה, לא הצליח למצוא לעצמו תפקיד מוגדר על המגרש ולתקוע יתד בהרכב בעמדה ספציפית.
    לי באופן אישי לא יצא לראות משחק של פורסט בו הוא שיחק ולא עשה טעות קריטית כשהאחרונה והכואבת מבינהם היא הפנדל שהעניק לבקלפול אחרי שכריס כהן הביא את היתרון בסטייל.

5. Robin Hood Member

אני לא מסכים עם הסנטימנטים אותם אתה מעלה. אינני יודע לאיזה תגובות מסויימות אתה מתייחס, ואני לא זוכר בדיוק את התגובות כי רובן נכתבו לפני חודש כמעט, אבל למיטב זכרוני רוב התגובות (גם אם לא כולן) התייחסו לכך שבמידה והסכום היה גבוה בצורה מספקת (מיליון פאונד) אזי בהחלט מדובר בעסקה טובה, מכיוון שהוא היה אמור לבלות על הספסל בעונה הבאה (במידה והחיזוק יגיע; לא ברור עדיין אם הוא אכן יגיע) ושהוא יהיה חסר למועדון. הדעות עליו ביציעים אכן חלוקות במידה מסויימת - למרות שאני חושב שמרבית הארס הגיע אך ורק לאחר צמד המשחקים המאכזבים מול בלקפול - אך התמונה אותה אתה מצייר לא נכונה לדעתי שכן אני לפחות לא מבחין בקונצנזוס שלילי לגבי איכותו ולגבי הפוטנציאל שלו. דווקא בליג-1 הייתה לו עמדה מאוד מוגדרת - מרכז השדה - עמדה בה הוא הצטיין, בטח ובטח לאור העובדה שמרבית חבריו להרכב הראשון היו שחקנים לא טובים במיוחד. לא סתם גארי מאגסון נתן לו את הביטחון והאמונה ביכולתו במרכז השדה. לאחר עזיבתו של מאגסון החלו לשחק עם העמדות בהן הוא שיחק, ומאז הוא בהחלט לא מצא את העמדה הטובה שלו.

לפרץ' בהחלט היו בעיות למצוא את המיקום הטוב ביותר שלו מכיוון שהוא נדד לאורך השנים בין ההגנה לקישור, אך אני חושב שכיום זה כבר הפך ליתרון מסויים, מכיוון שמדובר בשחקן רב גוני שמסוגל לתרום בצורה מספקת בכמעט כל עמדה בה הוא משחק (למעט עמדת המגן השמאלי). לדעתי, הוא טוב בעמדת המגן הימני למרות שגם כקשר דפנסיבי הוא מסוגל לתת מאיכויותיו. בעמדת המגן השמאלי אין לתת לו לשחק, מכיוון שהוא פשוט לא מספיק איכותי בעמדה זאת.

כמו כל שחקן אחר, גם הוא לא חסין מטעויות, אבל אין לי מושג מאיפה הבאת את הטענה שהוא ביצע בכל משחק "טעות קריטית" (אין לי מושג בכמה משחקים של פרץ' ראית, אבל אם ראית רבים מהם אזי לא ברור לי כיצד אתה יכול לרשום את מה שרשמת). מעמדו התערער בעונה וחצי האחרונה עקב פציעות חוזרות ונשנות (ואת זה הזכרתי בהודעתי הראשונה בדיון זה) שהגבירו את התחרות על מקומו בהרכב הראשון, אבל אני הייתי יותר ממרוצה ממנו במשחקים שהוא שיחק בעונה שעברה, ובמיוחד מול מרבית הקבוצות הבכירות בצ'מפיונשיפ (כולל מול ניוקאסל, משחק בו הוא נתן את התצוגה הטובה ביותר שלו בעונה שעברה). הייתה לו נפילה כפולה מול בלקפול, ולכן לא מעט אוהדים די התאכזבו ממנו, אך אני מניח שללא הנפילה הזאת הדיעות בפורום היו הרבה יותר חיוביות (ושוב, כפי שרשמתי קודם, אני לא חושב שיש קונצנזוס שלילי לגביו). לאור הפעילות הלא קיימת בשוק ההעברות (הרבה דיבורים וכלום עד עתה), אין לפורסט תחליף לשחקן שידע למלא בצורה טובה לרוב כל כך הרבה עמדות בעת הצורך. בילי דיוויס, מאמן הקבוצה, היה על פי הדיווחים נגד מכירתו.

אני חושב שמדובר בשחקן המסוגל לתקל בצורה מדוייקת וטובה - אני זוכר כמה תיקולים מצויינים של השנייה האחרונה - לשמור את השחקן היריב בצורה סבירה לרוב, דיוק במסירה כשהוא לא נלחץ, מהירות טובה ושחקן בעל מוסר עבודה גבוה, רצון ללמוד ולהתפתח וכזה היודע לפתח יחסי עבודה וחברות טובים. הבעיה שלו היא שלדעתי הוא לא חזק מספיק, שלפעמים הוא משאיר יותר מדי רווחים המאפשרים לשחקן היריבה להתבטא ושהוא נלחץ יותר מדי כאשר שחקן היריב מנסה לקחת ממנו את הכדור. בנוסף לכך, הוא גם לא טכני ברמה המתאימה לפרמיירשיפ אבל אני מניח שהוא לרוב יצטרך להפסיק התקפות ולא לפתח כאלו.

לפחות לפי דעתי, הוא יכול להתפתח ולהיות שחקן יותר מסביר עבור קבוצות 11-20 בפרמיירשיפ, ועתה הוא קיבל את הזדמנות הפז להוכיח זאת. אין זה אומר שהוא יצליח, אך כפי שרשמתי בהודעותיי הקודמות, אני לא חושב שצריך לחרוץ את גורלו לפני שהעונה הראשונה שלו בפרמיירשיפ אפילו התחילה. אני בספק אם הוא יהפוך להיות שחקן הרכב בניוקאסל, אך אני חושב שהוא עשוי להתגלות כגיבוי נהדר ורב גוני מהספסל.

6. Strawberry Fields Member

אין לי ספק שאתה יודע יותר על השחקן ממני ולא ניסיתי לבוא וללמד אותך. אני פשוט קצת מופתע לקרוא את דברייך כי מקריאה בפורומים אחרים של אוהדי פורסט הצטיירה לי תמונה שונה.
    כרגע ההתאמה של פרץ' לקבוצה כמו ניוקאסל, שהחלק ההגנתי שלה הוא הבעייתי ביותר (לפחות בעיניי), עומדת בסימן שאלה גדול מאוד.
    רבים מאוהדי פורסט יטענו שגאנת'ר עדיף על פרץ' כמגן ימני, שווילסון מורגן ואפילו צ'יימברס עדיפים עליו בעמדת הבלם, וכהן שאינו מגן מטבעו עדיף עליו בעמדת המגן השמאלי. אני מניח שמכאן נובעת הדאגה. אם לניוקאסל יש תקציב מוגבל מאוד כפי שזה נראה אז למה הפעולה הראשונה והעיקרית היא דווקא עיבוי הספסל?

7. Robin Hood Member

Strawberry Fields

לא התכוונתי to come across כמישהו שלא רוצה לתת "לאחרים ללמד אותו" או משהו בסגנון הזה. אני חושב שההודעה שלך הייתה חשובה אם השתקף מהודעותיי הקודמות שפרץ' הוא גניבה או שחקן מושלם.

אני פשוט לא מסכים עם העמדה שלך לגביו, אבל אני לא חושב שאתה יחיד בנושא. אתה צודק כשאתה רושם שישנם אוהדי פורסט שלא מזילים דמעה על עזיבתו, אבל כפי שרשמתי בהודעתי הקודמת, אינני חושב שישנו קונצנזוס שלילי לגביו ושלדעתי מרבית האוהדים שמחים על כל שנעשתה עסקה טובה אך לאו דווקא על העזיבה עצמה (שגם לא הייתה עולה על הפרק, ככל הנוראה, במידה ודיוויס היה אחראי על מדיניות הרכש של המועדון). אני אשקר אם אני אומר שאין תגובות שליליות לגביו, ושהוא לא נתפס יותר בשנה וחצי האחרונות בתור שחקן חשוב בהרכב הראשון, אך אני חושב שמרבית הארס נכתב כתגובה למה שקרה בפלייאוף. מבחינתי מדובר בשחקן שהיה צריך להמשיך בפורסט, ובעל פוטנציאל להתפתח ולהיות שחקן סביר בניוקאסל. אתה מוזמן כמובן לא להסכים עם העמדה שלי.

אני חושב שההבדלים בין גאנת'ר לבין פרץ' לא גדולים כל כך - למרות שגאנת'ר בהחלט יציב ואמין יותר לאורך זמן - וכך גם בנוגע לבלמים שלנו (ובמיוחד ווס מורגן אשר ממשיך לקבל את הקרדיט אך ורק מכיוון שהוא שחקן בית של המועדון; הוא אומנם השתפר ככל שהעונה שעברה התקדמה אבל לדעתי הקבוצה צריכה לרכוש בלם הרכב ראשון טוב ממנו). לדעתי היה אפשר ואולי אף צריך לתת לו את התמיכה וההמשכיות בעמדת המגן הימני, אבל נעשתה החלטה שונה. גם בעמדת הקישור הדפנסיבי הוא תרם בצורה מספקת בתור שחקן גיבוי. בעמדת המגן השמאלי לא צריך לתת לו לשחק, כי הוא פשוט לא מסוגל להתמודד היטב מול השחקן התוקף.

אני חושב שהשאלה שלך טובה למרות שאני לא בטוח אם הסכום ששולם על פרץ' (אין סיכוי לדעתי שהוא גבוה מממיליון ליש"ט). אמור להפריע לניוקאסל לחזק את ההרכב הראשון. כמו שרשמתי, לדעתי הוא מסוגל להפוך להיות שחקן ספסל נהדר ורב גוני בניוקאסל, ואולי על זה חשב הצוות המקצועי לפני שרכש אותו. צריך לזכור שקלדרווד מכיר אותו מקרוב, שהתקופה הטובה ביותר של פרץ' במועדון הייתה תחת הדרכתו, ושהמשחק הטוב ביותר של פרץ' בעונה שעברה היה...מול ניוקאסל, כך שאני מניח שזה היה חלק ממערכת השיקולים.

8. fenerbahce Member

משום מה הנושא הזה הפך לדיון על פרץ' ונותינגהאם...
    הרשו לי לעשות קצת סדר:
    הדיון הזה הלך למקום לא נכון, כל הקטע בדבריי היה שקבוצה כמו ניוקאסל [ולא משנה מה תקציבה] לא צריכה להביא שחקנים לא מוכרים,לא מוכחים ו"אפורים" מליגה 2.
    הרשה לי לתקן אותך מר רובין הוד: ניוקאסל ממש אבל ממש לא מועדון בינוני גם לא בהשוואה לפרמיירליג וגם לא לשאר האירופאיות, קבוצה בינונית אתה יכול להגיד.
    עצם זה שפתחו פה אשכול מיוחד לניוקאסל מתוך 20 קבוצות [ועוד אחרי שנה קשה וירידה לליגת המשנה] והאוהדים הרבים בארץ [לפי דעתי גם לאברטון ההרבה יותר טובה אין אתר אוהדים ישראלי,והפלא ופלא, לניוקאסל יש.] ניוקאסל קבוצה גדולה אולי לא מבחינת יכולת כמו פעם או שחקנים כמו אוון,מרטינס ודאף. אבל יש לה שם וקבוצה אהודה מאוד.
    וקבוצה אהודה כ"כ שאם אני לא טועה היתה בין הנסחרות ביותר בבורסה אשתקד,צריכה להביא שחקנים בעלי שם גם אם אין תקציב [יש הרבה בלי חוזה, אפשר גם להשאיל] הכל צריך לעשות בשכל.
    וההשוואה לוולבס פשוט מצחיקה! רק תכנס ותראה את רשימת ההעברות שלהם ,את מי הם קנו [את כולם אני מכיר] ובכמה. פשוט לקנא.

9. KirkH Member

גם ללידס יש בפורום אשכול כבר 4 שנים. לא עוזר להם או לקבוצה שלהם מי יודע כמה...

ניוקאסל לא רק קבוצה בינונית אלא גם בינונית מאוד. סך הכל זה פחות או יותר הסגל שירד ליגה לפני שנתיים. זה סגל שאני לא רואה בו שום יתרון על יתר הקבוצות שמכוונות לאזור המקומות 12-19...

זה שאתה עדיין חי בימי הצ'מפיונס ליג זה אחלה. אין לזה שום אחיזה במציאות והעובדה שאף שחקן בעל שם לא רוצה להתקרב לקבוצה מדברת בעד עצמה. אני מניח שזה לא שסוכנים של שחקנים בעלי שם שמסתובבים בשוק החופשי הציעו את הלקוחות שלהם וניוקאסל אמרה "לא, אנחנו מאמינים בשחקנים מהסיגנון והרמה של פרץ' בלבד.."

ניוקאסל צריכה לשאוף להתרחק מהתחתית במקרה הטוב ולהישאר במקרה הרע. המקרה הטראגי מן הסתם יהיה ירידה נוספת - למעט ההיסטוריה, אני לא רואה איפה היתרון הגדול של ניוקאסל על היריבות שלה וכבר ראינו מה שווה ההיסטוריה על הדשא.

10. fenerbahce Member

KIRKH אני מסכים איתך בכל מילה, למעט שלא הבנת כנראה מהתגובה שלי משהו, אני אמרתי שניוקאסל מועדון[!] גדול, לא קבוצה...
    כרגע, ניוקאסל קבוצה בינונית ואפילו קטנה, וללא חיזוק של קשר מצוין וחלוץ סקורר, יהיה לה חיים קשים, ואפילו מאוד.

11. KirkH Member

אם אתה אומר שאתם קבוצה קטנה ומצפה ששחקנים יתיחסו אליה כאל מועדון גדול אז יש בעייה..

שחקנים מבינים שני דברים. כסף ויוקרה מקצועית. ניוקאסל לא יכולה להציע להם אף אחד מאלה.

בהמשך לדיון שהתחלנו אתמול לגבי שוק ההעברות - אני לא רואה איזה שחקן חופשי בשוק שאני יכול להגיד עליו "וואלה, למה ניוקאסל מחכה?! שישימו לו כבר את הכסף על השולחן ויביאו אותו!!".
    יש לך שחקן כזה? מישהו שאתה מפנטז (באופן ריאלי, לא ואן דר וארט.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) שינחת בסיינט ג'ימסס?

איך שלא יהיה, אני חושב שניוקאסל כרגע בעיקר מחפשת לתפוס מקום טוב בתור על השחקנים שהולכים להשתחרר לקראת סוף חלון ההעברות..

12. Robin Hood Member

fenerbahce

קודם כל, בהודעתך הראשונה כתבה קבוצה גדולה וראיתי לנכון לתקן זאת שכן ניוקאסל היא לא קבוצה גדולה. בנוסף לכך, ניוקאסל היא לבטח לא מועדון גדול הנמצא בטייר הראשון של המועדונים באנגליה ובאירופה. מדובר במועדון טייר שני בלבד באנגליה ואין שום קשר בין מספר האוהדים של ניוקאסל בישראל (ואינני בטוח שמדובר במספר גבוה במיוחד) לבין יוקרתיות וגודל המועדון. אין שום בושה בלהיות מועדון טייר שני, שכן בכל זאת מדובר בדירוג גבוה בהשוואה לרוב הקבוצות האנגליות, אך אין צורך להאדיר יתר על המידה את המועדון. בנוסף לכך, אתה הזכרת בזלזול את אברטון וזאת למרות שכמועדון מדובר במועדון גדול יותר מניוקאסל מבחינת ההיסטוריה ההישגית שלו. ניוקאסל הוא מועדון מכובד למדי אך לבטח לא מועדון גדול המשתווה למועדונים גדולים כמו מנצ'סטר יונייטד, ארסנל, ליברפול ושלל המועדונים הגדולים ביבשת. אני לא מבין מדוע החלטת לקחת זאת כפגיעה אישית בך (ולכן אני מניח התחלת עם "המר"), אבל זוהי המציאות, אם אתה בוחר לראות אותה או לא. אתה יכול לטעון שאין שום ערך לכך שמועדון כזה או אחר הוא גדול, או שניוקאסל תוכל להפוך בעתיד למועדון גדול, אבל לפחות כיום, ובהתחשב בכל הנתונים, אי אפשר לקרוא לניוקאסל מועדון טייר ראשון. מועדון טייר שני? בוודאי, ושם תוכל למצוא ניוקאסל שמות מכובדים לא פחות משמה שלה.

בנוגע לוולבס:
    וולבס יכולה להרשות לעצמה השנה להחתים שחקנים טובים יותר בזכות ההזרקה הפיננסית שניתנה לאחר שהבעלים ראה שהקבוצה מסוגלת לבסס עצמה בפרמיירשיפ. בנוסף לכך, בניגוד לניוקאסל הענייה באופן יחסי (לפחות עד שאשלי יסכים לפתוח את הארנק), וולבס נתפס כמקום עבודה טוב ומסודר יותר מניוקאסל, וכזה בעל פוטנציאל גבוה יותר. כיום, אין לניוקאסל את היכולות הפיננסיות של וולבס ולכן המועדון לא יכול להחתים שחקנים איכותיים במיוחד (וכאלה במילא לא ירצו להצטרף העונה, אלא במקרה הטוב לאחר שהקבוצה תראה שהירידה שלה הייתה לא יותר מפאשלה יחידה וזמנית). וולבס, לעומת זאת, אכן מסוגלת (או לפחות הבעלים שלה מאפשר לה) לעמוד בהוצאות, שכן גם בעונה שעברה היא הוציאה יותר מ-14 מיליון פאונד על שחקני רכש חדשים.

ודרך אגב, בין השחקנים שוולבס החתימה בעונה שעברה, כלומר עונה אחרי העלייה שלה לפרמיירשיפ (כמו ניוקאסל), היה אנדרו סורמאן מסאות'המפטון, אשר נתפס כשחקן ליגות משניות קלאסי (והוא גם חזר לליגות המשניות; הוא עזב הקיץ את וולבס וחתם בנוריץ'), בסכום דומה ככל הנראה לסכום בו נרכש פרץ'. גם אותו הביאו כחיזוק לספסל עם פוטנציאל התפתחות מסויים. אני גם לא אזכיר את זהות הרכישות של הקבוצה לפני עונת 2003/2004, בשעה שמצבה הפיננסי היה דומה יותר למצבה של ניוקאסל כיום (ועדיין כמובן היה מדובר במצב טוב יותר שכן סר ג'ק הייוורד תמך בוולבס יותר מאשר אשלי תומך בניוקאסל כיום).

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/10
  13. fenerbahce Member

KIRKH - יש הבדל גדול בין פנטזיה למציאות בשטח...
    אם אתה מדבר איתי על פנטזיה, אז היתי מאוד רוצה שיחזירו את EMRE , ויביאו את KEZMAN .
    אם אתה מדבר איתי על מציאות, אז שמעתי שיש חלוץ מסינט אטיין הצרפתית יותר נכון שיחק שם ועכשיו כבר בלי חוזה, שכחתי את שמו. בכל מקרה אני חושב שלסקאוטרים של ניוקאסל יש קצת יותר ניסיון ומידע ממני,פשוט לא עולים לי עוד לראש.

לROBINHOOD
    משום מה נעלבת מהתגובה שלי, שאמרתי מר לא התכוונתי בעצבים פשוט קצת מעליב שאתה מזלזל בקבוצה בטופיק הרשמי שלה, ובכל מקרה.. אני מודה לך על התיקון ,אני התבלבלתי התכוונתי למועדון ולא לקבוצה, כקבוצה ניוקאסל אכן טעונה שיפור ודחוף!
    אבל עם דבר אחד אני לא מסכים איתך,לדעתי ניוקאסל עדיין מועדון די מרווח, עקב כמות האוהדים [ובנוגע למה שכתבת,אז יש לו הרבה אוהדים בארץ,סמוך עלי] ומשהו בהנהלה שם מסריח... היה מועדון מאוד עשיר, וקשה לי להאמין שהכסף פשוט נעלם, הוא עדין מועדון עם הרבה מאוד אוהדים... מאוד מקוה שאשלי לא מתכנן לעשות עלינו עקיצה הוא יותר מדי מזכיר לי את יואב כץ.
    עלית ליגה? שחרר כסף...זה לא שהפועל חיפה עלתה ליגה.

14. Magpie22 Member

לא חסר לניוקאסל כסף.
    כמו שהזכרתי..בעונה שעבר סיימנו בין 10 המועדונים שהרויחו הכי הרבה באירופה לאותה שנה ככה שכן מתחיל הסירחון.
    אשלי לא משחרר כסף וכרגע הוא לא נותן סיבות.
    אני לא יגיד שהוא מכניס לכיסו האישי את כל הרווחים כי אין לי הוכחה אבל ללא ספק משהו לא מריח טוב.
    בוא נקווה שכמו שכתבתי לפני כן- אולי אשל מאמין שנישאר ליגה עם הסגל הקיים והרכישות הקטנות ולאחר מכן שנתייצב ונבסס מעמד שלנו בליגה אז הוא יפתח את הכיס.
    יש כאן הימור מסוכן אך אני רוצה מאוד להאמין שזה כיוון החשיבה.

15. Magpie22 Member

http://www.nufc.co.uk/articles/20100730/ga...2240137_2106973

קבוצת המילואים בהדרכת פיטר בירדסלי האגדי מנצחת 3-0.

מחר הקבוצה נפגשת למשחק ידידות מול איינדהובן החזקה. יכול להיות משחק מאוד מעניין.

עוד ידיעה חשובה.
    http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer

ניוקאסל אוסרת הכנסת וובוזלות למגרשים. החלטה מצויינת.
    לדעתי אין לכלי הזה מקום במגרשים. זה פוגע בכל המסורת של הקהל.