ניוקאסל יונייטד 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Magpie22, ‏27/7/10.

1. XabiAlonso Member

מה עם חוליית ההגנה? אני לא מוצא שם מישהו מלהיב יתר על המידה....

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטיבן טיילור והסוכן שלו רואים את מה שכולנו רואים, וזה שההגנה של ניוקאסל נראית כמו מסננת של גבינת פרמז'ן, והמושיע שלה הוא לא אחר מאשר סול קמפבל. דרישה לגיטימית לחלוטין, ואם אתם שואלים אותי אז צריך לתת לו את כל מה שהוא רוצה ואפילו יותר רק שיחתום ושנראה קצת אור בקצה המנהרה המאוד חשוכה הזאת. ההגנה של ניוקאסל כיום פשוט לא ברמה של הליגה הזאת, והרי ברור מאליו שאף אחד לא מתכוון לעשות כלום בנושא, אז אין פתרון יותר טוב מטיילור. הוא באמת ובתמים יכול להיות ההבדל בין הישארות בליגה לירידה. רוצים למכור אותו? סבבה, תמכרו יחד איתו את קולוצ'יני (למרות שקשה לי להאמין שמישהו יסכים לשלם עבור הסחבה הזאת) ותביאו בלם נורמלי בכסף הזה. זה כמובן לא יקרה, מה שאומר שטיילור נחוץ וחשוב לנו יותר מאי פעם. וזה כמובן עוד בלי להזכיר את זה שהוא שחקן בית, סוג של סמל ובלה בלה בלה.

בן ארפה זה חיזור מצויין, אני בטוח שהוא יהיה נהדר. אבל שוב, שחקנים לא יכולים לתת את המיטב כשהם לא סומכים על ההגנה שלהם בגרוש, וכשהם יודעים שכל איבוד יכול להוביל להתמטטות עצבים.

3. Magpie22 Member

כל הכבוד לאנדי קארול.
    סחב פציעה השבוע ברגל ולא התאמן 4 ימים.
    4 ימים הוא הפסיד ובכל זאת עלה למגרש כמו פנתר אמיתי- רעב מאוד ונחוש וכבש את שערו הרביעי.
    יוטון מפרגן לו ואומר שהוא קשוח מאוד וזה האופי שלו.לעלות למגרש ולהכניס את עצמו למשחק.
    בסך הכל נקודה טובה. יכלנו גם לנצח כי שלטנו במשחק.
    יש עכשיו שבועיים להתאמן קשה ולהתחבר עוד יותר.
    עם בן ארפה וטיוה הקבוצה תיראה עוד יותר טוב ואולי גם יגיע חלוץ.

מה דעתכם על רובי קין? עושים מאמצים להשאיל אותו.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיני רובי קין גמור ולא יכול גם לתרום לניוקאסל, אבל בסה"כ מדובר בהשאלה בתחילה ככה שלמגפייז אין ממש מה להפסיד פה. בואו לא נשכח שהאופציות ההתקפיות שלכם מהספסל הן סיסקו ושולה אמאובי, לא בדיוק החלוצים הכי אימתניים בפרמיירליג. במידה והוא איכשהו יחזור לכושרו מהעבר ויקרע רשתות יש לכם אופציה לרכוש אותו ב-6 מיליון פאונד בסוף העונה, במידה והוא אכן יתברר כלא מתאים לא הפסדתם כלום. עיסקה סבירה שתוסיף עומק לקבוצה, דבר שמאוד נחוץ לניוקאסל.

מה יהיה הסוף עם סטיבן טיילור?

הייתי מציע למגפייז למכור אותו לכל המרבה במחיר אלמלא היינו כל כך קרובים לסגירת חלון ההעברות. המגפייז לא יכולים להישאר עם שלישיית בלמים של קולוצ'יני, וויליאמסון וקמבל, זה פשוט לא מספיק טוב. טיילור מבחינתו תפס את הקבוצה בדיוק בעמדה שהוא רוצה לתפוס אותה, הם צריכים אותו יותר משהוא צריך אותם, אני מאמין שהוא יקבל את מבוקשו בסוף.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי שהכינו שם את זיאטה של האל למקרה שטיילור הולך.

6. Magpie22 Member

אפשר לסכם את חלון העברות הזה.
    אני מאוד מאוד מאוכזב שלא הגיע חלוץ נוסף. הרבה פציעות ונשאר רק אנדי קארול.
    מעבר לכך אפשר לומר שהחלון היה דיי טוב ויעיל,לדעתי גם דיי אפקטיבי.

טיוטה שחקן מוכשר שיודע לתרום לא מעט.לדעתי זה רכש מצוין שיוכח כקנייה מאוד מאוד מוצלחת.

על בן ארפה אין יותר מדיי מה לומר מלבד זה שהוא כישרון ענק.רגל שמאלית פנטסטית,טכניקה גבוהה וגם מהירות לא רעה.הוא צריך לסדר את הראש ואז הוא יפרח.יוטון אוהב שחקנים בעייתיים ונראה איך הוא יצליח לשלוט בצוות של עבריינים.

ג'יימס פרץ'- פתיחת העונה מציגה שחקן לא רע שתורם ומביא לא מעט אנרגיות למגרש.

דן גוסלינג-עושה רושם של פוטנציאל נחמד. נקווה שיחלים ויתחיל להשתלב בצורה טובה.
    לא ראיתי אותו יותר מדיי ככה שאין לי ממש מה להוסיף.

סול קמפבל- על הניסיון שלו אי אפשר להתווכח. עשה שנים מדהימות בארסנל והוא הרבה הרבהה אחרי השיא.
    אני מקווה שהוא יתרום המון לקבוצה ופרט להגנה הן בניסיון,הן במנהיגות והן בהשראת הביטחון הלאה.

בסך הכל הסגל הזה צריך להישאר בליגה ולהתקדם לכיוון מקומות 12-14.
    עדיין אני מאוכזב שלא הגיע חלוץ אך ההתנהלות בחלון הזה מהבחינה הכלכלית הייתה גם כן טובה מצד אחד.
    המועדון הוציא בערך 5 מיליון פאונד בלבד.
    אולי מסמנים מטרות רציניות יותר לעונה הבאה ואז יגיעו עוד כוכבים בעוד סכומים.
    כעת נאחל בהצלחה ונדגיש שהמטרה היא קודם כל לשחק כדורגל חיובי ולהישאר בליגה.
    ואם בשלב מוקדם יותר נשיג מספיק נקודות אז נסמן למקום גבוה יותר.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

7. קינג לדלי Member

8. WHITE HEART Member

אני בהחלט לא מבין איך הוא נראה ככה.

מה באימונים יש לו פטור מריצה? או שאחר כך הוא מפצה על זה בפיתות עם שוקולד,ושלא יבואו פה אנשים ויגידו לי את האמרה המגוחכת "הוא את שלו כבר עשה" עם כל הכבוד אליו הוא עדיין שחקן פעיל שמקבל לא מעט כסף,ולכן עליו להיות בכושר.
    על מאלדיני אמרו 8 שנים ש "הוא את שלו עשה" אבל הוא שמר על הגזרה לכל אורך הדרך.
    כי קמבל גם למימדים שלו נראה כבד ועייף,וזה לא נראה שהוא יוכל לרדוף אחריי חלוץ אם הוא יעבור אותו בטווח של כמה מטרים.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx שמןןן

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/10
  9. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה, זה כמו שיתנו פתאום לרן בן שמעון לחזור לשחק...

לפחות ניצחנו את משחק האימון, אבל בכל זאת התמונה הזו יותר ממחישה את הצורך של ניוקאסל בבלם. לצערי למרות שבחלון הבאנו כמה שחקנים נחמדים (ובראשם כמובן בן-ארפה), החליטו שם שההגנה הנוכחית מספיקה. ועוד רוצים למכור את טיילור... :/

10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אתמול כידוע נדרשו כל הקבוצות להגיש את רשימת 25 השחקנים (מעל גיל 21) שאיתם הם ישחקו בליגה, לפחות עד ינואר. ניוקאסל רשמה את השחקנים הללו:

שולה אמאובי, חאתם בן-ארפה, ליאון בסט, סול קמפבל, פבריציו קולוצ'יני, חוזה אנריקה, פרייזר פורסטר, דני גאת'רי, ג'ונאס, סטיב הארפר, טים קרול, פטר לובנקרנדס, קווין נולאן, ג'יימס פרץ', ויין ראתלג', דני סימפסון, אלן סמית', ראיין טיילור, סטיבן טיילור, צ'ק טיטוה, מייק ויליאמסון, סיסקו.
    כמובן שאנדי קארול, דן גוסלינג, ראין דונלדסון ואחרים לא נרשמים כיוון שהם מתחת ל21, ועל כן הם יכולים לשחק בלי קשר לרשימה הזאת.

אז אין יותר מדי הפתעות עם הסגל, מלבד אולי העובדה שאשכרא בונים על סיסקו שיעשה משהו. לא יודע, לי הוא נראה מוגבל מאוד, וקשה לי להאמין שחלוץ שכבש בעונה שעברה 3 שערים במדי סנטנדר יוכל לעשות משהו. חוץ מזה התמונה הזאת של סול קמפבל הופיעה אצלי בסיוטים בלילה האחרון, אני ממש חסר מנוח. לא ברור לי איך לא חיזקו את ההגנה של הקבוצה הזאת, אבל אני באמת מקווה לטוב. לפחות עושה רושם שסטיבן טיילור נשאר, לפחות עד ינואר (ואם תרשו לי להמר אז הוא יישאר גם עד סוף השנה, פשוט אף קבוצה לא תרצה לקנות אותו שניה לפני שהוא מסיים חוזה).

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד מתי פרייזר פורסטר הושאל לסלטיק? ממה שזכור לי זה לא היה לטווח קצר, ולכן לא ברור לי למה הוא נכלל בסגל שלכם.

ואם כבר הזכרתי את פורסטר, יופי של עומק בשער יש לכם. הארפר אולי לא מבריק במיוחד אבל סולידי, ומאחוריו יש שני צעירים מבטיחים מאוד בדמותם של טים קרול (שמאוד הלהיב אותי בפעמים הבודדות שיצא לי לראות אותו) ופורסטר, שמדברים עליו כעל פוטנציאל עתידי לנבחרת.

12. XabiAlonso Member

באשר להגנה הבעייתית של הקבוצה, לא נותר לי להגיד "שההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה"
    נקווה שעד ינואר, ההנהלה תקבל את הבומבה ותביא חיזוק נורמלי לחולייה האחורית.

13. Magpie22 Member

יש לך גם את השוער הצעיר סודרברג שנחשב לכישרון מדהים בשער.
    לגבי טים קרול,אני כבר הייתי מתחיל לשחק איתו בקביעות בהרכב הפותח. הארפר באמת סולידי אבל כבר לא ילד ולדעתי כבר עכשיו קרול טוב ממנו.
    אשמח לראות הפתעה כזאת שהילד נכנס להרכב.

14. Magpie22 Member

לכל מי שדיבר על ניוקאסל ואמר תהיה הפתעה וכו וכו.
    הנה ההוכחה שנשארנו לאכול את החרא של עצמנו.
    הפסד ביתי מביש לבלקפול העולה החדשה.
    קבוצה שניצחנו בקלות בעונה הקודמת בליגת המשנה.
    מול 50 אלף לעשות פאדיחה לעיני האוהדים התומכים.פשוט ביזיון.
    המשחק הזה יוכיח את הטענה שלי ושל עוד אנשים שאנחנו נשארים מועמדים לירידה חזרה וכל מקום מעל 15 יהיה בגדר הישג וכבוד.

15. Magpie22 Member