ניוקאסל יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Dyer, ‏30/5/11.

1. Ian Wright Member

נראה לי יותר בכיוון של עונה בינונית או עונה רעה.

2. Magpie22 Member

3. fenerbahce Member

ממש לא הבנתי מה פשר המהלך הזה.... שוער בן 27 שמשחק בקבוצה סלובנית... משהו מסריח.... בכל מקרה... הרבה זמן לא כתבתי פה אבל אני רואה שניוקאסל ממשיכה לנצח למרות כל הביקורות... וזה גם משהו... אבל ללא ספק חסר מחץ בחוד ועוד כמה חיזוקים, אני אישית היתי מביא שחקן בכל עמדה[חלוץ,קשר,מגן/בלם, שוער] כדי לעבות את הסגל, וזה לא צריך להיות כזה יקר.

4. Magpie22 Member

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

למה מוזר, אין בדיוק עודף מגנים בסגל.

קראתי עליו לא מעט פעמים שהוא כישרון גדול, אבל כמעט כל פעם שראיתי אותו הוא שיחק לא טוב או היה בינוני. לא יודע אם נפלתי על תקופה רעה, משחקים לא טובים שלו, או שהוא באמת לא טוב, אבל זה מה שראיתי. אבל עדיין, במצב המגנים הנוכחי של הקבוצה, הוא לא יכול להזיק...

6. Magpie22 Member

מה שמוזר זה שיתכן והוא יגיע לניוקאסל.
    כישרון רציני כזה שמדברים עליו במובנים של שחקני העתיד וכו ירצה להגיע דווקא לניוקאסל ולא לקבוצה בכירה יותר.
    זה מפתיע מאוד ואני מקווה שזה יסגר כבר. וכמובן עניין המחיר המגוחך לשחקן שמחשיבים כאחד מההבטחות של הכדורגל האיטלקי.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל פשוט היתה צריכה שוער שלישי חדש אחרי ההשאלה של פורסטר. והיא הביאה שוער עם נסיון בקריירה, שנשמע כאילו הוא יהיה שלם עם מעמדו כבק-אפ ולא יתמרמר על כך. איזה שוער ציפית שיסכים לבוא לניוקאסל כשוער שלישי?

סאנטון יהיה רכש מעניין מאוד עבור המגפייז, וגם נחוץ מאוד. עמדות המגנים אצלכם הן לדעתי נקודת התורפה העיקרית בקבוצה. עוד לא הובא מחליף לאנריקה, וגם בעמדת המגן הימני אתם צריכים שידרוג. אני חושב שסימפסון הוא מגן מאוד מוגבל שלא ממש מתאים לסטנדרט הדרוש בפרמיירליג. ממה שזכור לי סאנטון ימני ברגל אך יכול לשחק גם כמגן שמאלי, סטייל זמברוטה, מה שייתן לכם גם גמישות.

8. city Member

סאנטון הוא פוטנציאל אדיר. אני זוכר שבזמנו מוריניו נתן לו לפתוח בכמה משחקים בשלבים הגבוהים של ליגת האלופות ומבחינתי זה כבר סימן חיובי. מאז הוא איבד את המקום שלו באינטר (וגם הושאל לקבוצה אחרת אם אני זוכר נכון) אבל אולי דווקא בניוקאסל הוא יוכל לממש את הפוטנציאל.

9. Magpie22 Member

כמו שהחלון הזה מתנהל בשבועות האחרונים אני צופה שגם העיסקה הזאת תיפול. אשלי לא מראה סימנים של תאוצה לעשות עיסקאות על מנת לייצב את הסגל.

פיטרס= לא קורה כלום
    סיסוקו= לא קורה כלום
    נולאן רוקס=לא קורה כלום
    לדעתי מכל החלוצים שניוקאסל קושרה איתם לאחרונה הוא המתאים ביותר ואני מקווה שלא יביאו בסופו של דבר את מודיבו מאייגה העגלה מסושו.

בסופו של דבר..סאנטון+פיטרס או סאנטון+סיסוקו וגם חלוץ מהיר ומתאים הקבוצה יכולה לחשוב על טופ 10.
    ואם לא יקרה כלום כנראה שנתמודד על ירידה או שנהיה בתחתית בסביבות איזור ה-13-16

10. Magpie22 Member

11. ELIRAN767 Member

בהחלט עברה מעניית של ניוקאסל,הילד רב בן 20 וזה נראה שהוא הרבה שנים בביזנס,בהחלט עברה מענייתנת.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר בתחילת העונה העלתי את האופציה שמקיידה מושלם עבורכם. אם אכן עסקת ההשאלה תצא לדרך אין לי ספק שאחרי התאקלמות קצרה מקיידה יהיה שחקן הרכב. הלוואי וכמו קלברלי וולבק יוכיח את עצמו שם ויחזור בשנה הבאה דרך הדלת הראשית.

13. Magpie22 Member

אני בעד מאקיידה אבל לא בהשאלה. אם יגיע בהשאלה לעונה אחת בכל מקרה נצטרך חלוץ בעונה הבאה.
    אני מקווה שיגיע חלוץ אבל לא מאיגה.
    צפיתי בו מספר פעמים וקשה לי לראות התאמה לניוקאסל.
    אני מקווה שעדיין מנסים לבצע מהלך על נולאן רוקס מברסט שהוא מתאים הרבה יותר.

14. Strawberry Fields Member

נולאן רו.

15. Magpie22 Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/11