איך לקבוצה כמו ניוקאסל יש כל כך הרבה שחקני התקפה, וחוליית הגנה כל כך דלילה? סאנטון הולך להיות שחקן הרכב, או שהוא יצטרך להוכיח שהוא יותר טוב מסימפסון?
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אני מצטער, אבל להוכיח שהוא יותר טוב מסימפסון? הוא ייצטרך להתאמץ בשביל זה. חוץ מזה, לניוקאסל אין מגן שמאלי.
על איזה שחקני התקפה בדיוק אתה מדבר? שולה אמאובי? עגלה דמבה בה? עגלה. הוא איטי. לאון בסט? עגלה לובנקרנדס? דייג מרוב שההתקפה שלנו גרועה אפילו ההגנה כיום טובה יותר ממנה,זה ממש אבסורד אבל זה נהיה אמת. נכון לחודש אוגוסט ההתקפה של ניוקאסל היא אחת מ-5 ההתקפות החלשות בליגה. ברגע שבן ארפה יחזור ויגיע חלוץ מתאים נדבר אחרת. יש בקישור שחקנים מעניינים שיודעים לתקוף אבל לא מעבר. אנחנו צריכים שני חלוצים סילונים. אני בספק אם יגיע מחר אחד.
בראיון כאן פארדיו אומר על סאנטון שהוא מגן שמאלי איכותי. מה שכמובן מסגיר את הכוונות שלו לגבי התפקוד שלו, וגם אומר שעיסקת פיטרס כנראה ירדה לגמרי מהפרק. במקרה שכזה הייתי מסיט את ראיין טיילור לעמדת המגן הימני ומוריד את סימפסון לספסל. אני מניח שטיילור יהיה דווקא זה שיירד לספסל (עובדה שסימפסון הועדף על פניו בהרכב לפני המכירה של אנריקה), אבל לי אישית ממש קשה עם סימפסון. סאנטון הולך להיות באנקר בהרכב מיומו הראשון בקבוצה, מבלי שאלה בכלל. יודעים כבר מה סכום ההעברה של האיטלקי?
http://www.nufc.co.uk/articles/20110830/el...2281670_2436768 עוד החתמה של ניוקאסל. השוער רוב אליוט עבר סופית. מישהו מכיר אותו ואת היכולות שלו? אין לי הרבה מה לומר על זה אבל קדימה אשלי. עכשיו חלוץ וניסיון לחטוף בכל זאת את סיסוקו או פיטרס בכל זאת. נייג'ל וינטרברן. הסכום הוא 5 מיליון פאונד סופי. לגבי מה שרשמת זה ידוע והוא צפוי להיות באנקר בהרכב. מהסיבה שהוא דווקא ימני כתבתי שצריך בכל זאת להילחם על סיסוקו או פיטרס כדי שסימפסון ירד לספסל.
כמה שוערים יש לכם בסגל עכשיו? 4? 5? לא ראיתי אף פעם את אליוט בפעולה, אבל ברור שגם הוא מגיע רק כגיבוי. מעמדו של טים קרול בהרכב נראה לי יציב ביותר. אני לא אוהב מגנים שמשחקים עם רגל הפוכה, וגם אני קיוויתי שסאנטון יגיע לניוקאסל כדי לשחק כמגן ימני. קשה לי לראות את פארדיו מביא מגן שמאלי מחר. יכול להיות שרק כאן בפורום רואים עד כמה סימפסון אפור ומוגבל? זה כבר שני מאמנים שלכם שנותנים לו המון קרדיט. מה קורה עם ג'יימס פרץ' דרך אגב?
ג'יימס פרץ' לא בתוכניות לפי מה שהבנתי. הוא כנראה גיבוי למקרה שיהיו פציעות ויהיו צריכים תחליף לתקופה מסויימת. או שאולי נמאס לפארדיו משחקנים שמקבלים כרטיס צהוב בכל משחק והוא מעדיך להסתפק אך ורק בטיוטה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx לגבי שוערים. יש את קרול הארפר הפצוע סודרברג שנחשב לכישרון רציני מאוד ועכשיו גם אליוט. התיכנון הכללי היה להביא שוער שיהיה מספר 2. קרול כמובן ממשיך. ידיעה נוספת. סושו אישרה שקיבלה את הצעת ניוקאסל על החלוץ מודיבו מאיגה אבל לא תמכור אותו אם לא תמצא תחליף ראוי להתקפה. הם היו בשיחות מתקדמות היום עם הוינגר ההתקפי המעולה מאקס גריידל אך בשעה האחרונה נראה כי יש הסתערות מצד סנט אטיין שחוטפת להם אותו. עדיף ככה ואשמח אם הוא לא יסגם אצלנו. ב-24 שעות שנשארו צריך לעבור ליעדים הבאים. אגב..אם זאת חולית ההגנה הסופית לניוקאסל אני דווקא הייתי מכניס את פרגוסון כמגן שמאלי קבוע בקרוב אחרי שיחזור לכושר. שכחנו אותו ואת האמת שהוא כרגע המגן השמאלי הכי טבעי שיש בסגל שלנו. ואז אפשר להעביר את סנטון בכל זאת לאגף ימין אבל נסיק מסקנות בהמשך.
ניוקאסל ניסתה להחתים או את הסלובני או את אליוט ובסוף אליוט הגיע. פשוטו כמשמעו. לגבי מאיגה-הוא איטי והוא לא יוצר. זה לא החלוץ שיקבל כדר מחוץ לרחבה וידע מה לעשות. הוא דיי מוגבל ולא מוסיף מחץ לחוד איטי כמו של ניוקאסל שכולל את בה שנראה רע מאוד,אמאובי שהוא איטי ולאון שהוא גם כן איטי ומוגבל. מאיגה לא נראה מבטיח לליגה האנגלית. היום למשל ישנם דיווחים על פפיס דמבה סיסה של פרייבורג שגם ניוקאסל וגם סנדרלנד שמו עליו עין. תראה את שניהם ואתה כבר תראה את ההבדלים בין שחקן שמתאים לאנגליה ובין שחקן שלא. מאקדה סופר בתמונה כרגע. הסוכן שלו דיווח שניוקאסל היא הראשונה במירוץ ומקבלת עדיפות על ק.פ.ר. מה גם שפרגוסון פנה אישית לפארדיו והציע לו. האחים אמאובי לובנקרנדס ריינג'ר שעוזב בסט בה
כאשר כתבתי שחקנים התקפיים חשבתי גם על בן-ערפה, מארבו ואוברטן. StevieG בעצמו ציין שבניוקאסל אין מגן שמאלי. אבל ניחא. ושוב אנשים מתבלבלים פה בין סלובנים לסלובקים.
Well this is who were going to buy according to the press;Daniel Sturridge, Nicklas Bendtner, Didier Drogba, Dimitar Berbatov, Federico Macheda, Jermain Defoe, Roman Pavlyuchenko, Peter Crouch, Robbie Keane, Danny Graham, Hugo Rodallega, Clint Dempsey, Jay Bothroyd, Connor Whickham, Gervinho, Mevlut Erdinc, Kevin Gameoiro, Eren Derdiyok, Park Chu-Young, Kolbeinn Sigthorsson, Ola Toivonen, Klaas Jan Huntelaar, Teteh Bangura, Mohamed Bangura, Miralem Sulejmani, Keirrison, Ante Vukusic, Juan Manuel Martinez, Shane Long, Landon Donovan, Grant Holt, Carlton Cole, Nolan Roux, Papiss Demba Cisse, Andre-Pierre Gignac, Bryan Ruiz González, Modibo Maiga, & Demba Ba 1 out 40 strike rate for the scribblers אני מתוסכל עד כדי כך שגנבתי את התגובה הזאת מאחד האוהדים שלנו באנגליה.
עזוב נו, העיקר קירק יבוא ויגיד שאשלי לא שונה מכולם ושבוא נחכה עד סוף מועד ההעברות לראות מה יקרה (נו ומשהו השתנה?). כל כך הרבה כסף הגיע אליכם ולא עשיתם איתו כלום. הניצחונות שלכם בליגה לא מסנוורים אותי. יש לכם אותם בעיות באותם אזורים כמו שנה שעברה למרות הכסף הגדול שקיבלתם מכל המכירות. מי יודע, אולי בסוף מקיידה כן יגיע אליכם בהשאלה (הלוואי, זה יהיה טוב גם בשבילנו)...