ניוקאסל יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Dyer, ‏30/5/11.

1. KirkH Member

יש לכם רופא ממש ממש טוב שם בצפון? אחרי דמבה בה, מסתבר שניוקאסל עומדת לסגור עם עוד בחור שלא עבר מדיקל - על פי סקאיי, סילוויאן מאראבו יחתום לחמש שנים.

עכשיו תגידו שהוא בחינם אז אשלי מנסה לחסוך כסף.

מבחינת רמה הוא לא רואה את בארטון.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו הדרך של המגפייז למשוך אליהם שחקנים ברמה הזו. הרי מבחינת יכולת נטו אלה שחקנים שיכולים להתאים גם לקבוצות גדולות יותר מניוקאסל. סימני השאלה הבריאותיים הם אלה שגורמים לגדולות להסס לגביהם, מה שמאפשר לניוקאסל להמר עליהם. בשביל קבוצה בסדר הגודל שלכם זה הימור מחושב ששווה לקחת אותו, במיוחד מאחר והם שחקנים חופשיים. במידה והוא יצליח הוא יכול לקחת את הקבוצה לגבהים שלא ראו כבר כמה שנים בטיינסייד.

כל שחקן יכול לגמור את הקריירה בתאקל קטן או סיבוב קל של הברך. שום דבר אינו מובטח בספורט והכל יכול לקרות. קשה לי להאמין שניוקאסל תביא עוד שני חלוצים בסדר הגודל הזה, למרות שפארדיו אמר שיגיעו עוד שני שחקנים נוספים לחוד. חלוצים ברמתו של בה בד"כ עולים לא מעט כסף. אני מאמין שתביאו עוד חלוץ אחד רציני שיהיו מיועד להרכב, ואולי עוד חלוץ צעיר יותר וזול יותר כפרוספקט עתידי.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחייכם, אשלי ובוסמנים זה כמו רוני וזקנות.
    לא יודע אם מארבו נכשל בבדיקות שלנו או שפשוט הציעו לו יותר כסף בניוקאסל, מה שכן מספר המשחקים שהוא החמיץ ב3 השנים האחרונות זה משהו שצריך להדאיג ולכן אני בכל מקרה שלם עם זה שלא חתם אצלנו.

4. Magpie22 Member

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/11
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווינגר כן, הוא אמור להיות שחקן טוב אבל כזה שנפצע המון כבר בקריירה הלא ארוכה שלו ושם הסיכון.

6. Magpie22 Member

הקיצורי דרך האלה לא יעשו טוב לקבוצה וגם לא יקדמו אותה.
    שחקן טוב לא שחקן טוב זה זילזול במועדון ללכת בדרך כזאת.
    שוב אני חוזר ואומר..מעניין אותי איפה יכנסו ה-35 מיליון של קארול פלוס הכספים מנולאן ומכירה קרובה של שאר חברים בראשות אנריקה. כמו שזה נראה כרגע אשלי לא יעמוד במילה ויציב לרשות המאמן את כל התקציב הזה לרכש.

7. Fulham white Member

סוף סוף חלוץ.

לפי דעתי ההחתמה של בה הייתה מתבקשת מבחינתכם. אז נכון הייתה את סאגת הבריאות איתו,אבל בגדול? שחקן שהוכיח את עצמו כבר מספיק פעמים וגם עונה שעברה הוכיח כי הוא חלוץ כשרוני ביותר שיודע למצא את הרשת. מה שגם לדעתי הוא תפור לקבוצה כמו ניוקאסל רק תקוו שהוא יהיה בריא.

ועכשיו נותר לשאול, האם לובנדקרנס בסט ואמאובי כולם נשארים?

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

העסקה של מאבו לפי השמועות היא 60 אלף לשבוע ל5 שנים, עסקה פשוט מסוכנת לשחקן עם רקורד פציעות שכזה. אני לא יודע כמה אנחנו הצענו אבל אני לא הייתי נותן לו יותר מ3 שנים.

9. StevieG Member

עזוב 3 שנים. שחקן עם רקורד כזה בעייתי של פציעות ושנכשל במדיקל, הייתי נותן לו חוזה של pay as you play, בטח לא חזוה ל5 שנים.

10. Magpie22 Member

60 אלף לא תואם את מדיניות השכר של אשלי.
    אין מצב שהוא ישלם סכום כזה.
    בכל מקרה רכישה מיותרת שלנו. עוד קיצור דרך וסיכון עצום.
    מיום ליום אני עוד יותר מופתע לרעה.
    זה שליברפול רצתה גם את סילבאן לא מוכיח שהוא שחקן גדול.
    לא הייתי נותן לו 5 שנים.

11. fenerbahce Member

אתם פולטים שטויות ברצף חברים, בניוקאסל מתבצעת מהפכה של ממש מבחינת הרכש ועוד הבעלים [גם אני אוהב לשנוא אותו] עושה את זה בגאונות ומביא לקבוצה שחקנים ברמות שלא נראו כבר הרבה זמן שם וזה לא דבר של מה בכך, מרבה להפצע או לא זה לא הופך את העסקאות האלה לקטנות... הפוטנציאל הוא ענק ולהביא שחקנים כמו מרוו,קאבאי,ובה זה דבר שיכול להוביל את ניוקאסל בקלות למקומות 7-8 רק עם חיזוקים נחוצים ולגבי רוחב הספסל? לניוקאסל יש נוער לא רע בכלל במקרה החירום.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועות חזקות מאוד שאתם מחתימים את החלוץ הטורקי של פסז', בטח יעלה 6-7 מ' פאונד.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להסכים עם הבחור פה. אתם מתלוננים על זה שמשחררים לכם את קווין נולאן, שהוא נשמה והכל אבל אפור מארץ האפורים, ובמקום זה מביאים לכם כוכבים מהליגה הצרפתית ואת דמבה בה, שכבר הוכיח בעונה שעברה שהוא חלוץ פרמיירליג לגיטימי ביותר? אם דמבה בה היה עולה 10 מיליון פאונד במקום העברה חופשית עדיין הייתם מתלוננים?

זה שיש לכם הרבה כסף בבנק עכשיו לא אומר שצריך לוותר על מציאות אמיתיות שקיימות בשוק. הפונטציאל של הרכישות האלה הוא אכן ענק, וזה מריח כאילו בונים אצלכם קבוצה שצריכה להתברג בחלק העליון של הטבלה.

אני מאמין שעוד מספר שחקנים יגיעו אליכם הקיץ, וגם ישולם לא מעט כסף על השחקנים האלה...

14. ToonTastic Member

גם אני לא מבין את התלונות.החתמנו עד כה שלושה שחקנים עם פוטנציאל גבוה מאוד.זה ששניים מהם הגיעו בחינם לא אומר כלום.
    חוץ מזה אנחנו עדיין בפאקינג יוני.זה שנכנס לנו לבנק 35 מיליון ליש"ט לא אומר שאנחנו צרכים לבזבז את הסכום הזה.אפשר לבצע רכישות טובות גם ב3.5 מיליון ליש"ט כמו טיוטה שהגיע בשנה שעברה מטוונטה.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם עושים החתמות נכונות. בה הוכיח את עצמו באנגליה, הוא חלוץ טוב מאוד, גם ארדינג כזה לפי מה שהבנתי. זה שדרוג גדול לחוד שלכם, כרגע חוץ מאמאובי (וגם זה רק בגלל סנטימנטים ולא תרומה מקצועית) כל החלוצים שלכם צריכים ללכת, ריינג'ר בהשאלה.

מארבו הוא בסה"כ שחקן מוכשר וקיצוני טוב. השאלות לגביו הן על הכשירות. אני לא חושב שהוא נכשל אצלנו מדיקל, זה גם מה שהוא אמר, אבל זה לא רלוונטי, אני חושב שלא היינו מוכנים לתת לשחקן עם רקורד פציעות כמו שלו חוזה של 60 אלף פאונד לשבוע ל5 שנים. ובצדק, עשינו את הטעות הזאת יותר מדי פעמים, אבל בניוקאסל יכולים לקחת את הסיכון.

מתמקדים בצרפת אבל יש שם הרבה כשרון במחירים טובים. הרבה ערך לכסף ושחקנים מצוינים שלא מחפשים קבוצות בליגת האלופות אלא ישמחו לעבור למועדון פרמיירליג גדול כמו ניוקאסל. הלוואי שאנחנו היינו לוקחים קו כזה במקום לזרוק כמויות מגוחכות של כסף על כל מני בינוניים מאנגליה. לא מבין את התלונות.
    מסתמן שרוצים לבנות סגל שיוכל גם לסיים בחלק העליון של הטבלה, נראה בסוף הקיץ.