ניוקאסל 05/06 -הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י NewcastleFan, ‏8/6/05.

1. Arsenal fan Member

2. city Member

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/06
  3. KirkH Member

לא מסכים איתך.

אני גדול המקטרגים של הליצן, אבל דבר אחד אי אפשר לקחת לו, הוא משקם קבוצות לא רע בכלל.
    הוא עשה את זה בצ'לסי והוא עשה את זה לפני כן בולנסיה. היכולת הטקטית שלו שואפת לאפס (מהצד של המינוס) והוא מנהל משחק גרוע, מה שלא מאפשר לו לקחת את הקבוצות שלו לרמה הבאה - אבל כמנג'ר שבא ואמור להוציא קבוצה לדרך חדשה, הוא אמור להיות בחירה לא רעה בכלל.

ניוקאסל נמצאת במצב מאוד קשה. מצד אחד מצפים ממנה להתחרות בצמרת ומצד שני היא רחוקה 6-7 שחקני הרכב לגיטימיים מהמשימה הזו. לשלב 6 שחקנים חדשים בקבוצה בקיץ אחד זו משימה מאוד קשה, אולי גם בלתי אפשרית.

אני הייתי מעדיף את ראניירי על היצפלד ולו מהטעם הפשוט שעם הליצן בניגוד לגרמני - הציפיות לא יהיו לתוצאות מיידיות. יתנו לו את העונת מעבר שמנג'רים בקליבר של היצפלד אף פעם לא מקבלים.

4. brawon Member

ניוקאסל מה יהיה, תהיו רצינים. תביאו מאמן רציני, לא מאמן כושל כמו ראניירי. עם כל הכבוד לו הוא לא מאמן ברמה כזאת גבוה, ראניירי. יש מאמנים שלטעמי יותר טובים ממנו.
    ניוקאסל צריכה להוית במקום גבוה הרבה הרבה יותר גבוה, ובישביל זה צריך מאמן מצוין. לדעתי איפלו שיבאו את היצפלד.

5. מכבי מגדל העמק Member

כישלון ספרדי.
    עלה 10 מיליון פאונד, ולא מספק את הסחורה. למרות שעבר פציעה קשה. ציפו ממנו להרבה יותר, אבל 0 שערי ליגה בניוקאסל, עוד פגיעה כושלת של סונס.

6. NewcastleFan Member

I am not a Scotland Yard agent,but from what i read in that BBC article,Ranieri is intrested in the Newcastle Job.who mentioned that Newcastle are intersted in his services?!
    I want that my avrege BA score will be 99.9........i want.

7. city Member

קירק, ראניירי שיקם את ולנסיה? הוא לקח את אלופת ספרד ומחזיקת גביע אופ"א והרס אותה עם רכישה של כל מיני איטלקים שרק הכבידו על התקציב, ויותר גרוע, פטריק קלייברט..
    עכשיו הבנתי שאתה בטח דיברת על הפעם הראשונה שהוא היה שם, אבל אני מסתכל על השנים האחרונות ואני רואה רק כשלונות. הכדורגל מתקדם, ומאמנים שהצליחו בעבר לא כל כך בטוח שיצליחו בעתיד, במיוחד כשהם לא הביאו קבלות כבר כמה שנים טובות.

8. George Best Member

אשחר צודק, ראניירי די הרס את ולנסיה אם כבר.
    ומכבי מגדל העמק, אלברט לוקה שחקן נהדר.הפציעה שלו גרמה לו להעידר יותר ממחצית המשחקים השנה(אפילו יותר..).שנה הבאה, אם הוא יתחיל את העונה ולא יפצע, אתה תראה כמה כישרון ויכולת יש לבחור, פשוט שחקן פנטסטי.ממתי שופטים שחקן לפי עונה אחת שעוד לא הסתיימה, ועל אחת כמה וכמה שהוא היה פצוע כל כך הרבה זמן ושאתה חוזר מפציעה, אתה לא מפגין את היכולת האמיתית בתקופה שאחרי ההחלמה.

9. KirkH Member

הקדנציה הראשונה שלו בולנסיה הייתה אדירה, איך אפשר להגיד על מישהו שלקח קבוצה ממרכז הטבלה לצ'מפיונס ליג שהוא הרס משהו?!?

10. George Best Member

אה, אני התכוונתי לאשתקד.
    לגבי הקדנציה הקודמת שלו אצל האורנג'דה, הוא באמת עשה שם עבודה נפלאה.
    מאמן לא רע, בהחלט יכול להיות פיתרון עבור המגפייז.
    בוא ניתן עוד כמה משחקים לרודר, 6 נקודות מ2 משחקים.בערך מה שעשה סונס ב 20.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/06
  11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם קירק, למרות שבזמנו סיום העונה האחרונה של ראניירי בצ'לסי גרם לי לסלוד ממנו מאוד והעדפתי עליו את סאנטיני. קשה לי לדמיין איך היינו נראים עם ראניירי ולא סאנטיני או יול, מה שכן ראניירי שחקן שהשחקנים יודעים להעריך ולאהוב בגלל האישיות הפנטסטית שלו.
    המכות של דאייר ובוייר שנה שעברה הוכיחו שמשהו בתוך המערכת של ניוקאסל מחרחר ורוצה לפרוץ החוצה. סונס לא ממש מאמן שהשחקנים יכולים לדבר איתו או לצחוק איתו, וזה דווקא מקום שראניירי יכול למלא יפה.

מה שכן כמעט ברור לדעתי, הוא שניוקאסל לא יכולה לבנות על השלד הקיים הצלחה. המגפייז חייבים להתחיל דרך חדשה ולהתחיל מהיסוד, ואם הייתי נדרש לבנות קבוצה חדשה מהשלד של ניוקאסל, הייתי עושה את הבנייה סביב גיבן, בומסונג, נ'זגוביה ואוון.

12. eldadl Member

קודם כל יש לכם טעות ניוקאסל לא הודיעה שהיא מעוניינת בשירותיו של ראניירי , אלא הוא עצמו אמר שיהיה מעוניין במשרת האימון של ניוקאסל.
    בתור אוהד ניוקאסל , גם אני לא הייתי רוצה את ראניירי , הייתי מעדיף לראות על הקווים את הידינק , מרטין אוניל , פול לה גואן או אולי אפילו קווין קיגאן .
    לגבי לוקה נכון שהספרדי איכזב עד כה , אבל צריך לזכור שהרבה הזדמנויות הוא לא קיבל ורוב הזמן היה פצוע.
    לא הייתי ממהר למכור אותו לריאל.
    בנתיים הקבוצה חזרה למסלול לאחר פיטוריו של סונס , 2 נצחונות מ-2 משחקים אחרונים.
    מקווה שנמשיך כך
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל ברוך הבא.

קווין קיגאן? זה מה שחסר לניוקאסל? בזבזן סדרתי שלא מצליח להביא תארים?

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנייה סביב בומסונג גיא? אחת הבעיות המרכזיות של ניוקאסל היא שהבלם הצרפתי היקר הזה לא מוצא את הידיים והרגליים בקצב של הפרמיירשיפ, למרות שיש לו את כל הנתונים להצלחה. אם כבר בלמים הייתי בונה על סטיבן טיילור שתמיד החזקתי ממנו בעל פוטנציאל (אם כי גם כן לא ממש ממומש), כשבשאר עמדות ההגנה אני עושה ניקוי אורוות רציני של כל מיני בביארואים וסטיבן קארים ומפנה מקום לשחקנים מוכשרים יותר, צעירים יותר ורעבים יותר. אני חושב שההגנה היא עקב האכילס של המגפייז, בעוד שבשאר העמדות החומר האנושי שלהם מוצלח למדי, כשנדמה לי ששדרוג של ההגנה ירים גם את המשחק של שאר החוליות.

15. Jose Mourinho Member

אם לבומסונג היה עם מי לשחק בהגנה, הוא היה מראה מה הוא יודע, והיה מציג את היכולת מאוקזר, ריינג'רס ונבחרת צרפת שהביאה אותו לפרמיירליג. לגבי באביארו, הוא דווקא מציג יכול סבירה העונה. הוא לא הבעיה בהגנה של ניוקאסל, בואו נגיד ככה.

אלה השינויים שניוקאסל צריכה לעבור לדעתי בסגל:

השוערים הם בסדר גמור, גיבן שוער אדיר, והארפר מחליף סביר. לניוקאסל יש גם עוד 3 שוערים צעירים מוכשרים, טים קרול, טוני קאייג ובן סמית'. אין צורך בשינוי בעמדה הזאת.

בהגנה, ניוקאסל צריכה להיפטר משני שחקנים בדחיפות: סטיבן קאר וטיטוס בראמבל. שני שחקני הגנה פשוט זוועתיים. אליוט עוד יכול להיות סביר כשחקן מחליף, לא מבין למה כולם יורדים עליו, שחקן בסדר. בומסונג שחקן נהדר, באביארו סביר, טיילור וראמאג' בעלי פוטנציאל גדול ומור יכול להיות גם כן סקוואד פלייר לא רע. ניוקאסל תצטרך להתחזק לפחות בשני שחקני הגנה חדשים, בלם ומגן ימני לדעתי.

בקישור ניוקאסל צריכה לשחרר את אמדי פאיי ולי קלארק. שני שחקנים שפשוט מחלישים את ניוקאסל מאוד, כשהם משחקים.
    בסיס הקישור של המגפייז הוא אחד הטובים באנגליה, ללא ספק. סולאנו/דאייר-פארקר-אמרה-אנזוגביה, כשיש בספסל את בוייר ומרטין בריטן המוכשר מהנוער. הייתי מחזיר את מילנר מוילה, ומחתים קשר אחורי אחד. לגבי לוקה, אני חושב שהוא צריך לשחק כחלוץ בניוקאסל.

בהתקפה אני חושב לא צריך לעשות שינויים. אואן הוא אחד החלוצים הטובים בעולם, וכאשר שירר יפרוש יהיה אפשר לצוות לאואן את לוקה לצידו בחוד ההתקפה. צ'ופרה ואמאובי הם גיבוי סביר מהספסל.

זהו אני חושב, עם מאמן בעל שם עולמי(היצפלד, אריקסון, הידינק) שיעשה את ה 5-6 שינויים המתבקשים, ניוקאסל תוכל לחזור למקום הראוי לה, בצמרת הפרמיירליג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/06