ניוקאסל 06\07 הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י דניאל א., ‏7/7/06.

1. XabiAlonso Member

Welcom Back Owen!!

:aaa021: :aaa021:

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

2. XabiAlonso Member

3. Scholes Member

אני לא יודע למה השם של הבן אדם צץ בכל מיני מקומות. אז היה לו קצת הצלחה בלאציו.

4. George Best Member

ואני לא חושב שמגיע לרואדר פיטורים.
    נכון, הוא לא מאמן גדול, אבל ניוקאסל שלו לא רעה בכלל.צריך להתחשב במכת הפציעות הלא אנושית שנחתה על הקבוצה.

5. Pipe Member

מילא להחליף את רואדר, אבל באריקסון? אפילו שפרד לא כזה טיפש, בגלל זה כנראה הוא אמר שזה "שטויות במיץ" כשהוא נשאל לגבי זה בסקיי.

וקצת מוזר שבכל עונה בשנתיים האחרונות לניוקאסל יש מכת פציעות בגודל החזה של אורית פוקס. בתקופה הזאת היו אולי 5 משחקים בהם הקבוצה שיחקה בהרכב הכי חזק שלה, לא פלא שהיא מדשדשת במרכז הטבלה. אם נבחן את הסגל שלה, פרט להגנה הפתטית שבאמת זקוקה לשינוי מקצה לקצה, יש לה סגל שיכול בקלות להתמודד אם זה של בולטון, אברטון,פומפי ובלקבורן על המקומות לגביע אופ"א.

6. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל באופן קבוע נרשמת לאינטרטוטו בשביל להיכנס לגביע אופא, מה שאומר עונה שנפתחת הרבה יותר מוקדם עם הרבה יותר משחקים, הרבה יותר לחץ על שחקנים והרבה יותר פציעות.
    כמובן שגם זה לא יכול להסביר את חוסר המזל הפשוט לא הגיוני שפוקד את ניוקאסל מבחינת פציעות. כשמסתכלים על הסגל של ניוקאסל במלואו לא מבינים בכלל איך היא לא בחמשת המקומות הראשונים.
    נו טוב, תמיד יש את העונה הבאה...

7. שגיא-חן Member

ניוקאסל זו תופעה מדהימה, הם תמיד מביאים שחקני קישור והתקפה מדהימים, שפתאום נכשלים בענק במדי המגפייז. אלברט לוקה למשל - שחקן אדיר, ובניוקאסל הוא שקוע בבינוניות. מה שכן, הם גם מעדיפים להתעלם מהעובדה שצריך גם שחקני הגנה טובים, עד שהיה אחד כזה (בומסונג) - גם הוא עזב.

אני רק מחכה שהמועדון הזה יחזור להתמודד בצמרת, זה רק יוסיף עניין לליגה.

8. Scholes Member

בומסונג לא הצליח בניוקאסל גם והייתה לא עונה נוראה, הוא בלם טוב אבל לא לליגה האנגלית.
    להמון שחקנים זה קורה

9. Jose Mourinho Member

הבעיה היא שמאותה עונה רעה אשתקד בניוקאסל הוא לא הצליח גם ביובנטוס לשחזר את היכולת המצויינת שלו מאוקזר, ריינג'רס ונבחרת צרפת - אפילו שהייתי בטוח שהוא יחזור לעצמו אצל הביאנקונרים. וגם לפי מה שהבנתי גם אוהדי יובה לא ממש מרוצים ממנו, בלשון המעטה. חבל, יש לו פוטנציאל גדול.

10. AW forever Member

לעומת זאת שחקן כמו אובפמי מרטינס חזר שם בענק אחרי שנקטל באינטר. הליגה האנגלית זו לא כל ליגה בעולם- כל השחקנים שמגיעים אליה מספרים כמה שזה קשה להשתלב בה, כמה הכל קורה כ"כ מהר וכ"כ חזק. מי שאין לו את היכולות המתאימות ייפול.

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בומסונג בעונתו הראשונה היה מעולה, אולם בעונה שעברה הוא היה פשוט אפס והיה אחראי ישיר להמון הפסדים.
    לעומתו יש את קרייג מור שהיה פצוע המון זמן, האמת שאני לא יודע איך הוא משחק אז אני לא יכול לשפוט אבל הוא אמור להיות שחקן לא רע בכלל.
    גם טיילור שעלה מהנוער לא רע בכלל.

12. eldadl Member

עידכון על הקבוצה שלנו!!!

סם אלרדייס צפוי לסגור בקבוצה עד סוף החודש.
    לפי דיווחים ב-14 במאי שפרד יודיע על ההחתמה שלו!
    סוף סוף אולי משהו חיובי מהקבוצה.
    בניוקאסל רוצים להגיע חזרה לליגת האלופות בעונה הבאה ויצטרכו לבנות קבוצה טובה מאוד בקיץ , אלרדייס יכול להצליח יפה .
    כבר לפני שנה בניוקאסל רצו אותו אבל זה לא הסתדר , מקווה שהפעם זה יצליח

יש בסיס לא רע לעונה הבאה - אואן (חוזר מפציעה) , פארקר, דאייר , אנז'גוביה , אמאובי , מרטינס , מילנר (משתפר) , טיילור (בלם צעיר ומוכשר ממחלקת הנוער) וכמובן שיי גיבן הגדול בשער
    נצטרך להביא 5 שחקנים לפחות .

13. Wave Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    מאיפה המידע שאלרדייס צפוי לסגור בניוקאסל ?

14. eldadl Member

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=38038

לא אתר רשמי , אבל זו הידיעה!

נחכה לראות מה יהיה עוד חודש בערך .

גם סול קמפבל חזק בכותרות אצלנו.

סם אלרדייס כנראה בניוקאסל למרות שגם מנצ' סיטי מביעה עניין

15. KirkH Member

אני סופר שלושה מקומות פנויים בהרכב לשחקני הגנה וזהו... אין יותר מקום.

אלרדייס לא האיש שיצעיד את ניוקאסל קדימה, מנג'רים לא משנים סיגנון כל כך מהר וזה של ביג סאם לא מתאים לקאדר של ניוקאסל. אני גם חושב שזו החלטה נוראה להחליף עכשיו את לוייד בראון. עם כל הביקורות וההשמצות, הוא סיים את העונה המסוייטת הזו טוב בהרבה ממה שהיה יכול להיות.