ניוקאסל 06\07 הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י דניאל א., ‏7/7/06.

1. KirkH Member

אני מתכוון לקבוצות מחוץ לרביעייה הראשונה. קבוצות שאופ"א וקמפיין גביע טוב מתיישבים עליהן כמו כפפה.

היסטוריה זה נחמד, אבל זה לא אמר הרבה לגבי ההווה. בולטון עשו בחמש-שש שנים האחרונות עבודה מאוד יפה ושידרגו את עצמם ממועדון שהשאיפה שלו הייתה להבטיח הישארות בליגה למועדון שמתאכזב להישאר מחוץ לשישייה הראשונה.

אי אפשר לדעת מה יקרה בעונות הקרובות, וגם לא מה תהיה ההשפעה של המינויים החדשים על שתי הקבוצות האלה (סמי לי בריבוק ומי שזה לא יהיה בסיינט ג'יימס'ס) - ככה שנכון להיום אין הבדל משמעותי בין שתי הקבוצות. קווין נולאן הוא הקפטן של הקבוצה שלו וחתם על חוזה חדש מה שאומר שהסיטואציה בה הוא נמצא היא לא כזו שתדחוף אותו לחפש העברה.

שחקנים רוצים להתקדם, לטעמי, מעבר מעמדה של כוכב על בקבוצה שאמורה לשחק בעונה הבאה באופ"א זה לא בדיוק שידרוג בהשוואה לקבוצה שמחפשת זהות בפעם השמינית בשלוש השנים האחרונות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/07
  2. Arsenal fan Member

מסכים איתך קירק, פרט לעניין עם המאמנים.

אצל ניוקאסל, באמת לא צריכה להיות השפעה, מי שזה לא יהיה\אריקסון, כרגיל מאמן חדש מאז פרישתו של סר בובי הגדול. אבל אצל בולטון, יכולה להיות התמוטטות של כול הפרמידה. אלרדייס נמצא שמה 8 שנים, וכול ההצלחות של בולטון חתומות על שמו.
    תקציב אפסי, אבל בכול זאת מצליח להביא שחקנים טובים בכלום כסף במשך השנים(פרט למקרה הנדיר של אנלקה), מוציא מהקבוצה שלו הרבה יותר ממה שהיא שווה. או בקיצור- בולטון=אלרדייס.

בלעדיו, אין לדעת. אני לא יתפלא אם נראה אותם בעונה הבאה בחלק התחתון(הרבה תלוי במה שיקרה עם הסגל).

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/07
  3. BeitaReaLiverpool Member

אני לא מאמין.
    מייקן אואן שוב נפצע היום.
    כל כך חבל עליו, שחקן כל כך מוכשר.

וד"א , ניוקאסל סיימה 1-1 עם ווטפורד משער של דייר.

4. XabiAlonso Member

ניוקאסל מינתה היום את סם אלרדייס, מאמן בולטון לשעבר כמאמנה החדש לקראת עונת 07/08.
    נקווה שהוא לא יביא אף שחקן מבולטון, ויצעיד את המגפייז למקום הראוי להם בצמרת הליגה .
    http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...=football_home&

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/5/07
  5. Nayim Member

לא הבנתי למה לקוות שלא יביא אף שחקן מבולטון? יש שם כמה שחקנים טובים.

בכל מקרה אוהדי ניוקאסל צרכים להיות מאוד שמחים היום ואופטימים.לא רק שהם מינו מאמן ראוי אלא הוא הולך לעשות טיפול שורש יסודי במועדון.לא רק מבחינת שחקנים אלא גם בצוות המקצועי.הוא הולך להביא את רוב הצוות שלו מבולטון לניוקאסל(מדובר בכמה עשרות אנשי מקצוע) ואחרי זה רק הוא יגש לבצע שינויי בסגל.

6. קינג לדלי Member

שנים שחיכינו שאלרדייס יעזוב את בולטון כדי לראות אם גם בקבוצה אחרת הוא ישחק באותה הטקטיקה.
    האם נראה את קירון דאייר מנגב את הכדור ומוציא חיצים של 20 מטר ? האם נראה שערים שמגיעים אחרי 4 נגיחות ברחבה ?
    אסור לשכוח ששחקן טכני כמו ג'יי ג'יי אוקוצ'ה היה עסוק רוב המשחק באאוטים ארוכים.

נראה איך הוא יתפקד במועדון שתמיד אהב שחקנים טכניים.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל מינתה מאמן עם ביצים ענקיות, הרבה יותר מרובסון הקשיש או סונס העצבני, מאמן עם הרבה חוצפה ובעיקר חשיבה מצויינת כשזה נוגע לבנייה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לי הרגשה שיחד עם אלרדייס סוף סוף נראה את ניוקאסל מפסיקה לעשות כלום ושום דבר בכל עונה.

אלרדייס מאמן טוב, עם זה בערך אף אחד לא מתווכח, אבל כמו שצויין כאן הוא הוכיח את עצמו בבולטון ומעניין מאווווד לראות אותו בקבוצה אחרת. ברור שניוקאסל עשתה כאן עיסקה טובה, אלרדייס לקח על ג'וב רציני, קבוצה שביסודה נתפסת כקבוצת צמרת אבל השנים האחרונות היו מאכזבות, אם הייתי אוהד ניוקאסל, לא הייתי יכול לחכות כבר לעונה הבאה....

מעניין יהיה לראות איזה סוג של קבוצה אלרדייס יבנה שם ואיזה שחקנים יגיעו לשם בקיץ (או ילכו)

9. Wave Member

10. ToonTastic Member

As you know Martins went AOWL

so try and find him....
    http://img526.imageshack.us/img526/2609/waldopv0.Xxx

11. ToonTastic Member

SSN breaking news,, Newcastle have released
    Gooch
    Bramble
    Moore
    Pavel Sernick
    Oliver Bernard

Big Sam works quite quickly...............Hope Bramble will land at the Spuds

12. KirkH Member

אשכרה נקווה לראות את בראמבל הורס לאיזו קבוצה כמו הספרס.

יתר השיחרורים די טרוויאליים. גוץ' היה רק מושאל ולא ממש עשה רושם, סרניצ'ק וברנארד סתם ישבו על הפיירול ומור היה עוד טעות בשורה אין סופית של שחקני הגנה לא מספיק טובים.

העבודה האמיתית עוד לפני האיש והמסטיק.

13. ToonTastic Member

:aaarofl:

SSN are saying:

"Bramble destenation could be Spurs,Portsmouth or Birmingham"

14. KirkH Member

בהחלט חברה טובה.

15. ניוקאסל בנשמה Member

צעד ראשון מעולה של אלרדייס. זריקה של 5 שחקנים.צריך לזרוק עוד ולבנות את שאר הסגל.
    אני לא יודע עד כמה הוא מתאים לנו בתור אוהד של ניוקאסל אך זה יכול להיות הימור מוצלח.
    מקווה שהוא יעמוד בשיטה לפי המסורת שלנו ולא ישחק משחק מגעיל כמו בבולטון.