נסיעה למשחקים באנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י skyday20, ‏20/3/11.

1. Hammer Member

שלום יקיר?יי, שנים ארוכות לא הייתי כאן.

באופן ספונטני (מאוד), מצאתי את עצמי עם כרטיס ללונדון ביום רביעי, כאשר אנחנו מארחים את מילוול באפטון פארק בשבת הבאה.

עכשיו אני חייב להשיג כרטיס - והנחתי שאולי כאן תמצא התשובה לשאלה - איך לעזאזל עושים את זה?

תודה רבה,
    אביתר

***למנהל שהעביר את ההודעה למקום המיועד לה - סליחה רבה, בזמני לא היה דיון כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ***

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/12
  2. The_Arsenal Member

שלום חבר'ה.
    מישהו היה פעם במוליניו? מה המרחק בין תחנת הרכבת של וולברהמפטון למוליניו וכמה זמן לוקח להגיע?
    אני שואל מכיוון שאני אהיה באנגליה בתאריכים של וולבס-ארסנל, והמשחק הוא אמצע שבוע ואני רוצה לחזור באותו יום אז זה גבולי עם השעות.

תודה מראש לעוזרים!

אה, וכמעט שכחתי. קצת יותר חשוב - זה יוצא גם בתאריכים של ארסנל-סיטי ועוד אין לי כרטיס! מישהו יכול לעזור לי להשיג! אין מצב שאני אהיה שם ולא אלך למשחק. תודה רבה לכל מי שחשוב לו למנווע ממני לבזבז מאות פאונדים על חברות ישראליות!

עריכה: וולבס ירד מעל הפרק...

אני אשאל שאלה אחרת - מישהו היה פה פעם ב-Alton Towers? ראיתי עליו בטלוויזיה וזה נראה לי פארק מדהים. שנה שעברה הייתי בThorpe Park שליד לונדון והוא היה סבבה, אז אני מניח שאולטון טאוורס אמור להיות מדהים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/12
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לירן..

אם כבר יש איזה אתר טוב שקניתם ממנו כרטיסים למשחקים בחו"ל? (בפעמיים היחידות שקניתי זה היה דרך אתר הקבוצה)

6. WellNeverDie Member

אשמח לקצת עזרה: אני לפני הגיוס ועבדתי כמו חמור עד עכשיו (ואמשיך לעבוד עד אחרי החג) כדי לטוס לאנגליה, למשחק של מנצ'סטר יונייטד. הבעיה שלי היא במציאת פרטנר שהוא גם חבר - בכל זאת העלויות גבוהות, ובסופו של דבר מצאתי, את בן דוד שלי, אוהד צ'לסי.
    הסכמנו ללכת לטיול שכולל משחק של צ'לסי ומשחק של מנצ'סטר וביקור בשני האצטדיונים האלו, וכל זה צריך לקרות באוקטובר, ובנוסף להכל ההפרש בימים בין המשחקים לא צריך להיות משוגע - הטיול אמור להיות 5-6 ימים עמוסים ולא יותר - כסף...

אלו המון תנאים ולמשל ללכת למשחק בין הקבוצות לא נוכל ללכת כי אין משחק באולד טראפורד בהפרש של כמה ימים. מה שכן הצלחנו להגיע להסכמה מסויימת על המשחקים הבאים:
    20.10 - טוטנהאם-צ'לסי (יום שבת)
    23.10 - יונייטד-בראגה (יום שלישי)
    כאשר נעשה ביום שישי/שבת/ראשון ביקור בסטמפורד ברידג' ובשני ביקור באולד טראפורד. הכוונה בביקור היא סיור, מוזיאון וכל מה שמסביב כי ביום המשחק האופציה הזו לא קיימת.

עכשיו הכל טוב ויפה לפני שהתחלתי לברר טיסות, מלונות וכמובן השגת כרטיסים והייתי שמח אם הייתם עוזרים לי. בנוגע למנצ'סטר אני יודע איך הדברים עובדים, ONE UNITED והכל, אבל אני לא אעשה ממברשיפ גם לבן דוד שלי ככה שהייתי מעדיף אולי ללכת על חבילה דרך חברה מסויימת, יקר יותר אבל יחסוך המון כאב ראש.

יש המלצות על חברה מסויימת? או קצת עזרה אם אני ארצה לעשות הכל לבד (כרטיסים למשחקים! זאת הבעיה העיקרית)?

בבקשה, תעזרו לי קצת, אם זה לא יהיה הקיץ אז זה יהיה אחרי השחרור וכנראה שלא אזכה לראות את גיגס וסקולס מתמסרים באולד טראפורד

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מכיר חברות, כי אף פעם לא הזמנתי כרטיסים מאחת. אבל בנוגע ליונייטד, אם יש לך וואן יונייטד, לדעתי הכי פשוט למצוא עוד מישהו שיש לו (זה גם יכול להיות אני) ולהזמין כרטיסים דרך שני חברי המועדון הללו. גם יהיה יותר זול, גם אין פה בעיות של אמינות של חברות או משהו כזה. מאוד פשוט. כרטיס לבראגה קל מאוד להשגה (יש גם סיכוי שזה יגיע בכלל למכירה כללית...) ואין שום סיבה שלא תהיה במשחק הזה.

8. WellNeverDie Member

כרגע אין לי ONE UNITED. מה שכן אם אשיג באמת 2 מנויים כאלו גם אוכל להשיג כרטיסים וגם לחסוך במוזיאון סיור חנות וכו'. הבעיה שלי כרגע היא המשחק של צ'לסי (שהתכנון הוא להיות בוויט הארט ליין, אז זה בכלל טוטנהאם) - אוהדי טוטנהאם או צ'לסי, אשמח לקצת עזרה. אם זה פשוט אני אזמין טיסות ומלון בצורה עצמאית ואחסוך המון כסף!

9. פול סקולס Member

בלי קשרים רציניים יהיה לך מאוד קשה להשיג שני כרטיסים למשחק של צ'לסי בווייט הארט ליין. כרטיסי חוץ של הגדולות- ובפרט למשחקים גדולים- הם דבר בעייתי.

תפנה ל golding בפרטי, אולי הוא יכול לעזור.
    תחשוב גם על אופצייה של 'להתפשר' ולהיות במשחק הזה ביציע של טוטנהאם.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, טוטנהאם זה הבעייתי יותר, משחק גדול והכל. או קשרים או באמת לשלם יותר...

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליציע חוץ צריך להיות בעל מנוי או לקנות ממישהו מנוי או חברת ספסרות (איוונטס 365), אני קניתי לוויט הארט ליין ליציע החוץ שלנו לפני 3 שנים דרכם. לריבוק סטדיום ליציע החוץ שלנו השגתי דרך המלון בו שהיתי, תמיד שווה לבדוק...

12. WellNeverDie Member

אומנם מי שנוסע איתי אוהד צ'לסי, אבל הבהרתי לו את הנקודה שאין סיכוי לשבת ביציע של קבוצת החוץ - זה מקובל מבחינתו. גם אבא שלי היה בזמנו במשחק חוץ של צ'לסי ביציע של ווסטהאם (נגמר 4-0 לצ'לסי) וזה לא מוריד מהחוויה, בטח כאשר אתה לא אוהד "שרוף" יותר מידי וטס בשביל החוויה.
    להשיג כרטיס לוויט הארט ליין יעלה מן הסתם יותר מאשר לאולד טראפורד מול בראגה ולקחתי את זה בחשבון. אם מבחינת בן דוד שלי, אוהד צ'לסי, לא מפריע היציע, גם לי לא אמור להפריע - סך הכל זה אמור להיות החימום לקראת המשחק בצ'מפיונס והסיור באולד טראפורד יומיים-שלושה אחרי הדרבי.

13. sandro Member

קח בחשבון שגם להשיג כרטיס ליציעים הבייתים במשחק הזה יהיה בעייתי וגם יעלה לך לא מעט כסף. בכל זאת דרבי(ועוד במגרש קטן יחסית)...

14. golding מנהלים

שלח לי הודעה פרטית כשאתה יכול, אשתדל לעזור לך.

15. WellNeverDie Member

שלחתי לך הודעה פרטית, תודה לך וגם לכל שאר העוזרים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

עכשיו ככה, קראתי כתבה בממון על האתר airbnb.com ויכול להיות שהוא יחסוך לי לא מעט כסף בנוגע למלונות. מישהו השתמש בשירות? האם מחיר של 200-350 שקל לילה נראה סביר? יש שם מבחר עצום של דירות ואני פשוט אחפש בשכונות של האצטדיונים ואחסוך לי את הנסיעות.