אני מתכנן לנסוע עם המשפחה במאי לאנגליה וכל מהות הנסיעה היא אנפילד. בכוונה בחרנו במאי בגלל שאנחנו מארחים את אברטון וזה המשחק שאני הכי חושק לנכוח בו בגלל האווירה, עכשיו לפי מה שאני יודע כדי להשיג כרטיסים במחיר שפוי צריך לעשות ממברשיפ ולקוות שתצליח לקנות כרטיס, השאלה שלי היא האם אפשר עדיין לקנות כרטיסים למשחק הנ"ל למרות שהיא בדרג הראשון של הכרטיסים? ואם לא אז מישוה מכיר משרד נסיעות אמין שבו לא ישחטו אותנו במחיר לכרטיס? ובכלל אם מישהו יכול להמליץ על מלונות לא יקרים במיוחד (לא אכסניות מעופשות אבל גם לא מלונות 5 כוכבים) ודרכי התניידות מומלצים (השכרת רכב או שימוש בתחבורה ציבורית?) זה יהיה מאוד נחמד, אנחנו מתכננים להתמקם בלונדון ולנסוע לליברפול רק מקסימום יום לפני המשחק בשביל סיור באיצטדיון וכאלה. וכמובן אם מישהו יודע את זמני הכניסה והיציאה של סטיבי מהמלווד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
מלונות - מומלץ www.booking.com תבחר ליברפול ותאריכים ותתאים לך את המחירים וקרבה למרכז וכו'. כרטיס לאברטון - קשה מאוד, עם ממברשיפ תוכל להשיג כמעט לכל משחק (אני השגתי לסיטי לארסנל) חוץ ממנ יו ואברטון...אתה לא תגיע אפילו למכירות לדעתי כי בהתחלה מוכרים רק לאנשים שהיו במשחקים בעונה שעברה. אם אתה מתעקש ללכת אז ספסר טוב שאני קניתי דרכו פעם הוא 365 ספורטס איוונטס, תרשום בגוגל. רכבת - לונדון-ליברפול מומלץ לקנות חודש וחצי מראש כי אז המחירים נמוכים משמעותית (הבדל בין 20 ל150 פאונד), קונים דרך www.virgintrains.co.uk
קודם כל תודה על התשובה. כנראה שלא יצא ללכת למשחק מול אברטון כי אנחנו 3 אנשים והכרטיס הכי זול הוא 260 יורו, TOO MUCH. לפי מה שאמרת כל עוד יש לי ממברשיפ אני יכול להשיג כרטיסים לכל משחק בית חוץ מהסקאמס ואברטון, שבועיים לפני אברטון אנחנו מארחים את צ'לסי אתה חושב שאם אני יעשה עכשיו ממברשיפ אני יצליח להשיג כרטיס למשחק במקום נורמלי או שההגרלה נפתחה כבר ומואחר מדי? וכל בעל חברות יכול לקנות רק כרטיס אחד ז"א שאני צריך לעשות 3 פעמים ממברשיפ כדי לקנות 3 כרטיסים וגם הם יכולים להיות לא אחד ליד השני?
אתה יכול לקנות גם זוג עם ממברשיפ ואם יש הרבה מקומות פנויים אז הם יהיו אחד ליד השני. המכירות לחצי השני של העונה עוד לא יצאו לדרך, אני חושב שהן יתחילו בסביבות נובמבר, אם יהיה לך ממברשיפ עד אז ותהיה זמין באינטרנט להתחבר מהרגע הראשון שזה נפתח, יש לך סיכוי לא רע לתפוס כרטיס נגד צ'לסי. אני לא יודע לגבי מקום, אני חושב שנגד סיטי אני ישבתי במקום הכי פחות טוב באיצ' שזה אומר בחלק העליון של היציע התחתון של אנפילד רואד אז כשהכדור ליד הקופ אתה צריך להתכופף טיפה, לי זה לא הזיז אולי לאחרים זה מזיז. נגד צ'לסי סביר שאם תשיג כרטיס זה יהיה במקום כזה כי למשחקים כאלה גדולים המנויים והממברשיפ הותיקים שהלכו כבר להרבה משחקים תופסים את כל הכרטיסים הראשונים. למעשה לגבי הזוג אני לא ממש בטוח, ככה זה היה פעם ויש מצב ששינו את זה ואת הכרטיס השני תוכל לרכוש רק אם זה יגיע לג'נרל סייל. תיכנס לאתר הרשמי לאיפה שקונים כרטיסים ותשלח לשם מייל או שתיכנס לLIVE CHAT ויענו לך.
האם שווה לקנות כרטיסים לסיור+מוזיאון באצטדיונים (ברידג' ואולד טראפורד) מראש, והאם כדאי לקנות כבר עכשיו כרטיסים לרכבת בין לונדון למנצ'סטר. אני רואה באינטרנט מחירים כמו 12-15 ליש"ט לכיוון וזה נראה זול מידי אחרי שחברים סיפרו לי שעלה להם בסביבות ה-40 ליש"ט לכיוון.
לדעתי לסיורים אתה יכול להמזין באינטרנט יום לפני, או ללכת למקום עצמו זה לא משנה. את הרכבת עכשיו, זה לא זול מידי, פשוט המחירים בהזמנה מראש הרבה יותר נמוכים.
לא רק שווה להזמין עכשיו כרטיסים לרכבת, גם כדאי. המחירים משתנים מאוד משעה לשעה וכמה שזה מטורף, אתה באמת יכול לקנות כרטיס לשעות מסוימות ב-12 פאונד, ולשעה-שעתיים אחר כך למצוא רכבות שעולות פי כמה. שלא לדבר על קניית כרטיס ברגע האחרון, מה שתמיד יעלה הון. אז כן, לחפש, למצוא את הרכבות הזולות ביותר ולהזמין כרטיס עכשיו. אפשר לחסוך המון. בנוגע לסיורים, לא יודע מה קורה בסטמפורד ברידג'. באולד טראפורד, בהחלט הייתי מזמין מראש (נדמה לי שהתשלום אינו מראש), just in case. המוזיאון כמובן אינו בעיה, אבל אתה לא רוצה להגיע ולגלות שאין סיור פנוי או משהו.
הבנתי, תודה. פשוט דרך האתר והכרטיס אשראי? ואשמח אם מישהו שהיה בברידג' יוכל להסביר לי מה כדאי בנוגע לשם.
Train tickets. http://www.farefinder.virgintrains.co.uk/B...thview=outbound כרטיס להיום למשל עולה 73 פאונד. בימים הבאים מחירים שונים כמו 32 או 49, גם 12 בשעות מאוחרות. כ40 יום מראש הכל 12.
יש סיורים באנפילד ביום של משחק? אני משתכן בלונדון ואני גם ככה לא מתכנן להשאר שם חוץ מהמשחק ישר לחזור אחרי זה.
עוד שאלה קטנה ואחרונה בגלל סיבות אישיות כנראה שנטוס בדצמבר ולא באפריל כמו שתכננו, מה שמשאיר אותנו עם המשחק בית נגד אסטון וילה הרבה פחות אטרקטיבי ממה שתכננו ללכת אז גם המחירים צריכים להיות בהתאם, יש לנו מכרים באנגליה שביררו והציעו להם ב-140 פאונד לכרטיס, זה מחיר ממש מופקע לא? בקיצור השאלה שלי היא מה הסיכויים שלמשחק סטנדרטי בהחלט כמו זה אני לא יצליח להשיג כרטיסים מהמועדון אם אני יעשה ממברשיפ? וכמה כרטיסים אני יכול לקנות דרך ממברשיפ אחד?
סיכוי גבוה שתשיג אבל אם אתה לחוץ על זה ורוצה להיות רגוע אז תקנה ב140 מה אני אגיד לך. לא רואה סיבה שלא תשיג, אפילו בלי ממברשיפ אם תהיה באתר ברגע הפתיחה. ואגב, למשחק נגד אסטון וילה אמורים להיות כרטיסים לחוג האוהדים הישראלי של ליברפול, אם תקנה ממברשיפ וגם תצטרף לחוג האוהדים (עולה 50 שקל או 60) אז מובטח לך כרטיס. אם אתה רוצה לעשות את זה בצורה הזאת אז תגיד לי בפרטי ואני אשאל את היו"ר אם יובטח לך כרטיס, אני כמעט בטוח שכן. בצורה הזאת גם תוכל להזמין זוג כרטיסים לדעתי. דרך ממברשיפ אני לא יודע אם אפשר זוג או רק יחיד, אני חושב שבתחילת מכירה רק יחיד ואז אם נשארים אז אפשר להוסיף.
באתר הזה, יש כרטיסים טובים למשחק מול ווילה באנפילד. http://www.livefootballtickets.com/english...pool-11787.html
סוף סוף הצלחתי להשיג כרטיסים למשחק, עכשיו חסר רק רכבות ואשמח אם מישהו שביקר באנפילד יוכל לעזור לי. אני רוצה להזמין כרטיסים לרכבות דרך האתר ש-Liverpool-Forever נתן לי (www.virgintrains.co.uk) ואני לא יודע לאיזה תחנות להזמין, אני ישתכן במלון הילטון ב-Edgware Road, London ואני צריך לדעת איזה תחנת רכבת הכי קרובה למלון הזה ואיזה תחנת רכבת הכי קרובה לאנפילד, במילים אחרות איזה תחנות רכבת לבחור? תודה רבה לעוזרים.