רכבת תזמין מלונדון euston לליברפול lime street, אלה התחנות המרכזיות. כדי להגיע למלון שלך בלונדון (הוא ממש קרוב למלון בו אני שהיתי לפני חודשיים), פשוט תפתח את האתר של האנדרגראונד ותבדוק מeuston לedgware ואתה תראה את המסלול שאתה צריך לקחת. אנפילד זה תלוי איפה המלון שלך בליברפול, אפשר ללכת, אפשר מונית, אפשר אוטובוס (אם זה ממרכז העיר אז מספרים 17 ו28). מlime street אני הלכתי למגרש, זה יוצא 40 דקות בערך ואחרי 10 דקות אתה כבר תראה מלא אוהדים הולכים יחד איתך, במיוחד אם זה משחק גדול. אם אתה לא רוצה ללכת, באותה תחנה רכבת יש מלא מוניות שמחכות שם או שכמו שאמרתי תחצה ת'כביש וקח אוטובוס.
אין לי מלון בליברפול אני נוסע ביום המשחק לליברפול וחוזר ללונדון, בהתחשב בעובדה הזו יש תחנות אחרות בליברפול יותר קרובות לאנפילד? ועוד משהו, אני נוסע עם אבא שלי ואחיין שלי יוצא באתר 130 פאונד ל-2 כיוונים ל-2 מבוגרים וילד, זה המחיר המקובל נכון?
כן, 3 כרטיסים הלוך חזור ב130 זה מחיר טוב. תחנת רכבת קרובה יותר למגרש יש ונדמה לי שקוראים לה SANDHILLS או משהו שדומה לזה אבל אתה תוכל להגיע עליה רק מנסיעה פנימית ברכבת של ליברפול ולא מלונדון. אני לא יודע מאיזה תחנה לוקחים אותה, אולי בLIME STREET ואולי מתחנה אחרת, תצטרך לבדוק את זה. אני מציע לקחת מונית וזהו, 3 אנשים ייקח לכם איזה 7 פאונד זה לא סיפור. אני ממליץ ללכת אגב, זה חלק מהחווייה, הדרך היא רק ישר כל הזמן אתה יכול להסתכל במפה וכולם הולכים ביחד אז זה נחמד.
עכשיו ראיתי שמישהו טוען כאן שהוא קנה מ-OnlineTicketExpress כרטיס למשחק של מילאן מול בארסה בסן סירו ושאמרו לו שהכרטיסים יחכו לו באיצטדיון ביום המשחק ושהוא הגיע הם אמרו לו שאין להם כרטיס בשבילו. היום אחה"צ הזמנתי משם 3 כרטיסים למשחק של ליברפול מול אסטון וילה ב-15 לדצמבר ואני ממש בלחץ שיקרה אותו דבר, חשוב לציין אבל שלי אמרו שהכרטיס יגיע שבוע לפני יום המשחק בדואר לבית של מכר של המשפחה בלונדון ולא שיחכה לי באיצטדיון כמו שאמרו לבחור ההוא, וגם וידאתי את זה בטלפון איתם. כדאי לבטל? הם יחזירו לי כסף בכלל או שזה סוג של עוקץ? מישהו פה קנה מהם כרטיסים פעם והוא יודע אם זה קורה להם הרבה שאין כרטיסים או שזה ממש נדיר שמישהו נופל על כזה דבר? (חשוב לזכור שהוא קנה כרטיס למילאן בארסה בשלב נוקאאוט של הצ'מפיונס ואני סה"כ קניתי כרטיס לאסטון וילה ליברפול) אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.
אני בדקתי מיליון אופציות אחרות ואבא שלי אמר שהוא מכיר מישהו שקנה משם אז קנינו משם גם, אני ממש לא יודע מה לעשות. מישהו קנה דרך האתר הזה או מכיר מישהו שקנה דרך האתר הזה ואשכרה לא יצא בנזק? אפשר להחזיר את הכסף לפחות?
אני טס ללונדון היום, והאמת שרשמתי גם בדיון של מנצ'סטר אבל אחפור גם פה: אני צריך שם של פאב מוצלח במנצ'סטר לשבת בוא לפני המשחק ביום שלישי (עם אווירה טובה) מול בראגה ובנוסף פאב של אוהדי צ'לסי (אני נוסע עם אוהד צ'לסי) לשבת בוא בשבת לפני הדרבי מול טוטנהאם. אם כמובן יש משהו פתוח בשעות האלה... אבל אני צריך רק את השמות. תודה.
במנצסטר אני ממליץ על sam plattes ו-BISHOP BLAZE מקווה שרשמתי את השמות טוב. יש לי גם 2 שאלות: 1. מקום שישדר בלונדון את מנצ'סטר יונייטד בוודאות בליגת האלופות(הם משחקים באותו זמן שצ'לסי משחקים וסביר להניח שישדרו אותם ברוב הפאבים וגם כי הם קבוצה מקומית). 2. כמה זמן זה בערך הליכה/נסיעה מהתחנת רכבת בברמינגהאם לוילה פארק.
היי אנשים, כבוד להתארח בפורום האנגלי אני מברר לחבר אפשרויות לקניית כרטיסים למשחקי ליברפול. מה הדרך הזולה? אפשר ישירות דרך המועדון? בעקרון הוא מעוניין במשחק הבית מול סוונסי בפברואר.
http://www.liverpoolfc.com/tickets/latest-ticket-news אם יקנה ממברשיפ באתר הרשמי שאני כבר לא זוכר את העלות שלה, בערך 20-30 פאונד, יוכל לרכוש כרטיס למשחק ב12 בנובמבר ולהקדים את כולם, יוכל גם לקנות ב14 בנובמבר וב16 והלאה. אם הוא לא רוצה לשלם על ממברשיפ, מכיוון שזה סה"כ סוואנזי יש סיכוי מסויים שזה יגיע לג'נרל סייל ואז אנחנו מדברים על מכירה כ3-4 שבועות לפני המשחק, לעקוב בלינק שרשמתי למעלה.
אהלן, אני כנראה מעוניין לנסוע למשחק של טוטנהאם בליגה האירופית נגד פנא(כי זה מסתדר לי הכי נוח מבחינת כרטיסים למשחקים נוספים + תאריכים). לצערי אמנם רק ליגה אירופית - אבל ייתכן ויהיה ניתן לתפוס עוד שני משחקים טובים לפחות. צ'לסי - נורדשלאנד, באתר המחיר כרגע הוא 20 פאונד :O והבעיה המרכזית - סיטי נגד יוייטד. נכון להיום המחיר הכי זול שמצאתי היה 350 יורו, סכום שלא אשלם. מצאתי אתר בשם VIAGOGO שלאחר כמה זיפזופים מהאתרים הראשיים בגוגל הבנתי שזה כנראה אתר ההחלפות כרטיסים. שם המחיר הגיוני(65 פאונד לטבעת שניה) אבל אני צריך להיות מחזיק כרטיס עונתי או חבר מועדון או משהו. יש למישהו דרך אחרת להשיג מחיר שפוי למשחק הזה? או לחילופין דרך שבה אוכל להזמין מהאתר הזה נ.ב. ראיתי גם בתומאס קוק ספורטס כרטיסים ב 150 פאונד(כנראה אשלם סכום כזה למשחק כזה, התקציב הוא בערך 200 יורו למשחק הזה) אבל לא יכולתי להזמיןץ תחילה חשבתי כי כתוב על זה גולד משהו. אבל אז ניסיתי להזמין לטוטנהאם סוונזי (שפתוח למכירה בג'נרל סייל) והוא גם לא נתן לי - זה מעביר אותי להזמנת מלונות(משהו שגם ככה לא הייתי מזמין דרך תומאס קוק).
אני חושש שאפס התגובות לשאלה שלך אומרת הכל. להשיג כרטיסים לדרבי במחיר סביר נראה כמו משהו בלתי אפשרי. אנשים שרוצים להיכנס למשחק הזה פשוט צריכים להכיר בכך שזה יעלה הון תועפות (לאדם ממוצע) ולהחליט אם זה שווה את ההשקעה. תומאס קוק יאפשרו לך להזמין - אבל זו חבילה, ולכן תצטרך להזמין יחד עם הכרטיס גם מלון. מן הסתם זה יעלה את המחיר לרמת הבלתי סביר.