סגל הנבחרת נקבע, 8 נציגים למכבי חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י אורן04, ‏15/8/03.

1. אורן04 Member

כן ממש ללוני יש פחות כסף משחר. שחר פשוט יותר חכם ויותר מנוסה ולכן עושה דברים יותר טובים. מי זורק 700 אלף דולר משכורת לשני שחקנים?!
    למכבי ת"א יש לא פחות כסף מלחיפה השאלה מה הם עושים איתו. כרגע הם משקיעים יותר בנוער.
    להפועל מעולם לא אמרתי שיש אותו כסף אבל הם לעומת זאת 4 משקיעים ולא רק אחד ככה שגם להם לא חסר. אבל בהחלט ראוי לציין שהם עשו דברים יפים בתקציבים יותר נמוכים משל חיפה ות"א. כמובן שזה לא הספיק ליותר מאליפות אחת בשנים האחרונות.

2. ג'רי בית הלוי Member

אורן, דוידו-ביץ' שוער מצוין, אבל אתה לא לוקח למשחקי נבחרת שוער שבשנתיים האחרונות שיחק בלא יותר מחמישה משחקים, פשוט לא. צריך לקחת את אלימלך, שאין ספק שהוא השוער מספר 1 בליגה, ואת שטראובר, שאתם יכולים לזבל את השכל כמה שאתם רוצים, אבל הוא עדיין שוער מצוין שעזב את הפוזות שלו מזמן.

בקשר לסוגית הכסף-לשחר יש הרבה יותר כסף מאשר ללוני יש, ולהתכחש לזה זה פשוט התייחסות עיוורת למציאות. מה גם שאחרי מכירת יעקובו לפורטסמות' והרווח הנאה בצ'מפיונס יש לחיפה הרבה יותר כסף.

בעניין השחקנים של חיפה בנבחרת- זנדברג ובנאדו ראוים למקום שלהם, כל השאר אני בהחלט מעקם את האף. מה לעזאזל עידן טל איבד שם? מתי הוא שיחק טוב ביותר משני משחקים ברציפות? עברה עליו עונה מחורבנת, שהתחילה בסיפסול המתמשך באברטון, המשיכה במסע הבלתי ברור שלו לראיו ואייקנו, ונגמרה ביכולת הנוראית שלו בחיפה. על חרזי הבנתי שכבר אין ויכוח- שחקן אפור שעבר בהרבה את זמנו, אם הוא יהיה בהרכב זה יהיה ממש ביזיון, חליבה ואוזן עדיפים עליו פי 3. וואליד באדיר גם לא יותר מדי ברור לי מה הוא עושה שם, הוא הרי לא שיחק משהו העונה, הוא לא בתוכנית של חיפה, אז מה לעזאזל הוא עושה שם? גם יניב קטן זה קצת-הרבה-מאוד-יותר-מדי תמוה הרי הוא הבקיע בערך איזה שער וחצי בליגה העונה, הוא לא הוכיח כלום חוץ מהשער בנבדל מול היונייטד(ואל תפתחו את הויכוח על זה עכשיו) וחוץ מהשער הנחמד בהחלט בקפריסין.
    גם שאר הזימונים של סניור גרנט תמוהים- מה אדון פיני "גבות עבות" בלילי עושה שם? שנה שלמה היה תקוע באפרוריות של הבועל, עבר לאיזה כגעמפסבעקספור מטורקיה, הבקיע בפוקס שער מול פנרבחצ'ה שנראו גרועים למדי, וכבר הרוויח זימון לדרים טים של גרנט? גם העסקן רביבו לא קשור לשם בגרוש, הוא גם שיחק כמו תחת כל העונה וגם לא משחק כבר המון זמן, ואפשר לעשות את הטלנובלה הספורטיבית הראשונה עליו ועל העסקים שלו.(אפשר לקרוא לה "משחק החיים" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ). מה גל אלברמן עושה שם כבר הפסקתי לנסות להבין בנובמבר. בקיצור, סגל טיפשי לחלוטין, אבל מזל שזה רק משחק ידידות ולא חלילה משחק במסגרת הבית המוקדם.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין אי אפשר להסיק מסקנות מזה.
    כי זה כמעט אותו סגל שהיה בפעם האחרונה שגרנט זימן.
    אחרי הפגרה קשה לגרנט לדעת מי בכושר טוב אז הוא הזמין את אותם שחקנים כמעט,עם שינוי קל של בלילי וקטן (סווף סוף חלוצים טבעיים).

4. אורן04 Member

תפסיקו לחפש סיבות למה זה לא צריך לשחק ולמה זה לא, ובמקום בואו תנו לי שמות אחרים שכן צריכים לקבל זימון. אני לא רואה שחקנים אחרים בולטים במיוחד, וגרנט מזמן את השחקנים הטובים ביותר לדעתו, והסגל הזה כנראה היה זהה אצל רוב המאמנים.

5. ליהי Member

אורן אורן אורן
    קודם כל אל תכליל מאמנים ישרים בעניין הזה, כל העולם ואחותו יודע מה הרגש של גרנט כלפי מכבי חיפה ומה היחסים שלו עם יעקנלה שחר

ושנית, ברגע שאמרת שלשחר יש פחות כסף מלוני, ומכאן נובע שלמכבי חיפה יש פחות כסף ממכבי ת"א, שרפתי אותך כאדם מבין פוטנציאלי ברשימת האופציות והכנסתי אותך לאותו החדר עם היונייטד וכ'ו. זאת פשוט טיפשות, אני חושבת שאתה האדם היחידי בארץ לא יכול להודות בזה.

6. AFC Member

אין ספק - קיים סיכוי שלמרות ההודעות העילגות, המתלהמות, חסרות ההגיון הפנימי וגדושות האהבה הלא מובנת לגרנט, אורן הוא בכל זאת אדם אינטיליגנטי. כמו שיש סיכוי שלמרות אינספור נסיונות בעיטה כושלים לשער במשך שבע שנים, ז'אן טלסניקוב הוא סקורר מחונן. באמת אי אפשר לדעת, אבל אם הייתי צריך להמר, נראה לי שהייתי הולך על האפשרות שאורן הוא מטומטם.

בוא נתחיל בזה שהוא חלוץ, ושגרנט לא ישים אותו באגף. לא אכפת לי אם הוא מצוין בעמדת המגן הימני, בעמדת החלוץ הוא אסון. בכלל, כשחקן כדורגל הוא אסון. לא אכפת לי גם אם הוא ייכנס להרכב, העובדה שהוא בכלל בסגל רק אומרת על הרמה, חוכמה ואובייקטיביות של גרנט.

נאמר תוך כדי התעלמות מוחלטת מהעונה האחרונה הבינונית שעברה עליו.

אז הבנתי... אוקי... דוידוביץ' צריך לפתוח בהרכב הנבחרת כי הוא שיחק ברמה סבירה, אבל מצוינת יחסית לאוואט (דבר שאפילו אבי יבגי מסוגל לעשות) באיזה שלושה משחקים. זה מזכיר לי מאד את הזימונים של אוואט כשהיה בחיפה - חסר כל היגיון, זה רק בגלל יחסי הידידות של גרנט עם השחקן או עם יענק'לה.

אילן, כמה שאתה מדבר שטויות ומשתחצן כאן בפורום, אני עדיין לא הכנסתי אותך לקטגוריה בא נמצאים יונייטד, אורן ומשה כשהוא מדבר על מנצ'סטר. משפטים כאלה, חסרי כל היגיון, מטורפים, סותרים את כל המציאות ואת העובדות רק יקדמו אותך לאותה קטגוריה. ראה הוזהרת.

אוקי, פייר אינאף. איפה הוא היה בכל משחקי הנבחרת האחרונים? איפה הוא היה בחוץ מול קפריסין? אוי סליחה, החטיא מול שער ריק, בשאר המשחק לא נגע בכדור. למען האמת - כל הקמפיין הוא פשוט לא נוגע בכדור.

אני עוד מעט אחזור לזה.

אתה יודע מה? כמעט כל השחקנים שציינת יותר טובים מאלה שגרנט זימן. קורנפיין, אברמוביץ', ברוכיאן, מליקסון ושלומי משה, אם תביא מאמן שקול ונורמלי, יעדיפו אותם על פני העגלות שמאיישים את הסגל.

בדיוק. זה לא מקרה. זאת תוצאה פשוטה של מערכת יחסים של גרנט עם שחר וחבריו לשעבר ממכבי חיפה. אני לא אתפלא אם שחר גם משלם לו על זה. אבל אלון חרזי, וואליד באדיר, עידן טל ויניב קטן הם השחקנים הטובים בארץ, נכון אורן?

שוער : שביט אלימלך.
    מגן שמאלי : ארז אליאב (תומר חליבה).
    מגן ימני : אורי אוזן.
    בלם : גדי ברומר.
    בלם : מוראד מגאמדוב.
    קשר אחורי : יוסי אבוקסיס.
    קשר ימני : מאור מליקסון.
    קשר שמאלי : אלי ביטוןסלים טועמה.
    קשר התקפי : אבי נמני.
    חלוץ : שי הולצמן.
    חלוץ : יניב אברג'ילאלון מזרחי.

7. ליהי Member

BURN!

חחח
    עם כל הכבוד למליקסון הוא עדיין בנבחרת נערים איך אתה בדיוק רוצה שהוא ישחק בנבחרת ישראל? רואים שהוא קשר צעיר ומוכשר וראיתי כבר משחקים שהוא נתן תפוקה מדהימה יחסית לגיל והניסיון שלו אבל עדיין אין לו מקום בנבחרת. פרט לזה, אני מאוד מאוד מסכימה עם בני בייחוד בעמדת הבלמים והשוער.

8. שגיא Guest

ההרכב של בני היה צפוי, אני רוצה לראות מישהו אחד שלא צפה את זה.
    הרי מה, מכבי חיפה קבוצה שכבר 4 שנים לא ירדה מהמקום השני בליגה, אז מן הסתם החשקנים שלה לא טובים לנבחרת, לעומת זאת בית"ר שמנסה לחזור לסגל יכולה לשלוח שחקנים חופשי.
    תבינו, אתם אומרים פה דברים אבסורדיים! תקלטו! אם שחקני מכבי חיפה לא היו טובים מספיק לנבחרת הם לא היו מגיעים להישגים, גם בארץ וגם באירופה, בארץ זה מתבטא במיקום בין שתי הראשונות וזה כבר קבוע, ובאירופה גם משחקים טובים והרבה תפוקה (וזה לא נתון לויכוח כרגע). יניב קטן נתן את המשחקים הכי טובים שלו העונה דווקא ברמות הכי גבוהות - בליגת האלופות. לבוא ולהגיד שאין לו מקום בנבחרת זה אבסורד, יניב קטן לא כמו כל שחקני בית"ר הצעירים שרק בשנה שעברה טעמו ליגת על וכבר חייבים זימון, שלא לדבר עם מקום בהרכב (נו ברור, מליקסון חייב לפתוח!), לידעתם, גרנט אחד האנשים (חוץ מבני), שהכי פחות מעריכים את יניב קטן, וזה התבטא בהתעלמות טוטאלית ממנו בעונה שעברה. את היכולות של קטן אתם כנראה לא מבינים, הוא אחד השחקנים הישראלים עם יכולת הפריצה הטובה ביותר, אין לנו הרבה שחקנים פיזיים ואגרסיביים כמוהו, אז בסיומת הוא מעט לוקה בחסר, בגלל זה הוא לא מציבים אותו כחלוץ חוד בודד, אלא עדיף שישחק באגף, כשלידו יש חלוץ, חלוץ שפיץ שיודע לתת את הגולים. אבל אתם ישר פוסלים, קצת חשיבה מעבר, חשיבה טקטית לא תזיק.
    לגבי השאר, עידן טל, עידן טל היה מטובי סיום העונה שעברה, וגם במחנה האימונים דובר על כך שהיה אחד הטובים, מפסיק עם הפסילות על הסף שלכם, זה ממש אבסורדי, אם מגבי חיפה הייתה קבוצה מרכז טבלה שלא ממש הצליחה היה אפשר לקבל את זה, וגם לא היה לי בעיה להסכים עם זה, אבל השחקנים האלה מצליחים בצורה קבועה. לכן הדברים שלכם אבסורדיים להפליא.
    אדורם קייסי, אין, פשוט אין מגן שמאלי טוב ממנו, כמה שתנסו למצוא פשוט לא תצליחו, אנטבי מזמן כבר נחלש, ואם היה מתמודד זה היה הוא. היחיד שיכול זה אולי נג'ואן גרייב אם יחזור להציג את היכולת השיא שלו מהפועל חיפה.
    לגבי באדיר אני מסכים, במכבי חיפה אין לו מקום, אז בנבחרת הוא גם לא צריך להיות נכון לעכשיו.
    וגם אותי מפתיע ששחקן כמו ברומר לא נמצא בסגל.

חוץ מזה, הויכוחים האלה זה הדבר שהכי מיצינו בפורום, אבל זה עדיין כיף, למה פותחים כאלה דיונים ולא קוראים לי?
    :wink:

9. אורן04 Member

באמת היה מעניין לראות כמה ההרכב שכגע ציינת היה חוטף מקפריסין.

אלימלך - שוער מצויין, שיתחרה עם דוידוביץ' על האפודה
    ארז אליאב? בדיחה טובה
    אוזן - אכן המגן הימני העתידי, אבל לא כל כשרון צריך לפתוח בנבחרת.
    ברומר - כבר זקן, בגיע הזמן לדור הבלמים החדש בנאדו את בן-חיים (למרות ששניהם קדמיים). גרנט העדיף את חרזי כחיפוי כי הוא משחק גם כמגן ימני.
    מגאמגוב - אם לא שמעת (היית עסוק בפנטזיות על ביתר) מגמאגוב לא יכול ולא יוכל לשחק בנבחרת.
    אבוקסיס - הוא מועמד להרכב.
    מליכסון? תגיד לי מי זה לעזאזל הפישר הזה ומה הוא עשה כדי להרוויח זימון לנבחרת?! מי צריך אותו בכלל כשיש בתפקיד שלו את בניון, באדיר, רביבו וקטן. קודם שיחטט את רגליו באולימפית ואז נראה.
    ביטון/טועמה שני שחקנים סופר בינוניים כאשר ביטון כבר קיבל צ'אנס בנבחרת. חלוץ הוא לא ובתור קשרים שמאליים יש בנבחרת כוכבים מוכחים כגון זנדברג, בניון, רביבו ונמני.
    הולצמן ושאר החלוצים שציינת - למזרחי בכלל אין קבוצה ואתה רוצה שהוא יקבל זימון?! הולצמן ואברג'יל חלוצים טובים לליגה, גרנט כבר ניסה את שניהם וכנראה לא התלהב. בלילי מתאים יותר לדעתי לנבחרת והוא עוד הולך להשתפר.

לפי ההרכב הזה אני מניח שאין מקום לשחקנים זוטרים כגון בנאדו, בן-חיים, קייסי, ברקוביץ', רביבו, בניון וזדבנרג. מוזר, רוב האנשים חושבים שאלה השחקנים היותר טובים שיש בישראל.

ההרכב שלי למשחק הקרוב:
    שוער: אלימלך
    מגן ימני: אוזן
    בלמים: בנאדו ובן-חיים
    מגן שמאלי: קייסי
    קשר אחורי: אבוקסיס
    קשרים קדמיים: ברקוביץ' וטל
    קשר שמאלי: רביבו
    קשר ימני: בניון
    חלוץ: בלילי

מה לעשות שבשנים האחרונות הנבחרת אצל כל מאמן מורכבת משחקי מכבי חיפה, יוצאי מכבי חיפה, וחיזוק קל מתל אביב.

ו AFC איפה באמת אתה היית כשבאדיר כבש וניצח את קפריסין למשל?
    כל השחקנים במכבי חיפה הם שחקני נבחרת לגיטימיים, הוכחה ברורה לכך ניתנה במשחקי ליגת האלופות שם היריבות קשות בהרבה מקפריסין וסלובניה. וחוץ מרוסו, יעקובו וז'וטא שבאמת נתנו את הטון, הצטיינו גם קטן, באדיר, בנאדו, קייסי וחרזי.
    בנוסף גרנט אמר לא פעם שאת הקמפיין הזה הוא יתן לדור של ברקו ורביבו כהזדמנות אחרונה, ולכן הוא דבק בשחקנים האלה ועדיין לא מחליף את הדור.

וליהי אף אחד לא אמר שלשחר יש פחות כסף מלוני, אמרתי שיש להם את אותו הכסף (מושקע בכדורגל). מה לעשות שעם השנים שחר הצליח לעשות מהקבוצה גם רווחים יפים שיקזזו את הכספים העודפים שהוא אולי משקיע יותר מלוני (מכירת ברקו, רביבו, קנדאורוב, בז'צ'ק, יעקובו, והרווחים מליגת האלופות).

10. ליהי Member

שגיא, ה"תפוקה הרבה" באירופה היא כן נתון לויכוח ,ואם היא לא,אני לא יכולה לבסס חצי מהתשובה שלי ע"פיה ,למרות שאני חושבת שמנקודת מבט קצת פחות מכבי חיפאית אני יכולה להגיד לך הכי טוב שיש שחקנים חיפאיים שמגיעים לסגל הנבחרת בצורה תמוהה ביותר ואין שום דבר שתוכל לעשות בנידון.

כן,אני מקבלת את הטענה שיש לכם את השחקנים הטובים במדינה ואני לא ינסה ללכת נגדה כי זה נכון, וזה נובע מכך שיש לכם הכי הרבה כסף. אבל בכל מקרה השחקנים שהם לא הכי טובים, שיש איפשהו במדינה שחקנים אחרים שהם יותר טובים מהם, עדיין מקבלים מקום יקר בנבחרת. ודווקא הדוגמא הקלאסית היא יניב קטן. די כבר לזכור לו חסד על ליגת האלופות בשנה שעברה. אתה זוכר מתי זה היה בכלל? - בתחילת שנה שעברה!!!!!!!! עברה פאקינג שנה עגולה, אתה רואה אותי עדיין מעבירה חוויות על הגולים של אוסטרץ' באופ"א? לא, כי הזמן כבר עבר, צריך להמשיך הלאה. והעובדה אומרת שליניב קטן היתה עונה אומללה בחוד, בלי שערים בכלל (כאילו, ממש,אפילו לא אחד בליגה,ואויל שניים בגביע הטוטו, מה שלא מנע משומי שום גאון הדור להמשיך ולהרכיב אותו) והתפוקה שלו על המגרש לא מגיעה לחצי ממה שציפו ממנו, שלא לדבר פה על הסגל לנבחרת שזה בכלל אבסורד. תגיד לי בדיוק מה לא אבסורד בלהכניס את קטן לסגל? איזה מעלות יש לו שאין לכל אחד אחר בתפקידו? כי זה ממש מעניין אותי לדעת, וכרגע זה נשאר בגדר תעלומה.

11. שגיא Guest

טוב, ליהי, ממך לא ציפיתי לקלוט כלכך מהר, אז אני אסביר שוב (ואל תקחי אישית, הכל מאהבה):

אמרתי לכם, תחשבו קצת חשיבה טקטית, ואני מאמין שכולכם (או לפחות רובכם) יכולים להבין שקטן לא חלוץ שפיץ, אין מה לעשות, זה לא התפקיד הטבעי שלו ושם הוא לא מצליח להוציא ממנו את הכי טוב, כשהוא עלה לבוגרים הוא הגיע כשחקן אגף, ואף פעם לא שיחק בתור חלוץ שפיץ. רק יצחק שום ניסה לשחק אותה חכם, ואחרי שיעקובו עזב, הציב אותו בשפיץ, עמדה, שכבר אמרתי, פשוט לא פנויה עליו, כשהוא יותר באגף הוא יכול לקחת את הכדור, לחדור למרכז, ולבשל או לכבוש, וככה מוציאים מהשחקן הזה את המקסימום, והמקסימום אצל יניב קטן מאוד גדול. הבעיה שלא ממש מעריכים את זה....

לגבי שחקנים נוספים, כבר אמרתי, אני מסכים שבאדיר לא צריך להיות בסגל, וגם חרזי לא צריך להיות בהרכב הנבחרת, אבל לגבי השאר, הם פשוט טובים מהשאר, וגם את, ליהי, אמרת שאת מסכימה עם זה (וזה לא קשור לכסף או לא, זה לא משנה איך), זו עובדה.

12. AFC Member

אוי, שכחתי את ברקוביץ' ובניון :

שוער : אלימלך.
    מגן ימני : אוזן.
    מגן שמאלי : אליאבחליבהגרייב.
    בלם : מגאמדוב (והוא יכול לשחק בנבחרת, אם אני לא טועה ההתאחדות כבר השיגה אישור מפיפא).
    בלם : ברומר.
    קשר אחורי : אבוקסיס.
    קשר ימני : מליקסון.
    קשר שמאלי : בניון.
    קשר התקפי : ברקוביץ'.
    חלוץ : הולצמן.
    חלוץ : אברג'יל.

הטמטום שובר שיאים. אלימלך מוכיח את עצמו ומראה שמגיע לו לפתוח בנבחרת כבר כמה זמן? שלוש שנים? ארבע? מה דוידוביץ' עשה בכל הזמן הזה? היה בחדר מיון. אין ספק, הוא צריך להיות בנבחרת, אלימלך צריך להתחרות איתו. שוב אורן, אתה מוכיח לנו את גאונותך.

לפחות לא בדיחה גרועה כמו קייסי.

ברור שלא! רק שחקנים זקנים ממכבי חיפה שעבר זמנם ולא עשו שום דבר שמצדיק את זימונים צריכים לפתוח בנבחרת.

פחחחח זקן... כולה בן 31... בן כמה בנאדו? 30? לא זקן בכלל. עובדה - הוא במכבי ריאל חיפה, איך הוא יכול להיות זקן?!

הפישר הזה הוא ככל הנראה הקשר הימני הטוב בארץ, אלא אם כן אתה מעדיף את נרקו האדום. בניון משחק בכלל קשר שמאלי, רביבו, קטן ובאדיר גם כן משחקים בעמדת הקשר השמאלי - אבל גם אם היו משחקים בעמדת הקשר הימני הם לא היו נכנסים להרכב של קרית שמונה.

אני נזכרתי ששכחתי את בניון והוספתי אותו (אין לי מושג איך הוא ברח לי). רביבו? אתה פשוט עלוב. נמני וזדנברג לא משחקים בעמדת הקשר השמאלי.

1) אז מה אם למזרחי אין קבוצה? אז למה אתה רוצה לשים את נמני?
    2) גרנט לא התלהב מהולצמן ואברג'יל, שמאיישים את שני המקומות הראשונים בטבלת "מלך השערים" של ליגת העל. בטח, פיני בלילי ויניב קטן, כל אחד נותן איזה 2 גולים לעונה, עושים לו את זה.
    3) למה לדעתך בלילי מתאים? כי הוא משחק בקבוצת אמצע טבלה טורקית? וכשהוא היה בהפועל לפני מספר ימים הוא בטח לא התאים, נכון?

שגיא - תגובה תבוא מאוחר מדי, לצערי.

13. שגיא Guest

מממ....
    כמה דברים שגויים אצלך, בני.

קודם לגבי אוזן, אמרתי את זה כבר מזמן, זה ששחקן שהיו צריכים לטפח אותו בנבחרת, היה צריך כבר בשנה-שנתיים האחרונות לשפשף אותו קצת בנבחרת, לתת לו מעט דקות, על מנת שכבר השנה הוא יכל להיות מגן ימני קבוע, הבעיה שבנבחרת לא מכירים את המילה בניה, ופשוט סתם ככה נותנים לשחקים הופעה ומצפים שהיו בשיאם. ראו טל בן חיים שפתח לראשונה מול גרמניה,בשביעיה, ראו אלברמן שמשום מקום בגיל 19 פתח בנבחרת.
    אורי אוזן, אם היו משפתים אותו נכון, היום היה כבר המגן הבלתי מעורער, אבל הוא צריך גם נסיון, וזה דבר שהיו צריכים לתת לו קצת בשנה האחרונה והוא לא קיבל. בכל מקרה, שחקן הרכב נבחרת הוא צריך להיות.

ארז אליאב, אם אני לא טועה הוא משחק בימין בכלל, לא? הוא בהחלט שחקן כשרוני, והיה מבין הבולטים בעונה האחרונה בהפועל פ"ת, אבל לעיתים הפגין חוסר יציבות, חוץ מזה, הוא עוד צעיר, רק הגיע מליגה נמוכה, אבל בהחלט יכול להיות שישתלב בנבחרת בשנים הקרובות.
    "קייסי בדיחה" זו הבדיחה הכי טובה ששמעתי.

רביבו יכול לשחק בחוד, יכול לשחק כקשר שמאלי, ויכול לשחק במרכז הקישור. לגבי באדיר, קשר שמאלי הוא בטח לא. הוא קשר אחורי יכול להיות, ואולי אפילו בתפקיד קצת קדמי יותר, ואם כבר הוא משחק באגף, אז זה באגף ימין, בשמאל בטח לא.

נמני יכול לשחק כקשר שמאלי, הבעיה שהוא בטח לא ירצה, הוא מעדיף לשחק במרכז. לגבי זנדברג, לא משחק כקשר שמאלי? אז תגיד לי בתור מה הוא משחק? מגן ימני? זנדברג קשר שמאלי, משחק בשמאל, עם רגל שמאל, אחושילינג קשר שמאלי.

זהו, אלה התיקונים.

14. Ilan Member

אוי אוי אוי האינטליגנציה שלכם נשפכת.
    זה התחיל מגוכח, נגמר עצוב- ההרכב הזה שבני נתן, לא שמתם לב שזה התעלמות מוחלטת משחקני מכבי חיפה? נו באמת ואתם עוד עונים לא? אל תתייחסו, פשוט אל תתייחסו (ההודעה האחרונה שלי בדיון המטומטם הזה), תנו לו להמשיך לחשוב שלבית"ר צריך להיות יותר נציגים מחיפה בנבחרת.
    עזבו זה פשוט מצחיק הדבר הזה שהוא כתב, נגיד ובית"ר הייתה אלופה- אז עוד אפשר להבין את הזימונים האלה, אבל לבית"ר לא מגיע אף זימון לנבחרת, מאור מליקסון בהרכב נבחרת ישראל? אוי אוי דיי להיות מצחיק. עזבו תעשו לי טובה ואל תגיבו לשטויות האלה.

15. ירוק בלב Member

וואי, בני אתה אחד האנשים הכי לא מבינים בכדורגל שאני מכיר.
    שחקן אגף לא חייב ליהות מגן, הוא יכול גם ליהות חלוץ קיצוני שמאלי/ימני.
    כמו יניב קטן, שהוא נחשב כיום לאחד החלוצים הגדולים בישראל.
    אין לאף ישראלי כח פריצה כמו שלו.