סוגרים סיבוב בליגת העל: מכבי חיפה נגד בית"ר ירושלים, ב"ש תישאר בפסגה? הפועל בנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/12/21.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים שהיה פה זלזול במחצית השנייה.
    שיחקנו מול קבוצה גמורה,שאם קצת יותר רצינות היה נגמר 4-0 ולא 2-1.
    בכר צודק שמה שחשוב זה ה-3 נק' כי זה מה שנזכור בסוף.
    לדעתי בכר חייב להוריד את שרי לספסל,הוא לא הגיע העונה,פשוט לא פוגע בכלום,כמעט כל הפעילויות שלו מסתיימות באיבוד כדור,לא מדוייק,ושלא לדבר על מספרים שלא קיימים.

2. קשר שמאלי Member

כשאתה מכניס את מאור לוי האוויר זה 1 מחליש את הקבוצה משמעותית במרכז המגרש, כמו לשחק עם 10 שחקנים נגד 12 של היריבה.
    ו-2 משדר לשחקנים שהמשחק נגמר, שהם יכולים לנוח. עד מתי הכלום הזה ימשיך לקבל דקות במכבי חיפה
    ניהול משחק קסטרופלי של בכר אתמול.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/21
    WellNeverDie אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

שרי היה מצוין במחצית ראשונה. ממנו החל הזלזול.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתמול, מול מכבי נתניה, מול באר שבע.
    אלה סתם מחציות שניות שלא הגענו אליהן שעולות לי בשלוף.

אז נכון מול נתניה ובית"ר זה לא עלה לנו בספיגה של יותר משער אחד, המון במזל, אבל מול באר שבע כן.
    בכלל, כשאתה שומע את המאמן של בית"ר אחרי המשחק אומר: "ידענו שחיפה תקרוס במחצית השנייה".. אם בכר עדיין לא הבין שיש לו בעיה.. כנראה שכבר לא יבין.

oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.
  5. Raulito Madridista

אוהדים רוצים לנפח את התוצאה אבל ברק בכר צריך לחשוב בצורה אחרת, הוא רואה את כל התמונה והמשך העונה, אם הקבוצה שלו בקלות מגיעה ליתרון כפול ויכולה אחרי זה להוריד רגל מהגז (אצילי למשל היה קטסטרופה בבעיטה האחרונה, 5-6 איומים וכלום אבל בטח לא זלזל) - אז דיינו. אני חושב ששרי פתח טוב את העונה אבל נחלש והשנה חזיזה בולט יותר ממנו לדוגמא. לא קרה כלום עם ה-1:2 הזה, לא כל משחק צריך להיגמר ב-0:4. מה שיוסי מזרחי אמר מדליק נורה אדומה אבל זה עדיין בסה"כ יוסי מזרחי אמר. כנראה שזה גם בלתי אפשרי לא להגיע נפוח בהתחשב במומנטום של שתי הקבוצות.

בואו נעבור הלאה, מכבי תל אביב תסיים את העונה במקום שהסגל שלה שווה - מקום שלישי. טל בן חיים את אותם הציטוטים על ואן לוון אמר לפני שנה גם על דוניס למרות שהוא "לא אוהב לדבר" ותמיד זה לא מקצועי. הוא ברצף משחקים טובים, יחסית, אבל הוא לא מבין שהוא לא עתיד המועדון והגיע לקבוצה במעמד מסוים של שחקן 12-13 במקרה הטוב. קובאס וקניקובסקי משחקים לפניו מן הסתם.

טבלת הסיבוב הראשון העונה מול אשתקד:

http://www.up2me.co.il/imgs/14206694.Xxx

- אז מה, אחלה קלינגר הא? הכפלנו את מספר הנקודות כמעט. כמובן שאני ציני. האמת שבית"ר ירושלים כמעט לחלוטין באותו המצב ואשתקד לא ממש דיברו על עונה פיננסית.
    - מכבי חיפה את 'שאר הליגה' מנצחת בקלות אבל ההפסד שלה למכבי תל אביב העונה היה פאתטי. גם נגד הפועל באר שבע בבית היא איבדה את הראש כמו קבוצה קטנה.
    - הפועל חיפה בסופו של דבר עם אותו מספר הנקודות, גם אין הבדל גדול במ.ס אשדוד אחרי שהיא התייצבה לחלוטין. מכבי פתח תקווה היא הקריסה הגדולה למעשה, איבדה 13 נקודות ובני סכנין מחליפה אותה.
    - הפועל באר שבע עם 11 נקודות יותר וזה משמעותי יותר, ההבדל הגדול הוא בפן ההגנתי כשלגבי השערים יש פער של שער אחד בלבד - 20 אשתקד לעומת 21 השנה.

* ואגב בנוגע לאתמול אם זה השיח אז גם אני אגיד את שלי: כן, רמת הבכיינות פה בפורום על השיפוט היא מוגזמת, 17 עמודים של דיון ואני משוכנע שלפחות 1/3 מהתגובות הן על צהוב מטופש כזה או אחר. מכבי חיפה הובילה אתמול 0:2 בדרך ל-0:5 וזה נראה לי הזוי לדבר על פנדל שהיה צריך להישרק. חאלאס. תדברו כדורגל. יש דיון מיוחד שנפתח לצורך שערוריית השיפוט. ההוא 'כוס אמא שלו' וזה 'מזיין אותנו'. נו באמת.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  6. Butragueño מנהלים

אז מסתבר שמה שהלהיט את הקהל שלנו אתמול זו הייתה היריקה של קריאף לכיוון הקהל שלנו.
    מעניין אם הוא יענש על זה, או שרק ב "סרדינים עופו הבייתה" מקבלים הרחקות.

Sturridge ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. Civil Anti Madridista

שווה צהוב לפלאניץ'.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק שצריך להדליק נורה אדומה לשתי הקבוצות. מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה להיראות כפי שנראתה בהרבה דקות במחצית השנייה, אם היא חפצה בזכייה באליפות בסוף העונה. ביתר ירושלים לא יכולה להרשות לעצמה להיראות כפי שנראתה במחצית השנייה, לא משנה מה, כי ככה קבוצת כדורגל לא יכולה להרשות לעצמה להיראות.

מעבר לעובדה שמכבי חיפה בקביעות יורדת ביכולת במחצית השנייה, קל מאוד להוציא אותה מריכוז. ביתר ירושלים הצליחה להכניס את עצמה למשחק רק כשהמשחק הפך מכדורגל לזירת התגוששות.

9. alexshw Member

לא היה הבדל בהתגוששות בין המחציות.

10. Butragueño מנהלים

זה כי הוא ירק, אבל לא עשה תנועת יריקה.
    על תנועה היה מקבל הרחקה.