יסלחו לי אוהדי ב"ש, אבל אני ארצה שלוזון יקח גביע, רק כדי לדפוק את הבונקריסט המסריח שלהם ואת הנגרים האלה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כיוף הציל פה כבר 2 שערים בטוחים אבל עוד מעט הוא ירחיק כדור שיגיע לשחקן הפועל חיפה ויגידו לי שהוא לא שוער למכבי.
על זה הם חוזרים ב-VAR, אבל על העבירה על ג'אבר שגם סטיבי וונדר יכול לראות הם לא מתייחסים. ואני אמור להאמין שהעסק לא מכור.
45 דקות לסיום הסיוט. ברוך שפטרנו מסאי דגו. אני, בניגוד לרוב האוהדים, לא אתגעגע ומקווה שלא תשוב לקבוצה שלי לא מהדלת הקדמית, לא מהאחורית ולא מהחלון. בהצלחה בלאומית. שם מקומך.
גם שם לא בטוח שמקומו, נכשל בכל מקום בלאומית למעט כפ"ס. פוטר מעכו אחרי ניצחון ב-16 משחקים, פוטר אין ספור, ק"ש, פ"ת. הכל יח"צ בכדורגל שלנו.
עכשיו אני רואה בתקציר שהמהלך של השער שנפסל לדוד היה צריך להיגמר בקרן. אבל כפיצוי על רגעי החרדה, עודה החליט להעניק את הכדור להפועל במקום. חמד של בחור, אבל מה הקשר שלו למקצוע?
הטעות הכי קטנה שלו במחצית הזאת. שיפוט ברמה של ליגה ז' דרום. עוד גול משטות של כיוף... יש משחק שאנחנו לא אומרים את זה בשבועות האחרונים?
מה הציפייה אם אנשי התקשורת מסרבים להעביר ביקורת על חברים? יש פה שיפוט ביזיוני, במכבי חיפה מעבירים ביקורת על השיפוט ואפק ושפיגלר מבקרים את מכבי חיפה שמעבירים ביקורת. כמה אפשר להתייפייף? מי שכל כך כל כך עלוב בעבודה שלו, שיקבל ביקורת. אם על שיפוט כזה שערורייתי מחליקים, אז למה שהשופטים החלאות האלה יחשבו להשתפר בכלל?